-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
b4zsi-
őstag
Nektek mi a tapasztalat az Office programokkal kapcsolatban.
Én IBook, Quickoffice-t használok.
PDF-re jobb lenne az Acrobat Reader? Az office plusnál szerintem a quickoffice jobban/gyorsabban működik, de pl. a Dropboxba ami alapból megnyitja a fájlokat az is elég jó sebességgel van ellátva.Nektek melyikről mi a vélemény? Milyen párosításokat használtok?
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
Megvan. Bocs a sok láma kérdésért, de nekem ez az iphone teljesen új világ. Nagyon felhasználóbarát, de vannak dolgok amikre alig bírok magamtól rájönni.
Egyébként alapból mindig wifi-kapcsolatot keres, és ha nincs, csak akkor használja a szolgáltató által nyújtott internetet? -
HellGreg
őstag
Valaki esetleg használja a Viber nevű programot? Érdemes?
-
b4zsi-
őstag
-
HellGreg
őstag
Meg egy gondom van, az az akksi. Nagyon keveset bir, 1 nap max 2, de ha hasznalom, szinte szemmel lathatoan megy le a csikja. Most 9 oraja vettem le a toltorol es mar a fele lement. Ez normalis?
-
b4zsi-
őstag
Ha kikapcsolod az automata fényerőt, 2G-n használod a készüléket,helymeghatározást kikapcsolod, esténként repülő módba teszed, akkor valamivel növeled az akkuidőt, de csodát már ne várj ezektől a telefonoktól... Nem 4-5 napig mennek, mint régi gombsoros társaik, viszont cserébe kapsz egy miniPC-t 3,5 hüvelyken ami eddig kárpótol
-
b4zsi-
őstag
Én nekem mondjuk azért nincs bekapcsolva a 3G mivel internetezésre wifivel csatlakozom. Azonban, ha van valamilyen net csomagod akkor kitudod használni a 3G-t amivel gyorsabban tudsz netezni amikor nem vagy wifi közelben de szeretnél valamit megnézni, de így gyorsabban is merül a telefonod. Amúgy használd a másik topicot (ami egyébként jobban is pörög) ami a "szakmai" ide inkább az alkalmazásokkal kapcsolatban írj
[link] -
veterán
Sziasztok
Mivel énis teljesen új vagyok iphone világában, mától , ezért van egy pár dolog amit nem értek.
Pl hogy tudok olyat csinálni hogy vannak fent képek a telefonon és a telefonról letudom törölni? vagy itunes-ból tudom csak letörölni a dolgokat a telefonról?
Illetve van amolyan filekezelő program amivel pl meglehetne csinálni ezt a törlést?
3; ik kérdésem meg azlenne hogy ti milyen progit használtok ahhoz hogy wifin keresztül tudjak a gépről másolni dolgokat a telefonra?
4;ik kérdésem pedig az lenne hogy lehet a legkönyebben másolni dolgokat a telefonra? Mert pl arra nemjöttem még rá hogy videókat hogy tudok rámásolni, zenéket tudok szinkronizálni de videók nemjöttek össze. Egyedül azjött össze hogy megnyitottam itunes majd sajátgép és megkerestem a film amit kell és egyszerűen behúztam a mappából az itunes-on belül levő telefon ikonjába és így szinkronizálta, ez így jó?
Vagy ugyanúgy lehet képeket is meg videókat is szinkronizálni nem csak zenéket lehet? ha igen akkor tudtok adni esetleg olyan youtubeos linket ahol meglehet ezt tenni.
köszöntem a segítséget, sry az értetlenségemért de még új vagyok apple témában és fura kicsit, de nagyságrendekkel jobb az i4 mint az eddigi telefonom.
iPhone 13 Pro Max
-
Mr X
veterán
1: Ha telón megnyitod a képet, akkor alul az uccsó ikonnal törlöd
2: iFiles meg tudja oldani, de az jailbreak-köteles, és felesleges is
3: Elvileg iOS5 már tud wifin keresztül szinkronizálni itunes-sal, de ahogy olvastam, elég instabilan működik
4: Telóra másoláshoz itunes kell. Vagy esetleg dropbox. iTunes a szinkronizálás kelléke, képek, videó, zenék, kontaktok, bármi.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb "ingyenes csengőhang" legöltő program?
KösziAddig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
rachmaninoff
aktív tag
Egyik kedvenc gammám, a Zombie Gunship ingyenes!
-
veterán
Köszi
Maradt 3 kérdésem mégpedig hogy
Melyik a legjobb program ami msnre van?
Hogyan lehet telefonra töltött zenét berakni csengőhangak? kell hozzá esetleg app
Másik kérdésem pedig az lenne hogy mivel lehet növelni az akkuidőt
Mert amikor nem netezek akkor netkapcsolat off, illetve fényerőt középen használom, mást lehet tenni szerintetek hogy növelni tudjam az akkuidőm vagy ezek így jók.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Mr X
veterán
Akkuidő növelés:
-kapcsold ki a 3G-t, a 2G kevesebbet eszik, illetve ha van wifi a közelben, az is gazdaságosabb
-ne hajtsd max fényerőn, vedd le mondjuk felére
-ne hagyd háttérben futni az appokat, lődd ki őket multitask-ból
-a push cuccok kikapcsolása is hoz kis akkuidőt (mail, facebook többek között) -
veterán
Ehhez kapcsolódna egy kérdésem, mégpedig
"-ne hagyd háttérben futni az appokat, lődd ki őket multitask-ból"
külön érdemes erre appot felrakni? ha igen akkor mi a neve
Valamint csináltam egy HU-s appstore accountot és rámentem hogy top free, itt pl az első most az nfs odaírva alá hogy 83 ratings
83 szor értékelték csak ezt a appot? vagy azmiatt van az appoknál ilyen kicsi értékelés mivel hu-s accountom van, ha us-est regelnék be akkor sokkal több appot meg mindent látnék?
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
Köszi mindkettőtöknek. még egy kérdésem maradt, mégpedig hogy szinkronizáltam képeket a telefonra viszont a képek egy részét másolta csak át, hogy mi miatt azt nemtudom, de ha megnyitok 1 képet akkor jobb lent nincsen semmi ikon hogy tudnám törölni.
amit úgy szinkronizálok azt csak akkor tudom letörölni ha rádugom itunesra és ott valahol?
iPhone 13 Pro Max
-
PierNight
aktív tag
Megjelent iphone-ra a Flipboard hírolvasó alkalmazás és nagyon megtetszett viszont amikor kiválasztom milyen témakörök érdekelnek (belogolni még nem tudok, hisz még nem használtam) nem lép tovább, azt írja nincs internetkapcsolat. Próbáltam wifin és mobilneten is. Ötlet? Van olyan aki használja és működik is neki?
-
Zorallos
csendes tag
Üdv! Nemrég vettem egy Ipod 3G touch-ot nagyon jól működik egyedül az alkalmazás telepítéssel van problémám, amikor megnyitom az Itunes-t és az alkalmazást telepítem ami sikeres a végén ezt írja ki : Az Alkalmazást nem sikerült telepíteni mert a számítógépen nem hozható létre biztonsági mentés. Nem lehet valahogy beállítani az Itunesba,hogy ne csináljon biztonsági mentéseket? A válaszokat előre is köszönöm!
-
Real Ghoost
aktív tag
Jó filmlejátszó app-ot tudnátok mondani, ami kezeli az ékezetes .srt feliratokat? AV playernél sajnos az ékezetes betűk nem jelennek meg.
-
Octi
aktív tag
válasz Real Ghoost #87 üzenetére
GoodPlayer elvileg korrektül tudja
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
nagyúr
válasz Real Ghoost #87 üzenetére
...eDe megjelennek, olvass vissza, tárgyaltuk. A lényeg, hogy a feliratra bökve tudod állítani a kódolást.
-
veterán
sziasztok
Melyik programmal tudom az iphone-omat webcameraként használni?
iPhone 13 Pro Max
-
nofi
őstag
Érdekelne egy - elsősorban ingyenes - zenelejátszó alkalmazás.
Van arra valami program, hogy a névjegyzékemben csoportokat hozhassak létre? pl.: kollégák, család, stb. (alapból nem találtam ilyen fícsört)
Még egy kérdés: ha megveszem a Camera+-t akkor be lehet állítani, hogy alapból azt hozza elő mikor a lockscreenből indítom a kamera alkalmazást?
Xbox GT: nozsolt
-
arkades
aktív tag
Ingyenes a "Magyar Appok"
Каждый дрочит как он хочет.
-
nofi
őstag
Emelkedö hangokat nem lehet valahol beállítani? Kènytelen leszek valami külön èbresztö appot venni - jöhetnek a tippek
Xbox GT: nozsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Gaming notebook topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Marantz ND 8006 Újszerű Állapotban Eladó!
- Asztali gép, Gamer PC / videóvágó gép eladó! i7 9700, 64GB RAM, RTX 3060Ti, egyedi megjelenés!
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple Watch Series 10 Alu 42/46 mm Alu/Titán GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- GIGABYTE B460 HD3 + Intel i7 10700F + Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen