Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Csávókánk a Playground Games-nél dolgozik mint Associate Lead Concept Artist. A "személyes" tárhelyére töltötte fel ezt a képet, állítása szerint csak egy saját ötlet, de lehet, hogy a Fable 4? https://www.artstation.com/artwork/KaWX9o
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Moby
addikt
válasz bulikavagyok #201692 üzenetére
Ez mind ugyanaz füles, a mikit módosították némileg a II-nél, illetve ahhoz jár USB-s hangeszköz. Kontrollerhez csatlakoztatva ugyanaz mindegyik. Én is ilyet használok, (I és II is van). Nagyon kényelmes, és a hangja is jó. Ami ettől jobb, az a cloud alpha.
/jaj, látom már más is válaszolt. Akkor semmi
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Beniii06
addikt
Nekem sajnos nem ilyen fülesem van, szóval nem tudok róla nyilatkozni, de mivel mind jack-es és fel van tüntetve, hogy xbox támogatott, így nagy különbséget nem kellene észre vegyél szerintem, akár hangzásra, akár méretre. A BT-on továbbított hang amúgy sem ad "audiofil" végeredményt, esetleg az változhat, hogy kinek melyik a kényelmes méretileg.
Én is azért linkeltem be ide, mert állítólag sok embernek bevált itt és emlékeim szerint ezek 20k fölütt mentek az utóbbi időben.Látom közben jött pontosabb válasz is.
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok,
Hamarosan lejár az Xbox Game Pass Ultimate előfizetésem.
Van jelenleg valami jó akció valahol Ultimate előfizetésre? Ha nincs akkor valószínűleg marad csak a Game Pass magában. -
nagyúr
-
NoOne1976
őstag
Alapvetően egyforma tudásúak. De arra kell figyelni, hogy van olyan, ami usb hangkártyás (box nem kezeli), így hangerőt csak menüből tudsz állítani. Míg több típusnál a kábelen is van potméter.
Ettől függetlenül mind működik a box-szal, az is, ami kék színű és a másik oldal neve alatt fut -
Fernet
senior tag
válasz Beniii06 #201691 üzenetére
Az lesz. Küldtem nekik üzenetet FB-n, de csak valami automata válaszolt.
Kérdéses, mert a termék adatlapján van egy ilyen bejegyzés:
"Sziasztok Jól értelmezem,hogy ehhez semmi tartozék nincsen?Igazábol nekem csak a mikrofon kellene a többit beszerzem máshonnan. Köszönöm
Üdvözöljük! A csomagolásban nincsenek tartozékok csak a fejhallgató és a kábele. Ha bármilyen további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal."
-
nagyúr
válasz Beniii06 #201685 üzenetére
Köszi a tippet! Három barátom is vett a közelmúltban X-et, már mindet sikerült rábeszélnem a headset vásárlásra, szval pont kapóra jönne nekik. Itt sokat olvastam erről a márkáról, csak azt nem tudom, h melyiket érdemes megvenni?! Cloud I-II, illetve Pro?! Jól gondolom, h a kontrollerhez csatlakoztatva kb ugyanazt tudja mind?
Élni és élni hagyni
-
Beniii06
addikt
válasz Fernet #201688 üzenetére
Passz, de mivel új, bontatlanként van feltüntetve(a képek között van a doboza, szerintem úgy meg kellene kapnod). Szerintem csak valami félrefordítás az Alza részéről, ahogy volt már The Outer Worlds - "kültéri világok" és társai. Ha biztosra akarsz menni, akkor felhívod őket telefonon.
-
Beniii06
addikt
válasz ultio #201686 üzenetére
Még amit megtehetnél, hogy ellenőrizhetnéd a jelszinteket, ehhez az kell, hogy a CB webes felületére belépve a modem résznél a le és fel irányú csatornákról jelszinteket képmetszővel screenshotolod, feltöltöd ide és beírod a [UPC-s topikba], ha ott is minden rendben van,akkor próbálnám ki a saját routert CB után kötve és ha az sem segítene, akkor keresnék használtan a fent említett HGW-k közül. A szolgáltató, csak a jelszintet fogadja el hiba bejelentésekor, a ping nem érdekli őket és lezárják a hibajegyet simán megoldás nélkül.
-
Beniii06
addikt
BB topikból, hátha valaki ilyet keres éppen:
Hyperx Cloud 16 410 Ft"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
válasz oriic #201680 üzenetére
Elvileg lehet jelszint is hiba, ha alacsony pl., de CB-ből is van több HW/SW verzió és az egyik rosszabb, mint a másik(van akinél jobban, van akinél kevésbé jelentkezik), mert a SoC ugyanaz benne, csak pár újabb SW verzióval el lett fedve a "hiba", illetve ha már terhelésre kerül a CB LAN forgalommal is, mindjárt felnagyítódnak az apróbb hibák is, lehet nálad ezért nem jelentkezik a hiba, 'nálam' cisco után kötve hap ac2 atomstabil kategória, így mindenképp ajánlott saját routert a CB után kötni, hogy a LAN forgalom se terhelje az amúgy sem erős és bugos CB-t, biztonsági szempontból is.
Idézet: a UPC-s topik összefoglalóból:
Mit lehet tudni a Connect Box problémáiról?
Watelcolour által írt cikkben részletesen ki van fejtve a téma.[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz ultio #201678 üzenetére
Igen, ha magyar UPC-s hálózaton használt Ubee/TC7200/Cisco HGW-t szerzel be apróról vagy hasonló helyről. Egyenlőre kipróbálnám a CB után kötve egy ASUS/TPLink saját routerrel milyen, miután a CB-t bridge módba állítottad természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
ultio
aktív tag
Wifin ok. De 500 megás neten kábelen?
Más eszközön nem vettünk észre ilyet, már úgy értve, hogy pl. tévén simán megy a net, netflix, 4K you tube videó, csak a konzol rosszalkodik.
Amúgy 5GHZ-es wifin is kb. ugyanazt mérünk a konzol szerint.
Az a jó az egészben, hogy a kábeles csatlakozás miatt fúrtam át a falat, szereltünk csatlakozókat, mértünk jelet. Tökéletes.
A konzol ellenben a Fornite-al botrányos.rasti rusti
-
sith7
félisten
Sziasztok
Olyat lehet csinálni, hogy a meglévő account mellé csinálok még egy account –t, az Xbox – ra, és az lejelszavazom ?
Van pár game pass játék pl. Mortal, Wolfenstein, amivel nem szeretném ha játszana a fiam
Meg lehet ezt oldani ?
Vagy akkor ehhez is kellene külön gold+game pass előfizetés ?Esetleg valami szülői felügyelet beállítás a mostani account - ra, hogy ezeket ne lássa, csak én ha beírok egy jelszót ?
-
GEIL
addikt
válasz ultio #201672 üzenetére
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
ultio
aktív tag
Sziasztok!
Xbox one konzol, UPC 500 megás net, a konzol kábelen kapja a netet.
A konzol saját mérése alapján 100 - 200 Mbps a letöltés, 2 - 5 Mbps a feltöltés, az elveszett csomagok száma pedig többször is 10-15%.
Ez okozhatja szinte mindennap a laggolást Fortnite-ban?
Ha igen, mit lehet tenni ellene?Olyan is előfordul, hogy gyenge hálózatot ír a gép játék közben és mintha wifin menne, holott a kábel csatlakoztatva van.
ultio
rasti rusti
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #201665 üzenetére
Ha ezt lehetne még kuponozni, olyan BB lenne + esetleg a Jedi-s változat jobban megéri, 10-ért elmenne a játék biztosan.
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #201668 üzenetére
Abszolut nice! :)
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
banderasz77
addikt
válasz l.skywalker #201668 üzenetére
Ez nagyon durva...
-
l.skywalker
Topikgazda
Gears 5 bakelitet vegyenek! https://gameidealist.com/news/gears-5-limited-edition-deluxe-double-vinyl-set-gets-release-date/
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
eladogeppc
veterán
válasz akooos #201659 üzenetére
Volt játék mód, illetve van is, de csak akkor, ha nem HDR az adott jel.
Amint HDR egy játék, abban az esetben kiesik ez a választási lehetőség.
Úgy emlékszem a korábbi TV firmware-el lehetett akkor is választani, de nem biztos.
Mivel az RTLHD is szakadozik, ezért nagyon gyanús ez az új firmware.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz xXxian #201664 üzenetére
Annyi, hogy nem ugyanaz a 2 termék, nem is lehetne. A gyár ahol gyárták rengeteg márkát csinál, többféle termék gurul ki a kapunk, és még ha mi laikusok nem is látjuk, de biztos van különbség. Minőségben, anyagban stb.
De nincs személyes tapasztalatom, mert nem használtam sose Eneloop-ot, csak Ladda-t és szerintem is teljesen jól megéri. Én még akcióban szoktam venni mellé a Lidl saját márkás aksijait, azok is jók. Van olyan ami 6-7 éve megvan és még mindig bírja.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox One X Lego Forza Horizon 4 Bundle - 99.890.- HUF (Alza.hu)
-
xXxian
senior tag
válasz l.skywalker #201663 üzenetére
Az akksis topikban olvastam, hogy a címkézlstől eltekintve gyakorlatilag ugyanaz a 2 termék. Nekem a linket írásból sem igazán jön át, mi a difi. Hacsak nem az a pár mAh.
De a lényeg az, hogy a Ladda a legjobb ár-érték arányú alacsony önkisülésű AAA vagy AA akksi a piacon jelenleg.
[ Szerkesztve ]
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
persil
nagyúr
válasz eladogeppc #201658 üzenetére
A szaggatas fura, inkabb kepihibak, meg szellemkep, meg egyebek szoktak elojonni, meg magas(abb) input lag, azert is javallott bekapcsolni a game mode-ot a tv-n, ha van, es/vagy a kepjavitokat kikapcsolni.
Nalam peldaul "folytak" a jatekok, amig nem kapcsoltam ki minden hulyeseget, mintha egy oljafestmenyt neznek, ami mozog. :D Baromi zavaro volt, kifolyt a szemem kb 5 perc utan, majd kikapcsoltam a tv-n a kepjavitokat es minden fasza. Mondjuk nagyon sotet terekben most is fura egy monitorhoz kepest, de ez mar a tv-m ocskasaganak koszonheto.
Egy probat meger neked is.
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz eladogeppc #201658 üzenetére
Nincs a TV-ben dedikált játék mód?
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Korábban szenvedtem, hogy akadozott a One S játékai a TV-n. Most átkötöttem egy freesync-es LG monitorra (24" azt hiszem) és voilá, volt nincs szaggatás.
A TV-nk egy LG UJ634V típusú lószar, mert már most csak annak fogom hívni. Utolsó frissítése óta RTL HD is szaggatott HDR módban. Visszatenni nem tudok korábbi firmware-t rá sajnos.
Innen lett gyanús a dolog, mert a Tomb Raider HDR módban indult el és az is szaggatott.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
persil
nagyúr
válasz haverkulum #201656 üzenetére
"itthon a TV-t messzebbről nézve még kevésbé érzem úgy, hogy akadna/szaggatna"
Nem csak a tavolsag miatt, de konzolon jatszva, a konzolra optimalizalt 30 fps amugy is sokkal folyamatosabbnak erzodik, mint, ami pc-n csak azert megy 30-cal, mert gyenge a vas.
En is os pc-s vagyok es az utobbi par evben szamomra is "tok alap" volt a 60 fps, viszont ha az a hardver miatt leesett 30-40re, akkor mar kepregenynek erzodott az egesz. Itt meg, ami alapbol 30 (es hozza is rendesen a jo optimalizacionak hala) az teljesen simanak tunik. Nyilvan, ami szarul van megirva, az mindenhol szar lesz. :DPl a just cause 2, amikor pc-n "lemegy" akar csak ilyen 45-50re, akkor konkretan ugy erezni, hogy szaggat, darabos.
-
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, gondoltam leírom az első komolyabb élményeimet a konzolon
Pénteken mentünk egy baráti lanpartyra falura (kb 25-30 fő) egy barátommal, vittünk konzolokat is, indulás előtt úgy gondoltam beugrok a Konzolvilágba és ha van baráti áron AC: Origins akkor megveszem (elvileg ma hozza a futár az Odyssey-t amazonról és korábban PC-n az első két rész nagyon tetszett, későbbiekkel csak azért nem játszottam mert nagyon nem fogott meg a korszak, amiben játszódnak), legalább lesz mivel játszani a lanpartyn a bootcamp alatt (pénteken segítettünk páran bepakolni, hálózatot én csináltam, a lanparty csak szombaton indult). Eleinte kissé tartottam tőle, hogy mennyire fog megtetszeni konzolon, elvégre világéletemben hardcore PC gamer voltam, utolsó konzolom egy Sega Mastersystem II volt. Eddig a One X-et is javarészt csak média fogyasztásra használtuk itthon (Youtube, Twitch, Netflix, Prime Video, Plex) + néha GamePass-os játékokra. Féltem a 30fps-től, féltem attól, hogy hogyan fog kinézni a játék, milyen lesz, hogy teljesen controllerre leszek hagyatkozva (bár pc-n elég sok játékot azzal játszok, pl régen AC 1-2-t is). Lanpartyn már monitoron megcsodáltam, hogy az én ízlésem szerint gyönyörű ez a játék, nagyon szépen nézett ki (net híján csak lemezről, day1 xone x patch nélkül), alig vártam, hogy hazaérve megnézzem milyen lesz 4k HDR tv-n Hát, azóta is le vagyok döbbenve tőle A 30fps limit eleinte kissé zavaró volt tényleg, de ez tartott kb fél - 1 órán át, utána teljesen elrabolt a játékmenet , itthon a TV-t messzebbről nézve még kevésbé érzem úgy, hogy akadna/szaggatna szóval sikerélmény az első vásárolt játék is a konzolhoz
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz HartgeH3-2.8 #201653 üzenetére
Nem értem mire gondolsz...
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz l.skywalker #201649 üzenetére
Lehet, de akkor jósold meg mikor lesz újabb One X bundleAz OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Látom megy a diskurzus a game passokról. Az lenne a kérdésem, hogy ha "elhasználtam" a 300ft-os game passt felelőtlenül(csak megvettem 1 hónapos live mellé), utána tudok még venni X hónapos live-t majd ha hozzá veszek game passt akkor ugyanúgy game pass utlimatem lesz X hónapig?
Köszönöm
-
l.skywalker
Topikgazda
Lehetne, hogy a továbbiakban nem szól az ON Topik Crytek magánéletéről? Erre van kitalálva az OFF topik és a privát üzenet!
-
Crytek
nagyúr
válasz Medocsabi #201645 üzenetére
Bundle... halom game x összegért amiből sose kell senkinek mind = eladod ami nem kell és amit megtartasz ingyen van. Ennyi.
"És csak a pc annyiba kerül mint egy One x+ 5 évnyi TELJES ÁRÚ ultimate." PC-n filmezek netezek egy nap ha nem melózok 20 órát megy. 1 év alatt xboxon játszottam kb 15 játékkal mi a fenének öljek én pénzt 300ft-nál többe kerülő ultimatre ha nem is használom? PC-re is pont ezért szerzem be biznisszel ingyen a játékokat ,mert sose lesznek azok se játszva csak kb a "hibaszázalékuk", akkor meg minek adjak ki bármiért több ezret? Ennyi erővel az utcán is mászkálhatnék és szórhatnám a pénzem az értelme ugyanaz lenne ugyanott tartanék.
Te költesz rá mert használod és nyugtatod magad vele hogy igy jó és megéri nekedMindenki más nem is értem minek kell ezt mindig felhozni..
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Medocsabi #201646 üzenetére
Yahh az MS, nem hogy ingyen lenne az egész store , hihetetlen. Így is lesz vagy 89 ezer nemsoká a One X Én most havert vittem bele a bizniszbe megvettük a Digital Edition-t 49 pénzé. Jó cucc, és felesbe még olcsóbb a GP & Access így.
és még goldom is van. Most már csak új One X bundle érkezések kellenének.
-----------> l.skywalker
Meg szemét Microsoft hogy nem ad örökké nekem valamit század áron
Amúgy a legjobb csomag a piacon, én nem is értem a sok sírást. Ennyi pénzért, ennyi tartalmat egyben, kulcsra készen, kvázi burger king menü árban.Ez még mai napig elképesztő, pedig ma holnap 2 éves lesz az Xbox.
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Medocsabi
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #201644 üzenetére
Még jó hogy vettem,amíg össze nem vonták. Nem vagyok a magam ellensége. Most hogy már nem elérhető sem érzem úgy hogy eljött a Ragnarök,meg szemét Microsoft hogy nem ad örökké nekem valamit század áron mint amibe kerül.
-
Medocsabi
addikt
válasz Crytek #201634 üzenetére
Mondd már el kérlek milyen ingyen játék van pc-re,a humble,epic store stb ingyenes ezer éves címek mellett? "Csak a pc amit fizetni kell"-> teljesen igazad van. És csak a pc annyiba kerül mint egy One x+ 5 évnyi TELJES ÁRÚ ultimate. Logikád abszolut kikezdhetetlen. Oh wait
... -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Medocsabi #201629 üzenetére
Ismerd el, hogy eddig élted a 300 forintos pásszt Látom a szemed sarkából. Most veszel egyet négyezeré hogy vezekelj. Úgy is tudom
+1 Sanyo Eneloop
Nagyon jó cucc. Az a venomos csoda amit haver vett, és bepattintható a controllerbe fasorba sincs az eneloop szetthez képest. Ami már Panasonic. ------> Sajnos, vagy nem.[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Czimby
addikt
Game passban a sima Witcher 3 van ugye?
Nekem megvan már régóta, gondolkodok az expansion passon.
De ha bent van a GamePassban a két kieg. nem veszem meg fölöslegesen.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
válasz Beniii06 #201639 üzenetére
én az intersparban vettem valami pix izé olcsó 4db-os 2100as akkukat, először hamar lemerültek, aztán beletettem egy liitokala lii-500as töltőbe normál teszt módra 1000mA-es kisütés/töltés-sel, az feltöltötte majd lemerítette,majd újra feltötte az akkukat, azóta nem akar merülni az akku
a teszt szerint 2300-2600mAh közöttiek az akkukHonor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Wesder
félisten
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Valaki vásárolt már ebayről akkumulátor pakkot xbox one kontrollerhez? [link] ezt néztem ki itthon, de kínából fele ennyiért lehet kapni hasonlót, csak kérdés a minősége...
-
Medocsabi
addikt
válasz Crytek #201624 üzenetére
Pénzzel én sem komolytalankodok. Viszont májusban le fog járni a goldom,vele együtt ugye az ultimate megoldás. És kapaszkodj meg,ha nem lesz akkor akció,meg fogom venni annyiért amennyibe kerül,nem görcsölök előre. (Vagy csak írok musztinak😁) :) hogy miért? Mert használjuk annyit az xboxot,hogy bőségesen megéri.Mert szeretek rajta játszani. Meg asszony is.Nem komolytalanság,ha nekem megéri.
Igaz én sose voltam fillérb@szó (de pazarolni sem szeretek) -
Peat76
őstag
Ha törlök egy digitálisan vásárolt játékot a mentés megmarad.? Tudom használni a mentést később lemezes vagy újra online vásárolt ugyanazon játéknál?
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Cyrin
addikt
Nekem év végén járt le az ultimate, rá pár napra engedte a 3 havit 300-ért ugyanarra a fiókra...
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Crytek #201621 üzenetére
>Az hogy te vettél 20-30 ezerért goldot vagy bármit
Nem kérlek, én 600Ft-ból csináltam 3 év GPU-t az alienware arénás giveawayen, amiről tőled olvastam(sg-n)
/oké, kb 1 órát bele kellett tennem, de lehet jobban megérte, mint kitölteni fél euróért egy kérdőívet.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Mivel 1 évig ki tudtam húzni 200ftos később 300ft-os havi gp-al ,mivel miután lejárt engedte azt gondoltam ez mindig ok lesz ,mivel nem volt okom mást feltételezni. De a gpu ennek betett..Az hogy te vettél 20-30 ezerért goldot vagy bármit és ultimate tetted az a te dolgot én 20 év alatt nem költök ennyit játékokra mivel nekem inkább csak diszek mint használati tárgyak ezért törekszem az "ingyenességre"
Next PC Upgrade: 2022
-
Moby
addikt
válasz Crytek #201617 üzenetére
Én csak azon röhögök, hogy ha jól emlékezem épp tőled olvastam az alienware arénás giveawayről Nekem onnan lett 3 évnyi GPU-m. Te meg már akkor is elhitted magadnak, hogy ez örökké fog tartani...és nyomtad a térítést mindenhol. Ha az életed a fillértoszás, akkor élni kell vele akkor és ott, amikor és ahol lehet. Nem ilyen kérdőív kitöltős nyomorékságokba tenni az időt.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz szimszonos #201616 üzenetére
All Digital X? KELL ..de jó lesz ha egy új bundle kijön idén.. Legyen kettő.
-
Remiel
őstag
válasz kemotox #201605 üzenetére
Ausztriában is 99 euro volt az all digital s, vettem is egyet, erre ahogy hazahoztam jött az X akció, így vettem inkább azt az S meg eladtam 42.000 forintért, szerintem korrekt ár volt érte, mondjuk várhattam volna januárig, de nem volt kedvem szórakozni vele
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Crytek
nagyúr
válasz szimszonos #201616 üzenetére
Nincs semmi kedvem életem végéig email címeket és accountokat termelni..
Sajnos a GPU ugy látom kinyirtam ez a lejár az előfizú újra 300ft a végtelenségig dolgot ahogy eddig lehetett használni.Next PC Upgrade: 2022
-
atees
őstag
Sziasztok!
Előfizettem próbából a game passra 1 hónapja a 3 hónapos 300Ft-osra. Elvileg utána lemondtam az automatikus levonást, de most, hogy lejárt az 1 hónap folyamatosan le akarja vonni. Hol kell ezt kikapcsolni ?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
kemotox
addikt
válasz st3v3np3t3r #201610 üzenetére
Erős forint, erős árak...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #201610 üzenetére
16€. Szerintem kibírható.
-
Beniii06
addikt
válasz st3v3np3t3r #201589 üzenetére
Azelőtt az "akció" előtt 10 ezerért osztogatták, gondolkodtam is rajta, csak két évet nem akartam aláírni, de sokan aláírták és adták is elfelé, azért volt 35-40k az all digital az aprón/jófogáson, meg az alza miatt.
-
válasz kemotox #201605 üzenetére
kinek mi éri meg.
nyilván aki sűrűn jár át németországba, annak megéri kimt megvenni dolgokat, de aki büdös életében nem volt kint, annak lehet nem éri meg kintről rendelni, mert a postaköltség "külföldre" szerintem ott se olcsó.
Mellesleg a németországi MM árak alapból kedvezőbbek sokszor mint az itthoniak. Például ennek mintájára írtam 2 éve egy blogot Hogyan húzzuk le a magyar polgárokat marketing tipikus példája címmel, ennek a blognak a végén pont egy német és egy magyar Media Markt-os példát hoztam fel, az árdifferencia dupla akkora a MM között.De még a hazai webshopok között is akad majdnem négyszeres árdifi,ugyan arra a termékre...[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
r.levente75
addikt
Nem teljesen világos valami a minecraftban.
Ha a világomban meghívok 2 tagot es együtt játszunk túlélőben, akkor amit ők szereznek az az enyém lesz vagy ki tudják magukkal vinni a saját világukban?
Értem ez alatt azt, ha valamelyik tag ládájából elkobozok valamit, azért reklamálhat, vagy nem, mondván úgyis az én világomban játszunk? -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz kirkri #201606 üzenetére
Azért mert 360-on még a régi motorral(Impact) jött ki a FIFA 15. One-ra és PS4-re pedig már az új ignite Enginnel. És nem akarták előről újraírni az egészet. a régi motornál pedig csak át kellett másolni az előző verziókból.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
kemotox
addikt
válasz st3v3np3t3r #201589 üzenetére
Német Mediaban Black Friday keretében 100 euró volt, és az ugyebármindenféle hűség meg előfizu nélkül. Aztán mikor visszatért a rendes árára egyből 230 lett, elég komoly. Ott egy picit másképp értelmezik az "akció" szót, mint itt 300 ft-os akciós 3 hónap GPU-val, meg egy éves EA accessal is kb két új játék árába volt, miaszar Tényleg még a hülyének is megéri, hát még nekem.
-
xviktorx
tag
Itt olvastam : http://strongholdalak.blogspot.com/p/magyar-szoveges-konzol-jatekok-listaja.html#x360
Igaz 360-ra megjelenő játékokról van szó, de azt hittem xbox one-on is magyar. -
-
zsolti72837
addikt
válasz hhenry #201539 üzenetére
Köszönöm!
(#201544) l.skywalker: Múltkor talán pont itt láttam linkelve akciósan, de nem találtam és nem emlékeztem, hogy milyen oldalon volt.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók