-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz bigdady #29001 üzenetére
Ha megnézed az opciókat, van Always, When Unlocked és Never. Biztos vagy benne, hogy Neverre állítva látszódik a Notificaiton Centerben az emailek tartalma?
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tboldi
nagyúr
Én annak örülnék, ha CarPlay-kompatibilis lenne a Waze. Bár még nincs olyan autóm, amire ráköthetném a telefont (csak egy 2006-os Honda Jazz egyszerű CD-s rádióval), de ki tudja, mit hoz a jövő.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Nálatok automatikusan eltűnnek az értesítők lock screenről, ha mondjuk PC-s böngészőben elolvassátok az új emailt (Gmailben) vagy a Messenger üzentet? Pár hete egy rövid ideig működött, de sem előtte, sem azóta nem megy.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
domojko
senior tag
válasz bigdady #29008 üzenetére
Egyébként ez marha érdekes, mert ha ez ki van kapcsolva, akkor az értesítési sávon csak jelez h email érkezett gmail, vagy freemai stb, semmilyen más tartalmat nem ír ki. De ha lehúzod az éresítési sávot, akkor már a teljes tartalmat lehet látni.
Eddig az értesítések között sosem néztem meg az üzeneteimet. Ha jött email, jelezte az értesítési sávon a fent leírt formában. Ezután én mindig a mail app-ban olvastam az email-t.
Ezért nem értettem h neked miért jelenik meg a teljes tartalom, és küldi ki az órára. De így már érthető.[ Szerkesztve ]
-
szabeska
addikt
Sziasztok. A vlc még mindig nem látja az smb megosztott cuccokat, csak tölt és tölt. Neten sokan panaszkodnak, de megoldást nem találtam. Van más, ingyenes alternatíva, hogy a win10-es gépen megosztott sorozatokat lejátsszam a telefonon? playerxtreme viszi, de tele van reklámokkal, és ki is lépeget folyton.
F1
-
batai15
félisten
2 music playeren gondolkodom meg venni :
Cesium és jetaudio.
Cesium jobban tetszik, hasonlít az apple musicra de nem tudom hogy tud e magyarul.
Vagy ki milyen music appot ajánl? -
galaxys80
veterán
Van valami alternatíva az AdBlock-ra? Vagy valamit be kellene állítani rajta? Mert frissítés óta kb semmi reklámot nem blokkol.
-
Gsx-rr
veterán
válasz CharlieDrop #29021 üzenetére
Van mar CCC-s navihoz is. En mukodni CIC-esben lattam.
-
bigdady
nagyúr
Sparkban hol lehet kapcsolni hogy külön szálakra rendezze a maileket ne fűzze össze?
-
batai15
félisten
Sziasztok! Mozilla már nem tudja a youtube background playt? Mi még az ajánlott yt player?
-
faki_
senior tag
Ez az angol font jele és a Dropbox fórumban linkelt fájlnál nekem sem jelenik meg a szerkesztés. Linuxom van, ha ott mentek ugyanolyan tartalmút, az jó, biztos valami kódolási probléma. Eggyel feljebb üres sorokat is említ, az ottani fájllal nincs gondom, a saját txt-imet eddig mind megnyitotta, az ékezeteseket is.
Amíg nem volt ez a funkció a PlainText 2-t használtam, de megszűnt, az App Store-ban sem találom, csak a felhőben lévőt tudom letölteni.
-
majestic
őstag
Gyors segítségre lenne szükségem:
Eddig a Feedly hírolvasót használtam de ma reggeltől nem működik. Mivel nekem nagyon fontos a folyamatos hírcsatornák figyelemmel, kisérete, így azonnal kellene egy új hírolvasó.
A kérdésem, hogy szerintetek melyik a legjobb? Nagyon fontos, hogy SAJÁT hírcsatornákat tudjak hozzáadni és azokat tudjam olvasni, ergo nem előre beállított csatornák legyenek csak elérhetők...Előre is köszi a gyors segítséget!
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
HI-FI
tag
Valamelyik nap szerettem volna használni a TVGO alkalmazást és ez az üzenet fogadott: „Sikertelen művele! A filmlejátszás minőségbiztosítási okokból mobileszközödön nem támogatott.” Ez mégis mi?! Nagyon felidegesített. Valaki tud rá magyarázatot?
Új hozzászólás Aktív témák
- trek81 károsultjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest