Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
Topikgazda
A QuickOffice tényleg ennyire lebutított változat, vagy csak én nem értek hozzá?
A Numbers-ben több szerkesztési lehetőség van?"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #555 üzenetére
A quickoffice-ban még az sincs meg, hogy sorkizárt legyen a szöveg. Ezért használom mindkettőt. Ha kell valami a dropboxba/ból, akkor quickoffice, de amúgy pages/numbers.[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #557 üzenetére
Mire gondolsz? Pl.?
-
Mela Kehes
Topikgazda
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #559 üzenetére
Numbers
- cellákat kijelölni - igen
- cellatulajdonságok - igen
- cellák tulajdonságait átvinni más cellákra (jobb alsó sarokra kattintva lehúzom) - igen
- névsorba rendezés - ezt nem tudom
Pages (egy kis leírás itt, bár már frissült, és magyar lett, de a funkciókból nem veszített)
- felsorolás - igen
- fejléc - igen
- hasábok - igenHa úgy döntesz, hogy megveszed őket, akkor a programban lévő tutorial doksit ne töröld le, mert nagyon hasznosak!
-
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #561 üzenetére
Megnyitni meg lehet a dropbox klienssel is, csak visszatölteni nem tudod (vagyis meg lehet oldani, csak kicsit macerásan - vagy ott az email)
A kész dolgot elküldöd magadnak emailben, azt megnyitod (appstore-os) iFiles-zal, ami meg visszatudja tölteni dropboxba is. -
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #563 üzenetére
Dropboxba lehet emaillel is feltölteni, persze trükkös, de megoldható.
Gmail címmel, AirDropper, SendToDropbox, vagy használj Sugarsyncet. -
DanielK
addikt
Egy nagyon érdekes hack'n'slash játék most ingyenes: Armed and Gorgeous HD.
-
eszgé100
őstag
Akkor ezentúl a hsz gyűjtés elkerülése végett 10 to-do, vagy money budget appot kell egy hsz-be belefoglalni persze, hogy a többiek se kapjanak vérszemet az esetleges válaszokat is előre bele kell szerkeszteni
[ Szerkesztve ]
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #572 üzenetére
Majd ámúltok, ha Freddie Mercury tér vissza helyettem!
Momento leértékelve, ha valaki szeret naplót vezetni.
Dead Space ipadre le van értékelve! -
Mela Kehes
Topikgazda
Látom, hogy a Numbers és a Pages kezeli az iDisk-et. Ez hasonló lehet, mint a dropbox? Érdemes regisztrálni?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #575 üzenetére
Április végén megszűnik a mobilme. Annak a része volt. Helyette van az iCloud.
(#576) gzbotii: én az AVPlayert használom, csak gondoltam szólok, ha valakinek kell.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #578 üzenetére
Még dolgozom rajta, amire elérem, meglesz.
-
-
gzbotii
veterán
Szerintetek melyik a legjobb bongeszo (lehetoleg ingyenes)?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #583 üzenetére
A Dolphin nagyon bejön, tetszik ahogy a két oldalt lehet huzigatni. Le is cserélem a safarit.
-
vadászcsiga
félisten
Új todo/planner/note app: Calendar Cat, érdekes megoldásokkal.
-
szabopali
aktív tag
Találtam egy naptár programot melyben többek között a magyar ünnepek is jelölve vannak! csak free verziót próbáltam, az egy hagyományos kártya naptár nézetet hoz. Ezt szerintem mindenki ismeri. Első ránézésre egy teljesen letisztult az ünnepeket tisztán láttató app.
A neve Calendar Card
Van belőle PRO verzió, hogy az mennyivel tud többet nem tudom.szabopali
-
-
szabopali
aktív tag
-
szabopali
aktív tag
-
Solar_Wind
senior tag
Én megvettem a week calendar-ban, nekem megért 230 Ft-ot
-
Mela Kehes
Topikgazda
Jött egy 80 kredites app!
-
vadászcsiga
félisten
válasz Solar_Wind #592 üzenetére
Miért olyan fontos hogy mikor vannak a magyar ünnepek? Nincs belőle olyan sok hogy ne lehessen megjegyezni.
-
gzbotii
veterán
válasz Mela Kehes #593 üzenetére
Le is csaptam ra !
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes a Blueprint 3D!
-
Solar_Wind
senior tag
válasz vadászcsiga #594 üzenetére
én állandó időhiánnyal küzdök, jól jön, hogy tudom, hova tervezzek szabit, meg ilyenek.
-
vadászcsiga
félisten
Apphalmozóknak még egy pénznyilvántartó progi: MoneyWiz - Personal Finance,
3.99helyett 0.79 euró. -
Solar_Wind
senior tag
A kevesebb app néha több. Egyébként Ti hány %-át használjátok rendszeresen az app-jeiteknek? Nekem van 102 app, ebből szerintem 15-öt használok rendszeresen, és újabb 15-öt alkalmanként Körülbelül.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Solar_Wind #599 üzenetére
Én nem tudom hány appom van de rendszeresen szanálom őket ami nem éri el a szintet, könyörtelenül repűl. Egyébként 5 oldal van teli.
Az első 2 oldal napi-heti használatban van, a többi hébe-hóba de tudom hogy néha szükségem van rá. Az utolsó oldal mindig az új belépőké, néhány napig teszt alatt vannak aztán vagy lecserélem egy meglévőre, vagy delete.iTunesban viszont sokkal több van, ott olyan appok is vannak amikben látok fantáziát és várnak egy major update-re.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó makulátlan állapotban lévő iPhone 13 PRO MAX
- Lenovo Ideapad 1 82QD00CYHV W, cloud grey.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Kártyafüggetlen 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Eladó Komplett buildem GARANCIÁLIS szinte vadonat új!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen