Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xanax88
tag
válasz pzstm #152897 üzenetére
Ugyan az mint a 3 csak feleslegesen túlbonyolítva... bedob a levesbe és tulságosan elengedi a kezed, váratlanul hamar...
Engem az zavart leginkább, hogy nem volt egy támpont, hogy mit csináljak, azonnal, ahogy megmutatta, hogy "itt bizony lehet építkezni is"... nálam addig a pontig tartott ki.Krisz
-
parandroid
félisten
válasz pzstm #152897 üzenetére
A Skyrim meg a harmadik gondolom... Én is megvettem mindhármat (szerencsére csak nagyon leárazva), de hol van már az az idő, amikor időm/eneegiám is volt ilyen nagylélegzetű, eposzi hosszúságú játékokra? Oblivion még anno pc-n végigment, az volt talán az utolsó a műfajból, kicsit más témában meg talán a GTA SA. Jó, utána a WoW még kitartott egy darabig, de az is már csak kazuárkodva, az utóbbi 2 évben meg örülök ha van időm egyhuzamban 2-3 versenyre valamelyik Forzában.
AMD Power: Akkor passz, nem tudom, mi lehet mögötte. Nem emlékszem pontosan, de vagy hardveraprón, vagy cdkeysen vettem a kódot valami 500 huf körüli összegért.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #152828 üzenetére
Nekem magyar region van es megsincs benne magyar nyelv.
-
pzstm
titán
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Def26 #152895 üzenetére
Az nekem is olyan érdekes volt. Kivéve a második rész, annak minden része piszok jó volt.
@más: valszeg ezek a Halo 6, Cyberpunk2077, GeoW5, Beyond G&E lesznek ennek a generációváltásnak a "határán" és fognak megjelenni mindkét generációra. Mint volt anno a Titanfall vagy az AC4
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Xanax88
tag
válasz pzstm #152893 üzenetére
Én sem vagyok hajlandó megvenni a Witchert... akárhogy is dícsérik, valahogy annyira meh'... se nem néz ki úgy, ahogy el vannak ájulva tőle, se nem szimpi egyáltalán...
Pedig lassan egy éve győzködöm magam... de egyszerűen senki nem tud olyat mutatni belőle, vagy olyat mondani ami meggyőzne, hogy ez kell nekem...Nem vagytok egyedül...
Amúgy én a Fallout 4 volt ilyen érzés...
Iszonyat bánom, hogy pénzt adtam érte...Viszont ezzel megvettek kilóra...
[ Szerkesztve ]
Krisz
-
pzstm
titán
válasz Silεncε #152888 üzenetére
végre valaki!!!!
amolyan semmilyen hatást nem váltott ki belőlem, és a Wircher 3 akciózva 6000 JMF-ért életem egyik legrosszabbul elköltött összege volt
Ez van, különbözőek vagyunk, de ez a szép benne.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
őstag
válasz pzstm #152860 üzenetére
Hm, valóban. A gamepass-ból eltűnt a 12 havi, pedig dobott a gugli cikket hogy volt US storeban 99-ért.
Akkor már 20 dolcsival olcsóbb mint külön véve, hivatalos árakon. Nyilván, van akinek jól jön, hogy nem egyben kell kicsengetni, de hogy ez megéri, az azért elég erős túlzás.
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #152828 üzenetére
Nah jol van. Megnezem most este!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
jeni
félisten
válasz Laszi1983 #152882 üzenetére
Boltba sem tudnád visszajuttatni?
Microsoft RMA -
Laszi1983
csendes újonc
válasz Döglött Róka #152850 üzenetére
Most akkor ez azt jelenti hogy többször jön elö ez a hiba, kicsit bosszantó mert kb 2 hónapja vásároltam a one x-et , elötte 500G xbox one fat-em volt 4 évig semmi probléma hiba nem volt vele, már bánom hogy kidobtam az ablakon egy csomó pénzt
-
RudY
addikt
válasz appleGjuice #152874 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
appleGjuice
tag
válasz appleGjuice #152874 üzenetére
Gameplay reveal!!
-
appleGjuice
tag
https://m.twitch.tv/cdprojektred
Valami lesz 7-kor
[ Szerkesztve ]
-
Knobber
aktív tag
válasz #22718208 #152657 üzenetére
Nekem valahogy nem akart összejönni ez a felirat támogatás megfelelően.
Megoldás végül az ACG player lett és azon belül is valamiért az "Art font" nak jobb teljesítménye van mint a system fontsnak. Kellemes effektel jeleníti meg a szövegeket, van többféle font is. Codecben állítható HW/SW rendering, szóval lehet kicsit tuningolni is a teljesítményen.
Feliratos filmnézésre eddig legjobban bevált.
Sima szinkronos filmeket meg jól játszik bármi, csak a külső .srt file betallózását követően voltak ezek a micro akadások amikor épp a következő sor feliratot mutatta.
Youtube: Knobber
-
Gebriel
veterán
Köszi az infót
-
Maxxy10
addikt
válasz Döglött Róka #152850 üzenetére
Azt honnan tudod hanyadik szerias az x? Vasarlasnal hogyan tudod checkolni?
-
törölt tag
Amnesia Collection jön a közeljövőben boxra! Remek hír
-
pzstm
titán
válasz Gabesz84 #152857 üzenetére
2x12 havi gold=2x60 = 120 USD
2x12 havi Game PASS = 2x 120 USD = 240 USD
One X = 500 USD860 USD összesen
és 841-et fizetsz ki. Itt a lényeg nem is az összeg, hanem a havi szolgáltatások díján felül minimális, jelképes összegért van X konzolod. NEm egyben adsz ki ennyit, hanem két év alatt, kamat és minden hülyeség nélkül. Havonta az összeget nem veszed észre, egyben azért igen.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
válasz Gabesz84 #152857 üzenetére
Kb mintha 0%-os THM-re venné az ember. (Azt a 20$ különbséget most nagylelkűen elhagyom.)
Persze nekem nem feltétlen érné meg, mert nem 60$-ért veszem a goldot és a GP is elég évente pár hónapra, amikor jön olyan játék, ami érdekel. Viszont biztos lesz keletje ennek a dolognak.
Már csak azért is, mert a pénz értéktelenedik. Sokan úgy vásárolnak, hogy ha van opció 0%-os THM-re, akkor úgy kérik (hiába van meg a pénzük egyben is rá akár). A mai 100$-od kevesebbet fog érni 2 év múlva.
Így "kvázi olcsóbban veszed" meg a terméket ilyen konstrukcióban, mintha egyben vennéd[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
válasz oriic #152856 üzenetére
Nem tudom elképzelni ezt a konstrukciót, hogy hogyan is zajlana itthon. Hivatalos Microsoft store fizikailag nincsen itthon, konzolboltoknak ez pedig nem lenne üzlet. Más meg nem tudom ki bonyolítaná le a konzolok ki- és elszállítását esetleges előfizetés esetén.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Döglött Róka
veterán
válasz Laszi1983 #152842 üzenetére
Nekem ugyanez van, amúgy az E200 csak a kezdet a lényeg a végén van:
0x8007045d:
# as an HRESULT: Severity: FAILURE (1), FACILITY_WIN32 (0x7), Code 0x45d
# for hex 0x45d / decimal 1117
ERROR_IO_DEVICE winerror.h
# The request could not be performed because of an I/O device
# error.
# 1 matches found for "8007045d"Döglődik a vinyónk sajna, én valszeg megsütöttem mert szar helyen tároltam a gépet. Amúgy első szériás X.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
-
Thusor
őstag
válasz l.skywalker #152838 üzenetére
Megnéztem ezen mennyit adnának egy Xbox One fat 500GB-os verzióért. 21.500 forintot. Akkor a konzolvilágos azért sokkal jobb.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz FollowTheORI #152832 üzenetére
Európában van egy ilyen igen [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
válasz Döglött Róka #152834 üzenetére
Azóta ez a téma már lerágott csont, engedd el!
-
Döglött Róka
veterán
válasz #87082240 #152743 üzenetére
Fél tár? Ha meg 1000 óra alatt nem tanultál meg játszani akkor nem a játék a hibás Az okoskát most elengedem, amúgy ne személyeskedj kérlek.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
negyven2
veterán
válasz FollowTheORI #152832 üzenetére
Inkább utóbbi, mert külföldön, kb. fél áron lehetet venni (200$ a FAT, 250$ at S). Plusz ugye ez csak Xbox-ra vonatkozik (PS4 Pro-n nem lehet így venni)
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
nagyúr
válasz negyven2 #152829 üzenetére
Van amúgy most 119-ért használt X náluk... szóval olcsóbban is meg lehet úszni, ha akarod... persze ha nem akarsz az eladással vacakolni, meg új X kell csak, akkor igen...
Legalábbis elvileg ugye új X-eket adnak cserébe.Nyilván nekik ebben az lehet a deal, hogy az a gépenként 20-30 ezer pénzt megkeresik újraeladással.
Hacsak nem a MS akciózik mögötte, mert ott meg megy akkor a refurbish/szervízgépek közé és úgy szórják ki... meg ázsiai piacokon.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
negyven2
veterán
Konzolvilágos akcióban javítva lettek a beszámítás árai.
500 GB-os PS4 vagy Xbox One alapmodell (FAT): 109.900 Ft
1 TB-os PS4 vagy Xbox One alapmodell (FAT): 104.900 Ft
500 GB-os PS4 Slim vagy Xbox One S: 84.900 Ft
1 TB-os PS4 Slim vagy Xbox One S: 79.900 Ft
140 000 Ft-os áron számolják a One X-et
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
parandroid
félisten
válasz AMD Power #152822 üzenetére
Judgementben biztosan van, mert én azt próbáltam ki anno. Életem egyik legmeghatározóbb negatív szinkronélménye volt. Kb mintha a hetedikes Kovács Pistike, és két barátja fordította volna, akik közül legalább ketten enyhe diszlekszia/diszgráfia kombóval küzdenek, de hármasnál jobb jegy amúgy sem volt egyiküknek sem soha magyarból. Borzalom.
A trükk amúgy annyi volt, hogy a játék letöltése előtt át kellett tenni a konzolt magyar régióra, ha valaki még esetleg szörnyülködni szeretne. Amúgy utána töröltem, és letöltöttem megint német régión, angol nyelvi beállítással, és úgy angol lett. Maga a játék nem rossz, ezzel próbáltam tanulgatni lőni, nem a játék hibája, hogy nem jutottam vele messze.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz l.skywalker #152800 üzenetére
Nem csinálod rosszul, mert a PTFO fontosabb a legtöbb játékmódban, mint a K/D, de ugye nem zárják ki egymást, hogy mindkettöben jó legyél.
Én a kezdőknek is azt javaslom, hogy menjenek pontgyűjtésre, hogy legyen sikerélmény is, aztán a K/D meg javul idővel.
Nekem viszont jó érzés, mikor bőven 10K+ ponttal zárom a kört a top játékosok között és a K/D is rendben van. Messze nem vagyok egy TheBrokenMachine, csak egy casual, akinek jól esik fejlődni, már amennyire szegényes időráfordítás mellett lehet.
-
vonSux
őstag
válasz #20844032 #152820 üzenetére
Ez az, hogy a tapasztalatom tök mást mutat. Stabilabb (vagy annak tűnik) X-en a játék. Simàn lehet, hogy a df video óta kapott valami peccset is játék, nem tudom. Az biztos, hogy itt éreztem először (és egyelőre egyedül), hogy az X verzió lényegesen élvezetesebb performanszt nyújt a Ps verziónál. Bőven játszható az utóbbi is (azon tolom a full játékot ) félreértés ne essék.
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #152802 üzenetére
Skynet
-
NyMRooD
őstag
válasz Crytek #152811 üzenetére
Nemrég játszottam az első résszel az nem volt magyar, de talán a hármas vagy a Judgement az volt. (a 4. részhez járó kódokból vannak meg a GofW-ok, pár kollégának hála)
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Crytek
nagyúr
Ahhoz ,hogy a Gears of Warokat magyarul játszhassam csakis akkor tudom elérni ha only magyar storeba veszem meg őket?
Tehát ha teszem azt megveszem a 4-et és hozzá adják a többit akkor nem lesz egyikbe se magyar nyelv?
Next PC Upgrade: 2022
-
törölt tag
válasz l.skywalker #152796 üzenetére
Mindegyik konzolon (X-en és Pro-n is) leesik 50 fps alá a cucc?
Persze béta és remélhetőleg megjelenéskor ott lesz a 60 fps, de ez így what?!
Mondjuk így egy tökéletes alany lehetett a freesync tesztelésére X-en. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz #87082240 #152807 üzenetére
Na abban nem vagyok olyan rossz Így kicsit jobban érzem magam, köszi. Tény, hogy sokat spot-olok, foglalok és heal-elek. Nem vagyok egy kifejezett Rambo alkat
A legjobb mutatóm a game score, de a vesztes meccsek számában top18%-ban vagyok
De ha mindent nézek, akkor látszik, hogy nem a K/D-t üldöztem, mert az összes mutató közül a legjobban az Orders Completed-ben állok Igazi sorkatona vagyok közlegényi tulajdonságokkal
(#152803) Urizen: gyerekes
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
Kedvenc értelmetlen témám, ne bántsd A hatására mindig kijön belőlem az önkéntes Dredd, de dolgozom rajta, hogy ignoráljam az ilyen hozzászólásokat
De, hogy ontopik is legyek: az Evil Vithin 2 az első játék, amivel kapcsolatban (sok játék után, számomra!) egyértelműen lejön az előny az X részére egy Pro-val szemben. Részletes tech analízist csinàlt a DF, de ilyet láttam már más játéknál is, mégsem volt ilyen egyértelműen tapasztalható a két konzol közötti különbség játék közben. Felbontás, frame rate, hűtés hang , mikrolagok száma, minden az X felé dönti a mérleget. Nem tudom, hogy ez a fejlesztők lustasága vagy éppen tehetsége miatt van, de akit érdekel, itt ténxleg tapasztalhat némi különbséget (van demo).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hogy mennyire vagy aktív player és nem csak camper arra jó a SPM (score/min). Lehet hogy nekem szarabb a kd-m mint egy snipernek, viszont dupla-tripla annyi pontot szedek össze/foglalok/healelek.
-
Draken
őstag
Van itt olyan, aki végül konzolvilágnál cserélt X-re? Aki igen, tapasztalatok?
-
törölt tag
Én sem figyeltem soha. Igaz, nem is szeretem igazán az FPS-eket, bár legutóbb X-en letoltam a Wolfensteineket, és egész jól szórakoztam vele, pláne az első résszel.
Megyek előre multiban, és az a lényeg, hogy jól érzem magam. Ha jól szerepelek egy körben, örülök, ha első leszek, az plusz jó érzés, de nem kelt rossz érzést, ha a sereghajtók között vagyok, vagy akár legutolsó leszek, erre is volt példa bőven.
Azt, hogy valaki ebből élet-halál kérdést csinál, sosem értettem.
-
törölt tag
Az nekem is az, mert az teljesen egyértelmű.
-
-
vonSux
őstag
válasz Stauffenberg #152793 üzenetére
Az már önmagában vicces lenne ha valakit egy videojátékban elért K/D aránya miatt kellene isteníteni/megvédeni. Ugye ez a konkrét useren kívül max a sánta és süket lőtéri kutyát érdekli. Kivétel a kisiskolás (lelkületű?) fórumozók, az ő fejükkel nemigen tudok gondolkodni Az meg már igazán mellékes, hogy ha nem tévedek a bf-t lehet úgy jàtszani, hogy a csapat segítésére, pontfoglalásra etc. játszik az illető, és konkrétan tojik a k/d-ra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- BestBuy topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest