Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz oriic #242259 üzenetére
Mennyivel lenne jobb az új konzol a One-nál? Később, ha megveszem, akkor tudok majd játszani azon vele?
Illetve, ha Ultimate-et aktiválok, felhőben tudok játszani vele?Ez valós látványbeli különbség?
Illetve, amit megvettem a One-ra, azt nem kell újra megvennem az X-re?[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Megvettem ezt a kiadást: [link]
Az Innocence simán települt, azonban a Requiem telepítési kérésére az Ultimate előfizetést ajánlja föl. Mit rontottam el?
-
philoxenia
MODERÁTOR
A Far Cry Primal-t a hivatalos webhely magyar felirattal hozza. Nekem nincs benne. Tényleg magyar?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz parandroid #238434 üzenetére
Kisemberek örülnek, ha látnak a tévében kokót (Kokót?) aki fogyasztja, az sok mindent el tud követni....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #238426 üzenetére
Aláírásodra: De Ambert kérjük az ágyunkba, persze nem ...ni....
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz parandroid #238166 üzenetére
Dehogynem, a barátom PS4 kontrollerei nem épp acélosak....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #238097 üzenetére
Akkor Te is közénk lúzerek közé tartozol.... Megvettem anno PC-re mert az első egész használható volt. Mondjuk ingyen meg vagyok elégedve az ár/érték aránnyal....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #238094 üzenetére
Két héttel korábban játszhattál vele. Legyen ez elég!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #238091 üzenetére
Köszi, meg is vettem. Bár PC-re megvan...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #238022 üzenetére
Nekünk écsbíó már a GoT első évada óta van.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #238020 üzenetére
De jó, hogy még nem tettem föl...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szerintem ez változó. Hiszen én majdnem hatvanévesként mást néznék, mint a harminccal fiatalabbak. Rengeteg szinkronos és feliratos tartalom van mindkét platformon. HBO-n már régebben, de például a GoT nem feltétlenül érdekli a Szüleidet. Magyar tartalom talán több van az HBO-n. (eredetileg is magyar...)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz parandroid #237927 üzenetére
Hát fogalmazzunk úgy, hogy az ezután megjelenő játékoknál előnye van, de az eddigiek is kitölthetnek egy életet az én koromban...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #237816 üzenetére
A Fable 3-ban csináltam női karaktert kíváncsiságból.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #237814 üzenetére
Ja, nekem a Dragon Age nem volt meg, így a biszex elf sem...
De mondjuk ebbe a hősünk gondolom nem halt bele a játékban sem....Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #237812 üzenetére
Hát nekem nem jön át az angol szöveg. Tudom poént nem lehet magyarázni, de itt most jó lenne.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz homerhamm #237804 üzenetére
Hát az az érdekes, hogy én szinte lötyik nélkül vittem négyszer végig. Mondjuk normál nehézségen, de nekem a kontroller mindig ellenség volt, a 360-at oda is adtam anno a gyereknek. A W3-ban a halálok 90%-át legalább a valahonnan leesés okozta mindig.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Elden Ring mennyire igényel angoltudást?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #237673 üzenetére
Indiába kéne menni,
Xbox ultimétet venni,
Vigyázz júzer lyukas a ...
Kiugorhat az ultimét.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz icemad #237414 üzenetére
Hát ilyen best of kategóriánként, hogy melyik az amire érdemes rákeresni, mennyire játszható stb.
Magán a boxon nézegetve nekem nem sok infó jön le az egyes játékokról, nem mindegy például, hogy mennyi szöveget kell olvasnom, mennyire nehéz az irányítás stb.
Olyan kategóriák vannak, hogy Pegi-3-18, de nekem olyan kéne, hogy Pegi 55....Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Van valahol olyan magyar webhely, ahol sok boxos játékról van leírás, értékelés ? Egyesével nincs kedvem minden olcsó/ingyenes játékra rákeresni. A legtöbbről -így a Store-ban olvasható pár angol sorból- nemigen tudom, hogy tudnék-e vele játszani, érdekelne-e?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz parandroid #237270 üzenetére
Amit láttam a D4-ből nekem nem volt meggyőző, nekem alig van különbség a D3-hoz képest, persze én nem vagyok igazi D fan.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz parandroid #237266 üzenetére
Hát a Diablo azért már lassan olyan lejárt lemez, mint a Travian, ráadásul tudtommal a konzolos verzióhoz fillérekért lehet "okosságokat" kapni, amivel tovább lehet rontani a versenyt... [link]
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
Egy boxhoz hány account rendelhető egyszerre? Felmerült bennem, hogy minden játékot megvehetnék más accountra...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz persil #237201 üzenetére
Nem a büntit nem értem, hanem a mértékét és a fajtáját. Nézzétek el nekem, kicsit öregebb vagyok mint az átlag konzolos, nyilván vannak olyan játékosok akik az unokáim lehetnének. Emiatt konkrétan nem is igen fenyeget engem a büntetés. Legalábbis káromkodás miatt semmiképp. A csetről letiltás miért nem lehet végleges és kész. Így minden további bűnelkövetés megszűnne. Ha adott játékban követ el valaki valamit folyamatosan, akkor az adott játékkal ne játszhasson. Minden tartalmának használatától eltiltani valakit viszont nekem ágyúval verébre tűnik.
