- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Ha valaki nyomogatja a BG duo-t és legalább félig-meddig komolyan is veszi, add-oljon nyugodtan, mert a hajam kihullik a random-októl...
lacc#2648
Nem sok, de 7.2k peak-em volt ebben a season-ban.
-
ThySoul
senior tag
válasz
grizlisandor #86649 üzenetére
AAECAea5AwLfwAaSgwcOgIUEtp8E4fgF4/gFv7AGw7AGqrgG18AGof0Gwf4G0f4G3v8G/oMH0a8HAAA=
Végtelen hog summon miatt nyersz egyébként általában, a 2 8/8 ritkán jön össze. Nekem tetszik meg elég jól megy, valani 70+% a winrate-em eddig vele
-
ThySoul
senior tag
Gondoltam előveszem a játékot kb másfél-2 év kihagyás után, egy nap alatt legend dragon priesttel, azóta 2k-ról legend400 hog dh-val. A meta elég undormány de a DH fun szóval amíg nem nerfelik és játszható maradok
-
72 összekuporgatott pakk... 1 legend. I am so happy.
-
darkrock
aktív tag
válasz
grizlisandor #86642 üzenetére
Ugyanennyi goldom volt nekem is
Armor DH-nak köszönhetően remek kieg lett...ja nem, minden második meccsen ez jön szembe -
grizlisandor
veterán
7640 goldot gyűjtöttem az előző kiegben Pass nélkül, goldból vettem meg a minikieget.
Erősen gondolkozom a Pass vásárlásán.
Első blikkre jó kieg elé nézünk. -
darkrock
aktív tag
Sziasztok! Decemberben tértem vissza. Handbuff palát választottam vissza térős ajándékként erre már használhatatlan a paladin.
Januárban d3-ig jutottam vele onnan meg HP Druiddal simán meglett a Legend, senki nem tudta, hogy milyen druidra számítson. Most már nehezebb haladni vele, D5-ig jutottam
-
la_cc
addikt
válasz
grizlisandor #86635 üzenetére
Csak a szokásos. Nekem PC-n pl. néha csak úgy bezáródik és vissza se tudok lépni.
-
grizlisandor
veterán
Valamit elbaltáztak Blizzardék, mert az utóbbi pár napban nehezen lép be a főmenübe, most a játék végén is kifagyott.
-
lm83
őstag
Én kb. egy éve nem játszom. Gondoltam egy idő után nekem is jön majd valami visszacsábító ajándék pakk csomag, de még nem jutottunk el oda...
De az idei évet nézve a sok változással, lehet jó sokáig várhatok... -
grizlisandor
veterán
Hearthstone: Heroes of StarCraft miniszett 49 új lappal
A Raptor Éve: Hearthstone 2025
Jó az irány, reméljük tartalommal is sikerül megtölteni. -
grizlisandor
veterán
Új kiegig mekkora rák lesz az eddigi magestone, rátettek egy lapáttal az XL deckek visszahozásával, ráadásul az eredeti 40 hp-s, nem a nerfelt 35 hp-ssal.
-
adrian94
őstag
Sziasztok.
Van arra valami lehetőség (akár játékon belül, akár kiegészítővel), hogy megnézzem milyen lapok vannak már meg. Szeretnék csomagokat vásárolni és ahhoz jó lenne tudnom, hogy melyik az a csomag amelyiket vennem kéne.
Pl érdemes-e nyitnom még Classic csomagot vagy inkább Goblins vs Gnomes, The Grand Tournament vagy akármi más csomagot érné meg!?
-
grizlisandor
veterán
Mondtam már, hogy mennyi utálom ezt a chargeoló 1/1 retkeket és a hozzájuk tartozó kombinációkat?
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #86625 üzenetére
Telefonról is ugyanúgy viselkedik, szal smallindiecompany.
-
la_cc
addikt
Ez vajon bug vagy feature vajon, hogy duo BG-ben a társam gold-ját 0/0-nak látom a vásárlós fázisban, de combat-ban meg a valósat?
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #86625 üzenetére
HS újraindítás után beadja a qt rewarod, nincs para.
-
grizlisandor
veterán
Eventes qt play 1 game, játszottam egy standardot és nem számolta be, de még a napi qt-hoz sem.
Nálatok is rosszalkodik a smallidiecompany játéka?
-
drizzle
kezdő
Mondom nézzük meg több év kihagyás után mi a helyzet ezzel a csodás gyerekeknek szóló kártyajátékkal
Hát hatalmas nagy hiba volt, mi ez a megacringe clown fiesta? Tourist kártya és multiclass? Zilliax ami 120/120 stat
Nem csodálkozom hogy a legtöbb régi "pro" már nem is játszik vele, legalábbis már nem streamel. Ez siralmas hogy hova süllyedt tovább ez a játék.Loaner deck és silver 5 és csak Uber meta 500k dust deckek jönnek végig emoteolva hogy képesek a 0 skill clownfiesta paklival legyőzniük
Szánalmas ez a community előbb leszek rákos mintsem hogy ezzel játsszak
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Kb 7 év után térnek vissza játszani. Találtam is egy olcsó element mage decket azzal játszogatok.
De annyi uj mechanika illetve menü pontok vannak hogy csak kapkodom a fejem.
Hol tudok valami leírást találni az újdonságokról? -
la_cc
addikt
-
TBT
addikt
Némi bejegyzés a játék jövőjével kapcsolatban.
Azaz lassan megy ez is lélegeztetőgépre, mint a Heroes of the Storm és a StarCraft 2. -
KaraDani
addikt
De legalább t5-6 OTK most nincs: [link]
Nézem ezt miközben a DH agyonver T5-ig, úgy hogy felment 15 armor addig -
KaraDani
addikt
Hát ez sok mindent megmagyaráz. Az biztos, hogy ami most megy, az szerintem a teljesen játszhatatlan/élvezhetetlen fertő. Nem értem mit gondoltak, mi abban a szórakoztató, hogy egy gameben 10+ reborn, divine shield,elusive zilliaxot rak ki a boardra egy dekk. Volt, hogy priest próbálta körbejátszani és direkt nem ölte meg amikor leraktam T5, gondolom várta a yoggot lopni vagy valamit. Amint betoltam a sanitizet a saját boardomra adta is fel, hogy jó meghalt akkor vége. Értelmes gameplay.
-
TBT
addikt
válasz
KaraDani #86617 üzenetére
Gondolom ezen játék fejlesztőcsapatát is nagyban érintette a januári leépítési hullám a Blizzardnál a Microsoft részéről. Akkor az Overwatch 2-es csapatot is jelentősen megtépázták, és úgy tudom, hogy a HS részleget is érintette a dolog, szóval az is valóságos csoda, hogy kisebb létszámmal ki tudtak hozni egy kiegészítőt a tervek szerint (az elmúlt évek mintájára). De igen, nagyon úgy tűnik, hogy már (itt is) közel a vég.
-
KaraDani
addikt
Mondjuk ez után az update után most elgondolkoztam én is, hogy lehet itt a vége a tavaly év vége óta tartó visszatérésemnek. Szerintem nem csak a trailer meg a battlefield maradt el, de a komplett playtesting is...
-
grizlisandor
veterán
Régen volt még rajtuk kívül egy magyar HS-sel foglalkozó oldal, de kikoptak ők is.
Újabb mélyponton a Hearthstone! Több, mint 10 év után most először se előzetes, se harctér nem érkezett!
-Előzetes:
"Bár egy bemutató videó érkezett, emellé szokott érkezni egy igazi "cinematic" előzetes is. Az soha nem maradt el a játék megjelenése óta, a Curse of Naxxramas-tól a Whizbang's Workshopig!"
-Harctér:
"Az előzetes nem az egyetlen dolog, ami elmaradt, hiszen új harctér sem érkezett!"Játékosok még azért vannak, de már nem olyan nagy számban, mint pár éve. Twitch HS közvetítések is ezt mutatják, hogy nincs érdeklődés a játék után.
Lehet, azért nem ölnek a játékba előzetest meg harcteret, mert készül a HS2.0?
-
la_cc
addikt
válasz
grizlisandor #86614 üzenetére
Nem vágom ezt az oldalt, eleve nem nagyon olvasok semmi ilyesmi tartalmat magyarul, de első ránézésre elég gagyi, illetve írják is:
"Valószínűleg 2024. szeptember 22-én (az oldal 11. évfordulóján) a Hearthstone Hungary - érdektelenség miatt - megszűnik!".
Azt, hogy mennyire "halott a HS" meg megint véleményes, pl. én csak BG-zek és kb. mindig van meccs és szerintem elég jól fejlesztgetik és variálják.
-
grizlisandor
veterán
Se új előzetes, se új harctér - ilyen még nem volt HSHungary cikk.
-
la_cc
addikt
válasz
Midguardian #86612 üzenetére
Nincs itt csalás, egyszerűen vannak broken buddy-k...
A 2. képen pl. lap másolós "zöld troll" pont ilyen. Duo-ban még durvább, ha összetud játszani a 2 fél.
-
Midguardian
csendes tag
Hali!
Valaki esetleg tudja, hogy mi folyik jelenleg BG-ben? Van megint valami csalás?
Full kazsuálban tolom. kb. csak annyit játszok, hogy meglegyen a track végig. 4000 körüli a rankom, szóval kb. a legalja. DE. Előző szezonokban itt azért lehetett nyerni, mert a többiek is kb ezen a szinten tolták.
Most viszont lényegében minden lobbyban van legalább 1 olyan, aki ilyen több ezres statokat összehoz.
Ilyenekre gondolok:
Nem azt mondom, hogy verhetetlenek - mert ezt az alábbit is sikerült elkalapálni ezzel (persze csak mert sikerült kiszedni a 2 első lényt, azok nélkül esélytelen lett volna):
A végén egyébként már 10k+osak voltak a sárkányai.
Csak fura, hogy hogy csinálják.
-
KaraDani
addikt
válasz
grizlisandor #86609 üzenetére
Igen, fórumon megtaláltam utána. Csak viccesnek találtam, hogy reklamálok róla és másnap így hirtelen ilyen szinten belenyúlnak. Tényleg olvassák ezt a topicot
Akkor még reklamálok egyet az anomáliák miatt, hogy az összes hülyeséget kivehetnék, a golden lapok maradhatnak, az nem cseszi szét a balanceot, hátha ezt is megcsinálják
-
grizlisandor
veterán
-
KaraDani
addikt
Őőő, én nem látok semmi patch noteot sehol, de egyszer csak nem tudtam új játékot indítani és ezt látom
:
-
KaraDani
addikt
Ezt a druidstonet élvezet lesz még 23-ig játszani. 5-ig még instanity lockkal lementem, próbálgattam, ezt azt, de mostmár mondom átállok a sötét oldalra, semmi értelme mást játszani kb, ez annyival erősebb mindennél.
-
la_cc
addikt
Tudtok valamilyen aktív magyar HS DC-ről, ahol lehet csapattársat keresni?
-
la_cc
addikt
válasz
grizlisandor #86603 üzenetére
Ez egy extrém dolog itt. Mondanám, hogy illegális, főleg, hogy ellenem történt...
Azért nyomkodom a BG-t rendesen (sajnos csak solo-ban) és talán ez az első, amin így megjelentek a kérdőjelek a fejem felet, hogy mégis hogy, mert lövésem sincs.
-
la_cc
addikt
Ötlet, hogy a felső koma, hogy hozta ezt össze duo BG-ben?
Látom, hogy infernal golem hero power-t copy-zott, de ebből ez egységből hogy lett ennyi aranya?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest