- Windows 11
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Mozilla Firefox
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Proxmox VE
- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csöbronit
tag
Nagyon sokan küldtetek ma de pl más napokon is inveket Destiny-ben,amikor olyan a helyzet akkor el szoktam fogadni de nem tudok minden felkérésre igent mondani ezért elnézést kérek nem parasztságból nem válaszolok csak éppen nincs rá alkalom és később már el is felejtem ki mikor mit küldött. Még egyszer bocsi.
-
a.sebi
őstag
válasz
bognar110 #18182 üzenetére
Pendriveot próbáltam, gond nélkül megy! De dlna is van és hibátlanul működik!
Külső vinyó akkor is jó lesz ha kevés a helyed, mert arra is installalhatsz gameket, azthiszem 265gb a minimum ami kell neki, es 3.0 usb.... De film akármilyen pendriveről, hdd ről nézhető! -
XFishboneHUN
senior tag
Baszakszik a LIVE nálam, semmit nem akar megjeleníteni, belépni is alig bírt a gép a rendszerbe.....pedig még akartam egy kis DESTINY-t!
-
tunkiih
őstag
válasz
ForRedGlory #18179 üzenetére
Jön az októberi update MKV támogatással ugytudom.
-
bognar110
őstag
Sziasztok a következő lenne a kérdésem. Sajnálatos módon meghalt a notebookom és egyenlőre nem szeretnék notebookba belefektetni Következő a tervem, el adnám a ps3mam és be szereznék egy onet. DE nem tudom hogy alkalmase az one facebookolásra internetezésre, + van egy 320gb os külső hddm tele filmel, nem tudom hogy rá lehete kötni külső hdd-t és filmezni a gépen ?
[ Szerkesztve ]
-
i@lex
őstag
Nem tudna ehhez nekem valaki egy direkt linket adni?
Hiába nyomok rá a view in windows store-ra, megnyilik az áruház de sehol sincsen, csak a 360-as változat.
-
pzstm
titán
-
godzsy2
senior tag
válasz
Csöbronit #18156 üzenetére
A FaZe Rain Youtuber videóit ismerem... meg úgy összességébe elég jól tolják a CoD-ot. Ők azok, akik sniperrel nyomatják a trickshot-okat. Nem tudtam hogy van magyar klántagjuk is. Vagy esetleg van magyar tagos csapat is?
Ha szoktad még tolni a Ghosts-ot, akkor felveszlek, nyomulhatnánk párat.
Most nagyon megcsappant a játékosok számi is, hogy mindenki áttért Destiny-re.
Én csak lelkes amatőr vagyok, bár használok KontrolFreeket és van egy ScufOne-om is, bár sok előnyét nem nagyon lehet élvezni, ha laggos a játék.
-
MunezXBK
nagyúr
-
tunkiih
őstag
sziasztok. twichen lehet streamelni a jobb kisablak nélkül? nem jöttem rá még hogy..
-
eastone1
senior tag
válasz
Csöbronit #18161 üzenetére
Na azért kell egy veleszületett tehetség ha valaki ilyen szinten űz bármit is. Azt ne mond hogy más fps ben nem tudsz kivállóan játszani a hozzám hasonló koca játékosokhoz képest.
Egyébként ahogy nézegettem youtube videókat úgy tűnt, hogy ez egy amcsi csapat.
Hogy lehet bekerülni egy ilyen bandába. Gondolom játszottál ellenük és meglepődtek, hogy valaki túl gyakran fingatja meg őket. Aztán meghívtak.[ Szerkesztve ]
-
Csöbronit
tag
The first Destiny 6 man raid "Vault Of Glass" unlocks on September 16 and is located on Venus. This raid event requires light level 26 and provides you with rewards including Raid Set Gear and Ascendant Materials.
-
Csöbronit
tag
Már megint a sok nokedli Destiny-be 3-as coop küldik lvl 24 hard erre az uccsó bossnál kilépnek,háromszor is.
-
DummyBoy
senior tag
válasz
Rederik #18140 üzenetére
Minden versenynek megvannak a szabályai, hogy milyen típusú és milyen teljesítményű kocsival mehetsz
Itt nem lehet irgalmatlanul feltuningolt kocsikkal menni az alap gépek ellen.
Amit az elején kapsz, az pont olyan amilyen kell.
Ha veszel egy újat belőle, az ennél alacsonyabbról indul, azt tuningolhatod magad, de csak addig, amíg az adott verseny engedi.
A teljesítményt egy betű és utána egy háromjegyű szám jelzi. (pl: A C kategória teteje asszem C500 ezután már D501 jön!)
A karrier alatt bármennyi és bármilyen kocsit vehetsz, ráadásul a karrier egy csomó versenysorozatból áll, minden versenysorozathoz használhatsz más és más autót, tuningolhatod is (Van quicktune is!) de oda kell figyelni a versenykiírásra!
-
adrian94
őstag
Csak nekem rossz a Twitch ? Tegnap óta failed-et ír..
-
pzstm
titán
válasz
XFishboneHUN #18141 üzenetére
-
XFishboneHUN
senior tag
húúúúúú vaaazzee pzstm ez aztán nem semmi menet volt 3asban!
[ Szerkesztve ]
-
Rederik
tag
válasz
DummyBoy #18124 üzenetére
Forzához egy tanács, hogy más ne szívjon úgy mint én.
A játék elején kapott autót ne kezdjétek tunningolni, mert én ráköltöttem 150,000 creditet, aztán mikor karrierezni akartam, kiírta, hogy illegális a kocsim. Erre felajánlotta, hogy vehetek helyette simát. Na itt kiderült, hogy tényleg helyette kaptam, de pénz vissza nem...Egyébként a karriert csak az eredeti kocsival lehet tolni? vagy ha veszek másikat, de nem tunningolom, akkor azzal is?
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz
MunezXBK #18130 üzenetére
Hármas szintűt is segítettem már, nem volt gond! Tudom multkor elszakadt a cérnád! De akkor még nem vágtuk!
A játékról annyit, hogy kellöen összetett a felszerelés kombinálása, de nincs túlbonyorítva! Szerintem piszok jó lett! Az ellenség is nagyon taktikus, ha érzi gyengülünk lerohan, megvárja még tárazol stb! Elbújnak a sniper elől, segíttik egymást stb!
-
MunezXBK
nagyúr
Na ez az, hogy mindenki este ér rá, Én meg akkor dolgozom. Esetleg holnap este.
Az a baj, hogy 2 különböző level-ből átlagon von és úgy adja az ellent. Neked túl könnyű, nekem túl nehéz.
Eastone: smartglass-t használok szintén. Viszont egyedül élek, felőlem bármikor mehet a móka.
-
eastone1
senior tag
válasz
MunezXBK #18125 üzenetére
Hát igen. Csak hárman tolhatjuk? Tegnap játék közben láttam egy nagy hordát egyirányba haladni. Többen voltak mint az ellenség.
Story módban annyit tehetünk hogy te leszel a meghívó mivel a korábban elvégzett küldetésekre nem enged be. Legalábbis tegnap így volt.
A könnyebb kapcsolathoz én az androidos smartglas t használom üzenet írásra. Este a headset felejtős. Asszonynak így is elég nappali fényben aludni nem hogy még ilyeneket hallgasson éjjel : menjünk a vénuszra, jön jobbról, k@rva annyát megint kinyírtak.norbi2010: ilyen rövid a story? Lvl 12 vagyok és még csak most kezdtem.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz
MunezXBK #18125 üzenetére
Szia ha ráérsz ma este 7től akkor megyek veled ami még nincs meg,neked, és tudok segíteni és faszán fejlödsz! Ha valaki szeretne jönni akkor várom, én level 15 vagyok, de szívesen megyek végig alacsonyabb szinteken is! Ha valaki még nem tette volna akkor vegyen fel! JUPIX ONE
-
DummyBoy
senior tag
válasz
tDr1v3r #18098 üzenetére
Forzában van egy nagyon jó megoldás a Gold nélküli Multizáshoz
Ez a Rivals
Bár az 5-ben még nem jöttem rá hogyan kell Riválist váltani, de kollégámmal Horizonban azt csináltam, hogy megkerestem hol előzött meg, és ott szépen a Ghostja ellen nekiálltam versenyezni, és ha sikerült megverni, akkor vissza ugyanez
Én nagyon vártam a Destiny-t, én bétáztam is, szóval húúú, nagy volt az öröm ...
Erre a Forza olyan csúnyán beszippantott, hogy csak na
Tegnap délután is leültem Destinyzni, és egész napos kocsikázás lett a vége
Gyors kérdés az online versenyzőkhöz: Van megkötés ahhoz, hogy milyen segítségek vannak a versenyen?
Bennem is érik a gondolat, hogy amint sikerül leszokni a dodzsemezésről, lehet kipróbálnám online is
-
Kezzu
csendes tag
Sziasztok!
Destinyben, ha arra jártok vegyetek fel.
Gamertag: keezzzzuuuu
Köszi
-
eastone1
senior tag
válasz
XFishboneHUN #18113 üzenetére
Elősször nem értettem hova megyünk a végén. Aztán fény gyúlt a fejemben. Ahá, hogy itt lehet mindenféle fegyókat, kütyüket venni. Fel is turbóztam az avatarom egy picit. Tényleg jó móka volt. Azért mikor már csak ketten maradtunk is keményebbre váltott.
RevolutioN2: nem gond, nem tudom mikor mert van egy két házi munkám, de utánna tolhatjuk.
[ Szerkesztve ]
-
adrian94
őstag
Battlefield 4-ben, hogy kell behívni egy barátot "magam mellé" és úgy indítani játékot ? BF3-ban egyértelmű volt, de itt sehol nem találtam meg...
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Tomics #18114 üzenetére
A HDD sercegése az eddigi egyetlen típushiba tudtommal, sokunknak hibás a gépe. De cserélik úgyhogy nincs probléma.
Jó hely meg... hát az 576 engem szépen megsz*patott de még így is jó packot fogtam ki (ennek ellenére nem ajánlom őket), de a Konzolvilágnak ezen csomagja jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
Na kb 1 hónapon belül én is One tulaj leszek, eldöntöttem. Honnan érdemes venni, illetve milyen tipushibára kell odafigyelni? (vidéki vagyok, futár hozza majd szóval valami jó netes rendelős hely kellene)
-
eastone1
senior tag
Na jó, vissza szívom. Annyira nem is rossz ez a destiny csak szokni kell.
lenyomtunk egy 5 órás party t.
-
eastone1
senior tag
válasz
a.sebi #18103 üzenetére
Ok.
Játszottam revo1986, ugyan azon a szinten vagyunk voltunk, viszonylag kőnnyen nyirbáltam az ellent. Miután revo kilépett egyedül maradtam, de már sokkal nehezebb volt gajjazni az ellent ugyan azzal a fegyóval. Mi ez ha nem szopatás? Hogy lehet így rendesen játszani. Ha meg erősebbekkel akkor meg csak lesek mint a huggyozó malac a kis csuzlimmal a többiek meg nem győznek újraéleszteni. Próbálkozom még egy picit de szerintem becserélem egy metal gear re vagy tr. definity edition re[ Szerkesztve ]
-
Gabor1985
tag
Es hogy kell csoportosan menni? Én a nagy csatákra mindig egyedul maradok
-
i@lex
őstag
Vajon rákattantam a Destiny-re, ha a tegnapi 9-es szintről 18-ra kúsztam fel?
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
válasz
eastone1 #18102 üzenetére
ne egyedül menjél, hanem csoportba és máris élvezetesebb az egész móka
tegnap 3-an nyomultunk és bitang jó volt, de egyedül vegyesek az érzéseim nekem isvegyél fel kis bounty kihívásokat
9.000 pontért gyilkolj halál nélkül, bizonyos fegyver lövésével egyszerre 2 ellenfelet lőj le és ezt 20x csináld meg stb
nem egyszer emiatt haltam meg, mert próbáltam összehozni -
Rederik
tag
válasz
godzsy2 #18099 üzenetére
Köszönöm, így már okés.
Most már csak az a kérdés, hogy akkor így a Guest accounthoz párosodott véglegesen a második kontroller? Mert akkor feltételezem, hogy pl az UFC-ben nem lesz aktív a második kontroller. Ott ugyanis nem kell két account az egymás elleni játékhoz...
-
a.sebi
őstag
válasz
eastone1 #18102 üzenetére
Figyu! Nyugodj meg! Nekem se jott be főleg a multi... De lassan raezek! Nekem csomoszor van, hogy az elejen nem tetszik de majd kesobb megszeretem es nagy kedvenc lesz!... Pl forza, es halo.... Adj neki eselyt az elejen majdnem en is kette akartam törni a lemezt, de rájöttem hogy digitálisan vettem
-
eastone1
senior tag
Se füle se farka csak kóborolsz ide oda oszt majd lesz valahogy.
Nekem nem okoz semmilyen élményt.
Akit érdekel a destiny írjon privit. -
eastone1
senior tag
Ritka szar ez a destiny.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Pure Fire Edition, Xbox Series X / One játék
- Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle Xbox One, Series X játék
- PS4 játékok: bontatlan Bloodborne, RIGS VR, Gran Turismo Sport, Ghost of Tsushima
- Rare Replay - Xbox One, Series X lemezes játék
- PlayStation 3 PS3 FAT CECHG04 gép, hibás hiányos állapotban