-
philoxenia
MODERÁTOR
A topik az "elvi dolgokat" az összefoglalóban sorolja fel. Ez nincs benne. Általában véve fontosabb, mint egy adott játék akciós volta, hiszen az inkább arra a játékra nézve releváns. Nekem ebből a polémiából fontos dolgok derültek ki. Szerintem annak aki olvassa csak a topikot, de nem ír bele, szintén.
A "Mielőtt XBOX-ot veszel olvasd el!" fejléc alatt érdemes volna összefoglalni a lényeget, hiszen mint tudjuk az EULA arra való, hogy ne tudd végigolvasni és und meg, majd erre hivatkozzanak utána, hogy "leírtuk világosan!" Holott dehogy....
Meg kellene értenetek, hogy kicsit úgy érzem magam mint egy apáca egy nyilvánosházban, ahol tilos a csók, de megengedett az anál... Nem jellemző rám a keretek átlépése, de szeretem tudni, hogy mik a keretek, mert feszegetni igenis szeretem őket.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Evil Snowman #237184 üzenetére
Most nem a konkrét esetről van szó, hanem arról, hogy van egy ilyen veszély. Ami, ha jól értettem valamilyen megosztott profillal elkerülhető. Azaz, csak az adott játékot/szerzett dolgokat bukod.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz mike1334 #237180 üzenetére
Nem volt a hardver vételekor ilyen lehetőség...
Amerikában a macskás mikrohullámhoz képest ez nyerhető per lenne. Magyarországon meg a jogbiztonságról a politikai tiltás okán inkább nem mondok véleményt...[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz mike1334 #237177 üzenetére
Biztosan nem jött ez föl magyarul amikor a boxot regisztráltam.
Sőt tulajdonképpen ezt a hardver megvételekor kellene aláírni, hiszen például a meghajtó nélküli box az MS account nélkül semmire nem használható.[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Evil Snowman #237174 üzenetére
Ez annyira fontos, hogy szvsz. bele kellene foglalni, illeszteni a topik összefoglalójába.
"ez a sok tizen x éves kis t.kony" velem együtt ezzel nem volt tisztában. Ez teljesen nem logikus, hogy csúnyán beszélsz és elbukhatod az összes valős pénzen vett virtuális vagyonodat. Nekem ez meg se fordult a fejemben. Komolyan.
Ráadásul egy teljesen eltérő kultúrában élő ember fogja megítélni minden mondatodat. Simán félreérthet valamit, aztán meg mikor reklamálsz, mint olvastam simán le...nak oszt' kész...Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz mike1334 #237168 üzenetére
Nem, itt azzal van a gond, hogy az egyik játékban szabálytalankodva mindegyik jogát elveszik.
Ez benne van az EULA-ban? Megveszem a W3-at. Ennek az EULA-jában biztosan nincs benne, hogy ha más játék közben csetelve szabályt szegek nem játszhatok többé a játékkal....Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz satee76 #237164 üzenetére
Akkor tegyétek össze a kezeteket, hogy itt létezik topiktiltás is!
Simán perelhetőek ezek alapján a cégek szerintem. Amúgy akkor kezdem megérteni azokat, akik warezelnek, hiszen a steam-nek elvileg kell lennie lehetőségének egyes játékokról való kitiltásra is, ha nincs, meg kellene teremtenie. Az igazságérzetemet borzasztóan sértik ezek az eljárások és rájöttem, milyen vajszívű vagyok mint moderátor. Nálunk mindig elég sokáig mérlegelünk egy ingyenes szolgáltatáshoz képest pláne.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz mike1334 #237162 üzenetére
Ez kibújás a válasz alól. Olyan ez, mint a Ptk.
1:4. § [Az elvárható magatartás elve. Felróhatóság]
(1) Ha e törvény eltérő követelményt nem támaszt, a polgári jogi viszonyokban úgy kell eljárni, ahogy az az adott helyzetben általában elvárható.
(2) Felróható magatartására előnyök szerzése végett senki nem hivatkozhat.
(3) A másik fél felróható magatartására hivatkozhat az is, aki maga felróhatóan járt el.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz ρσгτσ #237156 üzenetére
A lényeg az volt, hogy nem érti a szabályzatot, de ha elfogadja még ugyanúgy vonatkozik rá.
Nem fogadhatom el, ha a nyelvet nem értem....Szerintem. Soha semmilyen platformon nem került szóba amúgy, hogy a hardverem használatához el kell fogadnom a MS csetszabályzatát. Ezt sehol nem írtam alá...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz ρσгτσ #237156 üzenetére
Elvekről van szó, nyilván. Csakhogy teljesen jogosnak tartom a vonatkozó cselekedetekkel kapcsolatos tiltásokat, viszont ez olyan, mintha bérelnél egy lakást tíz évre, majd mondjuk hangoskodnál, az első évben, majd ez alapján elvennék kompenzáció nélkül a maradék kilenc évedet.
Mike-ot kérdezem, mint jogászt. Lehetne Magyarországon olyan szerződést kötni, ami ezt lehetővé teszi?
Tehát egy szerződésben kiköthető ez előre? Ráadásul a szerződés alapján ha a hangoskodás után másnap elmennél dolgozni, majd mikor hazaérsz már ki vagy zárva a lakásból, a benne lévő összes vagyontárgyadat is elkoboznák? Ez a magyar jog alapján kivitelezhető? Mert ha igen csinálok erre egy vállalkozást....Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
Na most azt nem értem, hogy az MS-nek előre kifizetett sok-sok pénzt bukjátok szerintetek jogosan, itt meg a gyakran egy fillér befizetése nélkül használt platformról kitiltáskor sokan Strasbourgig mennének...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz mike1334 #237144 üzenetére
Ezt a szabályzatot most látom először.
Amikor regisztráltam az accountomat a box felületén, még a felület nyelve is teljesen angol volt. Hogyan tudnám elfogadni a helyes viselkedési elveimet, ha nem is tudom, mit fogadok el?
Kicsit olyan, mintha mondjuk Kínában eladna az MS mondjuk 100 millió konzolt, majd mikor beszednék a pénzt, akkor közölné a kínai állam, hogy a törvényeik alapján Kínában nem adhat el az MS semmit, mert volt egy apró betűs rész amikor szerződést kötöttek az egyénekkel, persze ez nem volt angolul leírva, hogy kínai állampolgár nem köthet szerződést amerikai céggel....Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz mike1334 #237136 üzenetére
Csalárd szándékú szerződés semmis, nem? Tegyük föl, hogy csinálok egy játékot, eladom százezer példányban, majd mikor a játék használhatatlan lesz, akkor indoklás nélkül mindenkit kizárok? Mosom kezeimet és kész? Kártérítési igény fel sem merülhet?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz ρσгτσ #237129 üzenetére
Nem. Itt van pénzvisszatérítés bizonyos feltételek alapján.
Egyrészt. Másrészt, ha én mondjuk káromkodom FIFA közben, akkor elveszik a licenszemet a Witcher 3-hoz? sőt az eszközöm, a konzol se működik? [link] ez alapján még a "bankbetétem" is?
Mi a helyzet egy lemezes játékkal? Eladnám, de majd az én viselkedésem alapján bannolják a többi játékát az illetőnek is? Nagyon nem értem, hogy mi történik itt....
Ezt, most, hogy? Mi köze a kettőnek egymáshoz? Ez már rosszabb, mint a kínai viselkedéspontozós rendszer.[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Hát ez elég lehangoló, de biztosan törvényes? Olyan mintha vennék egy házat, majd összevesznék a szomszédokkal, mire elvennék a házamat... A kitiltással nincs gond, az OK. azonban milyen jogon fosztanak meg akár több ezer dollárnyi vásárolt játéktól?
Mert, ha jól értem, kompenzáció nincs.... vagy nem jól értek valamit?Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz parandroid #236999 üzenetére
Nem tudtam, hogy férjhez ment gratulálok!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz parandroid #236997 üzenetére
Borka, vagy Réka?
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz ThorsHUN #236291 üzenetére
Lehet futtatni de nekem egyfajta külső SanDisk SSD időnként újraindul random és olyankor az adott játék ott és akkor megszakad. Ilyet erre a célra inkább ne vegyél! Másnál, másfajtával nem volt ilyen gond.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #236167 üzenetére
Fűnyírás az komoly? Nekem élőben/RT pont inkább sok...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest