Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tunkiih
őstag
Kaptam tőlük 1 hónap liveot, mert gariztatni kellett a gépem. Hatalmas pacsi nekik.
-
tunkiih
őstag
Bevolt fóliázva ujra az egész gép a hátulján pedig egy uj matrica van a gariztatással, uj gépet kaptam átmaricázva az én adataimra hogy a garit tudják követni. Teljes a csend, semmi kerregés! A gamepadot is ujra bekellett keresnem, ahogy ismeretlen gépeknél szokás. Mindenképp azt ajánlom küld ki, felesleges huzni! Nekem csak főlt volna a fejem hogy lemaradok a FIFA-rol pl.
Magyar Liveos srácok! EA Accesben az NBA-t hogy hoztátok elő?
[ Szerkesztve ]
-
vw23
csendes tag
válasz tunkiih #19196 üzenetére
Gratula! Teljesen új gépet küldtek, vagy HDD csere volt? A teljes csend pontosan mit takar? Ha dashboard-ban vagy meg se nyikkan egyáltalán, vagy azért közelről hallani h. kerreg és csak halkabb lett mint volt?
Mert gyanús, h. az enyém is sokat dolgozik amikor nem kellene. Még a hangjával nem is lenne bajom, de mintha múltkor írtad volna h. pont az a probléma, h. a HDD veszettül keres valamit amit sosem talál, és ez élettartam szempontjából nem igazán jó. Ha lejár az egy hónapos Gold-om, lehet én is kiküldöm egy németországi túrára
Xbox One GT: X1D1HUN
-
tunkiih
őstag
Visszakaptam az xboxom srácok, teljes a csend és a FIFA 15 indulásárol sem maradok le!
-
Zjunior
veterán
Hmm a Pes bejon eddig.
Igaz a grafika szarabb de nem rossz!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
FefeeX
veterán
válasz tunkiih #19193 üzenetére
[link]
"Ahogy a bitmélység színcsatornánként 8 bit fölé kúszik, egyes rendszerek az extra biteket a nagyobb intenzitástartomány kifejezésére használják, ami pl. a HDR fotók megjelenítéséhez kellhet."Nemtom, azért ez nem feltétlen ördögtől való, nem zárom ki a javulás lehetőségét, míg ki nem próbálom
-
tunkiih
őstag
válasz FefeeX #19179 üzenetére
Tudtommal a játékok mind 24-ben futnak és a lassításon meg átkonvertáloson kivül semmire se jó 24 fölé rakni.
"While 36 bits per pixel is technically the “best option,” there is currently no gaming or movie content that is more than 24 bits per pixel. This means that setting it to this option will have no effect on anything you play on Xbox One."
Szóval én támogatom továbbra is a 24-et, de majd megnézi.
[ Szerkesztve ]
-
hadogabi1
senior tag
Na este átrakom akkor aztán majd visszadobom majd. Köszi a segítséget egy új tv már úgyis tervbe van.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
FefeeX
veterán
válasz hadogabi1 #19186 üzenetére
a tévé 8 bites, dithereléssel sem tudja a 10 bitet ez alapján
Egyébként annyi történhet, hogy átállítod a kimenetet, aztán max furcsa színű lesz minden, és visszaállítod. -
hadogabi1
senior tag
Ezt a color depth-et hol tudom megnézni a tv-men hogy tudja-e. Leírásban nem találtam még. semmi ilyesmit. Neten sem. 2010-es samsung ledes 32 colos. ue32c5000qwxxh. Asszem ez a pontos száma. Majd megnézem a tv használati útmutatójában is hátha van róla valami. Colornál annyi van neten hogy Wide Color Enhancer Pro.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
Kecuhun
senior tag
14 napos Xbox Live! Gold előfizetés:
6GG8M-BKD4T-GY7T2-H962M-VCFDG
Aki kapja marja..
-
Gabesz77
senior tag
Amerikai account-tal is szedhető a PES 15 demója. Kíváncsi leszek rá.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
FefeeX
veterán
Hát, nem tudom...
ennek a hsznek a fényében ami ugyan nem pont erről szól, de a lényege benne van.
- nem biztos, hogy a panel tudja a 10 bitet (LCD, plazmánál nincs "nem tudja")
- nem biztos, hogy az elektronika lekezeli
- ha a forrásanyag nem alapvetően 10 biten kódolt, akkor kb semmi értelme, bár veszíteni nem veszítesz (képminőségen legalábbis)Minden esetre majd este kipróbálom
-
vw23
csendes tag
Tegnap éjszaka a Destiny nem engedett csatlakozni máshoz (bocs JamesHun, ezért nem mentem az invite után), pedig előtte még co-opban toltam és nem volt semmi gond. Állandóan valami NAT beállítást reklamált. Volt már másnak is ilyen? Megnéztem, nálam "Moderate"-ra van állítva. Érdemes Open-ra rakni? Annak van valami hátránya?
Xbox One GT: X1D1HUN
-
pzstm
titán
Castle Storm Definitive Edition 15USD/2990HUF-os áron tölthető....hmmmmm elgondolkodtató...még utánanézek, hogy a közös kaszabolás örömei hogy is vannak, mert osztottképernyős otthoni dolog nálam nem játszik
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Kecuhun
senior tag
A Settingsnél a Color Depth menüpontban mire érdemes beállítani a boxot: 24, 30, vagy 32 bit?
-
a.sebi
őstag
Nyugi! Ne szívd mellre! Elvileg ha vásárolsz egy xbox konzolt azt a microfasz tudja! Pont ùgy mint a letöltő kódoknál... (Ha ellpod a boltból akkor nem fog működni, tehàt a kodot a kasszanal aktivaljak... Ha regisztralod, akkor 2 evet kapsz a nevedre, ha mas neven van a konzol akkor szerintem support elintézi neked, hogy atkeruljon a te nevedre... De ebben nem vagyok biztos!
-
sch_a
addikt
válasz Tomics #19146 üzenetére
Én eddig mindekitől azt hallottam, hogy tetszik neki. Még 360-as és PS3-asoktól is ezt olvastam, pedig ők nem kapták meg a next gen verziót. Én a gép ellen nem szeretek játszani, ezért a demoval nem is játszottam sokat, de a 6 órás trial meggyőzött. Szerintem sokat javult.
Nagyon sok apró részleten javítottak/újítottak. (Rengeteg új mozdulat, a kapusok mozgásán/viselkedésén is javítottak, a passzjáték is jobb lett, a játékosok néha el-elcsúsznak, látod ahogy egy-egy párbajnál nyúlik a mez, a szögletzászló is "mozog", a közönségen is javítottak és az egész játékmenet realisztikusabb lett.)
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz a.sebi #19153 üzenetére
Köszi a segítőkész választ Sajnos nem csalódtam...
Arra gondoltam, hogy ha azt a hibaüzit kapom, hogy már más regisztrálta a konzolt, írok a supportnak. Ha látják hogy 4 hónapja kezdődött el valakinél a 2 éves gari, akkor a maradék 20 hónapot (mivel számlát is kapok az üzlettől) átvezetik az én accountomra. De úgy látszik ez szerinted egy időutazással egyenértékű
[ Szerkesztve ]
-
a.sebi
őstag
Dehogy nem berigisztraljak! Sőt ha 23 hónap mulva eladod nekem 65 ert akkor nekem is beregisztaljak! Sőt szerintem küldd vissza hogy van rajta egy karc hátha a microsoft ad neked egy ùjat, a várakozási időért meg követeld az eddig megjelent összes exclusive játékot! De mondd meg nekik hogy az 500 as vinyóra nem megy fel az egész így dobjanak egy külső vinyót is! Persze egy okostelefont is adhatnának hogy legyen időd addig bepötyögni a kapott kódokat...
-
ali75
aktív tag
válasz MunezXBK #19149 üzenetére
Üdv.! Én próbáltam xbox 360-on és xbox one-on is!Nekem olyan volt mintha nem is ugyanaz a játék lenne!Nem akarom az xbox 360-at leírni mert évekig használtam,de ég és föld a kettő!360-on semmi extra olyan volt mint a 14.De mondom ez csak az én meglátásom!Viszont one-on szerintem tökéletes játék!Így a 360 elkelt...
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
95-ért megéri egy 4 hónapos XO (kinect nélkül) ?
Ha már beregisztrálta valaki, akkor ugye nem tudom beregisztrálni a 2 éves garit? Vagy support megoldja?
-
Tomics
addikt
Majd írjatok már légyszi vélemény a Fifáról, állítólag a tesztek alapján az utóbbi évek leggyengébbje lett...
Nem nagyon akarom elhinni, kíváncsi vagyok mit mondtok rá.[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
adrian94
őstag
Én is beírtam a Fifa 15 letöltő kódot (Magyar live-on) utána váltottam USA-ra, de nem tudom letölteni még.. Pre-purchased-et ír és ha rámegyek akkor meg 54$ az ára... mit lehet csinálni ilyenkor ? várni ?
-
nagyúr
-
nagyúr
-
tunkiih
őstag
Én magyaron vagyok, nem is tervezek váltani, viszont most hogy irtad a demokat.. silver felhasználóként ha regisztrálok egy másodlagos fiokot demokra jogosult lennék nem vagy gold kötelezettek? (nem emlékszem )
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
Ti akkor mind USA accounttal toljátok? Nem lesz ebből később probléma, vagy nem bannolnak miatta?
Miben jobb mint a magyar ?
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
FefeeX
veterán
válasz bulikavagyok #19127 üzenetére
Nálunk anyámék fényképezője pl már nagyon sok éve ceruza akksival megy (korábban 4, pár éve 2). Vérnyomásmérő (náluk és nálam 4-4), billentyűzet melóban (6db), billentyűzet otthon (4db); kontrollerek stb. Szóval mondhatjuk, hogy akksi-nagyfogyasztó vagyok.
Évekkel ezelőtt sok Energizerünk volt, amik nagyon hamar megpatkoltak. Ezek nem is voltak alacsony kisülésűek, tehát 1 hónap használaton kívüliségért majdnem teljes lemerüléssel büntetett. Elég gáz ez egy fényképezőnél pláne, ha azt hiszed, hogy fel van töltve (mivel feltöltötted... )
A Varta R2U akksiból van több félém is, alapvetően pozitív a véleményem, de pl az oldalon található Energizer rövid távon jobban bírja pl. (szintén alacsony önkisülésű, csak 2300mAh)
Panasonic Infiniumom van még sok, nagyon jók, csak már azt is nehéz szerezni, és relatíve drága a Varta/GP/Energizer/Duracell akksikhoz képest. (mint az Eneloop)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz FefeeX #19126 üzenetére
Ezt nem ismertem, de ár-érték arányban jónak tűnik. Én azért írtam az Eneloop-ot, mert azzal nagyon jók a tapasztalataim, illetve arra vonatkozott a kérdés. Az újratöltésről nem tudok nyilatkozni, mert nekem az 500 újratöltéshez is kb 41 évre lenne szükségem, a 2000-ről nem is beszélve... (havi 1x töltöm kb)
Élni és élni hagyni
-
FefeeX
veterán
válasz bulikavagyok #19124 üzenetére
GP Recyko + 2000mAh alacsony önkisülés 2300 HUF 4 db.
itt plMondjuk a 2ezer újratöltés kamu, ezt írták már anno az akksikra is aztán szerintem 100szor nem lehetett újratölteni a többségüket, és kifingtak vagy 1000mAh alá kerültek, esetleg napon belüli önkisülésük lett.
-
nagyúr
válasz XFishboneHUN #19122 üzenetére
A 2000mAh-at vedd mert kb 2000-szer újratölthető. A Pro csak 500-szor. Nekem kb 25 órát megy egy töltéssel a kontroller a sima Eneloop-al.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Def26
félisten
válasz XFishboneHUN #19122 üzenetére
Nekem 2 ócska elsőáras energizer van. 2100mAh. 3-4 naponta töltöm. kb. 1200Ft volt a médiamárktban.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
XFishboneHUN
senior tag
hány mAh-s újratölthető AA elemet érdemes venni a kontrollerhez és milyen minőségűt?? Nézegetem most ezeket az eneloopokat csak azért érdekelne!
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
vg
addikt
válasz adrian94 #19120 üzenetére
Nem tudod eltávolítani, supportos chat-en kell kérni, hogy szedjék ki a bankkártyát, mert addig nem lehet amíg él a EA előfizetésed vagy a gold ha bankkártyáról vetted. Eszméleten szarul van megcsinálva ez. Használj kódokat és paypal-t, azt úgy törlöd amikor jónak látod.
-
adrian94
őstag
Azóta ilyen amióta hozzá adtam a bankkártyámat a fiókomhoz (legalább is szerintem.. én úgy vettem észre..)
Próbálom One-on törölni de azt írja, hogy a www.xbox.com/account oldalra lépjek be (pont ahol a hibát írja) és az automatikus megújítást kapcsoljam ki .. de nem tudom mivel hibát ír ki.. probálom a www.login.live.com oldalon, ott kitudnám törölni a fiókomat de előfizettem EA Access-re és ha törölni akarom akkor ezt írja ki : Fizetőeszköz eltávolítása
Az eltávolítani kívánt MasterCard xxxxxxxx fizetési mód az alábbi előfizetésekhez van hozzárendelve. Az eltávolítása előtt állítson be más fizetési módot ezekhez.
ha most eltávolítom akkor az EA Access működik majd tovább ?
-
FefeeX
veterán
Kicsit rendet rakhatnának már, mert az oldalon keresni rettenet... Nincs olyan, hogy rákeresel valamire, és az összes kapcsolódó keresés megjelenítése, csak olyan van, hogy minden megjelenítése. Miért lennék kíváncsi pl a COD-ra ha Killer Instinct-re keresek rá???
Plusz ennek a fizetési rendszere... Sima KI ingyé, Combo Braker 4ezer, KI S2 Ultra 8ezer? Nincs olyan, hogy az Ultrában esetleg már benne van a Combo Breaker az első évre? Annyira nem egyértelmű itt a rendszer...
Nem mellesleg valaki megtaníthatna játszani, mert a régit szerettem, de ez az új kicsit olyan ki hány ujjat tud gyorsabban egyszerre nyomkodni dolognak néz ki... (Viszont ami pozitív, hogy a S2 Utrához megkapod az eredeti Killer Instinct 2 portolt változatát XO-ra)
-
FefeeX
veterán
válasz hadogabi1 #19113 üzenetére
Ezt így viszont akkor nem értem. Azt hittem, a magyar kiadás lényege az, hogy a lemezen már a magyar cucc van fenn. Mondjuk a Forza 3 úgy volt csak magyar anno, ha a tartózkodási helyet magyarra állítottad. A Gears of War 2 szintúgy. Ha nem próbáltad, ezt még megpróbálhatod...
adrian94: sajnos a magyar live szeptember 5 óta még nem tért magához...
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
-
adrian94
őstag
Erre valaki ?
"Ha veszek FT alapú feltöltőkártyát (pl 12.990FT-ot) és Amerikai live-on vagyok akkor átváltja $-ba és tudok vásárolni belőle vagy hogy van ? Ugyan ez a kérdés Angol live-ra (Font-al) és olyan oldalnál is ami Eurós pénznemmel írja ki az árakat !"
Más :
nem rég írtam be ide, hogy ha bejelentkezek xbox.com-on és rámegyek a saját fiók menü pontra akkor hibát ír ki ezzel az üzenettel :
Ajjaj... Ennek bizony nem lett volna szabad megtörténnie.
Úgy látszik, valami bökkenőre bukkant a rendszerben
Más is írta, hogy Neki is ugyan ezt csinálja.. valakinek írja még ? vagy már megjavult ? Hívtam a supportot de semmit nem tudnak csinálni. Azt mondják csak, hogy próbáljam Explorer-el de azzal sem jó ...
-
hadogabi1
senior tag
válasz FefeeX #19105 üzenetére
Értem a játékot de azért vettem meg a magyar nyelvűt magyar szinkronnal hogy úgy beszéljen. Nem értem mi ebben a nagy kívánság. Érted reklámoznak valamit hogy magyar szinkron felirat és angolul tolhatod. És igen én is a magyar kiadást vettem meg nem az angolt.
-
aya
addikt
Kint van a Killer instinct season 2 pre, akit esetleg érdekel.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
nagyúr
-
hadogabi1
senior tag
Vagy lehet megvárják vele a magyar dash-t Fél évig angol lesz tuti a kinect sports még kb Ha ilyen tempóban haladnak.
-
hadogabi1
senior tag
A kinect sports-ot még mindig nem sikerült magyarítaniuk ? Ennyire bonyolult lenne egy patch-et összedobni vagy egyszerűen tojnak rá nem tudom. Azért ez fura 3 hete jelent meg majdnem a box és egy beígért címet nem képesek megcsinálni hogy úgy menjen ahogy ígérték?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest