Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Új játék: Alien: Isolation, ez is de meg akartam venni.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #209097 üzenetére
Gamivora egy nagy -1: 3 napos harc árán kaptam egy másik működő 30napos kódot WoW-hoz. Már aktivált kódot kaptam és csak akkor voltak hajlandóak adni újat mikor a Blizz Supporttól kértem az adatokat mikor lett aktiválva a kód (napokkal, hetekkel korábban) ha a BlizzSup nem lett volna jó fej bukta pár rugónak. Jelezte is az ügyfeles nem az első eset onnan inkább kerüljem el. A teljes story megtalálható képekkel a WoW topikban.
Előtte Kinguin, G2A, CDKeys-t használtam több év alatt 100+ kulcs esetében sose kellett csalódnom.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Aba86 #209091 üzenetére
Én mostanában vettem a Gamivo-ról is [link] , van még az Mtcgame: [link]
és esetleg a cdkeyplus: [link]De egyébként minden oldal jó ahol van PayPal.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Aba86
csendes tag
Sziasztok
Tudtok esetleg ajánlani megbízható oldalakat ahol digitális játékokat lehet vásárolni jó áron?
A CDKeys.com-ot meg a G2A-t ismerem, de nem tudom ezek mennyire megbízhatóak.Köszi előre is
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #209084 üzenetére
Sry, lemaradt a Gold szó, legközelebb jobban odafigyelek.
"Got any other secret weapons?"
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz V.Stryker #209085 üzenetére
Az Xbox Live a keretrendszer. Oda ingyen tudsz regisztrálni hogy tudd használni a szolgáltatásokat, mint az online jelenlét, store stb. Ezen belül működnek a fizetős szolgáltatások mint a Gold, GP, GPU, EA Access, multi stb.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz persil #209086 üzenetére
Oké, akkor jól tudtam. De akkor igazából ez a live ez semmi, ez annyi, hogy csinálsz egy regisztrációt, fiókot. Túl sok szolgáltatás nincs mögötte.
Előzőleg vettem 3 hó live gold-ot, majd ráregisztráltam a 300 forintos gpu-t. Még 14-ig él.
Ha most (míg él) ráregisztrálok 6 hó live gold-ot, akkor gondolom átváltja gpu-ra, de mennyire?[ Szerkesztve ]
-
-
persil
nagyúr
válasz V.Stryker #209085 üzenetére
Nem.
A kulonbseg az, hogy live fiok nelkul nem tudod hasznalni a boxot.*
A gold meg az "extra", ami kell a multihoz.
A nehany gold-os jatek csak egy jelentektelen gesztus, nem errol szol a gold.*Igen, tudom, szandekosan irtam igy, a laikusok kedveert.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
V.Stryker
nagyúr
válasz l.skywalker #209084 üzenetére
A különbség csak annyi a sima live és a gold között, hogy a gold-nál ezt a havi pár játékot ingyen le lehet tölteni? Amúgy meg előfizetés nélkül lehet multizni?
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Beniii06 #209083 üzenetére
Most páran írták hogy újra felajánlotta nekik a rendszer lejárat után.
De csak a pontosság kedvéért a Live ingyenes, a Live Gold ami fizetős!
-
V.Stryker
nagyúr
Hol érdemes most live-ot venni? Illetve 14-én jár le a game pass ultimate-m, ha jól tudom, meg kéne várni az aktiválással, míg lejár. Mert egyébként mi lesz?
-
-
őstag
válasz l.skywalker #209080 üzenetére
Okés, köszi!
-
őstag
válasz Siffredi #209074 üzenetére
Köszi neked is, bár csupán normál nehézségi fokozaton tolom, de már most is rohadt nehéznek tűnik nekem, főleg, ha elfogyott a heal.
Más, ma érkezik 2 új játék a GP-e. [link]
Valaki tudja esetleg, hogy az FM2020 mikortól válik elérhetővé PC-s GP-ben, az nincs dátumozva. Az ínséges, focimentes időszakban jól jön majd.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Wesder #209073 üzenetére
Értem, akkor irány tovább, kíváncsi leszek végig fenn tudja-e tartani az érdeklődést, hiszen rengeteg ismerős képkocka vár rám gondolom.
Az új Orit próbáltam, trailer alapján is éreztem, hogy engem nem nyer majd meg, nem tévedtem. Túl sötét, túl zöld, túl meseszerű köntösben tálalták. Ráadásul a véget nem érő ugrálós játékok sem a zsánereim. Ez van.
-
nagyi2k
tag
Sziasztok!
Division 1 re tud esetleg tudtok valahol akciót? -
őstag
A Nierben az első befejezést abszolváltam. A végjáték összességében csalódást keltett. Mindenfajta felvezetés nélkül vége lett. Összecsapottnak érzem, Kíváncsi vagyok a másik szemszögből milyen mértékben teljesedik ki a sztori. Mennyit ad pluszban hozzá. Remélem nem válik önismétlővé a szükséges minimumtól eltekintve.
Mindenesetre remek pillanatokat szállított, a harcrendszer és a zene továbbra is zseniális.
Az Orit is leszedtem időközben, de 20 perc elteltével törlésre is került. Nagyon nem az én stílusom ez a játék.
-
hadam98
senior tag
Sziasztok
Valahogy ki lehet próbálni project xcloud Magyarországon?
-
félisten
-
Remiel
őstag
válasz parandroid #209068 üzenetére
elvileg minden mechanikus alkatrész erősebb, nekem attól függően milyen játék az alsó karokra vannak téve A,X stb gombok, vagy LB, RB... 3 profil van ugye ez megkönnyíti a váltást
a "ravasz" is 3 lépésben állítható, nekem a legrövidebb út van beállítva, de annyiféle állítás van, hogy a felét nem is használom, egy részét meg nem is értem
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
parandroid
félisten
válasz Remiel #209063 üzenetére
Én a kontrollereken a ravaszokat, meg az a-b gombokat szoktam szétverni. Általában olyan 1-1,5 év után már érezhetően zavaró, hogy a ravasz elkezd beragadni, a gombok meg nem érzékelnek normál nyomást, erősebben kell őket gyötörni. Ez is tartósabb az új elite-en, vagy ugyanaz a mechanika?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
Siffredi
senior tag
-
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #209002 üzenetére
Ez a Nier Automata amugy nem egy rossz jatek.
-
Remiel
őstag
válasz Wesder #209023 üzenetére
Elite V2 gumija nem válik le az a V1 specialítása volt.
Én itt vettem az aprón egy olyat amit szinte nem is használtak, valami 3 hetes volt, 45k-ért, nem bántam meg, ég és föld az alap kontrollerhez képest, már nem is tudom hogy lennék meg az alsó fülek nélkül. Nekem a V1 nem jött be, igaz amikor én vettem a boxot már mindkettőt lehetett kapni
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
dunc
nagyúr
Hi! X box gamepaddal 2 x volt olyan, hogy kiírta, csatlakoztassam újra a gamepadot, de a gamepadon világított az x box logó, csak úgy tudtam újra csatlakoztatni, hogy kiszedtem az elemet. Majd bementem az updatekhez, és elég régi frimware volt rajt majd frissítettem, azóta nem hozta a hibát. Remélem azért voltak anomáliák!
-
válasz l.skywalker #209053 üzenetére
Drágám a kölykök összementek?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #209053 üzenetére
Ha jól értettem 1.5 éve fejleszti 14 ember. Egyébként ahoz képest nem rossz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
observer folytatás teaser [link]
-
Cyrin
addikt
nekem energy saving-ben se kapcsolja le a külső HDD-t.
-
l.skywalker
Topikgazda
44 perc Grounded gameplay [link]
-
-
Én is instant onban használom mindkét gépet, de 1-2 havonta csinálok cache törlést. Ártani nem árt.
Busaboy: nálam sem kapcsolja le egyik külső hdd-t sem. Annyira nem érdekel, az egyik egy régi 750Gb-os, a másik 3 TB-os, de még garanciális.
[ Szerkesztve ]
-
Busaboy
aktív tag
válasz Siffredi #209046 üzenetére
Pedig a funkció ott van ezer éve :D
Vagy ennek ellenére nem kapcsolta le?Én a One S-t 2 évig energy savingben hasznàltam. Ha frissített se perc alatt megtette a digi1000-el megtàmogtava. Most az X-is Energy Savingen van. Lehet most àtrakom, csak nàlam a macskàt mindig érdekli, ha felbúg a gép és tuti, hogy szanaszét sexuàlnà mikor nem vagyok otthon.
Keke
-
Roland861010
addikt
Köszi mindenkinek!
-
Siffredi
senior tag
válasz elder troll #209045 üzenetére
Én is sokáig használtam energy-saving módban a gépet, mert instant-on-ban nem kapcsolta le a külső hdd-t a gép kikapcsolás után. Nemrégiben állítottam vissza újra instant-on-ba, és inkább lehúztam róla a külső hdd-t, épp elég hozzá a belső hdd+külső ssd is. (Na meg persze reméltem, hogy sikerül összehozni a streaminget is, de eddig sajnos nem jött össze...)
Nos, hamarabb kellett volna. Sokkal jobb, kényelmesebb, gyorsabb az instant-on. De ki lehet próbálni mindkettőt, és azután dönteni. -
elder troll
őstag
válasz Roland861010 #209039 üzenetére
Sokáig használtam a kikapcsolós verziót, amivel lassan boot-olt, és utána kezdte el frissíteni a gépet és a játékokat is. Mivel nem sűrűn kapcsoltam be, így rossz esetben órákig nem tudtam használni utána (lassú szerverek és sok játék esetén).
Kb 3 hónapja használom instant on verziót, és tökéletesen megfelel, kb azonnal bekapcsol. A háttérben frissít, így ezzel sem kell bajlódnom. Fél éven belül valamit javítottak a dashboard-on, mert nem szaggat a menü. Sokáig ssd-re akartam cserélni a belső meghajtót, vettem is 1 TB-os ssd-t gar lejárta előtt, amit garancia után akartam cserélni. Aztán hazaette a rosseb bátyámat a 40. születésnapja előtt külföldről, és nagyon kellett neki valami adattároló, és persze minden 3. mondatába belefűzte a közelgő születésnapját, így megnyerte egy usb-s külső házzal együtt.
Idáig is külső ssd-vel használtam, így az arra telepített játékok betöltési sebessége rendben volt, és a dashboard javítás után a rendszer sebessége sem zavar, instant on miatt az indulás is megfelelően gyors.Röviden: közel 2 évig szop@ttam magam, hogy nem az instant on verziót használtam.
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
Inkább azt kellene nézni, melyik jobb neked, nem? Hiszen a gép van érted, nem pedig fordítva...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Lifer092 #209041 üzenetére
Én használtam egy S-t 2017 áprilistól 2018 novemberéig majd egy X-et 2019 októberétől mostanáig mindig Instand ON-ban.
Nem tesz kárt benn, más a felhasználói környezet, de ezek beépített funkciók nem okoznak problémákat.
-
Lifer092
senior tag
válasz l.skywalker #209040 üzenetére
Jó hát nincs ebből gond. Használja egészséggel.
[ Szerkesztve ]
-
Lifer092
senior tag
Anno olvastam hogy a csak alvó állapot egy idő után tud hülyeségeket csinálni. Fagyások, teljesítmény problémák stb. Legalábbis volt akinél előfordult ilyen. Én teljes leállításra tettem amióta megvan a box, lassan 2 éve.
-
-
Roland861010
addikt
Hali,
Melyik jobb a gépnek ha csak "alvó" módban van vagy ha fullra kikapcsolom állandóan!? -
Wesder
félisten
Jó hogy megvettem magamnak is a Saint's Row IV-et. Végre àtélhetem milyen a Mátrix-ban kivàlasztottnak lenni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Scholes9
nagyúr
Sekiron javítottak valamit a XoX verzión megjelenése óta? Néztem DF videót és nem a legjobb az fps.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
spae
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, hogy senkit nem érdekel, de azért leírom
A kialakult sajnálatos helyzet miatt több szabd időm lett, ezért gondoltam játszom egy kicsit a Forza7-el. Játék közben kiírta, hogy merül a kontrollerben az elem. Kicseréltem, és akkor esett le, hogy még a gyári elem van benne. Már nem garis a One-om, tehát több, mint két éves. Azt hiszem erre mondják, hogy keveset használt!
Üdv. Vigyázzatok magatokra!
-
-
-
Zoleee83
addikt
Srácok Xcloud-ról van valami friss hír, hogy mikor érkezhet kis hazánkba?
Elgondolgolkodtam hogy kellene egy box is ismét, de ha megoldható lesz egy egyszerű notebook + xcloud + xbox kontroller-rel, nem feltétlenül vennék gépcsomagot.
GP + a meglévő viszonylag nagy backlogom egy ideig kiszolgálna.
Reális lehet pát hónapon belül, vagy inkább egy One S / All Digit legyen?* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
válasz Chalez #209019 üzenetére
Annak is érdemes utána járni, hogy a profil átvihető e a két gép között. Fortnite elméletileg igen, epic accounttal, Minecraftot nem tudom. Switchem nincs szóval semmi biztosat nem tudok mondani. Esetleg a játékok support oldalát kellene megnézni, vagy írni egy emailt nekik.
-
Wesder
félisten
válasz CptAdamica #209022 üzenetére
Én születésnapomra gondoltam egy S2-t. Nem tudom hogy annak is levàlik e majd a gumija. Az S1-en 15 hónap után kezdett az alsó vilàgosabb gumiborítás levàlni.
-
akooos
veterán
válasz Chalez #209019 üzenetére
Ha nem okoz gondot a többletköltség, akkor legyen az X. Az a lehető legjobb választás most és ha a gyerkőc mondjuk fél év múlva át akar állni a Warzonera vagy bármi más játékra, ami izzasztja az S hardverét, akkor nem kell újat venni majd. Az X nyilván jobb és erősebb konzol.
-
Chalez
őstag
válasz l.skywalker #209015 üzenetére
Ezekkel tisztában vagyok, sőt... valójában csak a két játék tekintetében várnék valami megerősítésfélét, marha nagy dilemma, hogy mit lépjünk. Overkill lenne e az X, vagy a smoothabb futás miatt megérné az S-el szemben? Azt látom, hogy mi a különbség a gépemen futó és a Switch-en futó Fortnite és Minecraft között, hát ég és föld.
(#209017) GEIL valami ilyesmi infó érdekelne igen. Tehát S-en frankón fut minden, az X nem jelentene sokkal nagyobb előrelépést. Az 59k-s pont tartalmazza a Minecraftot, és Fortnite skint és 2000 pénzt. A gyereknek a 2000 pénz ami a legfontosabb amúgy
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz Chalez #209014 üzenetére
FullHD tévéhez ár/érték arányban elegendő az S-es változat.....ebben 2 játékban az X "többlettudása" semmiben nem jelenik meg.....csak jókat tudok mondani az S-ről....napi használatban van...Fortnite, Minecraft, Forza Horizon 4...stb....Az S 59.000 Ft-ért pedig jó vétel még most is.....az X viszont 99.000 Ft...
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
-
Chalez
őstag
válasz l.skywalker #209011 üzenetére
Megvan Mario Kart is pl, de gyakorlatilag nem játszik semmi mással, csak Fortnite és Minecraft. Az elkövetkezendő 1-2 évben e két játék köré kellene a legjobb konfigot megtalálni, ez kb biztos. A gunplay tuti, hogy jobb a magasabb fps miatt, kérdés, hogy One S vagy One X inkább, ha választani kellene, a két adott játék tudatában.
-
Madoc
veterán
válasz CptAdamica #209008 üzenetére
Ferrari-trabant El lehet veszni a sok beállításba, bőségzavar van. Kényelmes, sokáig birja az akku... Van elite 1 is és ez jobb mindenben.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz GoSleep #209010 üzenetére
Még járatódik, csak este veszem használatba.(minden fülesemen megy elsőnek 24 órát a white-pink-brown noise végtelenítve) Első hallásra semmi külömbség a cloud 2-hez képest, vedd meg nyugodtan ennyiért simán tovább lehet passzolni akár egy hónap múlva is.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Chalez #209009 üzenetére
Ha a felbontása nem is lesz jobb pl. a Fortnite-nak, de elképzelhető, hogy nagyobb fps-el fog futni https://www.polygon.com/fortnite/2018/6/15/17468286/fortnite-nintendo-switch-resolution-frame-rate
A Switch több játék esetében berak egy maximumot. De azt nem mondanám, hogy cseréljétek le, lehet, hogy most csak ezekkel játszik, de sok olyan tartalom van Switch-en ami Xbox-on sosem lesz (Mario-k pl.)
-
Chalez
őstag
Sziasztok! A gyerek Nintendo Switch-el rendelkezik, viszont 99% csak Fortnite és Minecraft amit játszik. Érdemes lehetne lecserélni amiatt, hogy Box-on a játékok jobban futnak és szebb a grafika? Esetleg a jó áron kapható all Digital változatra, vagy inkább One X-re? Full HD TV-hez lenne.
Még annyi, hogy a Fortnite-ban elért eredményeit tudná vinni tovább, ha gépcsere lenne?[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
És milyen használni a sima kontrollerhez képest?
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Madoc
veterán
válasz CptAdamica #209005 üzenetére
Van, sokunknak.
-
NoOne1976
őstag
válasz CptAdamica #209005 üzenetére
Igen, van.
-
CptAdamica
veterán
Kicsit folyattam a nyálamat, van valakinek ilyenje? Lehetne kicsit olcsóbb.
-
useless
aktív tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #209001 üzenetére
Komolyan, még szerencse, hogy jött a hónapban a Nier
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass tartalma
Hamarosan bekerülő játékok:
Hamarosan kivonuló játékok:
2020. április 15. körül
• The Book of Unwritten Tales 2
• Guacamelee! Super Turbo Championship Edition
• MX vs ATV Reflex
• Prey
• Samurai Shodown IIKiegészítők információk / frissítések:
-[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest