Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Vírusirtó topic
- AI növeli majd az ételfutárok bevételeit
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Másodperceket gyorsít a kiszállításokon az Amazon
- Rendszergazda topic
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz Gsx-rr #33000 üzenetére
A Google Play Music a Google saját streamelős szolgáltatása. Olyan az is mint a Spotify, meg az Apple Music, de szerintem Androidon sem nagyon használják. Én próbáltam annó, de visszaváltottam a Spotira, pont úgy, mint ahogy az Apple Musicról is....
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
buci30
addikt
No teszteltem a YouTube Music-ot
Én le is mondtam a Spotify-tSokkal jobb zenék vannak és vannak mixek is.
A videó rész meg kb nem érdekel, hogy 720p mert ugyse klipet nézek hanem vagy fülesen vagy kocsiba Bluetooth hallgatom és arra tökéletes mint a Spotify csak jobb 😊
Plusz ez a reklám mentes YouTube meg főleg tetszik.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Rent
senior tag
válasz buci30 #33007 üzenetére
Én is lemondtam a spotifyt.
Eddig nagyon bejön. Pillanatok alatt lehúzott 70 videót kb 18GB összméretben. Music része is abból a szempontból jobban tetszik, hogy az első magyar előadóra rákeresve sokkal több anyag van fent, mint spotin.
Az lesz a hab a tortán ha rövid időn belül feloldják a letöltéseknél a minimum 1080p-t. Telefonon bőven elég amúgy a 720p, de én ipadre húzom le a videókat. Közel sem nézhetetlen 720p-ben, de látványos a különbség magasabb felbontáson. -
moleculez
veterán
Sziasztok!
Van olyan app, amivel az iPadot bevételi eszközként tudom használni Pencillel, mint egy rajztáblát?
A gép MBA Affinity-t Design-t használnék, az iPad pedig 2018 (aminek ugye van Pencil támogatása)
Ha nem muszáj, nem használnék duet displayt, ekkora tabon zavaróan kicsi lenne de ha nem tudtok jobbat, az lesz.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
oszy
veterán
Érdekes dolog történt. Megjelent egy app frissítés az appstore-ban! De olyan app akarja magát frissíteni, amit én le sem töltöttem!!! Valami kínai karakteres sz@rság. Hogyan lehet ez?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
buci30
addikt
Autó szellőzőnyílásba illesztehető mágneses telefon tartot vennék.
Lehet sima is, de ha van QI töltéssel rendelkező ami azért jobban tölt mint ahogy pl egy zene vagy egy gps app fogyaszt annak is örülnék.Milyet ajánlotok ebbe a kettő változatban?
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz royslade #33015 üzenetére
Ezt lett 😊 Erről volt teszt is írva elvileg jó.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Tud valaki jó alternatívát az iPades, gyári Photo Booth appra, ami iPhone-on is elérhető?
-
veterán
Sracok, valaki tudna mondaninolyan appot amibe kartyakat lehet hozzaadni/nem bank kartyat/ pl: ikea, rossemann, ilyenekre gondolok...
3njoy the Lif3
-
geleati
tag
Sziasztok! Nem találtam itt erre választ, ezért megkérdezném: van arra lehetőség, hogy egy alkalmazást (pl skpye) duplikáljak azért, hogy két accounttal jelentkezzek be, mint Androidon a dual app?
Soha ne dobj vízbe alkálifémet!
-
törölt tag
válasz Mela Kehes #33028 üzenetére
Ugyan nincs órám, azért ez hasznos információ volt. Ki tudja, egyszer még jól jöhet.
-
half333
őstag
Üdv! Unicredit alkalmazásról tud valaki valamit hogy lesz-e hozzá face id feloldás?
-
őstag
válasz MasterMark #33036 üzenetére
Ez a kommunikáció.
-
Noxy
veterán
-
őstag
válasz consono #33039 üzenetére
Eddig még nem volt olyan megállapítás, hogy az ujlenyomatos feloldás átverhető, ha rendesen vették fel azt. Ellentétben a face id-vel. Biztos van oka annak is, hogy a hatósági személyadat rögzítésben még mindig az ujjlenyomatot alkalmazzák mindenhol és nem a face id-t.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Valószínűleg csak arról van szó, hogy az ujjlenyomat kezelhető analóg módon. A (hatósági) folyamatok lassan követik le a technológia fejlődését...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Fricy78
tag
válasz half333 #33033 üzenetére
Nem tudom mikor használtad utoljára az alkalmazást, de már elég rég óta van benne face id-s belépés, ha arra gondoltál. Az utalásokhoz kell a kód továbbra is, de az kelleni is fog mindig szerintem.
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
Popes
őstag
"Biztos van oka annak is, hogy a hatósági személyadat rögzítésben még mindig az ujjlenyomatot alkalmazzák mindenhol és nem a face id-t."
Általában az ember nem az arcával tapizza a dolgokat, fel is adja a leckét a hatóságnak ha pl a gyilkos eszközön egy orrlenyomat van.Deus ex machina
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen