Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Én is előrendeltem az új wireless Xbox fülest. Azt írja a KV oldalon, hogy OneS-hez is jó. Igaz ez?
-
Cyrin
addikt
Egy ilyen emailt kaptam nemrég: "Pardon the interruption. We noticed that we're missing some info for your subscription. To ensure we charge the correct tax for your subscription, please update the address for your subscription on your Microsoft account dashboard."
Vannak különböző címek megadva, usa, Argentína stb. De törölni nem tudom őket, hogyan lehetne törölni, hogy csak a magyar maradjon meg? Ügyfélszolgálat? Nem rizikós?
-
Cyrin
addikt
Sikerült 3 év live gold-ot beváltanom GPU-ra. minden rendben ment.
-
Cyrin
addikt
Szóval, ha lejárt a gold-om és veszek most 3 évet + 1 hó GPU, akkor lesz 3 év GPU-m. Kérdésem csak annyi, hpgy ez akkor is igaz, ha egy ilyen konverziót már igénybe vettem korábban, csak akkor 1 évre?
-
Cyrin
addikt
És csak a game pass béta app tudja az xcloudot, vagy már a sima game pass app is?
-
Cyrin
addikt
Kérdésem lenne, a home társamnak van gpu-ja.
Az xcloud-ba csak az ő címével léphetek be, vagy az enyémmel is játszhatom a home-olt játékokat? -
Cyrin
addikt
Portal Knights-ot miért nem hozza a store ingyenesként goldhoz? vagy csak nálam nem?
-
Cyrin
addikt
másnak is volt ilyen gondja, de válasz nem született a kérdésre...
nálam is ez van...[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz l.skywalker #216460 üzenetére
Azt én is behúzom...
-
Cyrin
addikt
válasz l.skywalker #216249 üzenetére
Nem a játékkal van bajom, legutóbb talán 25 éve játszottam tetris-t kvarcjátkon. Ott volt az igazi, órákat el voltam vele. Ezért olyan ironikus nekem a world premiere, meg az exkluzív...
-
Cyrin
addikt
Ha kikeresek egy game pass játékot , ami nincs telepítve a gépére, akkor letöltést ír, tehát fel tudom telepíteni. De elindítani már nem sikerül, mert kiírja, hogy nincs game pass vagy gold előfizetésem. Viszont pl a rdr2-t hétvégén telepítettem az ő gépére, az nálam is indul.
Ugyanígy játszottuk ki a jedi fallen order-t is. A lényeg úgy kéne game pass játék, hogy neki ne kelljen felraknia. Lehet így?
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
Öcsém gépén beállítottuk a home-olást. Neki van gpu előfizetése egy év.
Viszont nálam nem mennek a game pass játékok. Illetve amelyik neki fel van telepítve az megy. Ami nincs azt hogy telepítsem, hogy működjön nálam? -
Cyrin
addikt
nekem energy saving-ben se kapcsolja le a külső HDD-t.
-
Cyrin
addikt
válasz l.skywalker #208989 üzenetére
De miért nem az x-et hagyják meg?
-
Cyrin
addikt
válasz l.skywalker #206316 üzenetére
-
Cyrin
addikt
Én is tapasztaltam, hogy a külső noti hdd, külön vett külső házban mindig pörög, nem "instant on" beállítás esetén is. Nézegettem a beállításokat, de nem találtam erre vonatkozót.
Valakinek sikerült ezt megoldani, vagy külső ház probléma? Régebben pc-hez volt kötve, ott nem volt ilyen gond. -
Cyrin
addikt
Nekem év végén járt le az ultimate, rá pár napra engedte a 3 havit 300-ért ugyanarra a fiókra...
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz szimszonos #201348 üzenetére
Én is így jártam, GTA V, Just Cause, Forza horizon 3, Alien...
Korábban már megfogadtam hogy nem veszek játékot, mert egyrészt rengeteg van, másrészt úgyis bekerül game passba, de sose sikerül betartani -
Cyrin
addikt
Teljes a káosz az MS-nél úgy látszik.
bementem az előfizetések kezelésé-hez, látom, hogy az ultimate ismétlődő számlázásra van beállítva, mondom az lehetetlen, hisz mindegyiket azonnal kikapcsolom előfizetéskor. Ok, kikapcsoltam megint, erre jön az email, hogy milyen fasza hogy bekapcsoltam az ismétlődő számlázást, és fogják vonni....
-
Cyrin
addikt
válasz Madoc #199179 üzenetére
Én is a gyerkenek vettem egyet, tök jó megoldás, bárki tud rá tölteni, vagy ő befizetni, és tud belőle akármit venni, vagy enni, vagy a store-ban használni, nem az aprópénzeket halmozza a pénztárcában. Tök jó dolog ha megtanulja a használatát.
Viszont magamnak is vettem egyet, mert évekkel ezelőtt megszüntettem a bankszámlámat, mert a fizetés nem oda jött, évente meg 25e+-ba került. Úgy döntöttem minek! Használtam a bnőm kártyáját online vásárláshoz és kész. Viszont ezzel van saját kártyám, mindenre is tudom használni, ha kell feltöltöm bnőm számlájáról
És töredékébe kerül mintha bankszámlám lenne.Ehhez jönnek a kedvezmények, amiket már használtam is (pl gold, kontroller 10e)
Szóval messze nem useless....Legfeljebb nem mindenkinek való, ahogy ez minden másra is igaz...
-
Cyrin
addikt
válasz l.skywalker #198256 üzenetére
Úgy tűnik nálam is sikerült a home-olás. A jedi most jött le. Nem vettem volna meg.
-
Cyrin
addikt
Na, öcsém most vett 4K tévét, most be is húzta az X-et fallen orderrel, pedig korábban nem akarta. Így viszont beleáshatom magam a home-olás rejtelmeibe
-
Cyrin
addikt
lejár az ultimate-em év végégn, érdemes behúzni a goldot MC kedvezménnyel, aztán majd lehet belőle ultimate, vagy csak gamepass hozzárendelés?
-
Cyrin
addikt
válasz AMD Power #192544 üzenetére
Egyébként ez nálunk is igaz, a bnőm mondta hogy ő mekkora játékos, meg fog xbox-on is játszani ha meglesz, én meg szépen feltöltöttem akciós játékokkal assasins hegyek, élien, rpg-k amiket szeret, ízirájder hegyek laracopf-al, sörlock, minden, eddig alig játszott valamivel (syberia3, copf ameddig jutott, ori, yoku), aztán ha mégis odül kezdi elölről a yokut-t vagy az orit, semmi újat.
A gyereknek meg minden egyéb, plusz a gémpass, EA acces forza hegyek, cségó és hasolóak, nála meg csak a fortnite megy.
Erre a 300-as gémpass is elég lesz, arra se fogok sztem előfizetni sokkal drágábban...
Én meg soha nem játszok, én vagyok a rendszergazda itthon, meg nyomom a PH!-t hogy milyen akciók vannak, amit behúzhatok nekik[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz l.skywalker #192530 üzenetére
na ezért fogadtam meg, hogy nem veszek több játékot, mert szinte minden amit megvettem, a gamepass-ban kötött ki. kivárjuk, úgyis csak fortnite megy
-
Cyrin
addikt
válasz sith7 #190285 üzenetére
Ikeás akku a legjobb ár/érték arányú.
A töltő pedig alsó hangon egy lidl-ös vagy aldis drágább töltő és afelett ebay-ről, ki mennyire kényes a témára. De van az ikeában is 500 ft-ért azt is lehet venni, amíg nincs az aldi/lidl féle vagy gyorsmegoldásnak használható néha. -
Cyrin
addikt
-
Cyrin
addikt
válasz wolf033 #190263 üzenetére
Hupsz az baj... Van a fiú az embergyerek, meg van a lány...
Alapvetően más a helyzet, mert van 10 éves lányom is.
Ott valóban beválhat a Just Dance, Minecraft, Lego Worlds, és egyéb Lego-k, Rayman Legends, Roblox (chatet tiltani!), Super Lucky's tale, Plants vs Zombies és Unravel (EA Access) ilyenek.
Nintendo ekkor már jobb választás, de akkor is inkább az amit a többiek használnak.[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz wolf033 #190246 üzenetére
Én is 10 évesen vettem a fiamnak a konzolt, körbejárás (mi tud, mi nekem az olcsóbb) és osztálytársak listázása után, két éve.
Nagyon gyorsan 12 éves lesz az a 10 éves gyerek.
Csak a multi számít a többiekkel. Innentől a nintendo-t el lehet felejteni, olyan valszeg kb senkinek nincs az osztályban, inkább 10 évesig kellett volna az. 10 évesnél már váltani kell. Repül az idő. A PS exkluzívok értéktelenek kb a mostani multis gyerekeknél. Egyszerűen nem üli végig, nincs türelme egyedül végigjátszani, ha közben az osztálytársakkal is játszhat és beszélgethet is velük közben.
EA Acess + Gamepass, egyéb nem is kell, Fortnite ingyenes, Rocket league és Fortnite meg talán PUBG is cross platform, lehet PS-es osztálytársakkal is játszani xbox-ról. Minecraft ha érdekli volt 1000 Ft-ért is. Just dance azért menő nála mert máshol ezt próbálta, látta, de a többiek nem ezzel fognak játszani, gyorsan elfelejti. -
Cyrin
addikt
Van egy külső hdd csatlakoztatva a géphez, és mutatja hogy van is hely. Mégis ma telepíteni akartam valamit, és azt írta ki, hogy nincs hely, szabadítsak fel. Nyilván az egyik hdd majdnem tele lehet. De a másik nem. Ezt hogy lehet kezelni?
-
Cyrin
addikt
-
Cyrin
addikt
a kontroller egyik gombja nem, vagy nehezen reagál, de a gariidő letelt már.
érdemes javíttatni valahol, vagy újat vegyek? -
Cyrin
addikt
nekem nem megy az EA Acess behúzása argentin store-ból, ugye telefonos alkalmazásban nem lehet megvenni.
cím megvan, régiót váltottam telefonos-on is, meg elvileg a microsoft fióknál is. argentin lett a címem, de a vásárlásnál a visa kártyát beírtam, de azt írja ki, hogy váltsak régiót, mert máshol van előfizetésem. hol megyek félre? -
Cyrin
addikt
válasz szimszonos #177309 üzenetére
De akkor se nem lesz Paukembör...ércsed má...
-
Cyrin
addikt
válasz Walter_White #174166 üzenetére
kb egy éve jelentették be hogy készül, és jönni fog, azóta nem sikerült lefordítani a magyar szavakat, mert a magyar egy különlegesen nehéz nyelv, és az MS-nek nincs is tapasztalata ebben...
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz l.skywalker #172358 üzenetére
mennének One a BC játékok ha be tudnék jelentkezni a marketbe, de bármit csinálok már két hete, nem megy, bekéri a jelszót, aztán visszadob ahonnan indultam, így nem lehet megvenni semmit, cache törlés másik böngésző, másik gép megvolt, semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
marketplace-en nem megy a bejelentkezés?
BC játékot töltenék le, és a bejeltkezésre kattintva csak visszadob ugyanoda, és semmi se történik.
-
Cyrin
addikt
válasz #80123904 #170910 üzenetére
mindenkinek van saját igénye, még ha nem is tudják sokszor ezt előre megfoglamazni.
és mindenkinek saját igénye van. felesleges ráerőltetni az egyiket a másikra.
aki jól meghatározza a saját igényeit, és ahhoz keres a piacon azt kielégitő terméket, az elégedett lesz. aki csak megy a birka tömeg után, az pedig lehet hogy nem.én pl nem tudnám rávenni a fiamat, hogy egy történetmesélős, egyjátékos jétékot legyen türelme végigülni, akármilyen exkluzív. ennek a generációnak az online multiplayer az isten.
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
Rosszul tudjátok. Az történt, hogy betették update-be a magyar menüt, amin a kolléga már tavaly óta dolgozik, de nem sikerült még rendesen lefordítani a menu szót, hiába dolgoznak rajta már lassan egy éve, és ettől lehalt a rendszer...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest