Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Mondjuk szerintem nem baj... jobb lenne,ha a szakmai topikba tényleg csak szakmai dolgok kerülnének. Bár ez csak álom, jelenleg a napi 100-200 hsz 90%-a minden nap felmerül, vagy megtalálható a válasz a keresőben, plusz nem kevés az OFF is, mikor van külön topik annak is (az más kérdés,hogy a droidosok jól elvannak ott).
ittakary: melyik az a 223 topik? Mert kb. szakmai, off, ez, esetleg i4 topik, és ennyi. Ez 4. Meg nem mindegy, hogy 100 hsz értesítőből milyen arányban oszlanak meg az egyes topikok? Csak kérdezem... szerintem pont az a jó a felbontásban, hogy amit nem akarsz, nem követsz, és így amit meg követsz, nem fognak odakerülni a többi topik - számodra érdektelen - hozzászólásai.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az a baj, hogy akkor meg azzal lenne mindegyik teleoffolva, hogy rossz helyen teszik fel a kérdéseket, mi pedig minden 3. hsz-al küldözgetjük ide-oda az embereket... szerintem a lustaságon semmivel nem lehet segíteni, sajnos.
Igen, ez is jó kérdés.... mert szakmai a restore, szoftveres problémák, stb, de ugye ilyen alapon mint ezt, külön lehetne "iPhone szervíz tapasztalatok/gondok" topikot is nyitni, mert az sem szorosan szakmai, ha úgy vesszük.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Akkor kezdem én:
iOS 5 kompatibilis Cydia Tweak-ek: [link]
iOS 5 notification center widgetek: [link]
Melyik mire jó? Youtube-on millió videó róluk, én is ott nézem meg őket. Pl. valaki nézi a listát, de nem tudja, mi az a music center, akkor youtube és beírja: "music center iOS 5". Ennyi...
Szerk.: ha van rá igény, az általam használt JB-s programokról írhatok majd 1-1 hsz-ban, képekkel, magyarázattal, repo megjelöléssel, stb.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Pl. itt: [link]
Egyébként meg a fő iPhone-os oldalakat kell követni, ott egyből írják, ha van.
Pár példa a teljesség igénye nélkül:
-
nagyúr
Megírtam az első cikket, de amíg nem lehet képet feltölteni, nem akarom publikálni, külső forrásból meg nem akarok linkelni képeket.
Több ilyen cikket is tervezek, ha lesz rá igény.b4zsi-: igen, ezért vn csomó programból free, hogy kipróbáld, és ha tetszik, megveszed. A fejlesztők jórésze sem a free alkalmazásokból fizeti be a csekkjeit, ahogy én sem Kifejezetten jó dolog szerintem,hogy egy amúgy fizetős programnak csinálnak kipróbálható verziót, így senki nem vesz zsákbamacskát.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ingyenes ma az Early Bird (iPhone) és az Early Bird HD (ipad).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Real Ghoost #87 üzenetére
...eDe megjelennek, olvass vissza, tárgyaltuk. A lényeg, hogy a feliratra bökve tudod állítani a kódolást.
-
nagyúr
Valakinek esetleg megvan a Jourist nyelvtréning? Mennyire "alapos? Van középfokúm, elég jól is beszélem az angolt, szóval az érdekel, hogy tud-e újat mutatni a program, vagy nagyon kezdőknek készült. A leírásból nem tudom eldönteni, mert a nulla nyelvismerettől a "nagyon jó" szintig megy, de hogy ez mit takar, azt nem tudom.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #169 üzenetére
Van notif. benne? Clear-en még valóban fejleszteni kell, mert így aztán szép-jó-letisztult, csak szart sem ér... ha tennének bele notif.-et, meg tól-ig jelzéseket, stb, még használható is lenne.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #172 üzenetére
Igen, köszönöm, közben rákerestem a youtube-on is. Lehet megveszem, csak még el kell gondolkodnom,hogy szükségem van-e rá, vagy elég a sima naptárba írogatnom, ahogy eddig.
-
nagyúr
Ez?
Mert ha igen, azért 4 vs. 0,79 eur-ért elvárnám,hogy a due SOKKAL jobb legyen a Dooo-nál. Nekem az kell, hogy egyszerre lássam a mai és az "általános érvényű" teendőket, utóbbinál 2 oszlopban van. Lehet óránkénti, és naponkénti b*szogatást is kérni, így nem felejti el az ember. Viszont már hibát is találtam: bármit létrehozok, a todayhoz pakolja, és csak 24 óra után kerül át a másik oldalra, akkor is,ha nem mai dátumot adok meg. A másik, hogy nincs badge.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #220 üzenetére
Nyilván, a doo sem az én appom lesz...
Összegezve nem rossz, pozitívumok:
- 2 oszlopba rendezi a ma illetve az összes többi tennivalót
- lehet óránkénti, és naponkénti figyelmeztetés ismétlést beállítani
- lehet lockolni a bejegyzést, elkerülve a véletlen törléstNegatívumok:
-ha létrehozol egy bejegyzést, egyből a mai teendők közé teszi, csak 24 óra után kerül át a másik oldalra, függetlenül attól,hogy lehet épp csak a jövő héten lesz aktuális
- nem lehet pakolgatni őket fel le, illetve egyik oszlopból a másikba manuálisan, csak van 2 fajta prioritás, meg a prioritás nélküli
- nincs badge
-nincs "tól-ig" rész, mint a caleandarban,hogy addig a noftif. centerben ottmarad, míg aktuális az "event".Összességében lehet,hogy hozzá lehet szokni, de nem ilyet keresek. Ami miatt hagyom, az a két oszlop, mert így mutatja a ma illetve az általános teendőket legalább együtt, így mindet látom egyszerre.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #224 üzenetére
Észre sem vettem, pedig felül "görgettem" a history előjöjjön!
Akkor a badge-t visszvonom, de ha át lehetne tenni a today-ból a másik oldalra manual, nekem megfelelne a cucc. Így most amíg egy másik napra szóló értesítő nem "áztatta a lábát" 24 óráig a today-ben, addig nem megy át. Így azt hiszem, hogy ma még van elintéznivalóm, közben meg nincs is, csak hoztam létre párat, ami a napokban esedékes
Lehet írok a fejlesztőknek ezügyben...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #227 üzenetére
2DO nem túl bonyolult? Mintha valaki írta volna... Mert lehet megveszem azt is most akciósan...
-
nagyúr
Mert jó,hogy magam előtt látom a napi, és a még akár több napig aktuális dolgokat. Teszem azt, vannak olyan taskjaim, ami mondjuk adott hó 1-5ig érvényes, minden hónapban (pl számlák, tb befizetése), ez jólenne,ha minden nap figyelmeztetne (mármint adott hó 1-5ig), majd ha készvagyok vele, akkor át tudjam tolni a következő hóra, hogy akkor is szóljon.
-
nagyúr
Na, a 3DO ingyenes, és amit tetszik benne,hogy be lehet állítani, hogy óránként, naponta, hetente, havonta ismételjen figyelmeztetőket. Ez nagyon jó! Valamint etől függetlenül még szuniztatni is lehet őket, 15-60 percenként, amíg "ki nem lövöd". Sajnos, túl sok helyet hagy egy oldalon a dolgoknak, így max 3 emlékeztető fér el az appban, utána már scrollozni kell.
Szóval, a fentieket tudja a DUE? Ha igen, szerintem rátámadok... a lényeg,hogy lehessen heti-havi rendszerességű figyelmeztetéseket beállítani, és ezen belül jelzés időpontjában szundiztatni is, amíg nem végzem el az adott dolgot. Valamint,ha utána kipipálom, hogy kész, akkor ne törölje, hanem mivel heti/hai rendszerességű, a következő alkalomkor szlójon megint.
A dooo ugyanis hiába állítod be napi ismétlésre (ez a legtöbb se heti, se havi), ha beállítod,hogy elvégezted törli. Historyba rakja, ahonnan már nem lehet vissza hozni,csak törölni. Lehet hosz szép, meg egyszerű-letisztult, csak gyk. használhatatlan, nem éri meg a 0.79 eur-t sem.
-
nagyúr
Igen, nézem közben a rewiev videókat, és tudja. Viszont még gondolkodom, mert a 3do ezt ingyen is tudja
2do-t én is megvettem, az megy is kukába, nem jött be. Dooo jó lenne, ha még lehetne pár dolgot állítani. Clear már rég a múlté, egyszerű, de sajnos túlságosan is (egy kva értesítést sem lehet beállítani).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #239 üzenetére
El, nagyon is... ez a 79 eurocent tanulópénz belefért, de ha 5.5-ért vettem volna meg, a sírás kerülgetne (nem, mert nincs rá pénz ugye,hanem mert feleslegesen semennyit nem szeret kiadni az ember).
Ezért gondolkodom most a DUE-n is, 4 euróért, mert ez a 3do sem rossz (főleg ingyen). -
nagyúr
válasz vadászcsiga #239 üzenetére
Hehh, lehet syncelni vele iCloudot Viszont arra nem jöttem rá,hogy hogyan tudnék havonta vagy hetente ismétlődő taskokat beállítani...
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #242 üzenetére
Kiverte a szemem basszus
-
nagyúr
Nem rossz a 2do, de azért ez már túl van bonyolítva. Külön kell alarmot belőni, meg minden, elhiszem,hogy nagyon jó,ha szépen bekonfigol minden egyes taskot az ember, de ha csak be akarok írni egyet, hogy mondjuk holnap jelezzen egy szöveggel időpontra, még a gyárival is gyorsabban megy...
DanielK: nézd meg légyszíves, hogy a DUE-ban lehet-e 2 hetente ismétlést beállítani, vagy csak naponta, hetente és havonta. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #248 üzenetére
Nyilván, mert arra - ahogyan te is - már rég rájöttem,hogy az igényeimet 100%-osan egyik sem fogja lefedni... mindegyik kompromisszumokkal jár, így azt kell megvennem és használnom, ami a legkevesebb "fájdalmat" okozza számomra.
DanielK: köszi, akkor legalább ez az egy tudja 2 hetente dolgot. A 3do (az ingyenes) az megkérdezi, mennyire snoozolja, lehet negyed óra, stb-t is belőni. Viszont az meg túl nagy szövegdobozokat használ, mint mondtam. Ördögi kör ez Végén kiderül, hogy igazából mindegyiket egy cég gyártja és arra mennek, hogy vedd meg mindet, és válassz
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #254 üzenetére
Basszus, mondom ráskubizok már a gyári reminders-re, ugyan milyen... erre van benne heti-kérheti-havi ismétlés, completed, today és listanézet, meg syncel egyből iClouddal, outlookal, és így iPaddal is. Most tesztelem, lehet nekem ő is tökéletesen meg fog felelni, pár nap alatt ki fog derülni.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #259 üzenetére
Nem mondtam, hogy ez lesz a tökéletes, csak azt,hogy pár nap alatt kiderül. Még nem "töltöttem fel", így nem is tűnt fel, hogy nincs badge.
Egyébként valószínűleg úgyis az lesz,hogy megveszem a Due-t, elvégre ha nem jön be, még mindig van kit hibáztatni/dícsérni adott esetben (DanielK), ha nem lesz jó,hogy mit kampányol itten.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszönöm.
Én ezt értem, de valljuk be, egy napi teendőt max 2szer tolnál el kb. utána úgyis megcsinálnád. Pl. egy online számlabefizetést. Na, mindegy. Az órás eltolás teljesen rendben van végülis, de egy 10 perces (nekem) jó lett volna. Mittudom én, még befejeznék egy részt a modellen, utána érnék rá utalni (hogy az előző példánál maradjunk), viszont ha meg nem szól 10p múlva, akkor mire befejezem a modell egy részét, el is felejtem
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új szponzor app: Badoo, 80 kredit. Felrakom, mielőtt eltűnik.
-
nagyúr
válasz eszgé100 #275 üzenetére
Inkább menyasszony, de ő semmit nem ért félre, nem lepődik már meg semmin, mindig megmutatok neki minden ilyesmit, amivel szenvedek A másik meg, mivel "én képeztem ki beszólás ügyileg", ilyenkor csak ennyit mond: Mit erőlködsz, nem kellesz te senkinek!
