- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zozy84
senior tag
válasz Scholes9 #225142 üzenetére
Haverom dupla árban vette. 280-300 körül veszik őket. Amúgy vicc hogy nem tudnak várni 1-2 hónapot rá. Így akik először rendeltek és már megkapták azok most bő dupla árban eladják. Jófogáson van 450ért is ki is röhögtem hogy nem normális de azt mondta nem akar hónapokat várni rá. Mondjuk nem hatotta meg az ára mert ma vett hozzá egy Samu Q75Q80 tv-t.
Amúgy majd kiváncsi leszek, hogy majd ha kipróbálja mindenki akkor mit fognak mondani. Mert most mindneki a ps4 kontit emlegeti pedig kb semmi köze hozzá. -
nagyúr
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Scholes9 #219180 üzenetére
Nem vagyok én ennyire önmagam ellensége
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
-
zbundy
aktív tag
-
Wesder
félisten
válasz Scholes9 #213098 üzenetére
Az Odyssey nem metroidvaina jàték.
Egyébként szerintem most a Hollow Knight és az Ori a két jàték ami Top, viszont a Hollow Knight nehezebb és talàn összetettebb is.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
-
Voy15
tag
válasz Scholes9 #211153 üzenetére
Nem találkoztam még csalókkal, igaz én a multi részét tolom, nem a warzone-t.
Ha a crossplayt kikapcsolod akkor szinte 0 az esélye a csalóknak.
Egyébként meg megéri szerintem, bár az igaz, hogy a mostani frissítéssel kicsit félrementek a dolgok, de szerintem azt napok kérdése és javítják. -
csƵ
addikt
válasz Scholes9 #211153 üzenetére
Én tolom egy ideje. Csalót nemigen láttam még, eddig k+m-mel toltam, az utóbbi 1-2 hétben kontrollerrel próbálgatom, de inkább csak botok ellen játszok egyelőre, mert nagyon nem megy még a célzás.
Szóval a cheaterek miatt nem aggódnék. Sokkal bosszantóbbak a fejlesztő felőli hibák: szerverproblémák, iszonyatos méretű update-ek, pontok el nem számolása, stb...[ Szerkesztve ]
-
válasz Scholes9 #204298 üzenetére
Neked is köszönöm. Eddig úgy vettem észre, hogy a tv mindig megtalálja a forráshoz tartozó legjobb módot. Dolby Vision, hdr, hdr10, stb. Eddig mindig tökéletes képet kaptam, forrástól függetlenül. (xbox játék, xbox/tv Netflix/Disney+ app.) Kézzel semmit nem kellett állítani.
This is a begging of a beautiful friendship.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
elder troll
őstag
válasz Scholes9 #195706 üzenetére
20 másodperces csere biztosan problémát okoz egyeseknek, de mindenki a számára megfelelőt vegye, elég sűrűn ki volt vesézve a témakör pró és kontra. Volt Lii-202 töltőm ebay-es kütyük topikból fillérekért, így arra sem kellett költenem, illetve a "ceruza akku" másra is jó tud lenni. A madzagtól előbb kapnék idegbajt, mint az elemcserétől.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
-
mcwolf79
veterán
-
nagyúr
-
useless
aktív tag
válasz Scholes9 #185085 üzenetére
Ha csak barangolsz és kell a vezetési élmény (főleg belső nézetből), akkor egyértelmű, hogy a kormány (+váltó) a megoldás, viszont a versenyeket szerintem csak kontrollerrel lehet legtöbbször megnyerni...
én ezzel tolom: Logitech G920+DF shifter+Wheel Stand Pro
[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
csabamigo
aktív tag
válasz Scholes9 #185015 üzenetére
Szia
A TX szíjjas, a 920 fogaskerekes!
Azt mondják hogy a szíj jobb...
Nekem 920 volt wheel standal és megfelelt csak nem jött be mégsem
Ha csak ki szeretnéd próbálni hogy milyen kormánnyal játszani akkor szerintem elég a 920
Egyébként engem folyton elvertek a haverok kontrollerel...Az Élet a Legjobb Méreg!
-
DaveHutt
őstag
válasz Scholes9 #184610 üzenetére
Beállt napi 7–9 ezer játékosra minden platformon esténként, reggelente 2-3 ezer játékos játssza. Tapasztalataim szerint ez már nem elég arra, hogy az összes módot feltöltsék, a legnépszerűbbeket még sokan játsszák (Conquest, Operations). A helyedben új belépőként a Battlefield V-öt venném, most jönnek az új pályák majd hozzá, biztos többen fogják játszani, mint a harmadik éves első részt.
-
zedcon
csendes tag
válasz Scholes9 #172203 üzenetére
Sziasztok!
A barátnőm vett magának tegnap egy XBox One S 1 TB + Forza 4-et. Játszogattunk vele, remek.
Én PCs vagyok, de engem is érdekel majd egy-két játék (pl. Red Redemption 2, Mortal Kombat 11) a jövőben.A gondom az, hogy a nő nem tud spórolni semmin és nem szeretném, hogy beregisztráljon a XBox Game Pass-ra és Gold Live-ra (havi 2 általában gyengus ingyenes játékért és eget rengető 50-75%-os online vásárláshoz, a gatyán rámenne erre)
Nekem 1-4 minőségi játék kéne nem az összes, rengeteg pénzért.
A hardveraprón van pár hirdetés használt XBox játékra, az 576, Konzolvilág stb ezeket szinte megjelenési áron árulja (10K+ HUF).
A kérdésem:
1. A nem forgalmazónál hirdetett használt, lemezes játékok működnének új készüléken?
2. A régi XBOX 360-as játékok is mennének a One S-en?
(A barátnőm a Fatal Frame 2001-es játékra vadászik, elsősorban azért vette az XBoxot, valszeg nincs meg senkinek magyarországon és külföldről kell használtan)Köszönöm a segítséget.
Üdv.
ZoliPontos vagyok mert mérnök, de van mikor eldobom az agyam. Lelkes Újonc vagyok 2003 (!) óta :)
-
chipesz
őstag
válasz Scholes9 #172203 üzenetére
Teljes mértékben (szerintem). Pár héttel a megjelenés után vettem meg, és már csak az "ingyen" milliókért is megéri (amik a kincsvadászatokból jönnek össze), amiből a Nagy Britanniában lévő kastélyt simán meg tudtam venni (nyilván ez nem létszükség, de az achievementeket vadászom, és az utolsó csűrlelet is csak ennek a kastélynak a megvásárlásával válik elérhetővé). Plusz az új időjárási elemek szuperül néznek ki.
Samsung Galaxy S24
-
F_Peter
őstag
válasz Scholes9 #172006 üzenetére
Önmagában nézve én is azt mondom, hogy szuper. Szinte csoda hogy így fut S-en, viszont ha folyamatosan játszol X-en majd pár órára leülsz S-re vele játszani, akkor már érzed hogy nem ugyanaz az élmény.
Nálam ez úgy megy hogy vannak játékok amiket csak X-en játszok és vannak amiket S-en is mert azon is teljesen jó, nem érzem a csorbulásukat.
Jó esetben nem azt érzem egy játéknál, hogy csorbul S-en hanem hogy pluszt ad X-en.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Scholes9 #171547 üzenetére
Xbox exklúzívok közül csak a Forza jött be nekem. Halo-t kipróbàltam de nem tetszik. Gears az nem rossz, de nem sok kedvem van végigvinni. (Jelenleg elveszi a jàtékidőt az Odyssey meg az N.Sane Trilogy) State of Decay se lenne rossz, de nem éreztem rà. Sea of Thieves elmegy, ha van 1-2 haver, akkor jó móka. Quantum Break egy jó film, ha csíped az időutazàsos sztorit.
Ori-t majd most fogom a héten kipróbàlni àllítólag szivatós.Gratulàlok egyébként hozzà, jó jàtékot.
Akkor most van XO/PS4/Switch?
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Scholes9 #171517 üzenetére
Az S annyival jobb, hogy van benne 4K Blu-Ray lejàtszó, meg egy hangyafasznyit erősebb.
S-nél régebbit nem vennék, mert nincs garancia ràjuk, és nem tudom mennyi az esélye a meghibàsodàsnak. Mi miatt gondolkozol X-ben? Forza?I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Jovanny2
őstag
válasz Scholes9 #45817 üzenetére
Nem te vagy az egyetlen. Ha már lopakodni kell, akkor inkább nézem egy Lara Croft seggét. Amúgy játszottam az MGS-ekkel, de szerintem nem rendeltetésszerűen, mert én nem tudok rendesen lopakodni. Én kinyírtam mindenkit.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Már magyar szinkronnal is játszható a Half-Life Alyx
- Nintendo Switch
- Windows 10
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen hangkártyát vegyek?
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- New Super Mario Bros. U eladó!
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest