Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JenciHUN
aktív tag
válasz l.skywalker #218676 üzenetére
Ejjj, nem lettünk okosabbak...
-
JenciHUN
aktív tag
válasz l.skywalker #218671 üzenetére
Ez alapján nem.
If you are one of the more than 10 million Game Pass subscribers, you’ll get access to all current Destiny 2 expansions starting this September. And when the standard edition of Destiny 2: Beyond Light is released, you’ll get that too. -
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok, a Destiny 2-höz tartozó kiegészítők stb. mikor válnak elérhetővé a gamepassban? Annyit olvastam eddig hogy Szeptember.
-
JenciHUN
aktív tag
Nem tudom, hogy volt-e már, de kipróbáltam a GOG Galaxy account összekötést az xbox accounttal és a Game Pass-os Witcher 3 verziót is érzékelte, így betudtam húzni PC-re ingyen
-
JenciHUN
aktív tag
válasz l.skywalker #213815 üzenetére
Annyi különbséggel hogy a headset az SteelSeries
-
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok,
Elindítottam az új frissítést az xboxon viszont megakadta a frissítés az "Updating..." feliratnál fehér háttérrel...sehova nem mozdul a csík.
Mit lehet ilyenkor tenni? Indítsam újra? Sosem találkoztam még ilyennel. -
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok,
A game passban lévő Witcher 3 mentése ha jól tudom nem működik a GOTY kiadással - igaz ez? Elég jó áron van a GOTY és gondoltam megveszem, de elvileg nem működik a sima kiadás mentése a GOTY verzióval... -
JenciHUN
aktív tag
válasz l.skywalker #209984 üzenetére
Ezt nagyon várom már...
-
JenciHUN
aktív tag
Valaki használ vezetéknélküli billentyűzetet és egeret a one-hoz? Ha igen, milyet?
-
JenciHUN
aktív tag
válasz Roland861010 #208545 üzenetére
Ha egyet kell választani: RDR2!
Nagy élmény és csoda látvány -
JenciHUN
aktív tag
válasz l.skywalker #208418 üzenetére
Elder scrolls online-al van valakinek valamilyen tapasztalata? megéri belevágni?
-
JenciHUN
aktív tag
válasz r.levente75 #204917 üzenetére
Nézegetem pár hónapja, teljes áron volt black friday után.
-
JenciHUN
aktív tag
Odyssey Season Pass 50% kedvezmény - Szerintem mindenképpen megéri ha valaki még nyúzza a görög kalandot
-
JenciHUN
aktív tag
válasz IntelKiller7 #204529 üzenetére
FF XV és Wolfenstein - Február 6
Death Squared - Február 13 -
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok,
Hamarosan lejár az Xbox Game Pass Ultimate előfizetésem.
Van jelenleg valami jó akció valahol Ultimate előfizetésre? Ha nincs akkor valószínűleg marad csak a Game Pass magában. -
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok,
Garanciális szervizelés/csere mennyi idő szokott lenni általában?
Hétfőn vitték, szerdán reggel már Frankfurtban volt a konzolom, de azóta csak "Your order is being processed" státuszban van. -
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok,
A mai napon szerencsétlenül jártam, vihar közben valószínűleg kapott egy túlfeszültséget a konzolom és nem kapcsol be.
Kérdès: Ha Microsoft szervizbe eljuttatom, ugrik a garancia, vagy az attól függetenül még meg marad? Lehet rosszul gondolom, de a túlfeszültség nem garanciális szervizelésnek szàmit, vagy igen?
-
JenciHUN
aktív tag
Jó dolog ez a 300 Ft-os Ultimate.
Gold: 08.06.
Game Pass: 10.14.Ultimate: 2020. 01. 11.
-
JenciHUN
aktív tag
Division 2 egyedül mennyire élvezhető? Vagy teljesen csak csapatban ajánlott? Tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
-
JenciHUN
aktív tag
válasz bulikavagyok #164230 üzenetére
Mindenképpen fülessel játszd majd. Nagyon el lett találva és igen kicsit tényleg para.
-
JenciHUN
aktív tag
válasz Szucsiii #164215 üzenetére
Én ezt így oldottam meg:
- Beaktiváltam a kapott 1 hónapos kódot. Mikor beváltod, felhozza hogyha bekapcsolod az automatikus megújítást akkor kapsz 1 hónapot ingyen. (Ezt utána azonnal ki is nyomtam és ingyen 2 hónappal indultam)
-Miután ez megvolt, engedte hogy megvegyem a 6 hónapos előfizetést 7500 Ft-ért.Long story short: 7500 Ft-ot költöttem és 8 hónapnyi előfizetésem van.
-
JenciHUN
aktív tag
válasz sartana #163263 üzenetére
Xbox Support oldal szerint:
"A következő hiba jelenik meg tartalom megnyitása közben az Xbox One konzolon:
80072EE7-es hiba
Ez azt jelentheti, hogy a konzol nem tudta betölteni a megnyitni kívánt forrást. A hiba általában akkor fordul elő, amikor egy hálózati csatlakozási hiba miatt a forrás neve nem tudja feloldani az IP-címet."
Próbáltál router restartot?
-
JenciHUN
aktív tag
Szerintem neki fogok vágni a Halo sorozat végigjátszásának, eddig ez kimaradt...
Szerintetek megjelenési sorrendben álljak neki vagy legyen más a sorrend? -
JenciHUN
aktív tag
Mindenkinek megjelent már az EA access vaultban a SW BF2? Nekem még mindig semmi...
-
JenciHUN
aktív tag
Na azt hiszem jóljártam a Game Pass-al...Ingyenes kód felhasználva + 1 hónap az automatikus megújításért (amit azonnal ki is kapcsoltam) + 7500 Ft-ért 6 hónap...Július közepéig el leszek
-
JenciHUN
aktív tag
válasz XboxGamePass #161801 üzenetére
Alátámasztom...enyém is innen van
-
JenciHUN
aktív tag
válasz FuRiONight #161044 üzenetére
Szerintem nagyon maximum 120 lesz amire leviszik...talán eMag. (De abban sem vagyok biztos hogy az olyan kiadás lesz amiben játék is van)
-
JenciHUN
aktív tag
Rosszul emlékszem hogy a Fallout 4 benne volt a Game Passben? Most keresném de nem találom...lehet csak beképzeltem hogy mintha láttam volna valamikor...
-
JenciHUN
aktív tag
Ha most behúzom az első gamepass előfzetésem 200 Ft-ért, következő hónapban vajon betudom váltani az 1 havi kódot amit a géphez kaptam?
-
JenciHUN
aktív tag
Ha most behúzom az első Game Pass előfizetésemet 200Ft-ért, mikor lejár, betudom aktiválni az 1 hónap free access-t amit a géphez kaptam? Vagy az is csak első előfizetésre vonatkozik?
-
JenciHUN
aktív tag
válasz Fox Mulder #159782 üzenetére
Köszönöm, akkor megnyugodtam...
-
JenciHUN
aktív tag
válasz Fox Mulder #159779 üzenetére
Mármint arra gondolok egészen pontosan hogy nem a kifújt levegő hangja emelkedik meg hanem a ventillátor hangja. Kicsi "buzzing" hangot ad.
-
JenciHUN
aktív tag
Az X hangjával milyen tapasztalaitok vannak játék alatt?
Az enyém játék közben kicsit felpörgeti a ventit és eléggé lehet is hallani. Teljesen némának kéne lennie mint a régi FAT konzolom esetében? Vagy az X-nek ez egy sajátossága? -
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok!
Mindenképpen be kell regisztrálnom az új Xbox-ot a Microsoft oldalán hogy a garancia érvényes legyen?
-
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség hogy a játékok nyelvét külön, tetszés szerint lehessen kiválasztani? Szeretnék néhány játékot kipróbálni németül, és nem mindegyiknél van lehetőség nyelv kiválasztásra a beállításoknál.
-
JenciHUN
aktív tag
Szerintem ha mindent összevetve nézünk, megérheti a One X. Bivaly teljesítménye van és a jövőben elég sok mindnet kitudnak hozni belőle. Azoknak akinek még a FAT gép van (mint nekem is) jó váltás lehet, mert én pl. One S-re váltásnak nem látom értelmét, de ennek azért már igen
-
JenciHUN
aktív tag
válasz l.skywalker #101752 üzenetére
Haginx1028
-
JenciHUN
aktív tag
Mitől lehet az hogy a box valamiért nem jegyzi meg a felhasználóhoz tartozó jelszót? Ma már másodjára kell beírnom hogy betudjak lépni a profilommal. Eddig nem csinált ilyet...
-
JenciHUN
aktív tag
Napi Paranomal Xbox:
Ülök a gép előtt a másik szobában, az xbox pedig a nappaliban, teljesen kikapcsolva. Egyszer csak hallom, hogy elindul a masina. Lehet ennyire azt akarja hogy játszak vele...
-
JenciHUN
aktív tag
E3-on volt szó erről:
Language Region Independence. Based on overwhelming fan feedback, we’re enabling Language Region Independence to give gamers even more control over their Xbox experience and how they engage with their Xbox One. Language Region Independence gives gamers the freedom to choose any supported language on Xbox One, regardless of their location.
Ezt mikortól élesítik?
-
JenciHUN
aktív tag
Van arra lehetőség hogy régió állítás nélkül bizonyos játékokat német nyelven tudjak játszani?
-
JenciHUN
aktív tag
Pontosan ezen a véleményen vagyok én is. Úgy látszik a jövőben ez lesz a trend, hogy nem sajtolnak ki mindent amit csak lehet egy hardverből hanem inkább hagyják és jöjjön a szebb, jobb következő amivel ugyanez lesz még bőven azelőtt, hogy valami olyat mutassanak amire tényleg azt lehet mondani hogy 'nextgen'...szomorú szvsz.
-
JenciHUN
aktív tag
válasz zsolesz010 #73261 üzenetére
Akkor miért nem mondtad neki rögtön hogy viszlát?
[ Szerkesztve ]
-
JenciHUN
aktív tag
-
JenciHUN
aktív tag
http://kotaku.com/the-next-battlefield-is-called-battlefield-1-set-in-al-1775120917
-
JenciHUN
aktív tag
-
JenciHUN
aktív tag
válasz mr.tamasbiro #71869 üzenetére
Scroll left from Home to open the guide.
Select Settings.
Select All Settings.
Under System, select Console info & updates.
Available updates will show in the second button down in the first column.
If an update is available, the button will read Update Available. If your console is already on the current release build, the button will be grayed out and will read No update available. -
JenciHUN
aktív tag
Most aktiváltam be egy 12 hónapos goldot. Szeretném letölteni az xbox.com-on a havi ingyenes gold játékot de azt írja hogy először szükségem van egy gold előfizetésre....mennyi idő mire rájön a rendszer hogy amúgy van gold az accounton?
-
JenciHUN
aktív tag
válasz Dani82 #68561 üzenetére
Én azért kicsit "tartok" a Divisiontől. Valahogy ugyanazt érzem mint a Destiny előtt, hogy nagyon tetszik nagyon jó, kell nekem. Csak egy idő után, fix csapat nélkül, valahogy unalmas lett a játék. Tartok tőle hogy ennél is ez lenne. Szóval én még várok, tapasztalatokat olvasok, videókat nézek stb. stb.
[ Szerkesztve ]
-
JenciHUN
aktív tag
válasz zsolti72837 #68204 üzenetére
És ez az amit elszeretnél adni aprón? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen GPS-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Parfüm topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5