Na, a lényeg, hogy ilyen appoknál én nem szoktam regelni, csak megnézem a terms and conditions-t,stb, és azalatt letelik a 30 mp. Én sem kaptam meg egyébként érte. Ha újratelepítem, akkor sem. Párnál már csinálta, nem is értem, mi van ilyenkor.
-
nagyúr
Megvettem, még ismerkedem vele, de az első kérdésem hirtelen az,hogy ha van egy pl. heti rendszerességű értesítőm, hogy tudom "kipiálni", hogy elvégeztem, és átkerüljön abba a pozícióba, hogy következő héten ugyanekkor jelezzen?
Mert kipróbáltam, most jelzett, kivettem a snooze-t, és még mindig a mai teendők között mutatja, nem került át a köv. héten újra jelző időpontra.
-
nagyúr
válasz Totheground #281 üzenetére
Onnan tudja számontartani, hogy mit töltöttél le, mennyi a pontod, stb...
-
nagyúr
Basszus, 2 napja vettem meg a Splashtop Remote Desktop-ot iPhone-ra 1,59 EUR-ért, erre ma levitték 0,79 EUR-ra. (tragédia ).
Sajnos, iPadra külön kell megvenni, de nekem megvan arra is, így iPadról tudok ránézni asztali gépre, onnan nézni videót (nem szaggat), stb. iPhone-ra csak azért kellett,hogy ha épp mondjuk szobabiciklizek, ránézek, írt-e a főnök skype-on,stb (egyszerűbb, mint bejelentkezgetni minden sz*rba telefonon, meg így a "nagygépen" marad meg minden beszélgetés, info.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Mela Kehes #300 üzenetére
valamint a smartsync is.
-
nagyúr
Ja, tényleg. Egész jó, a többihez képest ezzel vagyok a legjobban megelégedve.
Ami kicsit macera, az az,hogy ha custom ismétlést állítok be, csak egy csillagot mutat a körben, nem értem, miért nem lehet beleírni egy 14-est,ha 2 hetente emlékeztet valamire. Annyira nem para végülis a dolog, csak nekem így volna logikus.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #323 üzenetére
Oda, csinál egy könyvtárat magának, és syncel, be lehet állítani,hogy app indításakor, vagy zárásakor csinálja.
-
nagyúr
válasz Mela Kehes #337 üzenetére
Most néztem meg, nekem külön számít iPad és iPhone, szóval a device számít, nem az account. Viszont a vásárolt appot meg utána accounthoz köti, így adott esetben mindkettőre le lehet tölteni
-
nagyúr
válasz Mela Kehes #339 üzenetére
Igen, le. Én most iPhone-on töltögetem, amiket egyszer már iPaddal leszedtem, de most csak waiting fogad, nem telepíti.... kíváncsi leszek, mi a helyzet... :S
szerk: az update-ket sem, szóval valami más gond lesz.
A másik,hogy használ valaki jelszavak tárolására valamilyen appot? Régebben volt szó róla iPhone topikban, de nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hátaz kemény, 12 euro? Akkor maradok a jól bevált "max párszor próbálkozok, de meglesz az" figuránál, ahol épp elfelejtem a jelszót. Szintén nem azért, mert nincs rá pénz, hanem mert felesleges dolgokra nem költünk. Helyesbítek, számomra, felesleges. Egy max. 1,59 EUR értékű app nekem oké lenne erre, ennyit vagyok hajlandó fizetni ezen igényem kielégítése érdekében, úgyhogy nézek inkább valami másikat.
szerk.: ilyenkor, amikor valamit drágállok, mindig valamit beszólok az asszonynak, ő meg csak röhög... pl. láttunk a hétvégén babakocsit 90k-ért... mondom asszonynak, "lehet, ez azért ennyi, mert tologatás közben megcsinálja neked a következő gyereket is..."
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Dell Optiplex 7000 i9-12900 Intel UHD 630 64GB DDR5 1TB NVMe 6 hó gar
- Eladó Dell Optiplex 7070 i9-9900 Intel UHD 630 64GB DDR4 1TB NVMe 6 hó gar
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Samsung S24 Onyx Black 256 új
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen