-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bongeszo
aktív tag
-
bongeszo
aktív tag
Itunesban bal oldalon kiválasztom az ipadot, fönt pedig a fotók fület. Utána pipa a fényképek szinkronizálása innen-re majd kiválasztom a könyvtárat és ráteszi a kiválasztott fotókat. Ha legközelebb másik könyvtárat választok akkor az előzőt törli az ipadról... szeretném ha azok is rajta maradnának!
-
-
Mela Kehes
Topikgazda
Az utóbbi működött. Egyébként felmásolok képeket a fotók közé, majd azokat naplóba teszem, akkor kétszer annyi helyet foglalnak. Nekem elég lenne, ha csak a naplók maradnának, de a fotók közül sem törölhetem ki, mert akkor a naplóból is eltűnnek. Jól tudom?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
vadászcsiga
félisten
Nem a Fotók appban levő filmtekercsre gondoltam hanem az iPhotoban lévőre. Az világos hogy az előbbiből való törlés végleges de a másikban ha az x-re nyomok akkor csak onnan törlődik de vissza már sehogy sem tudom hozni. Újbóli megnyitáskor sem frissül a fototár.
A szerkesztettek között semmi nincs és semelyik gomb nem aktív hiába tapicskolom az elonezetben megis vannak fotók.
-
mondomén
őstag
Nee és nee! 5 gigát már kaptam, akkor hiába izzasztom itt a wifit. A képeket meg tényleg ugyan úgy átméretezi. Ennek nem örülök. Kiszedték az opciót ami a feltöltés minőségét állította és ugyan úgy átméretez letöltésnél. Nagyon jó...
@icecave
Dropboxba feltöltött képeket átméretezi akkor mikor letöltöd őket a cameraroll-ba. Ez mondjuk jegyzeteknél nem jó, nem lehet őket elolvasni...[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
nagyúr
Úgy mégis mi értelme 720p,de főleg 1080p filmeket nézni telón Úgyse látsz köztük semmi különbséget, mivel jóval kisebb a kijelző felbontása,de ha nagyobb lenne, a kijelző mérete miatt nem tűnne fel,de cserébe egy normális 1080p film alig fér rá egy 16os telóra....
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ACER NITRO 5 Ryzen7 5800H- 32GB RAM - RTX 3080
- ASUS TUF F15 Gaming Laptop - i5 11400H - 16GB RAM - 3050Ti
- XBOX Series X, dobozában, még 1 év gyári Microsoft garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Ej-ha Új Dobozos Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 Profi Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16/512 FHD+ IPS
- Keresek dobozos PS5-öt.
- Új Asus TUF A17 FHD IPS 144Hz Ryzen7 6800H 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- HP EliteBook 8560p notebook (15,6", I5)
- Silicon Power A55 2.5 256GB SATA3 - keveset ment
- Új Asus ROG Flow X13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch Ryzen7 6800HS 16GB 1TB Nvidia RTX3050 AktívToll Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen