- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- IFA 2024: Wi-Fi 7 és FritzOS 8 az AVM-nél
- DIGI kábel TV
- Disney+
- Max
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz Tibee86 #30999 üzenetére
Hát nem tudom, de nálam csak a Waze. Se a sygic, sem pedig az iGo nem csinálta. Mind2 csak akkor használta a háttérben, ha volt terv.. útvonal. A Google Maps, + gyári térképek app szintén.
A waze-nek egy régebbi verz.. már alapból a naptàrt is figyelte, mintha a naptár app ne jelezte volna hogy mikor, hova kell indulni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''
-
Noxy
veterán
válasz domojko #31004 üzenetére
Most megpróbáltam a Majka- mindenki táncol számot leszedni.
Letölti de tök más boritóval + ..mp4 fájl névvel. (csak egy pont a fájl név)
Megoldás, nevezd át Majka- mindenki táncol.mp4-re.
Valszeg nem a pro verziót használjuk.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''
-
domojko
senior tag
Ha hosszan rányomok
Ha kikapcsolok minden netet, akkor pedig ezt kapom, ha megpróbálom lejátszani.
Természetesen nem csak konkrétan erre a klippre korlátozódik a kérdés, csak most épp ezt találtam amit nem akar letölteni.
Vannak klippek amiket siman letölt.
Nem a pro verziót használom, ez igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz domojko #31008 üzenetére
Nincs befejezve a letöltés. Ott a f.kiáltó jel a közepén.
Nekem lejött. Nem úgy találtam ki amit előzőleg írtam.
Amúgy zenére a Spotyfi prémium-t használom de néha van olyan videó amit le szeretnék menteni.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''
-
domojko
senior tag
-
Mela Kehes
Topikgazda
2Do másnál sem szinkronizál az utóbbi napokban? Mac-en folyamatosan frissít és soha nem áll meg.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Newyorker
addikt
Használ vki CIB bank alkalmazást? (Lenne egy kérdésem) Iphone x, 11.3 ios-en gyors egyenleglekérdezés nálam nem mutat semmit :S mesnak műxik?
[ Szerkesztve ]
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Mielőtt írtam keresőbe rákerestem, de nem találtam róla semmi. MOL Bubi App van AppStore-ban? Nekem nem dobja fel, pedig magyar régió van beállítva, valaki tud segíteni esetleg?
Köszi előre is!Matthew 24:42
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
IPhone 8 as telefonon rögzített 4k videót(20 perc) hogyan lehet a legegyszerubben tömöríteni, atkonvertalni 1080p vagy 720p be?
Köszönöm a segítséget
-
Giovan!
addikt
Valaki nem tudja esetleg a Titan Quest mikor kerül vissza az App Storeba? Régen nagyon szerettem azt a játékot, örülnék neki ha iPhone-on is végigvihetném
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Giovan!
addikt
-
atees
őstag
Sziasztok! Iosre keresnek egy gps track progit, ami felveszi merre jartam es egy csomo adatot rogzit hozza. Pl androidon a gpx viewer pro tud ilyet. Koszi!
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Giovan!
addikt
válasz leslieke #31031 üzenetére
Kicsit bugosnk érzem még, néha a karakter teleportál, mintha egy online játékban gyenge lenne a net és nem lenne folyamatos a karakter mozgása. Ettől függetlenül nekem tetszik, kicsit talán pc-n jobb volt annak idején, de az idő mindent megszépít
2500-at nem biztos, hogy jelenleg megér, ha kicsit hegesztenek rajta, talán jobb lesz. De igazából az is lehet hogy csak az i6 gyenge hozzá, bár ezt azért kétlem.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
tylerddd
veterán
Hello! Kicsit ráfüggtem a Fire Up! nevű játékra. Miután minden elhalálozás után reklámot kellett néznem, eléggé kiábrándító lett a dolog. Gondoltam fizetek és szedje le a reklámokat. Na most azóta vagy kifagy a játék indításkor, amit alig tapasztaltam iOS-en, mióta (7 éve) használom ill. ha elindul, a reklámokat ugyanúgy meg kell néznem a menetek közben, csak a kezdő képernyőről szedte le a kis keretben futó reklámokat. A purchase history-ben pedig nem tudom refoundolni a pénzt, pedig nagyon szeretném érthető okoknál fogva. Nem is szórakoznék vele, de 1090-es reklámmentesítés volt, nem egy 300 forintos és azért hülyének ne nézzenek már, még ha az ezres sem olyan nagy tétel. Írjak e-mailt, hátha?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan (ingyenes) RSS olvasót, ami együtt működik a feedly-vel és az adott olvasott cikk felettieket megjelölhetem olvasottnak? (Androidon a gReader-t használom, de nem találok hasonlót.)
üdv.
.
-
nord_
veterán
válasz Totheground #31042 üzenetére
Így van, a Reeder tudja.
-
vilmose33
őstag
Ingyen tölthető Starman: Tale of Light ,van hangulata, ha valakit érdekel esetleg.
A jövő most van
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen