Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastone1
senior tag
válasz bulikavagyok #16897 üzenetére
Eddig nem sikerült forzában nézetet állítani.
Lehet egyáltalán?
Viper ből középen van egy csík, ahol ki lehet látni.
Többnyire azt kedvelem amikor orrnézet és a verdából semmi nem látszik. -
FefeeX
veterán
válasz bulikavagyok #16897 üzenetére
Még élvezem a fullHD-t, nomeg költözés előtt vagyunk és most épp máshogy nem nagyon férek el Sokat amúgy sem használhatom, mert figyelnem kell a gyerekre... Amúgy a tévét megint kezdem kicsinek érezni...
orichalcos: de valahol azt olvastam, hogy a PnC kittel lehet belőle vezetékest csinálni (mint a 360on), ugye akkor jobb a reszponzivitás, nomeg olvastam, hogy valakinek frissült a kontroller FW-je... Én is azt akartam alapvetően
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
sch_a
addikt
Ne nézzetek már teljesen hülyének. Képjavító cuccok is kilőve. Kb. 1,5 méterre ülök játék közben a TV-től, lehet ezért zavar engem jobban. Egy 46 colos TV-t valószínűleg én is messzebbről néznék. Másrészt az EA accessnek hála már ki tudtam próbálni más játékokat is, és nem mindegyik olyan, mint a Forza. De pl. mikor elindítod a játékot, ott az a narancssárga (most meg nem mondom pontosan milyen) autó. Az pl. gyönyörű. Nem a TV-vel van a gond. Nincs élsimítás a játékban. Keressetek nyugodtan rá angolul, lesz pár találat.
-
FefeeX
veterán
Mondjuk ha be vannak kapcsolva a képjavító szarságok, akkor elhiszem, hogy zavaró, mivel a képjavítók fullHD jel esetén képrontóként funkcionálnak... Érdekes, nekem az 50 collon tökéletes a kép... Pedig ca. egy méterről játszom...
orichalcos: megy elem nélkül, de csak wireless kapcsolatban, legalábbis mivel nincs pároztatva, csak villog és kikapcsol kábelről. Sima mezei microUSB kábelt használok
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Biztos szar a TV-m, azért nincs élsimítás a Forza 5-ben, persze. Nem csúcsszuper-kategóriás TV-m van, hanem egy tavalyi 42 colos 3D-s LG. Csak meg tudom különböztetni, hogy a TV-vel vagy a játékkal van-e a gond. Nem a One az első eszköz, amit rákötök. Kisebb tv-n elhiszem, ha nem zavaró a nagyobb pixelsűrűséség miatt. De attól még tény, nincs élsimítás, engem pedig zavar. Most már direkt nem használom az ocsmány kifejezést, mert erre nagyon nekem ugrottatok.
-
nagyúr
-
FefeeX
veterán
Kipróbáltam, de sajnos sima microUSB kábellel nem megy a kontroller, mármint kábelen, mert pl elem nélkül elindul...
-
Kezzu
csendes tag
HI
felvennétek a falra?
gamertag:
keezzzzuuuu
KÖszi
-
i@lex
őstag
576-os cod kódot magyar régión sikerült már valakinek? Mi a helyzet most vele?
-
i@lex
őstag
válasz XFishboneHUN #16878 üzenetére
Állítólag a Project Cars még ennek is odaver. Kíváncsian várom hova fejlődik ez a generáció majd.
-
XFishboneHUN
senior tag
Aki azt mondta, hogy ez a Forza 5 ocsmány, az nem normális... EZ EGY ESZMÉLETLENÜL SZÉP JÁTÉK! AZ ÁLLAM LEESIK! .....
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
FefeeX
veterán
Megtaláltam a csomagban a 14 napos gold trialt, elfogadta, de nem adta meg ez az igazi...
mint a Kinect regisztráció, elfogadta a serialt, csak nem jelent meg, és újra beírva már regisztrálva van az accomhoz...Szóval ebay-en vettem épp egy 12 hónapos kódot 9240ért... Németországból, fél órán belül jön emailben a kód.
-
pelenka35
őstag
Beállítottám a twitchet de nincs kép,pcn mi lehet az oka?
Gamertag:Rob3rt75
-
nagyúr
-
Blaise
veterán
válasz bulikavagyok #16871 üzenetére
Ott néztem meg, 10Mbites T-home leesik 100kbps-re vagy akár az alá is.
-
nagyúr
válasz Blaise #16861 üzenetére
Ellenőrizd a net sebességét:
settings -> network settings -> detailed network statistics
FefeeX: Tényleg nagyon sokat számít, hogy milyen tévére teszed. Pár hete átvittem szüleimhez a gépet, és eléggé meglepődtem azon amit láttam. Forza kb mintha nem is lett volna FHD. (5. szériás Samsung)[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
FefeeX
veterán
válasz XFishboneHUN #16866 üzenetére
Hasonlóan megy ma is a Live, lehet, hogy bizonyos hálózatokból volt csak lassú tegnap is. Itt is 120/10es UPC van.
-
vg
addikt
válasz XFishboneHUN #16866 üzenetére
Milyen net az?
-
XFishboneHUN
senior tag
Nekem most kábelre dugva egy óra alatt letöltötte a Forza 5-öt!
-
FefeeX
veterán
válasz medvekutya #16582 üzenetére
Pana TX-50GT30
És nem értem azt akinél nem szép a Forza, szerintem vegyen egy normális tévét... (Én pl az ilyen Blaupunkt és hasonló olcsó LCD-ket alapból nem tudom nézni, még a Banánok közt is zavar ezeken.)Ami a fél napos tapasztalatom eddig:
Máig volt 13 hónapos goldom. Tegnap leszedtem a már korábban "lefoglalt" games for gold-jaim, pl a Crimson Dragont, plusz a Halo Spartan Assault-ot. Valamint a Forza kódot sem használtam még fel, mert tegnap ment még az ingyen hétvégés.
Tegnap fél6kor álltam neki, de nálam nem volt szar a netes elérés, gyakorlatilag turbó sebességgel szedte le a rendszer frissítést (600 mega, ami nélkül bekapcsolni sem volt hajlandó), a Killer Instinct-et magyar Live-ról, sőt, az összes többi játékot is. Vagy lefutott a nagy roham, vagy nem tudom. (Minden esetre a napközben játszóknak/próbálkozóknak nem suliban/melóban kellett volna lenni? )Mára ugye lejárt a goldom. Se a Forza, se a Crimson Dragon, se a Halo Spartan Assault nem indul, mert nincs Goldom. Ez mondjuk a GfG játékok esetében igazán gáz, mert 360-on megkaptad a játékokat örökbe, itt meg havidíjat kell fizetned, hogy játszhass velük. Ilyen alapon a PS rendszere jobban tetszik ahol ha fizetsz, mindennel játszhatsz, nem csak azzal amit össze is szedtél mert akkor is volt goldod...
És a 14 napos gold a konzolhoz sem tűnik igaznak, legalábbis eddig nem találtam kártyát.Viszont tegnap sokan jelezték, hogy hangos a gép. Nálam szinte teljesen halk, a lemez pörgést sem kifejezetten hallani, csak teljes csendben. Szóval lehet, hogy vannak, akik szállítási hibás vinyókat kaptak vagy hasonló.
-
RevolutioN2
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne! Gondoltam, amíg hétfőn meg nem érkezik a One-om addig aktiválom ezt az egy hónapos ingyen goldot. Nos, amint aktiválná kidobja, hogy én akartam-e módosítani az adataimat. Igen én akartam, mert megváltozott a telefonszámom. De ez múlt hónapban volt, most meg azt írja, hogy semmit nem csinálhatok 30 napig az accommal, mert ezzel akarják elkerülni, hogy csalok-e az adataimmal. Se bankkártyát nem vehetek fel, se semmi. Most akkor mi a wtf-et csináljak? Az a baj, hogy a laptopom telefonom is erről az accról megy. Még egy nyamvadt goldot sem vehetek hozzá? Ez azért elég vicces. Sajnos az ms chattel nem tudok beszélni mert nem beszélek angolul.Halhatatlan vagyok. Egyelőre. Battlelog: TheGeniusHUN
-
Blaise
veterán
Más is döglassan tölt le a liveról, vagy a netemmel lehet probléma?
-
XFishboneHUN
senior tag
Köszönöm a választ!
-
Blaise
veterán
válasz XFishboneHUN #16856 üzenetére
Igen, hogyha még eddig nem társítottad össze az origin fiókod az xbox fiókkal.
-
sch_a
addikt
válasz XFishboneHUN #16856 üzenetére
Igen.
-
XFishboneHUN
senior tag
Egy kérdés: ha be akarok lépni az EA Acces-be, ott írja ugye, hogy Origin fiók kell neki! Ha van már beregisztrált Origin fiókom akkor azt az email+ jelszó kombót megadhatom neki és jó lesz, amivel PC-n szoktam játszani??
-
JamesHun
addikt
webes live még mindig nem 100%
mutatja, hogy van egy üzenetem, de ha rámegyek, akkor semmit sem mutat
letöltési sornál csak a 360-at mutatja a One-t nem, pedig tudom, hogy van még ott mit töltenie
Oneos játékoknál (pl Forza 5) miért nem látni a DLC-k árait, csak ha ráklikkelek?
360 nál még mindig mutatja
furaSeriesX: JamesSHun
-
Csöbronit
tag
valaki tudja mi az a kütyü amivel a vezetékes 360 kontroller megy one-on?
FaZe Clan Member - MLG player
-
MunezXBK
nagyúr
Lightos Forza 5-re van jelentkező?
-
pzstm
titán
Elfogadtam, visszafollowoltam mindenkit akit most mobilrol láttam...nem értem mit kell itt turelmetlenkedni, hogy ha valakot nem fogadok el
Amúgy latom beindult a topik kicsit, aki még nem tette meg nyugodtan vegyen fel
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Blaise
veterán
Kipróbáltam a Ryse-t.,..hát nekem nagyon nem jön be ez a stílus, fél óra után meguntam az egész b@szós-kardozós játékmenetet
-
Seat
tag
Konzolokszervize live gold 12 hò 9990 huf, ez One hoz is jó?😊
-
pelenka35
őstag
Ha játszom a háttérben megy a letöltés?
-
Krisz0630
senior tag
A Witcher 3 az kötelező lesz, az csak azért nem írtam, mert jövő februárban jelenik meg. Egyenlőre decemberig "tervezem" a dolgokat.
A GTA 5-el meg úgy vagyok, hogy nem tudom. 360-on kitoltam majd 90%-ra és sokallom is érte a 21k-s árat.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
norbi2010
őstag
7MM-VPD-MHP - Shader: Double Banshee
RXC-9XJ-4MH - Shader: Oracle 99
FJ9-LAM-67F Emblem
JD7-4CM-HJG Emblem
JDT-NLC-JKM Emblem
JNX-DMH-XLA Emblem
7CP-94V-LFP Emblem
7F9-767-F74 Planet View Emblem
YKA-RJG-MH9 Warlock
3DA-P4X-F6A Titan
MVD-4N3-NKH Hunter
TCN-HCD-TGY Rixis
HDX-ALM-V4K Old Russia
473-MXR-3X9 Hive
JMR-LFN-4A3 Moon
HC3-H44-DKC Gjallorhorn
69P-KRM-JJA Duke MK.44
69P-VCH-337 The Hive
69R-CKD-X7L The Hive Ogre
69R-DDD-FCP Valley of the kings, Mars
69R-F99-AXG The Fallen
69R-VL7-J6A Red Death
69X-DJN-74V The Cabal
6A7-7NP-3X7 The Devastated Coast, Venus
6A9-DTG-YGN Vex MinotaurMég néhány kód, itt kell beváltani őket. Az első kettőt ajánlom, mivel azok Legendary Tier-be tartoznak.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Forza 5-öt a letöltés közben hány százaléknál lehet elkezdeni játszani?
-
sch_a
addikt
1 pizza árát én is rászántam az EA accessre, nem tűnik rossz ajánlat. Legalább amíg nem dobják ki a Fifa15-öt, ki tudok próbálni pár játékot a Forza-n kívül. Ha én az xbox.com-on letiltom, hogy levonja minden hónapban a díját, akkor azonnal meg is szűnik az előfizetésem? Ugyanezt kérdezném az 1 hónapos ingyenes gold-dal kapcsolatban is. Félek, hogy elfelejtem, aztán hó elején szépen levonja nekem őket.
-
JamesHun
addikt
válasz adrian94 #16833 üzenetére
cserélhetik, de nekik szerintem teljesen mind1
1 éves címek vannak benne, azokat csak a hülyék vennék meg teljes áron
használt piacról meg nincs bevételük, de pl a DLC, prémiumokból elég szép bevételük van
és ki az akinek tetszik a játék, de 500-1500 at nem add ki kiegészítőreSeriesX: JamesSHun
-
adrian94
őstag
válasz bulikavagyok #16831 üzenetére
Fifa-t cserélhetik.. de én jelenleg a BF4 miatt fizetnék elő... annak nem örülnék ha kivennék
Más : ha bejelentkezek xbox.com-on és ott a barátlistámon az embereknek látok ilyen pár másodperces, 1-2 perces videókat... azokat ők veszik fel vagy azt magától veszi fel a gép ? mert régen volt valami olyasmi, hogy a szép pillanataidat magától felveszi a gép.. ha magától veszi fel azt ki lehet kapcsolni?
-
pelenka35
őstag
fifa 15 letöltőkód érdekel valakit?
-
nagyúr
-
Krisz0630
senior tag
Szerintetek melyiket lesz érdemesebb beszerezni? Destiny vagy Middle Earth: Shadow Of Mordor (tudom hogy két különböző játékstílus)?
Amiket már előrendeltem: AC Unity, Forza Horizon 2 és beszereztem a Fifa 15-t is.
Elgondolkodtam, hogy előrendelem a hétvégén a Destinyt.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
adrian94
őstag
válasz bulikavagyok #16826 üzenetére
azért mondom.. ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen ennyiért
szerintem ki fognak venni belőle...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
nagyúr
Oké, helyesbítenék. Sok helyen olvastam, hogy soha nem fog kikerülni semmi belőle, de most jobban utánajártam, és ez nem teljesen biztos. Az EA oldalán ezt írják: "Folyamatosan adunk majd hozzá játékokat a Széfhez, és jelenleg nem tervezzük, hogy bármely játékot kivennénk a Széfből, de lehetséges, hogy nem tudunk minden játékot örökre a Széfben tartani. Természetesen azonnal tájékoztatunk, ha bekövetkezne, hogy egy játék hamarosan kikerül a Széfből." Forrás
Érdekes is lenne mondjuk 3 év múlva ott van benne szinte az összes EA játék 5 dollárért havonta.
adrian94: Én sem értem miért éri ez meg nekik!
sch_a: igen[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Destiny kódok:
Emblem:
-Sign of the Finite – 7F9-767-F74
-Binding Focus – FJ9-LAM-67F
-Ab Aeterno – JDT-NLC-JKM
-Field of Light – JNX-DMH-XLA
-Lone Focus, Jagged Edge – 7CP-94V-LFP
-Illusion of Light – JD7-4CM-HJGShader:
-Oracle 99 – RXC-9XJ-4MH
-Double Banshee – 7MM-VPD-MHPLive-Die-Respawn
-
sch_a
addikt
Ez az EA access elérhető Magyarországról is?
-
adrian94
őstag
válasz bulikavagyok #16818 üzenetére
Ebbe nekik mi a biznisz ? 1 használt játék áráért oda adnak 1 évre több jó játékot...
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #16818 üzenetére
Ez nekem sem volt tiszta.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
válasz Blaise #16815 üzenetére
Játékot soha nem fognak kivenni, csak folyamatosan rakják be a régiek mellé az újakat.. Legalábbis ezt mondja az EA
#16750 gulb: sajnos ma este nem érek rá. Gyertek fel az FRH-ra, ott vannak normális versenyek szervezve. Holnap is lesz egy![ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Blaise
veterán
válasz adrian94 #16811 üzenetére
Itt van a teljes játékok listája.
Azt viszont nem értem, hogyha egyszer letöltöttem a Vault-ban lévő játékokat, akkor az örökre az enyém lesz, amíg van EA Access előfizetésem? (mint a PS Plus-nál) Vagy ha kiveszi az EA mondjuk a Battlefield 4-et akkor az nekem is ugrik?
-
Blaise
veterán
Magyar régiós EA Access-ből is látszik már a FIfa14.
-
pelenka35
őstag
Valaki leírná szájbarágósan ezt a HOME játék megosztás dolgot?
+ valaki írta ,hogy leírja magyarul a twitch beallitasát
Köszönöm,Gamertag:Rob3rt75
-
norbi2010
őstag
válasz Elpresidente #16802 üzenetére
Az tényleg jó ár, US Store-ban 49$ ami kb 12k. Vajon a 65$ ami van az accomon működhet magyar régióban is?
Amúgy innen ki veszi meg a Destiny-t?
-
Mate
nagyúr
válasz Zjunior #16791 üzenetére
Nekem fifa, Forza tökéletes, ha nem is elsőre, de bevette a kódot. Egyedül COD nem megy.
Viszont nem fogok MS ügyfélszolgálatot hívogatni, ide rohangálni, oda rohangálni. 576 adott egy kódot dobozos verzió helyett, ami nem működik. Intézzék el ők, vagy szerezzenek egy rohadt dobozost és kész.
Amúgy dobozosról ugyan úgy feltelepíthető egy játék, mintha kóddal töltöttem volna le, vagy mindenképp ki-be kell rakosgatni a dvd-t?
-
-
Elpresidente
tag
Metro Redux 8k a Store-ban. Az jó árnak tűnik.
Xbox gamertag: goserHU
-
adrian94
őstag
Lenne egy két kérdésem :
1. Hogy van ez a követés dolog ? Ha valakit bejelölök akkor követem vagy csak a friend listájára kerülök ? Nem lehet csak simán követni valakit ?
2. Ha bent vagyok partyba valakivel és kidob a partyból akkor miért nem jelzi, hogy elhagytam a partyt ?
3. Ezzel a Game DVR-al lehet úgy felvenni videót, hogy ne takarjon el semmit a képernyőből és csak a játékot lássam ?
4. Ez a Home-olás pontosan, hogy működik ? Ha van egy haver akivel megtudnánk osztani a megvett dolgokat akkor mit kell tennünk ? Valami olyasmit olvastam, hogy 1 évben 3x lehet... 3x lehet letölteni valamit a haver profiljáról ?
Aki akar Forza 5-özni vagy majd Fifa-ban kikapni ( ) az vegyen fel barátnak . GT : oO 4dRiAn Oo
(de vagy itt, vagy live-on jelezze, hogy tudjam ki az)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest