Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz FefeeX #17996 üzenetére
A ps4 se melegszik túl, igaz a hűtése egy picit (5db saccra) hangosabb, az biztos (kivéve ha a xone hddje kerregő változat mert az hozza azt a szintet ) De a ps4 is teljesen megbízható ilyen szinten, ms az x360as rrod után nem kockáztatott batár nagy hűtő, a váz alatt kb 50% az csak levegő, kicsit túllőttek a célon szvsz, de legalább biztosra mentek
BTW a ps3 kontrollere nem jó a 4hez csak fordítva, ps4é a 3hoz (s ott is csak kábelesen, s ott se minden játéknál , valamint home gomb nem megy,azaz ha nincs csak ps4 jontroller, akkor nem tudsz kilépni a játékból hacsak nem volt ebben vmi update, de decemberben még ez volt a helyzet)
Grafikában szvsz nincs nagy különbség multiplatoknál, csak ha nagy nerd vagy, akkor zavar legtöbb esetben hogy 900p vagy 1080p. Ami 720p az már gáz viszont, főleg fps-nél az iszonyat nagy fail, sokkal rosszabb úgy a játékélmény. A 30 vagy 60 fps is pl autós fps címeknél fontos csak hogy stabilan tartsa kb a 60at, minden másnál jó a 30 is (ha az alá tényleg nem megy) meg eleve sokaknak zavaró a 60, illettve az sokkal több embernek zavaró, ha 45-60 között ugrál, s jobbnak találja a fix 30at... Szóval grafikában, hacsak nem vagy kocka/nem akarsz kompetitíven játszani fpst, akkor kb észre se fogod venni a különbséget. Ha esetleg te is egy 120"os projektoron játszol mint én akkor viszont még a 900p is zavaróan kevés lesz
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz Tomics #17983 üzenetére
Nekem még van is 360-am. Én is gondolkoztam a PS4-en, főleg, mikor megláttam belőle a fehéret. Aztán kipróbáltam a merthülyében, és hát engem nem győzött meg, annak ellenére, hogy csini és kicsi a konzol A kontroller pláne, nekem valahogy nem gyerebe. (csak az Infamous: Second Son, amit sajnálok, hogy nincs Boxon, mert az a játék viszont üt)
A képminőség 360 vs. XO egyértelműen sokkal jobb az XO-n, bár nálam a plazmán kimondottan jól néz ki a 360 képe is (főleg a MM-tal összehasonlítva)
A konzol önmagában valahogy frappánsabban működik, csak a menüvel kell barátkozni, mert ez sem az egyszerűségéről lesz híres.
Grafikában így, hogy kivették a 10% foglalást a kinectnek, már nem jelentősen erősebb a PS, így szerintem amiatt nem érdemes azon gondolkozni, ráadásul annak a házában van benn a táp, és mégis jóval kisebb a ház... Mit jelent ez? Könnyebb meghibásodási lehetőség, jobban melegszik, hangosabb hűtés, ilyesmik.Ugyanazzal a live előfizuval fut, szóval ez is játszott nálam mikor megvettem - még jó darabig használom a 360-at is, mert pl Mortal Kombat, Tekken egyelőre csak arra van. (na és a jelenlegiek csak arra lesznek, szóval meg is marad valószínű elég sokáig) -- mindkép gépem mehet live-ra.
A kontroller valamivel jobb, mint a korábbi, főleg a DPAD amin észrevehető, viszont nagy szemétség, hogy nem kompatibilis (a PS-sel ellentétben) a korábbi irányítókkal. Tehát mondjuk PS3-PS4 váltásnál elég lenne csak a gépcsomag és máris játszhattok ketten.
Ja igen, KINECT: valami eszméletlen jó lett, sokkal jobb látószöggel, érzékenységgel, egyszerűen már szinte profi.
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Tomics #17987 üzenetére
Nemrég ugrottam át X360-ról XONE-ra, az átvételig voltak kétségeim, de amióta itthon van a cucc, nagyon boldog vagyok vele. Az MS elég jól eltalálta a tökéletes otthoni szórakoztató eszközt: játék, filmek (hamarosan jön az MKV támogatás is), ilyesmik, én a Kinectes hangvezérlést is sokat használom. A kontroller is nagyon tetszik, az X360-ét is szerettem, ez egy picit mindenben jobb lett nála szerintem.
A grafikában én nem tudok igazán okosakat mondani, a neten fellelhető véleményeket megtalálod te is, mindenesetre a Destiny-től én lefostam a bokámat, amikor megláttam itthon élőben a tévén. X360-ról nagyon áll-leejtős volt a változás (nekem nincs gamer PC-m, 2009 óta minden kurrens címet X360-on játszottam).
Live előfizetést természetesen hoztam magammal tovább X360-ról. Multizni nem sokat multiztam eddig, .
Ami egyelőre (érthető okból) nem olyan jó min X360-on: a Games with Gold játékok elég ergyák (nem nagyon van még kínálat, amiből lehetne adni), X360-on azért az utóbbi két hónapban jó címeket adtak (Dishonored, most pedig a Halo: Reach jön 16-ától). Ja, és XONE-on csak addig vannak meg a GwG játékaid, amíg él a gold előfizetésed.
A digitális játékok árai végre normálisak (normálisabbak), sok esetben jelentősen olcsóbbak mint az USA store-ban, így már azzal sem kell bűvészkedni.
Van EA Access, évi 6 ezer forintos előfizetési díjért játszhatsz bizonyos EA játékokkal (jelenleg a BF4, az új NFS, a FIFA14 meg valamelyik Madden van a csomagban), állítólag folyamatosan bővítik majd a kínálatot; én örömmel vennék egy Titanfall-t még. Ezen kívül EA Access előfizetőként minden digitális EA játékot 10%-kal olcsóbban vehetsz meg a store-ból.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
EmThor
addikt
válasz Tomics #17983 üzenetére
Hasonlóan nézegetem a 2 gépet, tegnap a Duna Plaza bejáratánál tudtam megnyomkodni egy One-t, Forza 5 demó, 2 kör erejéig
A kontrollernél (360 PC-s stick-je után) azt tapasztaltam, hogy lazábbak a karok, de a tetejükön levő mélyedésben könnyen megpihent a hüvelykujjam. Jobban kézbe simul mint a régi változat. Illetve a ravaszoknál tetszett a rezgés.
Mivel demo gép volt, másról nem tudok nyilatkozni.
Mkv-t állítólag októbertől viszi.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
B3ny00
aktív tag
hazaerek felveszlek , én eddig hardon nyomtam nem volt annyira veszes
jajj es valaki segithetne en ezt a vanguard editiont vettem , kapok valami geart ,ha kapok hol talalom stb ,
koszi
[ Szerkesztve ]
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
Tomics
addikt
Sziasztok!
Rávettem magam az új generációs konzol megvásárlására. Előtte Xbox360 volt.
Nem tudok dönteni a PS4 és a One között. Nyilván ti a One-t mondjátok.
A One tud pendrive-ról filmet lejátszani? Ha igen milyen formátumokkal birkózik meg?
A forza miatt valószínű a One-t választom, mert PS4-re nincs ilyen volumenű szimulátor.
Akinek előtte 360 volt milyen tapasztalokat tud megosztani a One-al kapcsolatban? Miben jobb/rosszabb?
Köszi az építő jellegű hozzászólásokat előre is !Első körben az új Fifa, Forza és a Diablo érdekelne mint játék. Kinect nem kell, mert kicsi a szoba nem tudnám kihasználni.
A live előfizetés itt is él? 10k körül van évente mint a 360-nál?
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
i@lex
őstag
Ha a dashboardban a barátaidra ráálltok, és ő éppen destinyzik, ott is tudtok nyomni JOIN-ra, azonnal oda ugrik ha minden igaz, ahol ő épp játszik.
-
pzstm
titán
nem tudom coddal mit variáltak, de tudom, hogy ismerős magyar accountjával anno mikor be volt jelentkezve és én is USA accal, akkor mindent látott amit én, mindent ugyanúgy ugyananyniért vett meg és magyar accal is volt Xbox Music streamje legalább, úgy ha kijelentkeztem akkoris...lehet van még valami gebasz a rendszerben, de nekem az Xbox konzolbeállítás tűnik elsőlegesnek..
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz B3ny00 #17977 üzenetére
én csak nagyon későn érek ma haza, 576-osokat fogok lecseszni épp tudatlanságuk miatt, amiért régióváltással nincsenek tisztában
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
B3ny00
aktív tag
Délután este benne lennék 1 kis Destiny be, lvl3 vagyok
-
sting2
addikt
válasz bulikavagyok #17973 üzenetére
Szóval nincs semmilyen Online Pass összeférhetetlenség sem?
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
nagyúr
-
sting2
addikt
Sziasztok!
Kanadából származó játékkal tudok online játszani EU Acc. és EU géppel?
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
B3ny00
aktív tag
válasz Crazyman33 #17962 üzenetére
Köszönöm
-
i@lex
őstag
válasz redXIII #17930 üzenetére
Igen megtaláltam a Rivalsban, valamiért én mindig a multiplayernél kerestem.
De: A September Bounty Hunter kártya szerint a 2:28-as időt kell megdönteni, a Rivalson belül pedig egyetlen September Bounty Hunter van, ott nem az az idő szerepel, és a választható izomautók közül nem is lehet még csak meg sem közelíteni az időt.
Na mindegy, ez nekem magas....
-
Roland1789
tag
Sziasztok ! ma voltam a konzolvilágban és hát vettem play&charge kit et ,1 éves Goldot ,na meg a Plants vs Zombies Garden Warfare -t ,hát én imádom azt a játékot rohadt jó úgy le tud kötni ,jó persze a Destiny is ,de a Destiny amúgy ahogy mondtátok tényleg nagyon nehéz egyedül ,nem mindig tudok máshoz csapódni,de a PvP része is nagyon tetszik!Szóval én eddig nagyon elégedett vagyok a One al ,és màr nagyon várom a Fifa 15 öt !
Xbox Gamertag : Roli576
-
Deathjay^
tag
Megvettem én is a Destiny-t. még az elején járok, de jó lenne nem egyedül játszani.
Beraakhattok engem is az összefoglalóbaxbox ONE gamertag: DeathzOor
-
pzstm
titán
[ Szerkesztve ]
-
Rederik
tag
Azt hol lehet beállítani, hogy az üzenet ne villanjon fel játék közben? Elég idegesítő volt játék közben az a pár másodperc, amíg nem láttam az értesítéstől semmit
-
tunkiih
őstag
válasz MunezXBK #17954 üzenetére
BF4 szintlépésnél állandoan rögzít, továbbá FIFA meccs közben ha "nagyot" véd a kapus. Hónapok óta rinyálnak érte a playerek van akinek vagy 300 klippet készitett már a FIFA közben, nem értem mért nem testreszabható + idegesítő dolog is mert achiként állandóan értesít, lehet az a játék pont nem támogatja ezt amikkel nyomod, örülj neki!
-
tDr1v3r
veterán
Amúgy Silver XBL tagsággal is megy a Destiny multija valamennyire, ma a városban volt több Guardian is aki valszeg nem NPC volt.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
eastone1
senior tag
Ezzel a destiny vel csak az a gond, hogy egyedül nehéz, ha meg nagyobb szintű játékossal tolod semmi munkád nem lesz jóformán.
-
tunkiih
őstag
Nagyon remélem, hogy a következő update-ben kikapcsolható lesz az automatikus játékfelvétel pillanatok. Sokszor írja hogy ha nem mented le csak ideiglenesen tárolja, de ugy is megtekinthetőa többiek számára? Továbbá meddig tárolja?
Nem bánnám ha szoftveresen kikapcsolható lenne a kontroller vibráció is, mert találkoztam olyan játékkal amiben nem volt rá lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
Seat
tag
Sziasztok, Destiny valaki? 😀
hypercoreone -
FefeeX
veterán
Elméletileg jövő héten már nekem is lesz Destiny-m, szóval... Lehet felvenni, ilyesmik, mert kicsit akkor rápattanok az ügyre
-
JamesHun
addikt
Aki Destinyzik és az elején van vegyen fel nyugodtan és mehetünk együtt is akár
SeriesX: JamesSHun
-
godzsy2
senior tag
Egyébként ilyen 60$-os pre-paid kártyát honnan tudnék venni? Mert a bankom sajna Maestro kártyát küldött legutóbb és most csak azért nem fizetnék 5000 Ft-ot egy új Master/Visa kártyáért, hogy kicseréljék. A PayPal-omra sajna legutóbb nem tudtam vásárolni, lehet azért mert az USA acc-ra nem engedi.
-
-
pzstm
titán
válasz MunezXBK #17941 üzenetére
ugyanannyira 1080p és 30 fps mint PS4-en
És ezt mondtam hogy a beta még csak 900p volt de nekem az is ugyanennyire szép volt
-
-
norbi2010
őstag
Értem, kössz srácok.
(#17941) MunezXBK: estefelé érek rá, akkor játszhatunk. Igen, 1080p.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz norbi2010 #17937 üzenetére
ha boxon vesz fel valaki az nem barátfelvétel valójában hanem follow, amit nem kell elfogadni, csak érteítésed jön róla és ha szeretnéd visszafollowolhatod
[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Akinek megvan a Destiny és nincs kedve egyedül játszani, vegyen fel nyugodtan: TheBeast0997.
Én akármit csinálok, mindig eltűnnek az emberek körülöttem és csinálhatom egyedül a küldetést.Amúgy boxon nem lehet elfogadni friend request-eket?
[ Szerkesztve ]
-
vw23
csendes tag
Azt, hogy jobban tele van élettel nem feltétlenül arra értettem, hogy melyik van jobban kihegyezve az online játékra, mer az szerintem is inkább a crew. Hanem, hogy (akár offline is) melyik játékot érzem életszerűbbnek, melyik hoz olyan hangulatba, mintha tényleg ott ülnék abban az autóban és én vezetném. Ez egy nagyon szubjektív dolog, nehéz körülírni, hogy mitől függ (grafika, hangok , zenék, irányítás, feladatok, egyszóval mindentől). Például anno az első NFS-ben, ill. a Porsche-s verziójában megvolt ez az érzésem, a többiben nem. Most valamiért úgy érzem a horizon 2 is ilyen lesz
De mint írtam meglátjuk. Csak trailer alapján nem szerencsés itéletet hozniXbox One GT: X1D1HUN
-
eastone1
senior tag
Ha csatlakozni akarok egy barát játékához a destiny ben. Kapcsolódási hibával kidob. Másnál is szarakodik?
-
redXIII
senior tag
Mégiscsak rosszul mondtam, ma feljött megint ez a bounty hunter a rivalsban. Mentségemre legyen mondva hogy elseje körül már benne volt egy darabig, dobta is az üzeneteket minden nap a játékban hogy van, de belépni nem tudtál. Így meg azt hittem lejárt. Úgyhogy sorry
[ Szerkesztve ]
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
sch_a
addikt
Nekem a horizon nem tetszett 360-on, túl arcade volt.
Fifa 15 Ultimate team-el mi a helyzet, ha ketten is játszanánk vele? Én kaptam ugye letöltőkódot a gép mellé és most még van free goldom is, de ha lejár előfizetek majd rá. Ha öcsém is akar UT-zni, akkor neki is meg kell vennie a játékot és külön elő kell fizetni goldra is?
-
gduck
addikt
válasz Zjunior #17915 üzenetére
Nagyon jó volt a Horizon, már nagyon kíváncsi vagyok a Horizon2-re is. De szerintem a Crew picit más kategória, sokkal inkább online játék Pont fordítva látom, mint ahogy vw23 leírta!
vw23: most értem az utsó hozzászólásodhoz, érdekes hogy nem tetszik. Na mind1
tunkiih: szerintem is a Horizon kikapcsolt assiszttall sokkal küzdősebb, mint most a Crew
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
A Crew számomra teljesen értéktelen, gyenge játék szimulácio minden téren, de kinek mi.. csak a H2
Ráadásul a H2 gameplay videók szerintem teljes assist-al mentek és mivel Forza 5 motorra épül biztos vagyok benne hogyha kinyomom a segédleteket, teljesen élvezhető (nem arcade) játékot kapunk.. az egy 1 is korrekt volt segédletek nélkül.[ Szerkesztve ]
-
vw23
csendes tag
válasz Zjunior #17915 üzenetére
Szerintem se egy kategória A crew persze hatalmas map meg minden, de olyan steril, lélektelen nekem. A Horizon 2 pedig tele élettel. Haverok, buli, száguldás, dramatic weather , egyszóval minden.
Aztán persze lehet csak trailert tudnak jobbat csinálni Nemsokára kiderül...Xbox One GT: X1D1HUN
-
B3ny00
aktív tag
ilyet lehet kapni kis hazankba ?
-
19Vico81
tag
Valaki talakozott olyan problemaval hogy NHL 15-ben ultimate vagy sima online jateknal hiba uzenet ?
Inditom hogy keressen ellenfelet, keresi egy rovid ideig majd leall egy ilyen hibauzenettel es kidob a fomenube :
"failed to retrieve the data. "[ Szerkesztve ]
Xbox gamertag / ID : vico81HUUS
-
Def26
félisten
válasz godzsy2 #17913 üzenetére
Így van ahogy írod, öcséd már nem tud játszani, csak a Te profiloddal.
A saját gépeden nem kell csinálni semmit, mivel evidens, hogy a saját profiloddal tudsz majd játszani, viszont másik profil nem fogja látni a Te digitális tartalmadat a gépen.Egyszerre csak egy gépen lehet home a profil.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
godzsy2
senior tag
Tehát akkor egy profil egyszerre két gépen is lehet Home?
Mert ha én most a sajátomat kikapcsolom, hogy ne legyen Home, (hogy a haver be tudja állítani magának az ő gépén a profilomat, majd letöltse a digitális játékaimat), akkor a saját gépemen megfosztom a többi profilt a játékaimtól és a gold-tól egyaránt. Vagy ettől függetlenül én még fogok tudni játszani a saját játékaimmal, de az öcsém pl. már nem?
Azért kérdezem, mert sokszor leírtátok, hogy a haver gépén legyen a Home a profilom, de mi a helyzet a saját gépemmel? Azon minek kell lennie? Mert ugye első bekapcsoláskor beléptem a saját profilommal és onnantól az én gépemen vagyok Home, na nekem most ezt kell átállítani, hogy "This isn't my home Xbox"?
-
FefeeX
veterán
válasz tunkiih #17903 üzenetére
Nekem sem éri meg. A lemezcseréért ki kell nyitni a szekrényt amiben a lemezeket tartom, de a legfontosabb, fel kell kelni a kanapéról. Azért vettem NAS-t hogy ezt minimalizáljam, laptopon letöltetem a filmet, és a média player lejátssza, fel sem kell kelnem. Mikor nem tudod mivel játssz, kelj fel percenként és cserélgesd a lemezeket? Az autóban sem szeretem a lemezeket cserélgetni, pedig ott felkelni sem kell...
De mondjuk én, mint írtam korábban, eléggé ragaszkodó vagyok, nem szívesen adok el IT dolgokat -
boost
addikt
válasz JamesHun #17902 üzenetére
Mondjuk a lemezkicserélős dolgot nagyon megértem. Én is vettem egészévben játszhatós digitális játékot, a BF4-et, amit bármikor elindíthatok, ha egy kis 20-25 perces lövöldére van időm, energiám.
Nálam most a LastOfUS lenne az, amit szívesen újratolnék, két Destiny között az este, ha épp nem online a jó társaság, DE benn a gépbe a Destiny, ezért már nem cserélem ki, inkább nem játszok vele.
-
vw23
csendes tag
válasz tunkiih #17890 üzenetére
Ezt a Horizon 2 trailert kár volt belinkelned, mert érzem h. sokba fog ez nekem kerülni
Idénre már csak max. egy GTA V volt betervezve, mert már a mostani játékaimra is alig van időm. De ezt egyszerűen nem lehet kihagyni, brutálisan jónak igérkezik!Xbox One GT: X1D1HUN
-
JamesHun
addikt
ez igaz
de a lemeznek bent kell lennie
így pl destiny-t pihentetve ki kell vennem a lemezt és átcserélni ha pihit tartanék és tolnék pár mecset vele
demót megvárom, aztán meglátjuk
Kár, hogy nem EA adja ki, lenne rá 10% kedvezmény ;Ptunkiih: sajna még nem tudtam megnézni a videót, mert bent a yt tiltva van :S
[ Szerkesztve ]
SeriesX: JamesSHun
-
tunkiih
őstag
válasz JamesHun #17897 üzenetére
most írtam felette, továbbá a video végén is ottvan. szeptember 16. én majd használtan csapok le rá, mint friss tulaj van elég játékom egyenlőre de szivem szerint előrendelném persze, a tárcám szerint nem!
+1: ezen ne rágódj, jobban megéri dobozost venni főleg ilyen árkülönbséggel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest