-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
válasz hitchins #14285 üzenetére
exkluzív játékkínálat, hangtalan gép, egyre növekvő felhasználóbázis itthon is, xbox live (jó, most pár hétig kuka volt sok embernek, de akkor is )
(#14289) pzstm
Állítólag egyénfüggő volt, valakinek 360on is ment. Csak olvastam, engem nem érintett a szitu, mert éppen egyik gépem se volt[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Én mindig ilyen voltam. Legyen az telefon, laptop bármi. Eleinte próbálgatom melyik miben jobb, és 1-2 év alatt áll be, hogy melyik mellett döntök. Xbox one -om már volt, számomra csalódás volt, az akadozó menü, darabos játékok, kezdetleges marketplace stb. miatt.
Voltak olyan dolgok amik baromira idegesítettek, pl. a record that parancs meg a 30-50 másodpercig lefagyó menü.De mindegy is, én nem láttam annyira rózsaszínnek a helyzetet mint pzstm. Eladtam, majd átmentem ps4 -re ahol xbox one -hoz képest hasított minden, szép letisztult menü, gyors boot, játékelérés stb.
Most azért veszek újból boxot, mert én akarok arról meggyőződni, hogy mi változott a kezdetekhez képest.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
BabMester
senior tag
Én xbox1-et cseréltem ps4-re, mert tény, h kicsit hangosabb, de nekem fontos volt h a multi platform címek stabilabban futnak, meg több ismerősömnek van ps-e, de ettől független karácsonykor beszerzek majd egy xboxot újra mert meg voltam vele elégedve, inkább azt javaslom exclusive-ok alapján dönts mert mind a két gép kiváló
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz hitchins #14705 üzenetére
Visszaigazoló mailt aki kap, az már rendben van, jogilag ők lesznek bajban ha változtatják, amíg nincs visszaigazoló mail addig kb semmi következménye nincs viszont ha változik a dolog. Amúgy azt is el tudom képzelni erről a khm bagázsról hogy hoax az egész s így próbálják meg rávenni az embereket hogy ugyan a nagy akciójuk már nem él, de attól függetlenül náluk maradjon a megrendelés - remélem, ha ez a helyzet, mindenki szépen átbattyog egy normális boltba. HA EZ A HELYZET, de ne legyen igazam!
-
Madwe
nagyúr
válasz hitchins #14738 üzenetére
Ha le van maradva, az nem feltétlen baj! Annyi el fog menni xből, hogy rendes multiplatformok jelenjenek meg rá, normális törődéssel az optimális kód iránt, főleg miután x86 ez is és közel van pchez, a két piac együtt bőven megéri a figyelmet!
Szóval multiplatok pipa (nyilván kicsit meglesz ps4el szemben a lemaradása hw ügyileg, de ez lehet csökken, nő, marad, jelentős semmiképp nem lesz)
Exklúzívok terén viszont lehet, hogy jobban is jár a vevő, hiszen jobban bele kell húzniuk, ms nem fogja elhagyni mint egy süllyedő hajót, ezt már bebizonyította a sima xbox idejében is, ha arról van szó szórja a pénzt hogy hosszútávon rendben legyen a dolog (anyagilag is). Ritka, irigylésreméltő szerintem viszont, hogy sony nyert helyzetben is ontotta a jóféle exklúzívokat anno ps2vel, persze biztos abból így is jól jöttek ki, de egy kicsit lemaradó konzol esetében, főleg egy ms, biztos hogy komolyan fogja venni magát.
(p.s. viszont ha ilyen idióta, ideiglenesen exklúzív jogokra költenek pénzt, addig szerintem nem jogos a fenti érvelésem... mi értelme ennek? ki az aki e miatt fog x-et venni karácsonyra, mert épp akkor a TR arra van, a másikra fél-1 év múlva lesz... ? biztosvan olyan hely, teszem azt amerika, ahol a vásárlóközönség jelentős része, legalábbis nagy tömeg ez alapján döntsön - na de hogy annyi hogy ilyen dealekre valag pénzt kiadjanak - de leginkább max a mindkét konzolt birtoklók fogják megvenni arra elöbb, de az pl meg nem is piaci bővülés, hiszen nincs új x1 tulaj... furcsállom, na, én még a ryse és a dr kiadását pcre is ilyen hibásnak tartom... mennyi ember venne x1et, ha csak arra jelenne meg, semmi más platformra? ugyanez igaz sony tájékán is, hát könyörgöm, nincsenek már rendes exklúzívok jóformán? 1-2/konzol ami ténylegesen csak arra van...)
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz hitchins #14738 üzenetére
De mi lenne a probléma vele? Teljesen dobni nem fogják, minden multiplatform cím ki fog rá jönni de a felbontás vagy az AA kisebb lesz, nagy ügy... előző generációban mindennapos volt hogy a PS3-as variáns gyengébb volt valamiben (sokszor a framerate-n is meglátszott sajnos), mégse sírták szét magukat a játékosok. Sőt, közülük a legtöbben fröcsögnek legjobban ebben a nextgen konzolháborús izében is. Na de ez nem ide tartozik...
(#14742) Madwe: Ditto. Szerintem tök ugyanaz lesz mint az előző generációban a Sony stratégiája, ölik majd bele a pénzt a sok exxklúzívba hogy kitermelhessenek több system seller címet... aztán majd meg is lesz az equal eladás a generáció végére (sőt, előbb mert most nincs akkora szakadék a két gép között).
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
pzstm
titán
válasz hitchins #14827 üzenetére
60USD+Áfa (lakhelytől függ)
Többször is volt már róla szó, most ezt találtam. BETA-soknak 2-3 hete elérhető a magyar Live már.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz hitchins #15338 üzenetére
& (#15337) Def26:
Igazatok van, nem is értem miért nincs csak egyetlen fórumtéma itt PH!-n, ahol mindenki arról ír, ami eszébe jut. Persze én is megtehetném, hogy nem szólok, de hát ez is elfér itt, hamár.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hitchins #17057 üzenetére
Az a lényeg, hogy mindkét profillal legyetek bejelentkezve.
Állítsd be, hogy a tesód profilját használd alaprételmezetten. Szedd le róla a játékokat amik neked kellenek (Store-ból, jelzi hogy telepíthetőek) , majd telepítés, meg update után lépj ki a tesód profiljából, majd lépj vissza a sajátodba.(ami ugyebár eddig is be volt jelentkezve)
Ezentúl nem kell belépned tesód profiljába, az update-eket is tölti gép majd rendesen. A lényeg hogy tesód profilja ne legyen törölve gépről. Ettől függetlenül ő a saját gépén bármikor játszhat bármivel.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hitchins #17066 üzenetére
Ugyan ez a metódus. Bejelentkezel, leszedet, ha kell update, majd kijelentkezel és vissza saját accountodba és játszol. Mondom annyi az egész hogy ne töröld le ismerős profilját a te gépedről.
Más:
No úgy néz ki, hogy akik kipróbálják a korai Destiny mókát, azok már holnap délután 5től játszhatnak.
Live-Die-Respawn
-
i@lex
őstag
válasz hitchins #17638 üzenetére
Kérlek akkor fordulj a képernyő felé. BRUTÁLIS a különbség. Még asszony is egyből rávágta...
Nagyon régóta vártam már ezeket a kis fűszereket a játékba. Végig az az érzése az embernek, mintha tényleg magukat a játékosokat írányítanád. Ez az érzés még sohasem volt meg a Fifában, pedig a FIFA98 óta játszom vele.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz hitchins #22641 üzenetére
Nem, mert az a profilodhoz tartozik!
Szerk.: Heti Xbox LIVE akció Egész jó áron van a TITANFALL!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest