Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz Zsolthy88 #78406 üzenetére
Szia!
Persze, most is vannak akciók elvileg. Golddal 4 játékot tölthetsz le, ebből kettő az ami X360-ról áthozott - a kompatibilitásnak hála játszhatsz vele az új gépen is.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
Srácok, TF2-ről mit gondoltok így a béta alapján? Nem tudok gép elé jutni és kipróbálni, így csak olvasgatok róla véleménykeet de elég negatívak...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz Stauffenberg #77376 üzenetére
A Live-al biztos nem fognak szakítani PC-n, ez biztos. A konzolból pont a Live előfizu miatt (is) van profitjuk... PC-n ezt nem játszhatják el, olyan nincs hogy ott is a felhasználó fizesse a szerverköltségeket.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Stauffenberg #77366 üzenetére
Az MS-nél az a koncepció, hogy minden közös legyen... az app amit használsz telefonon menjen a PC-den is, a játék amit XO-ra veszel menjen PC-n is, vica versa. Ez a jövő részükről, ami szép elgondolás, de reálisan szerintem egy túl korai hülyeség.
Elég nyilvánvaló hogy ezzel magukat szivatják. Még csak nem is programozói oldalon, de az eladások... oké, ott van az aki amúgy az életben nem venne asztali gépet vagy erős notit játékra és kell a konzol, az nem fog emiatt elállni a vásárlástól, de nagyon sok olyan PC-s vagy PS-es tősgyökeres vásárlót vesztenek akik pl. a Quantum Break miatt vettek volna konzolt anno. Csak ugye az nem maradt exxklúzív... most hogy a többi sem marad az, kevés új vásárló lesz majd egy pl. Forza miatt, a PC-s nyílván megveszi a mostani gépére (esetleg fejleszti mellé), a PS-es meg vagy vesz egy XO-t vagy összerak egy erősebb PC-t emiatt.
Nem jó ez így... és ezt most nem butthurtből mondom.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz Stauffenberg #76745 üzenetére
Bukott platformon nem jatszanek jokat akarmikor szinte barmelyik multis jatekban.
Tul van misztifikalva ez, tenyleg nem jok az eladasok de a PS3 se volt jo a Slim-ig... itt majd az ar hozza meg az attorest szvsz.
Ez az egyik, a masik meg hogy ott a PC meg a sok beigert port, de ahhoz kell hardver is. En nem fogom lecserelni a notimat csak azert hogy jatszhassak rajta, inkabb veszek egy PS4-et melle, gyenge hardveren meg elrotyognek a nagy PC exxkluziv cimek is.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz TTTotya #74924 üzenetére
Netflixeznék róla ha véletlenül szeretné is a routeremen használt smartdns-t. Mondjuk most amúgy se működik, de amikor jó volt akkor is folyamatosan kidobált proxy errorral...
-
tDr1v3r
veterán
válasz TTTotya #74906 üzenetére
Nekem a 4K TV-nel egyedul a HDR a vonzoero.
En tavaly black fridaykor vettem egy Full HD Sony tevet, az egyetlen bajom az vele hogy a nativ Netflix app lassabb es viccesen pufferel neha...
-
tDr1v3r
veterán
válasz Spike60 #74902 üzenetére
Az "erdemes" eleg relativ, attol hogy 4K-t tudni fog a konzol meg a szebb textura, effekt etc ugyanigy ki fog tunni egy 1080p-s teven. Ugyanugy mint PC-n a supersampling (remelem jol mondom), amikor a nativ felbontas felett jatszanak... siman feler minimum elsimitasnak is az hogy 4K-ban fut a jatek, mikozben 1080p-s megjeleniton jatszol.
Meg ha mast nem, legalabb ott mindig meglesz a minimum 1080p felbontas...
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz XFishboneHUN #73905 üzenetére
Itt inkább az volt a probléma, hogy a szakadt sz.r, konkrétan bulitelefonnak száműzött iPhone 5-öm (és haver 5s-e) miatt próbáltak ránk nyomulni. Imádok vidéken élni...
-
tDr1v3r
veterán
Nem az idővel van a bajom, négy éves ciklus teljesen okés részemről, hanem azzal hogy ennek a fejlődésnek sok látható jele megint nem lesz... oké, ott a felbontás és a framerate, de hogy szignifikánsan jobb effektek nem lesznek az biztos. VR-es játéknál meg főleg... megint megrekedünk egy szinten, annyi lesz hogy magasabb a felbontás, omg such innovation. De arra meg nem hiszem hogy a mostani XO tulajok túlzottan sok fuckot givelnének...
Kell a fejlődés, nyílván, de nagyobb lépésben. Az előző generáció végére a PC lehagyta a konzolt (kb. 2012 fele a legtöbb multiplatform címnél szvsz), de most a felbontáson meg a kicsit jobb textúrákon kívül nincs nagy különbség... valahogy nem látom azt hogy mivel tudnának ők meglepni engemet.
Erre a négy éves telefonos példára olyan szépen visszavágnék azzal ami a múlt heti kocsmatúrámon lejátszódott, de nem akarom még szarabb helyzetbe hozni a 15-16 éves kisp... izé lányokat.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Jó lesz majd a jobb hardver, főleg ha ki sem használják... biztos garantált lesz a stabil framerate meg a nagyobb felbontás, csak nálam a grafika nem igazán arról szól.
Ebben a formában a VR is elég lófasz, inkább akkor hozzák konzolra ha elérjük a NerveGear szintjét...
-
tDr1v3r
veterán
válasz vhunor #73715 üzenetére
Az enyém recseg össze-vissza... 2014-es launchon vettem, azóta ilyen. Gondolkoztam már hogy gariban cseréltetem, de akkor megint kontroller nélkül lennék... meg szerintem mostanára már le is járt a tartozékokra vonatkozó jótállás.
Azt esetleg nem tudja valaki hogy a külön vásárolható, gumírozott aljú (tehát a Forzás, meg az a Lunar White vagy mi) is ilyen-e minőségre? Mert akkor azt vásárolnék inkább.
-
tDr1v3r
veterán
válasz idegen lény #73341 üzenetére
Érdekes hogy az igazad ellenére itt vagy, és Xbox-ot akarsz venni.
-
tDr1v3r
veterán
válasz idegen lény #73301 üzenetére
A konzolgeneráció kezdetekor sok vidám percet okoztál a ténymegállapításaiddal. De meglepő hogy az akkori szarozásaid ellenére Xbox-ot akarsz...
-
tDr1v3r
veterán
válasz idegen lény #73299 üzenetére
Ugyanaz a bajod, ami három éve volt. Azt se tudod, hogy mit beszélsz...
-
tDr1v3r
veterán
A Dosbox forráskódja nyílvános, az MS UWP-s SDK-ja ugyanúgy nyugodtan használható... itt nincs semmi rendkívüli, ez kb. az a szint amikor Windows 95-öt futtatnak az Apple Watch-on. Mosolygunk rajta egyet, de inkább mégse használjuk...
Felesleges ebbe törést meg egyebet belelátni.
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
válasz Quaresma #71685 üzenetére
Yup, csak úgy lehet. Nekem Parallels alá van felhúzva, de nem használom túlzottan mert elég gyatrán megy... igaz belépő routerem van (valami N-es Asus), meg wifi-n lóg minden utp helyett, de még bohóckodni is rossz szvsz.
-
tDr1v3r
veterán
Kedves morbyd!
Ha már voltál annyira legény hogy innét pár emberkére rátámadtál azért mert véletlenül tetszett nekik egy olyan dolog ami neked nem (jelen esetben a Quantum Break c. videojáték grafikája), kimásolok neked egy érdekes szösszenetet arról hogy alapvetőleg a magánvélemény mit jelent:
"magánvélemény (főnév)
Önálló elgondolás, amely különbözik a többség elgondolásától, hozzáállásától.
A képviselő a többség véleményétől eltérő magánvéleményt hangoztat beszédében. Egy szilárd ember nem változtatja meg a magánvéleményét csak azért, hogy mások kedvét keresse."Tudod hogy hogy kezelik a magánvéleményt a normális moralitással rendelkező emberek? Nem kérdőjelezik meg, hanem elfogadják és elkönyvelik különbözőnek ha különbözik, nem arc nélkül zaklatják a másikat azért mert az övével nem egyezőt gondol.
Remélem sikerült segítenem abban hogy kulturált emberként viselkedhess mind itt, mind a magánéletedben!
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Ugye most megjelent Szingapúrban a QB, játszható is meg minden, kipróbáltam.... de se az Alan Wake-t nem látom a letltési listámon, se a PC-s kódot az üzenetek közt. Ti megkaptátok már ezeket?
-
tDr1v3r
veterán
válasz hackeeeee #70747 üzenetére
A leirasban is csak azt irja, en remenykedek hogy a megjelenes napjan kikukdik az alapjatekot is. Igaz Steamen mar megvan, de a ket sztori DLC-t meg nem vittem vegig...
Koszi megegyszer, a szingapuri storebol megvettem a jatekot.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz gianni85 #70737 üzenetére
Jár hozzá az Alan Wake, így azért nem rossz szvsz. Én majd a Mirror's Edge Catalyst-ot fogom dobozosan megvenni... igaz a doboz "véletlenül" collector's edition lesz majd kisszoborral valszeg.
-
tDr1v3r
veterán
Heyho!
Szeretném a napokban megvásárolni a Quantum Break-et a Markeplace-ről. Melyik régió ajánlott, illetve honnét érdmes feltöltőkártyát venni?
-
tDr1v3r
veterán
válasz JackFeryll #61391 üzenetére
Sensitivity-t rakd fel High-ra, eloszor Recruit botok ellen told par napot a Private Match modban, aztan probalgathatod is a pvp multit.
HC modot ajanlom btw, konnyebben hal mindenki.
-
tDr1v3r
veterán
Jó reggelt urak! 'Éves Gold most merre a legolcsóbb?
-
tDr1v3r
veterán
válasz Sidorovich #56400 üzenetére
Nekem a deaktivált Visa-m mellett is engedte megvenni...
Amúgy mi az új dash buildszáma? Nekem nem talál frissítést, de Preview-es vagyok.
-
tDr1v3r
veterán
Nálam ennél a buildnél is ugyanolyan lassú a My stuff megnyitása... nem tudom, lehet tényleg a gépemmel van valami mert sokszor belassul, pl. a CoD AW hátterében lévő videó is akadozik nem ritkán.
Lehet kéne cseréltetnem gariban, csak nem tudom hogy megtennék-e...
-
tDr1v3r
veterán
Az, célegyenes... harmadszorra kezdem újra a BO3 telepítését, a hónapokkal ezelőtt letöltött Batman AK-t meg az előbb hirtelen újra akarta telepíteni.
Arra ki sem térek hogy teljesítményben szinte semmi sebességet sem látok...
-
tDr1v3r
veterán
Engem is behívtak, jajj mi lesz velem.
-
tDr1v3r
veterán
MK valakinek esetleg?
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
válasz Zolibacsi88 #44574 üzenetére
Üdv köztünk.
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz godzsy2 #42160 üzenetére
Nem hiba, így ment X360-on is a játék, most néztem vissza pár videót. Csak én elvártam volna hogy ha már a kompatibilitás miatt ülnek rajta akkor megcsinálják a frameratet.
Én Bioshock-ot és CoD-okat várok - MW2, BO, BO II. Hogy miért? Mert egyszerűen szórakoztatóak számomra.
Neoteric, mi legalább nem streamelünk.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
Hát, ez az emuláció elég gyenge... Mass Effect-et próbáltam de komplexebb jeleneteknél simán 15-20 FPS. No nem mintha X360-on jobb lett volna, de nem ezt vártam...
-
tDr1v3r
veterán
Srácok, nálatok is több lens flare van az update óta GTA V-ben?
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
válasz EmThor #35810 üzenetére
Szerintem az első rész nem lett olyan szép. De a második... nos, igazából az se az a true nextgen cucc de szépen fel lett újítva, a Blur meg csudajó átvezetőket rakott össze hozzá.
Nagyon sajnálom az MCC-t hogy a netkód el lett rontva, simán hatalmas must buy lehetne minden XO tulajnak.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz bulikavagyok #35627 üzenetére
Te kis telhetetlen, nekem tobb mint egy nap lenne.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Daffchy #35230 üzenetére
Nagyon hiányos a Forza 5, engem nem tud sokáig lekötni de a Horizon 2 rendesen viszi az időmet ha van időm játszani. Eszméletlen jó játék lett, nincs olyan szép mint a DriveClub de nagyon szépen összeáll az egész.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Daffchy #35208 üzenetére
A mostaninál nemigen fog jobban kijönni. A játékfejlesztők is tudják hogy nemigen lenne elfogadott, biztos vagyok benne hogy ugyanazokat az asseteket fogják használni 4 év múlva is mindkét konzolon. A felbontás, az élsimítás meg esetleg az árnyék lesz nagyobb különbség a két változat közt, esetleg a framerate (bár erre nagyon gyúr az MS).
Szerintem ez a tech blabla totál mindegy. Előző generációban a PS3 kapta a gyengébb portokat (felbontás, framerate, aa, ilyenek) és nem zavarta az átlagfelhasználót, nem volt téma a nagyon mélygeek körökön kívül. Játszottak a játékkal 'szt kész.
Félre ne érts, nem akarlak az XO irányába terelni de a technológiai oldalát szerintem annyira nem kellene nézni. A játékkínálat és az ismerőseid választása alapján dönts.
-
tDr1v3r
veterán
Az oldalsávban kiemelhetnétek hogy a 720p a legjobb.
-
tDr1v3r
veterán
Pár napja nyomtam én is egy meccset, az alapján nekem is tetszett, bár vicces volt hogy pecsányi pályán helikopterezik a csávóka - Aurélió! - és egyből neki is tolja a toronynak. Ma még játszok vele egyet szerintem, aztán meglátom...
De szegény Halo 4 még mindig vonzóbb. Csak raknák már rendbe a netkódot...
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz gianni85 #34354 üzenetére
Nagyon kivancsi leszek az Orderre.arketing van, de keveset mutattak a jatekbol... vagy total kozepszer, vagy tokeletesseg lesz amibol direkt nem akarnak semmit se elloni elore.
-
tDr1v3r
veterán
válasz bulikavagyok #33764 üzenetére
A vicsör valszeg PC-s gameplay.
-
tDr1v3r
veterán
Ami bizony igen faszántos, így talán több címnél is megvalósul a közös multiplayer.
És remélhetőleg a Steam-mel is kezdenek valamit, ha már demóztak velük... nagyon szívesen látnám a SteamWorks és az XBL összekapcsolását bizonyos funkcióknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest