-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
turikoczka
aktív tag
válasz
l.skywalker #134318 üzenetére
Köszönöm, tartalmas lista.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #134318 üzenetére
Ácsi bácsi. Erre reagáltam:
"hiszen nem a megjelenés napján kaptak X-et. Akkor még bőven nem dolgoztak az új részen...."A BF1 2016 október 21-én jelent meg. 17 januárjában már rég a következő projekten melóztak. Szóval badarság, amit zzola írt.
Egy szóval sem állítottam, hogy azért nem jött X patch, mert már az új játékon dolgoztak. Ne adj olyan mondatokat a számba, amit nem mondtam. Köszi. (Azért nice try...)
"ebből is látszik, hogy nem hogy a fejlesztők világát nem ismered"
Röpke 8 éve dolgozok az EPAM-nak. Remélem nem kell gugli linket adni hozzá, hogy megtudd kik ők.
Ismétlem...nice try. Topikgazdaként illene jobban odafigyelni, hogy ki mire reagál és mit ír.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elfelejtettem egy játék címét
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Ally Z1 Extreme Prozessor, 16 GB LPDDR5 RAM, 512 GB
- Új Mario Party Superstars
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Nintendo Switch + 128GB SD kártya + kiegészítők / RingFit Adventure
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest