Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Siffredi #153596 üzenetére
Nem tudom, hogy gyári resettel kilép-e, de ha nem akkor le kell szedni az Insider Hub-ot és ott enroll-ra menni.
Egyébkén az Insider tagság nem előnyökkel jár, hanem úm. önkéntes segítségnyújtást jelent a végleges build-ek kialakításához.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
törölt tag
válasz yanesz #153597 üzenetére
Természetesen nem. A gold acchoz kötött. Tehát ha a saját profilodra veszed, akkor most párhuzamosan lesz goldotok. Továbbá te is betudod húzni a GWG játékokat és élnek neked is a DWG kedvezmények.
Amennyiben ki akarod bővíteni, akkor az ő profiljára kell vásárolnod a goldot (vagy megvárod, hogy az övé lejárjon).
-
yanesz
tag
Sziasztok,
A home tarsamnak van live goldja 2019.04.20ig.
Ha én ma veszek 1 hónapos golfot,akkor kitolódik az idő? -
Siffredi
senior tag
válasz Medocsabi #153595 üzenetére
Folyamatosan követem a fórumot, de eddig nem sok előnyét láttam annak, ha valaki insideres. Emlékszem arra is, mikor eltűntek a ready to install szekcióból a játékok...
Sőt, hackeee is inkább visszaváltott stabil dashboard-ra, annyira bugos volt valamelyik béta verzió... -
őstag
válasz AMD Power #153572 üzenetére
Én közepes fokozaton kezdtem, de azóta visszaváltottam az elsőre. Nekem még így is épp elég kihívás, sőt.
Viszont tegnap volt egy furcsasága, magától megváltozott a kontroller konfigja, felcserélődtek a gombok. Még betöltésnél sem az A-t írta továbblépéshez, hanem az RT-t, de mégis A-t kellett nyomni. A beállítások hatástalanok voltak. Újraindítottam a gépet, azóta jó.
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
Segítségre lenne szükségem. Beszereztem használtan egy x-et, minden frankó vele, örömbódottá van. Viszont első indításnál kiírta, hogy korábban insider tag használta, és a box maradt a programban.
Valahol ki tudok ebből lépni? Vagy ne foglalkozzak vele, semmilyen hátrányom nem származik belőle? -
l.skywalker
Topikgazda
Batman: Return to Arkham is X patchet kap.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
adrian94
őstag
Török, Orosz, Argentin live-on tudok vásárolni? Vagy van valami "titka" a dolognak, hogy hogy kell vagy valami?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
-
SemmerFH
tag
válasz MasterMark #153585 üzenetére
"Ez semmi más játéknál nem fordul elő"
Allergiás a HDMI kábelem meg a vinyóm erre az egy játékra?
PSN: SemmerFH
-
SemmerFH
tag
Normál topik híján ide írnám, hátha valaki tud valami okosat...
Inquisitor "Martyr"
Két (három) gondom van vele perpillanat.
1. A képernyő időközben simán eltűnik (full fekete), majd 1-2-3 másodperc utánvisszajön. Ez semmi más játéknál nem fordul elő. Valami ötlet, hogy ez mi lehet?
2. One S-en olyan beakadásokat meg frame dropokat produkál, hogy öröm nézni. Másnál is előfordul?
Az ótvar hosszú töltési időkről nem is beszélnék...
PSN: SemmerFH
-
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
válasz l.skywalker #153571 üzenetére
eskü nem találom az open beta alkalmazást, early access meg van de azt nem engedi tölteni
Xbox One: bandymnc
-
nagyúr
-
AMD Power
titán
válasz KardosAttila #153578 üzenetére
Sima single. Nem szoktam multizni.
-
akooos
veterán
válasz Bigmasterl #153574 üzenetére
Régióváltással tudod telepíteni, utána használhatod bárhogyan.
-
Bigmasterl
tag
Szerintetek ha USA bol vásárolok digital játék kódot azt a magyar profilommal tudom használni? Úgy tudom a One nál megszűnt régio lock.
-
AMD Power
titán
DOOM-t tolja valaki? Csak nekem tunik neheznek?
-
l.skywalker
Topikgazda
Előtölthető a Battlefield V Open Beta verzió (10,95GB):
a Beta Early Access majd holnapra:
(katt a képre a linkért)
Early Acces előrendelőknek és EA Access előfizetőknek: holnap (09.04) 10:00-tól
Normal Access: csütörtökön (09.06) 10:00-tól tart az esemény[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Insider tagok:
Probalta valaki Warface-t?
Azt irja h pvp-hez level2 kell, de elso kuldetest sem tudom tolni mert matchmaking nem talal senkit. Sikerult valakinek mar jatszania?
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
Köszönjük a Dánoknak, hogy feltalálták ezt a csodálatos építészeti technológiát. Ezzel és a hasonló témákkal mostantól át lehet fáradni az OFF-ba vagy pedig a megfelelő építészeti szakfórumba. Jóéjszakát!
-
front3r
őstag
-
jeni
félisten
válasz #20844032 #153562 üzenetére
a tartósságáról nem volt infóm
korábban talán a múlt hónapban a konzolok szervizében volt akciósban egy Fifa 18 + Xbox One Wireless Controller Sport White Special Edition (vezetéknélküli irányító) 18000Ft áron!
mivel a Fifa 18-t megvettem 3000Ft-ért digitális úton így lemondtam arról.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz #38464487 #153557 üzenetére
ez neked miért nem jó?
itthoni garancia ,elvileg zsír új csak nem dobozos OEM.U.i.: most vettem észre
ÚJ SZÉRIÁS XBOX ONE IRÁNYÍTÓ
Az OEM Xbox One Wireless Controller az első szériás kontrollerek közé tartozik, így Bluetooth-on keresztül nem kapcsolható össze PC-vel, illetve nem rendelkezik Jack csatlakozóval, valamint csomagolással.a jack csati és a PC kapcsolat nem megléte még nem gázos szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz l.skywalker #153559 üzenetére
Attól még átverhetik, csak idővel vissza lehet szerezni a zsét...
-
nagyúr
-
törölt tag
Sziasztok!
Ez [link]a kontroller átverés lenne ennyiért ?
-
nagyúr
-
RudY
addikt
válasz bulikavagyok #153551 üzenetére
A demóknál már hallani kellene a különbséget, meghallgatod sztereóra állítva, majd atmosra.
Ha a kontrollerbe van dugva a füles, akkor természetesen a HDMI vagy optical ne legyen kipipálva.
[link][ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz FollowTheORI #153524 üzenetére
-
jeni
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #153539 üzenetére
azok a szép 1900-s évek eleje se Xbox S, se PC, se TV, se automatika és nem kell tartani attól hogy bármilyen elektromos cucc tönkre megy.
-
nagyúr
válasz zzola #153544 üzenetére
Nekem sem ad semmi pluszt (TB 500X-szel), pedig a fentebb linkelt oldalról 7-ből 4 játékkal kipróbáltam. Még megvárom az új TR-t, utána pedig uninstall valószínűleg. Addig pont kitart a trial.
Élni és élni hagyni
-
vonSux
őstag
Jesszusom ne, hogy már elkezdjetek vitatkozni a májkrém áráról is Ki-miben lakik legyen már a saját dolga, gondja. Ezt meg talán tartsuk tiszteletben.
-
törölt tag
válasz szimszonos #153547 üzenetére
Pesten jobb (nem jó, hanem jobb) környéken 25 misi egy normális állapotú 1.5 szobás lakás.
Ugyanezt pl szegeden 14 misiből megkapod.Tehát lehet szidni a panelokat, de a mai ingatlanárak mellett nem egyszerű a helyzet.
-
RudY
addikt
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #153524 üzenetére
Nah, most sikerült beállítani konzolon is, de semmi pluszt nem hallok BF1 alatt.
PC-n meg így néz ki:
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #153541 üzenetére
Október végéig van GP-m, így nem érint a demo. Na meg valszeg akit érdekel az FH4, az most úgyis behúzta a 3000 Ft/3 hónap vagy 400 Ft/2 hónap GP-t.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de illene lassan 1 Horizon 4 demot kapnunk.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz #78687232 #153518 üzenetére
Szerencsére panel, hatalmas villámhárítóval
Bazinagy robbanás a háttérben és minden kialudt a környéken, tehát kvázi mintha kinyomtam volna a főkapcsolót.Profi túlfeszvédőbe van kötve minden (bár ez se garancia), automata biztiket se vágta le. Valószínű az elmű kapta be, de pikk pakk megoldották. Ügyesek.
Xbox meg egy Chuck Norris: Bekapcs, indít, Game Start..
Szerk: Kertesben nem tudom mi lesz, mindent kihúzok a falból ahogy meghallom az első dörrenést azt ülök a sötétben egy zseblámpával. Passz.
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz AMD Power #153533 üzenetére
Halo 1-2-3-4 van benne alapból. (Halo 3 ODST-t külön meg lehet venni, ha anno nem kaptad meg ajándékba)
1. és 2. rész felújított változatban van a csomagban (Első rész nyilván már régi, még a felújítása is). A 3. és a 4. rész "csak" 1080p/4k/60FPS felújítást kapott.
Live-Die-Respawn
-
válasz #78687232 #153518 üzenetére
Nálunk kb 15 éve volt egy baromi nagy vihar. Vörös riasztás meg minden. Én fogtam, kihúztam mindent a dugaljból. A házunk előtt, az oszlopba csapott be a villám. Természetesen se a PC se a tv nem ment utána. Mondom wtf... A tv-t kisütötte az antennán keresztül, a PC-t meg a modemen keresztül.... Franc se gondolt ilyenekre akkoriban.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
AMD Power
titán
Halo Master Chief Edition milyen? Hasonló a GOW Ultimate Editionhoz?
-
mike1334
veterán
Kapásból kikapcsolható a megújítás gamepassban, akkor is megmarad a hónap plusz?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Czimby
addikt
Forza 7 multi másnál sem működik?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #153525 üzenetére
A nyílt béta szeptember 6-án indul minden platformon, az előrendelők, valamint az EA/Origin Access előfizetők szeptember 4-től játszhatnak már. Pre-load is lesz, ez szeptember 3-tól lesz elérhető. (Magyar idő szerint 10:00-tól)
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz zzola #153523 üzenetére
Jah... PC-n nekem sem engedi a Logira... kíváncsi lennék Plantra engedi e, bár elvileg ahhoz ezt adják, szóval kéne neki.
De minden másra engedi általában... digit meg sima analog fejesre is. Nálam.
Pl sima digi outra ilyen, ott van:
A G933-ra meg nem engedi.
Szeritem azért mert alapból 7.1-es megoldásnak ismeri föl, így feleslegesnek tartja?
Vagy a Logi direkt nem engedi... meh.De PC-n amúgyis az a jó szoftver ami direkte Logira optimalizált... a BF pl ilyen. És eszméletlen jól szól, téreben is, Atmos nélkül is.
Amúgy énis usánkából vettem anno, több pénzt nem is ér.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #153521 üzenetére
PC-n beállítottam, konzolon szerintem nem.
Gondoltam veszek egy Plantronics fejhallgató, de EU-ban talán nem is kapni LX jelzésű típust.
Bement amazonon van 800LX, csak annyit nekem még nem ér meg...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz zzola #153464 üzenetére
Akkor ott még valami nem stimmel... amúgy a felső headphone opciónál kéne legyen egy olyan hogy Stereo/Surround/Atmos Surround... és alatta bepipálni, hogy HDMI és Optikai esetén is legyen ez a mód.
Utána müxik.
De amúgy mint fentebb már írtam nem nagy durranás annyira...
Ha mindkét app fent van ilyen lesz e...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
törölt tag
válasz HartgeH3-2.8 #153501 üzenetére
Uhh ehhez van egy sztorim. Kb 6 éve az én utca részemen lévő egyik telefonos póznába belecsapott a villám és mivel én természetesen toltam neki ezerrel pc-n a bf3-at, nálam a gép kapta a legnagyobb löketet. A hangfal tetején volt egy labda amit ha a földhöz vágsz, világít. Hirtelen minden lekapcsol, full sötétség, a labda meg elkezd világítani. A hálózati részen jött be, az fekete lett, ahogy a konnektor is. Ennek ellenére az alaplapot még sokáig használtam, ami a tápegységről nem mondható el, minden szétfolyt benne. Az összes szomszédom dobhatta ki a nagy dög tévéjét.
Most a szegény boxból nem tudom mi maradna egy ilyen után, lehet sírva fakadnék -
Xanax88
tag
válasz #92006144 #153497 üzenetére
Hát azért ez gyenge megfogalmazás, ahoz képest amit nekem produkál...
Nálam konkrétan hetek óta használhatatlan a store...
Folyamatosan hibaüzeneteket dobál ha lekattintok egy címet... ráadásul mivel frissíteni nem lehet, visszalépnék, meg újra be az adott játék adatlapjára de nem tudok, mert kivág a menübe azonnal...Most mikor ezzel szarakodtam még ki is kapcsolt minden előjel nélkül a gép, kontroller meg csak villogott...
Ilyet sosem csinált eddig.Tökmókás, hogy itt van a gép, fizetek rá minden előfizetést és kb 2 hete gyakorlatilag nem tudom használni... legalábbis azzal kell beérnem ami rajta van.
Csak tudnám mit frissítget a store naponta akár többször is...
Ekkora baj lenne?Na... épp, hogy kihisztiztem magam, ebben a pillanatban beesett egy 500mb os update, remélem ez rendberakja.
Ha tudom, hamarabb panaszkodom
[ Szerkesztve ]
Krisz
-
sugarforce
addikt
Vegigvittem a fractured but whole dlc-it, hat egyik se kevesbe elmeroggyant dolog az alapjateknal, tetszett nagyon.
-
törölt tag
Ez a "ha csak ennyi" legalább 50 órányi körözgetés
Persze mindent megcsinálva szépen az oszlopokban úgy, hogy meg is nyerd azokat.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Miután megcsinálod az "oszlopokat" először, akkor fog még adni legalább ennyi versenyt, de lesz köztük 125, 250 és 300 mérföldes is. A 125-ös kb 80 perc volt.
-
Bep
őstag
Végig vittük a Huma Fall Flat-t. Ajánlani tudom co-op-ba, nagyon jó kis feladatok vannak.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Hajnalban volt egy frankó kis villám ami úgy becsapott valahol, hogy fél zuglóban nem volt áram egy ideig. Én persze pont csapattam a Forza7-et mivel free most.
Pöcc-Röff minden ok, de húzzam ki csináljak vmit, vagy ha minden ok hagyjam?Más: Forza7 tulajok segítségét kérném.
Ha itt az oszlopokban elfogynak a bajnokságok, akkor vége a single résznek, vagy utána még ad be újakat? Engem csak a single érdekelne, de ha csak ennyi akkor nem veszem meg..[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Viccrovat
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest