-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
nagyúr
válasz erdoke #12974 üzenetére
Utószó a Camera Connection Kithez: az történt, amire számítottam, importálható kábelen keresztül USB-re kötve és közvetlenül a kártyáról is a fénykép és a videó is, le is játsza a fényképezőgép videóit az iPad, viszont az importálásnál csak thumbnaileket mutat, ha meg akarod nézni a videót, vagy a képeket nagyban, akkor meg kell csinálni az importálást, és az eszközön nézhető csak, tehát a tárhelyproblémát nem oldja meg - ezen persze az Apple külső bővíthetőséghez kapcsolódó hozzáállását ismerve nem lepődtem meg túlságosan.
Mondjuk a postázással együtt 4,39 EUR-t még így is megérte.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
törölt tag
Én is most néztem a weboldalán a hivatalos videót. Én a feedspot-ot használom, így szívesen váltanék rá, de ha csak iPhone-on lesz elérhető, akkor nekem kilőve, mert iPadem van. Remélem iPadre is meglesz írva az app. Kis pofás lett tényleg, nagy tudással. Főleg amikor a kijelzőt mozgatta és a kép vele eggyüttt mozgott, nomeg a kategóriák. Viszont a másik funkcióját nem értem. Ugye hírolvasó, illetve posztolhatunkmis "vicces" dolgokat. Olyasmi lesz ezen funkciója mint az instagram?! Mert akkor aokan fogják használni szerintem. Kíváncsian várom!
-
legiaap
nagyúr
Olyannal találkozott már valaki, hogy egy játéknak az archievementjei az istenért sem akarnak frissülni?
A Flow Free-nek a 90%-át teljesítettem, de a felét sem jelzi a game center.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Mela Kehes
Topikgazda
Hihetetlen, hogy a Pocket Informant-tal nem alakul a kapcsolatom. Időről-időre felteszem, majd egy hiba miatt mindig megválok tőle. Most áradoztam róla, erre ma reggel mi fogad.
A tegnap eg időpontban beírt két emlékeztető közül a program csak az egyiket jelzi. A NC-ben benn van. iPad-en mindkét helyen látom. Tegnap nem mutatott olyan emlékeztetőt, amit most igen.
Magas a léc, nem szeretem az ilyen apróbb hibákat."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
erdoke
titán
válasz Mela Kehes #13012 üzenetére
Talán a Reminders sync nincs jól beállítva.
Engem az idegel ki, hogy a badge nem frissül, csak ha minden nap megnyitom az alkalmazást. Az összes többi naptár app (pedig van belőlük sok, majdhogynem gyűjtő vagyok) frissíti a napot, még ha 2 hétig nem nyitom meg, akkor is.A legjobb aláírás a héten
-
Wlac
Ármester
Másnál is ennyire rossz a Facebook Messenger? Már túltettem magam azon, hogy kevésbé használható, mint az alap kliens, de tele van technikai jellegű problémákkal is. Az üzeneteket csak elvétve jelzi, a badge alig frissül naponta egyszer-kétszer, és akárhányszor belépek, mindig arra hivatkozik, hogy elvesztette a jelet (pedig egy méterre vagyok a routertől), és fél percet kell várnom, mire sikerül frissülnie az üzeneteimnek. Másnál is ennyire retek, vagy csak velem akartak szándékosan kitolni a készítők? (Mondjuk azt már megtették, amikor kötelezővé tették a programot.)
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
lacy86
addikt
Valaki probalta mar ezt a jatekot?
Farm Heroes SagaHa igen akkor arulja mar el , hogy kell a 40-es palyan atmenni , mert mar kb. 1,5 hete asszonnyal itt benazunk!
-
erdoke
titán
válasz DanielK #13014 üzenetére
A Calendar 5 is megvan, már ha arra gondolsz, és az frissíti a napokat rendesen. A Week Calendar ki van mellé téve, mert az tudja az ISO hetet is mutatni. A dátummal kevesebb gondom van, a hét számot viszont már februártól kezdve mindig eltévesztem.
A legjobb aláírás a héten
-
naksys
senior tag
Próbálta valaki ezt a Duolingo nevű appot? Azt írják tud magyarul, de nálam nem, vagy csak nem tudom átállítani?
-
bigdady
nagyúr
Fma usa vpn: spotify 320k
-
-
törölt tag
Ez a facebook paper akkor most csak a face híreket jeleníti majd meg? Mert arra külön app totál felesleges szerintem. Nem úgy volt hogy külső oldalak híreit is lehet majd rajta olvasgatni? Ahány cikk annyi írás :S
-
penge111
addikt
Skacok FMA-n 700+ credit szedhető ma össze, le ne maradjatok. nekem nem sikerült sajna egyik appra se a mai írt trükk, csak egy letötés után járt a kredit, de legalább ma mindenre megkaptam.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
polonic
félisten
Mi ez az fma kredit?
-
Blaise
veterán
válasz polonic #13031 üzenetére
Első hsz.
"Az egyik legjobb, és leghasznosabb "alkalmazás" (de inkább partnerprogram) az FMA alias FreeMyApps. Itt szponzorált alkalmazások jelennek meg amiket ha letöltünk, és használunk 30mp-ig, akkor a program jóváír nekünk x kreditet, amiket később gift cardokra, illetve egyéb értékes utalványokra váltatunk. Ehhez viszont szintén kelleni fog egy US account. Magához az alkalmazások telepítéséhez általában nem (néha van olyan app ami csak az US storeban érhető el), de a jutalmak beváltásához kelleni fog. Hasznos progi és sokat lehet vele spórolni.
Karácsonyi akciós app: Ez egy jópofa kis kalendárium, minden évben december első hetében érhető el, és minden nap ad egy ingyenes alkalmazást, vagy itunes zenét, klippet. Érdemes beszerezni."[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
válasz lacy86 #13028 üzenetére
Érdekes, ez iOS app? Nekem ezt írja i4-en: Unsupported
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
iPaden még nem frissült az új angol tanfolyam xD
-
bigdady
nagyúr
válasz Kicsirics77 #13043 üzenetére
Nem
-
b4zsi-
őstag
válasz Kicsirics77 #13043 üzenetére
Igen. Nem egyből, hanem 1-2 óra múlva ráfrissítettem FMA-ra és addigra hozzá voltak adva a kreditek.
-
bigdady
nagyúr
válasz Kicsirics77 #13047 üzenetére
Detto
-
b4zsi-
őstag
válasz Kicsirics77 #13047 üzenetére
Mondjuk én valamennyit játszottam vele vendég profillal az nem tudom mennyire befolyásolhatta a pontok megadását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali gép, Gamer PC / videóvágó gép eladó! i7 9700, 64GB RAM, RTX 3060Ti, egyedi megjelenés!
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple Watch Series 10 Alu 42/46 mm Alu/Titán GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- GIGABYTE B460 HD3 + Intel i7 10700F + Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen