Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
B3ny00
aktív tag
Jo reggelt, ea Access mi az a fifa 15 trial?
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
JamesHun
addikt
Tegnap nagyon jó ellenfelekkel tett össze az egyik multi mókás pályán
3 összeszokott csapattagot tett be ellenfélnek mindhárman 27-es szintűek voltak
Mi meg kb a 20-22-es szinten voltunk
Nagyon izgalmas és felemelő játék volt
csapatban mozogtak és 1 lövéssel leszedtek
ha mákom volt túléltem az első lövést és gránáttal szedtek leSeriesX: JamesSHun
-
sotetlovag97
tag
Nagyon köszönöm a gyors és lényegre törő válaszokat uraim!
Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
ForRedGlory
félisten
-
tunkiih
őstag
válasz ForRedGlory #18987 üzenetére
Visszatérő kérdés állandóan. Hétfőn vitték csak a gépem, és kedden már jön is csak az ÚJ gép.
Nagyon korrektek gariztatás terén is, ahogy az ügyfélszolgáltatuk is.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Nem igy van. Adott darabot kell csak kuldeni. Surface eseteben is ha valamivel nem vagyok megelegedve cover eseteben akkor magát a tabletet nem kell elküldeni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz medvekutya #18978 üzenetére
360-ra kaptam le, nagyon zsír!
-
veterán
Azt mondom amit nekem mondtak micrónál...
Lsd előző hozzászólást, hívja fel![ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz sotetlovag97 #18986 üzenetére
Igen, de ha felhívod a microsoftot ott is meg tudod kérdezni.
Ha box elromlik nem kérik be a kinectet.
Mindkettőre külön van garancia.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
sotetlovag97
tag
Pont ez foglalkoztatja a fantáziámat.
-
godzsy2
senior tag
Mondd meg a haverodnak, hogy még nyugodtan várjon a XO-s RGH-ra... még vagy 5-6 évet. Addigra a szakálla is kinő. Az x360-at is kb. annyi idő után törték meg, a JTAG-ot leszámítva. Viszont ha megtörténik, akkor a játék multis részének lőttek, mert az MS nem hülye, észreveszi a módosított konzolt és bannolja. És manapság a játékok lényege a multi. Persze ha XO-ra is lesz dualboot, az már más tészta.
-
k4rL^
senior tag
válasz a.sebi #18981 üzenetére
A Microsoft-nál kell a My Account legalján lévő See all subscriptions részre menni, majd ott miután azonositod magad behozza az EA Access-t is és lemondod.
-
veterán
válasz sotetlovag97 #18982 üzenetére
Nem.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
a.sebi
őstag
Küldenétek egy linket ahol letudom mondani az ea accest?
-
gduck
addikt
válasz sotetlovag97 #18979 üzenetére
Igen!
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Ha egy Ausztriában vásárolt xbox one-t itthon regisztrálok be, akkor is lesz rá 2 év microsoft gari?
-
medvekutya
aktív tag
The Great War játékot letöltötte valaki innen ?
-
Madwe
nagyúr
válasz MasterMark #18944 üzenetére
Ha kiklacsolod a motion blurt (ami minden játékban s filmben van) akkor szaggat mint a fene, nem értem hogy nem tűnik fel, kb kifolyik a szemem tőle. Az meg hogy egy oldalon 1 az 1ben leszimaljak a mozgás megjelenítést es kamunak hivod no comment...
-
BMS
őstag
hali
Egyik haverom azért akar one-t venni mert az ő elmélete szerint az direkt úgy csinálták,hogy fel lehessen röni és már folyamatban van egy amolyan rgh féleség amivel majd a másolt játékokat tudja futtatni meg napokkal hamarabb meglesznek a még meg nem jelent játékok,és azt mondja,hogy ez nem fog ártani a boxnak hogy magyarázzam el neki,hogy hülye, vagy van benne valami amit mond?
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
PodMAN
senior tag
http://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-360
9700 Ft-ra jött ki nekem a múlt héten a 12 havi live. Működik Paypallal is. Ajánlom.
-
pelenka35
őstag
7 napos live-om van ha valakinek kell....
hogy tudom migrálni a profilom amcsira ? ha megéri digitális játékok miattGamertag:Rob3rt75
-
-
tunkiih
őstag
Csak engem mozgatott meg a tavasszal várható, végre normálisnak igérkező motoros játék?
Bővebben: [link] -
mlinus
őstag
válasz ForRedGlory #18950 üzenetére
kizártnak tartom hogy valaki ne lássa a különbséget. Max nem zavarja, hogy nem olyan folyamatos.
120hz-s monitorom van, és a 60fps-t is simán kevésnek tartom, mert hozzászoktam a 120-hoz. Persze ehhez nagyon erős gép is kell. -
oriic
HÁZIGAZDA
FIGYELEM!
Mivel topik pöröt mint atom, lehetséges, hogy átrohanok egy két hozzászóláson. Így aki szeretné a nevét látni az összefoglalóban kérem PRIVÁTBAN jelezze nekem mostantól. Így nem lesz félreértés hogy valakit kihagyunk.
Köszönöm.
Live-Die-Respawn
-
Tison
tag
válasz XFishboneHUN #18932 üzenetére
Én tőlük rendeltem. innen. De már ők is kifogytak.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Ja, valoszinuleg nem 1080p/60 fps-en (vagy folotte) szocializalodott, ha nem latja a kulonbseget. Egy PS3/XBOX360 utan a 30 is kivalo Aztan lehet tenyleg nem latjak, van ez igy. Persze alapvetoen az ember erzi a kulonbseget jatek kozben. Minden sokkal folyamatosabb, toredek az input lag, stb. Foleg egy autos jateknal...Allitom 100-bol 100 alkalommal tuti megmondanam melyik hany fps. Meg kell nezni a tajat jatek kozben. Plusz egy kis okossag: [link]
[ Szerkesztve ]
-
a.sebi
őstag
Vazze mèg mindíg az fps hisztinèl tartunk?
-
XFishboneHUN
senior tag
-
anthroxxx
csendes tag
Hello
Valaki nem tudja lehet-e ea acces-en egy hónapot fizetni csak úgy hogy ne újitsa meg amikor lejár? -
medvekutya
aktív tag
válasz XFishboneHUN #18938 üzenetére
semmit, elküldtem
-
MunezXBK
nagyúr
válasz XFishboneHUN #18939 üzenetére
Sőt, mindenkit offline-ban mutat.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz medvekutya #18935 üzenetére
Ha neked nem kell elfogadom! Mit kérsz érte?
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
medvekutya
aktív tag
válasz XFishboneHUN #18932 üzenetére
van 1 két hetesem, ha az segít
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vissza se enged.
Live-Die-Respawn
-
XFishboneHUN
senior tag
Francba lejárt a goldom...iceakos oldala meg még mindig nem elérhető, addig nem is tudok rendelni!
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
hitchins
őstag
Srácok, ha tv-s mediaboxot rákötöm az x-re valahogy nem lehet felvenni az adást?
-
norbi2010
őstag
Na, megpróbálom még egyszer. Valaki egy Weekly Strike-ot ma?
-
adrian94
őstag
válasz Donibrasco #18927 üzenetére
Nagyon idegesítő.. Nem értem ezt miért nem tudták normálisan megcsinálni
-
adrian94
őstag
Ha előfizettem Magyar live-on 1 havi EA Access-re és átmentem Magyar live-ról USA live-ra akkor a következő hónapban automatikusan mennyit von le magától ? Ugyan úgy 990 ft vagy egy kicsit többet ? (mert $-ban egy kicsit drágábban jön ki.. ha jól tudom)
-
pelenka35
őstag
váltottam amcsi-ra de azt akarja vegyek live-ott , mit rontottam el ?
Gamertag:Rob3rt75
-
tunkiih
őstag
Akkor oké!
sch_a: azért annyira ne legyen arcade, hogy nfs-el hasonlítsuk... legyen inkább félszimulátor, bár segédletek nélkül nincs rá panaszom hozza amit kell.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Def26
félisten
Milyen pc speaker -t javasoltok xbone -hoz? 5.1 -et csak optikain adja ki a box, igaz?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
sch_a
addikt
Ez a Horizon 2 elég súlyos cucc lett. Én szimulátor párti vagyok, de ez valami kegyetlen lett. Az NFS sorozat évek (vagy inkább évtizedek) óta próbál valami hasonlót csinálni, de ez helyből odaver az összes eddigi hasonló stílusú játéknak.
-
tunkiih
őstag
válasz bulikavagyok #18916 üzenetére
Eléggé zavar a dolog, telón szerettem, részben ezért is váltottam 8.1-re.. na mindegy, majd csak bele pakolják.
-
nagyúr
-
adrian94
őstag
Battlefield 4-ben nem lehet beállítani, hogy ne kelljen meg csinálni minden belépés után a class-okat ? akárhányszor belépek sosem úgy van ahogy hagytam... ez valami hiba ?
-
sch_a
addikt
Egy esti Forzaban én is benne lennék! Renhy14HUN
-
tunkiih
őstag
Windows 8.1 -en csak én nem látom a One Smartglass appot, csak a 360 verziót?
-
boost
addikt
A motion blur kikapcsolható az oldalon, de akkor is ugyanolyan látványos a különbség. Mellesleg Watchdogs operált sokat Motion Blur-ral, pont az fps hiány miatt. Biztos azzal sem játszottál akkor. Az, meg hogy te nem látod ezt a különbséget játék közben, vagy nem akarod látni, az egy dolog, attól még más látja. De szerinted a föld is lapos.
-
JamesHun
addikt
jól látom, hogy xbox nélkül nem tudok ránézni, hogy hogy áll a letöltésekkel?
360 letöltési listáját és a sorrendjét látom weben, de a One ét sehol sem találom :S
Nincs ilyen vagy valahova eldugták?SeriesX: JamesSHun
-
MajaG
senior tag
válasz RevolutioN2 #18901 üzenetére
Forzara engem is felvehetsz!
-
boost
addikt
válasz FefeeX #18852 üzenetére
Ugye te sem látod a 30fps és a 60 fps közti különbséget.
https://frames-per-second.appspot.com/
Elhiszem, hogy egy akció filmnél tök mindegy, hogy ugrik a bácsi, és csíkot látsz, vagy az ugrás közbeni mozdulatait, de egy akció játéknál azért jó, ha látod, hogy mi történik, hogy mire reagálj. Ezért pl a gyári Nintendo játékok mind 60fps-ek. (Mario-k, Smash Bros, Zeldák, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest