-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitblueduck
senior tag
válasz gejala #41921 üzenetére
Nemcsak az extra szolgáltatások a fontosak, hogy legjobb ilyen meg olyan technológia, nekem sokkal fontosabbak a standard alap dolgok. Egyesek tagadják ennek a létezését, de a driverekkel is vannak bajok AMD oldalon.
Én RTX3060-ról váltottam 7900XT-re. Kicsit protest vásárlás, meg optimista is voltam, mert legutóbb amikor AMD karim volt - r9 280 - akkor teljesen korrektnek éreztem, meg a HD-5850 is.
De azokhoz képest meg nv-hez is úgy érzem a szoftver az trash tier. Vásárlás után 1-2 hónappal legalább megoldották hogy már nem 90W-ot fogyaszt 2 monitorral idle-ben. De youtube-on frame dropok vannak, akadozik a videó, böngészőben megakad az egér, egy blender fájlt kipróbáltam, hibásan rendereli stb. Nyers erőben persze ott van, de nem csak játékra használom.
Úgyhogy lehet egyszer megunom és behúzok a kosárba egy 4090-et.(mellesleg messze a legdrágább kártya amit valaha vettem)
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest