- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizardman
tag
válasz univerzita #27997 üzenetére
Köszi szépen, hogy megnézted, akkor inkább írok a program fejlesztőjének, annyit megér a dolog, hátha válaszol! (ha pedig fizetni kell érte egye fene, elég hasznos kis program, és csak 300Ft-ba van.
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #28001 üzenetére
Én se találtam megoldást. Csináltam új fb reget de azzal is uaz lett 3 hónap után mint a régivel, megszűnt emailt küldeni meg pusholni. Csak a jelvény megy
[ Szerkesztve ]
-
Shoo
senior tag
Sziasztok!
Párom ismét visszatért ios rendszerre. Régebben már előfordult a probléma és most megint. App frissités után a rendszerbe kerül egy másik ikon, amivel nem lehet kezdeni semmit, amolyan szellemikon. Ezzel mit lehet kezdeni, hogy ne forduljon elő mégegyszer? Illetve hogy lehet törölni?
Alul a viber ikon ami alá fotorus van irva.Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
Shoo
senior tag
válasz purpledonkey #28005 üzenetére
Ugy sikerült megoldani, hogy töröltük az eredetit és ujrainditottuk a telot. Csak ez macera meg, hogy ezt mindig igy kelljen csinálni.... nahh remélem csak a viber csinálja.
Köszi azért!Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes az Easy bill reminder. 3 éve nincs frissítve, de hátha valakinek bejön így is.
-
T.ati
tag
Sziasztok!
Hol látom a Store-ban, hogy melyik alkalmazást hányszor töltötték le, mennyire népszerű?
-
Diokhan
addikt
válasz vadászcsiga #28007 üzenetére
A képei alapján megint akarok szerezni egy iPhone 5-öt ios 6-al
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
wayne1
senior tag
válasz vadászcsiga #28007 üzenetére
Kár, hogy ha továbbra sem frissítik akkor IOS 11 alatt nem fog működni.
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Családi kirándulás fényképeit, videóit szeretném összevágni.
Az "Emlékek" lehetőség jól működik, de ott nem tudok 3,5 percestől többet összevágni és 150 képre és 50 rövid videóra egy kevés.
Próbáltam az Imovie alkalmazást is, viszont ott a képeket és videókat nem időrendeben, hanem éppen visszafelé teszi be automatikusan. Van erre valamilyen lehetőség, hogy időrendbe tegye be automatikasan is és ne kelljen egyesével bepakolgatni?
Köszönöm -
huan
őstag
Sziasztok!
Melyik a legjobb, legegyszerűbben használható 360fokos panorámakép készítő program, amit ha Facebookra teszünk nem kell elindítani, hanem mozog a telefon mozgásával? -
Möhe
addikt
sziasztok
1password accom befagyott, az miért van? nem figyeltem,hogy valami miatt ezt tette volna, de most adnék hozzá 1-2 dolgot,de nem engedi, pénzért persze feloldja
-
Diokhan
addikt
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz vadászcsiga #28011 üzenetére
Bocs, lejárt a szerkesztési idő. Tudom, hogy a képen a 4S van, volt nekem is, fel ismerek egy iPhone tipust. A rendszer volt a lényeg.
-
half333
őstag
Üdv! Valaki tud hasonló programot a bubbli-hez,aminek a lényege h ne kelljen hozzá net?
-
FIREBLADE78
addikt
Epöl küld nekem áfás számlát,ha vásárolok store-ban? Céges kártyával tudnám csak megoldani.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
CharlieDrop
veterán
válasz FIREBLADE78 #28026 üzenetére
nem, csak saját névre, cégnévre csakis akkor, ha volume purchase programban vagy...
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
FIREBLADE78
addikt
válasz CharlieDrop #28027 üzenetére
AZ mi? hogyan kell azt
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
CharlieDrop
veterán
-
rumos XIII
aktív tag
Sziatok!
Tudtok olyan használható alkalmazást, amivel a pénzügyeket tudom nyomonkövetni? Mikor mire költöttem, összesítés, stb. -
Themes
aktív tag
Sziasztok. Én nem tudom az App Store ban berakni a letöltendő appok közé (kívánság lista) azt amit esetleg majd később akarok majd letölteni,nincs ilyen lehetőség!
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
boken
senior tag
válasz rumos XIII #28030 üzenetére
Szia,
én ezt használom jelenleg,teljesen jól teszi a dolgát.
költségkezelőTanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
ciceroo
tag
akkor itt is.. koin
van webes felülete is -
half333
őstag
Üdv! 360 fokos fénykép készítő programot tudtok ajánlani (lehetőleg olyan amihez nem kell internet kapcsolat)?
-
saltanus
aktív tag
Sziasztok !
Miert van az hogy pl van egy alkalmazas ami ingyenes (free) megis ker bankartyat a "vasarlashoz" ?
-
WestBam
senior tag
+1 a koinra. Jól használható, a címkék kicsit bénán lett megoldva, de a program szépen teszi a dolgát!
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Ragnar95
félisten
válasz WestBam #28038 üzenetére
Mondjuk ha egy faéknél nagyobb tudású app kell, akkor a Koinnal kitörölheti az ember...
Értem én, hogy ingyenes, de gyakorlatilag a legalapabb dolgokat sem tudja, amit egy kiadáskövető appnak tudnia kéne.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nofi
addikt
válasz Mela Kehes #28040 üzenetére
+1
Mi lenne, ha az összefoglalóban lennének tematikusan ajánlott alkalmazások? (lsd. Android alkalmazások topic)
Xbox GT: nozsolt
-
wardemi
senior tag
Szerintem jó ötlet. Én már régóta követem a fórumot offline és pl most épp én is vlmi költségkövető appot keresek és tudom is, hogy legalább 4-5x volt már téma. Ha lenne egy összefoglaló kb egyből lehetne látni mik a fő preferáltak (onnantól meg úgy is ajánlgat mást az iTunes stb). Kereső nem feltétlen barát mindig
Kár, hogy MoneyWiz gépre 25$.. így már annyira nem baráti, webes opciót meg nem találtam hozzá
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Van-e lehetőség billentyű alkalmazást cserélni az iphone-on? Van ilyen alkalmazás?
Köszönöm a választ!
-
Ragnar95
félisten
válasz Mela Kehes #28040 üzenetére
MoneyWizre +1, nekem is ez vált be a legjobban, eszméletlenül jó alkalmazás, tényleg mindent tud, amit egy kidáskezelő appnak tudnia kell De a nagy Koin imádat között már fel se mertem hozni, a végén még megkapom hogy ez drága és feleslegesen bonyolult...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mela Kehes
Topikgazda
-
wardemi
senior tag
válasz Mela Kehes #28047 üzenetére
ahogy nézem egy két havonta leakciózzák, hátha most április májusban is bejön, akkor rákapok (iOS,MacOS)
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
Mela Kehes
Topikgazda
Az összefoglalóba beírhatom a fontosabb programokat ha gondoljátok.
Küldjétek el nekem a programot belinkelve és hogy milyen fajta. Aztán majd ha nagyjából összegyűlt, akkor beírom. Ha lesz időm én is gondolkodom rajta."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
rumos XIII
aktív tag
válasz Mela Kehes #28049 üzenetére
Csak egy tipp, hátha úgy egyszerűbb: hozz létre egy google kérdőívet és rakd ki ide.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i7-1260P 16/512 QHD+2,8K
- Zyxel USG-110 Unified Security Gateway Eladó
- Megkímélt Pico 4 8GB/128GB VR Headset (OEM) + Kiegészítők
- Mac Studio M1 Max 10C CPU, 24C GPU, 32G RAM, 512GB SSD
- Asztali PC , i5 7500 , RX 480 8GB , 16GB DDR4 , 256GB NVME , 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest