Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
válasz gzbotii #25002 üzenetére
Nekem eddig azonnal ment a szinkronizálás.
Erre gondolok egyébként annyi különbséggel, hogy nekem nincs Mac-em így az hiányzik. De ugyanígy láttam hogy milyen oldalak vannak megnyitva a másik eszközömön.Du. még megnézem iPadon be van-e kapcsolva az iCloud Safari sync. Nem rémlik hogy kikapcsoltam volna, de ki tudja. iPhone-on aktív.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
nagyúr
Ez az Opera VPN mennyire biztonságos?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
lanw
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom,hogy jó helyen járok-e,de miért nincs szinkronban az fb az asztali gép értesítéseivel,vagy azt hol tudnám belőni?
To be or not To be
-
univerzita
addikt
Frissült a VLC, már van ac3 támogatás!
-
Lefty
addikt
Tudtok mondani egy tisztesseges angol magyar offline szotart, ami ingyenes es nincs teletomve reklammal?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
nagyúr
-
Воланд
titán
Az létezik, hogy a magyar store-ban nincs még fent az új Spotify? A mai frissítés is sima bugfix.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz vadászcsiga #25013 üzenetére
Közben elolvastam a cikket, nincs global rollout...
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
legiaap
nagyúr
Van Google keyboard is és naná, hogy ez is USA only!
-
Ragnar95
nagyúr
válasz legiaap #25020 üzenetére
Erősen túlreagálod azért ezt a problémát 5perc lenne megoldani, de a te döntésed, ha ennyit nem áldozol rá, csak ne a Google-t hibáztasd, mert nem a világ vége egy új ID létrehozása.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Rage47
veterán
hogy működik az appok értékelésének megjelenítése? mert értékelek egy appot es nem látom a többi között. plusz össze-vissza jeleníti meg őket, nem időrendben
-
nauro
aktív tag
Amúgy, hogy a lényegre is kitérjünk, milyen az a google keyboard? jó lett?
[ Szerkesztve ]
-
bubi92
őstag
Jelszavak tárolására keresek appot. Mit ajánlatok
-
solties
tag
Üdv! Milyen vélemények vannak a chrome böngészőről? Pro és kontra mondjuk a safarihoz képest. Az appstore-ban eléggé megosztó vélemények vannak. Az asztali chrome-mal lehet szinkronozálni?
-
Ragnar95
nagyúr
válasz solties #25038 üzenetére
Én már csak azért sem cserélném le a Safarit rá, mert az alapértelmezett böngésző nem állítható át, ergo ha egy linkre rámész bármely appban, az a Safariban fog megnyílni továbbra is.
Chrome tud szinkronizálni asztali Chrome-al is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
Cortex Camera 0.99€
-
legiaap
nagyúr
válasz vadászcsiga #25040 üzenetére
Akinek 6S/6S+-ja van azok ne vegyék meg. Szarabb eredményt produkál mint a gyári. Nálam 6S plusszon leszerepelt. Vissza is kértem a pénzt.
-
r3dsnake
nagyúr
Milyen appot ajánlotok kiadások/bevételek nyilvántartására? Ha tud eszközök közt szinkronizálni az plusz pont.
Köszi!
-
Ragnar95
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
Köszi az ajánlásokat, kipróbálom mindkettőt.
-
Ragnar95
nagyúr
válasz Mela Kehes #25048 üzenetére
Köszi a tippet, így még valószínűbb, hogy mielőbb beszerzem, mert kényelmesebb lenne, ha gépen is látnám a költéseket anélkül, hogy exportálnom kéne őket mobilon.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KerékPH!áros 2024 tavaszi balatoni megmozdulás, április 1. - és ez nem tréfa!
- Megjelenési dátumot kapott a Chicken Police – Into the HIVE!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 2024 őszi fórum peca
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen