Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Akinek van Elite 2 kontrollere, talált már rá valami értelmes gripet vagy bármit? Esküszöm nem vagyok enyves kezű, de még kézmosás után is egy-egy hosszabb játék után egyszerűen picit ragad a hátulja a kontrollernek. Rossz fogni.
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #191865 üzenetére
Na megoldottam a gomb problémát (a beragadósat). Szívószállal ki tudtam piszkálni a szutykot a gomb alól. Egyszerűen csak a szélén bele kellett nyomni és körbe-körbe tekerni párszor. Be is vált, valami kis ragasztó jött ki, ami miatt odaragadt. Most nyugodtan mondhatom, hogy jobb, mint új korában. Remélem tartós is lesz...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz bulikavagyok #191892 üzenetére
Mi az, hogy szokás szerint túl van lihegve? Senki nem lihegett túl semmit. Nem 5000 Ft-os szutyokrol van szó....
Egy rakás embert érint: [link]
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #191826 üzenetére
Az eszem megáll. Kicseréltettem a kontrollert és baszki személyesen ott helyben meg is néztem. Tökéletes volt az Y, ezért elhoztam. Annyi eszem nem volt, hogy normálisan végignyomogassam a többit, erre most meg az A gomb ragad, ráadásul rosszabb, mint a korábbi Y volt. Ezt már nem fogom újra cseréltetni, nem szopatom a Konzolvilágot, majd a Microsoftal rendbe teszi.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Aki megvette az új Elite 2 kontrollert, annak minden rendben van vele? Nálam - naná, hogy nálam - az Y gomb kissé mintha ragadna, más a nyomáspontja, erősebben is kell nyomni és nem is úgy klikkel, ahogy a többi. Játék közben csak azt látom, hogy nyomom az Y-t, de nem reagál. Hát persze, mert olyan erővel nyomom mint a többit és az kevés neki.
Ma visszaviszem, kicseréltetem.
-
ForRedGlory
félisten
Van esetleg valakinek infója, tippje, hogy az elvileg a mai napon megjelenő fehér Xbox one Elite kontroller az saccperkábé mikortól kapható?
Felhívtam pár viszonteladót, de fogalmuk sem volt... Aztán felhívtam az Xbox magyar telefonszámát, ahol csak annyit tudtak mondanmi, hogy 10.16, de az "Amerika", ezért célszerű lenne 10.17-én megnézni újra, mert időeltolódás.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Nem rossz gep ez az Xbox One X. Hozza a PC-m szinvonalat, joval olcsobban.
Mondjuk a kontrollere szar, mert a bal joy mintha akadna, hozzaerne valamihez belul.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Ha valakit erdekel, van egy Xbox One X Project Scorpio elorendelesem, amit szivesen atadok (576kbyte).
Ket helyrol rendeltem elo, hogy tuti legyen, de a Konzolvilagba levot veszem at holnap.
(Az 576-os is tuti, ma jott SMS, hogy atveheto holnap a Westendben).
Akit erdekel, PU. Elso viheti, valahogy megoldjuk.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Nah, 11.07-el jovok vissza a topicba Scorpion Edition berendelve.
-
ForRedGlory
félisten
Hali!
Lenne egy gyors kérdésem. Van egy már nem garis Xbox One Elite kontrollerem, aminek a D-padja már nem tökéletes.
Hogy működik a szerviz Microsoftéknél? Van szerviz üzletük vagy ki kell hívni valakit és elviszik, majd hozzák készen?
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Az Elite kontroller ravaszai is nyekeregnek? Felbasztam az agyam ezen a tegnapi dolgon es veszek egy normalis kontrollert, ami nem tejfolos dobozbol van, de kozel 50k-t mar nem akarok kiadni szemetre.
-
ForRedGlory
félisten
Microsoft hogy áll a garanciáztatáshoz, ha az Xbox One controllert a videojatekboltból vettem, ami gondolom nem hivatalos viszonteladó? (Számla megvan) Ma ruháztam be egy Copper Shadow controllerre és le vagyok sújtva tőle... A bal ravasz nyekereg, a D-Pad esetében talán csak a felfelé nyíl nyomáspontja jó, a többi szar, mintha be lenne nyomódva és erősebben kell nyomni, a hangja is más.
Maximum visszaviszem a boltba, viszont ha a Microsoft mégis gariztatná, akkor a boltot kihagynám és a Microsoftos ember fejéhez vágnám a 20.000 Ft-os trágyát.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Security kerdes
Ha konzolon beallitom, hogy bejelentkezeshez jelszo kelljen, akkor ha van egy masik account a gepen, hozzafer a lejelszavazott accounton levo jatekokhoz, ha az nincs belepve?
-
ForRedGlory
félisten
Hol lehet legolcsobban most Goldot venni? Vennek egy 1 honaposat, hogy kiprobalhassam a Battlefront multit
-
ForRedGlory
félisten
Ha kell valakinek Need for Speed beta kod, irjon
Nekem nem kell, PS4-es kodot hasznaltam fel.
-
ForRedGlory
félisten
Valaki mar ujitotta meg az eves EA Accesst? Azert erdekelne, mert csak 5500 Ft volt, de ennek nem kellene hivatalosan tobbnek lennie? Nem mintha tavarna, igy is rohejesen olcsonak talalom, mert baromi jo szolgaltatas.
-
ForRedGlory
félisten
F1 2015 XBox One Montreal Rain Direct Capture Gameplay E3 2015: https://youtu.be/6rpz5GLNCIg
-
ForRedGlory
félisten
Tudja esetleg valaki, hogy a State of Decay-bol kiadtak-e/kiadnak-e kuponos verziot?
-
ForRedGlory
félisten
válasz cyberkind #37060 üzenetére
Felesleges ilyen tuning gepet fenntartani Xbox One es PS4 mellett. Netezni meg jo egy laptop is, amit max rakotok monitorra.
Plusz kinottem mar a gep osszeallitos korszakombol, draga mulatsag. Csak a procim (230), a ket VGA (410), a monitor (150) es a vizhutes (180) 1 milla volt osszesen, es nem beszeltem a billentyuzet/eger komborol, ami osszesen vagy 80k volt. Egyeb dolgokat mar nem is szamolom inkabb. Ma mar masra koltenem a penzt Jo ha fele vissza fog jonni es lehet sokat mondtam.
Persze nem nagyon aggodom, hogy valami nem megy 1440p/60 fps-el. Csak kene hozza olyan jatek is, ami jo...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Valaki meg tudna nezni hogy mennyi most US es HUN storeban a Sunset? Thx elore is
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Valaki meg tudna irni, hogy a Sniper Elite 3 akcios-e meg es ha igen, akkor mennyibe kerul US storeban? THX.
-
ForRedGlory
félisten
válasz Zjunior #35146 üzenetére
Ez b+ bocs hogy belinkeltem, az agyam megáll komolyan.
Nem mellesleg, majd meglátjuk mi lesz, ha véletlen elveszik a GOLD előfizetésed, mert spóroltál pár száz forintot, mivel kiderül, hogy lopott kártyával árulták neked... A G2A egy eléggé "érdekes" hely, javaslom olvass utána kicsit hogy legutóbb milyen balhé volt körülötte.
Részemről elég is volt, linkeljen ide az, akinek hat anyja van akciót...
-
ForRedGlory
félisten
Bocs, ha már volt, nincs időm visszaolvasni.
Xbox Live 12 Month Gold Membership (40 dollár) (amazon.com)
(#35144) Zolar: Amazonban jobban bízok
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Na eljött az idő a társkeresésre
Igazából hosszúra nem fogom, megbízható Xbox One partnert keresek játékmegosztás céljából, akinek itt már van múltja hardveraprón (enyém ellenőrizhető, párszáz piros, nulla fekete). Elképzelésem annyi, hogy a játékokat megbeszélés alapján vagy az én vagy a másik fél accountjára vesszük meg felesben kinek mi kell éppen jobban, de 50-50% arányban. Ha valaki szeretne hosszú távra berendezkedni, írjon privátot.[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz wannnabeees #34121 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Forza Horizon 2-ben a "finalet" csak egyszer lehet vegigtolni, ha mar voltam rajta elso? Jo lenne tobbszor is, mert tetszik, hogy viszonylag hosszu. Vagy en vagyok a vak?
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Valaki meg tudna irni, hogy US storeban mennyi a sima es a Delux Sunset? Thx
-
ForRedGlory
félisten
válasz bulikavagyok #32852 üzenetére
Ja az DLC? Telefonrol nem lattam kis kepen. Akkor rendben van. Igy mar ertem miert nem ertettem
-
ForRedGlory
félisten
Jájj, nemsokára jön a 3 TB-os kis aranyoskám és rá akar csatlakozni az Xbox One-ra
-
ForRedGlory
félisten
Reg csalodtam ekkorat jatekban pozitivan, mint a Ryse: Son of Rome... Rohadt jo jatek es ahogy kinez... direkt lassan haladok es mindent alaposan megnezek, annyira szep.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Ilyen xim4-et hol lehet venni itthon? Kiprobalnam
-
ForRedGlory
félisten
Androidon teljesen jo a smartglass.
-
ForRedGlory
félisten
válasz wannnabeees #30503 üzenetére
Szolj, ha jobb kedvedben leszel es 3501 Ft-ot adok erte
-
ForRedGlory
félisten
Nem tudom volt-e mar
Halo: The Master Chief Collection - ingyen játékkal kérnek bocsánatot
-
ForRedGlory
félisten
válasz bulikavagyok #28486 üzenetére
Kiraly....jo hogy PS4-re vettem meg, igy X1-en is meglesz
-
ForRedGlory
félisten
válasz medvekutya #27841 üzenetére
Elobb aktivaltam be
-
ForRedGlory
félisten
válasz medvekutya #27832 üzenetére
Nyilvan nem postaztatom, ha emailben kuldi a kodot, plusz ezt irja:
Instant Digital Download code. Will e-mail instantly after payment received!
-
ForRedGlory
félisten
válasz bolka1982 #26874 üzenetére
Egyik sem jobb a masiknal. Inkabb kiegeszitik egymast az exkluziv cimek miatt. Az X1 dashboardja ezerszer jobb, a PS4 fapados hozza kepest. A Live is joval megbizhatobb. Meg mindig mukodott, amikor kellett, ellentetben a PSN-el. Mondjuk nekem a PS4 kontroller jobban kezre all, de az X1 kontrollerje is jo.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz wannnabeees #26765 üzenetére
Pedig ott van a konzolon, US locationt megadva, hogy 50% Nem hiszem, hogy X1 alatt X360 arat latnek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest