-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibere11
tag
válasz univerzita #20999 üzenetére
Üdv!
Jb van így itunest nem használok(mindig megszívat)
[link]
Ebből látod?Szerintem vagy 4 gb.De az micsoda?HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
cibere11
tag
válasz univerzita #21002 üzenetére
Üdv!
Akkor hogy tudom kideríteni hogy mi esetleg törölni?
[link]
Itt egy kép itunesból.HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
cibere11
tag
válasz univerzita #21006 üzenetére
Üdv!
8.1 van még a jb miatt majd 9 re frissítek de akkor restore.Phoneclan fizetős?HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
cibere11
tag
válasz cibere11 #21007 üzenetére
Üdv!
Megvan a program régen használtam de már nem tudom mit kell kikapcsolni hogy ne töröljön fontos dolgokat?KösziHTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
univerzita
addikt
válasz cibere11 #21007 üzenetére
A PhoneClean Pro fizetős ( jó drága) de ha neked 8.1 van akkor a ingyenes is működhetne( elvileg). És JB alatt a Cydia - ba nincs erre semmi app? Én Battery Doctor -ral szoktam törölni ( 1-2GB-tot azis tud törölni) Ha a PhoneClean - nál fogod akkor a Quick Clean- válaszd ( nemvesznek el dolgok)
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
nagyúr
válasz univerzita #21009 üzenetére
Azt is fontos megjegyezni, hogy az ilyen appok nem minden esetben tudnak törölni jelentős mennyiségű adatot, hiszen ezek csak a cache ürítésére képesek, amit ha betelik a tárhely, a rendszer saját maga töröl, ezek is ezt használják ki.
Viszont mivel az Othersbe számol az iTunes mindent, ami a többi kategóriába nem fér bele, így csomó hasznos dolog is oda tartozik (pl emailek), amiket nem tud törölni egyik cleaner app sem, így nem minden esetben tudnak segíteni a tárhelyhiányon.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
SoldierL
senior tag
válasz univerzita #21006 üzenetére
Én az icleaner pro-t használom, igaz fizetős de nem kell pc-re dugni ha tisztítani akarok.
-
cibere11
tag
-
Ragnar95
nagyúr
válasz cibere11 #21013 üzenetére
Nem lehet, hogy véletlenül valamelyik app rosszul mutatja a rendszer felé a saját adatát és így azt is az Othersbe számolja az iTunes? Illetve azt kéne megnézni, hogyha összeadod a telefonon megnézve az adott appok által foglalt helyet, akkor is ugyanannyi hely hibádzik-e, mint amennyit az iTunes othersnek ír.
Régebben előfordult, hogy pl filmlejátszó appban tárolt filmeket az Othersbe számolt az iTunes.
Régebben a DiskAid volt még jó cleaner app, de nem tudom, működik-e még mindig.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
nagyúr
válasz #99546112 #21016 üzenetére
Nincs feltörhetetlen rendszer, a konzolokat is fel tudták eddig mindig törni idővel, márpedig azok jóval keményebb diók, az a fő kérdés, hogy legális megoldás lesz-e, hiszen az USA-ban jelenleg legális a JB, viszont nem mindegy, milyen módszerrel érik azt el, nem használhatnak ki bármit, ha legálisan akarják azt tartani.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
cibere11
tag
válasz #99546112 #21016 üzenetére
Üdv!
Megpróbálom ezt a doktort
Ha tetszeni fog az ios9 akkor nem jbzek.Amik fontosak megvannak kivéve a navi.
Most már 3.5 gb van.de még ez is kevés mert ennyi cuccom nincs..[ Szerkesztve ]
HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
Nescafé
őstag
válasz univerzita #21019 üzenetére
Nekem is javult már 1,5 giga van.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 17.6.1 (21G101)
-
atees
őstag
Sziasztok!
Ha jb van fent és csinálok egy biztonsági mentést, majd egy restort akkor a jb-es biztonsági mentés mehet vissza a telora??
Másik meg, hogy az icloudból hogyan tudnám törölni az összes képet?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
univerzita
addikt
-
Ragnar95
nagyúr
Mehet vissza, igen.
local1: az akkuidőre mindenképp negatív hatással van, természetesen ha kilövöd és csak böngészel, a böngészés gyorsabb lehet, bár a rendszer kilövi az appokat, ha szükség van a memóriára, csak ugye ő mérlegel, h mi a fontosabb és nem tudja, h neked a böngészés fontosabb, mint az appok indítási ideje, viszont ha több appot használsz egyszerre, rögtön rossz, ha kilövöd őket a memóriából.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
nagyúr
válasz #05304832 #21025 üzenetére
Mondjuk a RAM nem viccből van, pont az a lényege, h ne kelljen újratöltened az adatokat és mentened folyamatosan, ergo 4-5 appnál már nagyon nem kifizetődő bezárogatni őket.
A RAM azért van, h kihasználja a rendszer, ergo mindig maximum közel kell lennie a telítettségének, ha megfelelő teljesítményt akarsz, az egyetlen baj ezzel mobil eszközökön ugye, h nem bővíthető a RAM, így sokaknak kevés lehet.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
nagyúr
válasz #05304832 #21027 üzenetére
Értem, így valóban logikus a dolog.
Mondjuk 10 app ritkán fut egyszerre valójában, sőt hibernálva se nagyon van ennél több, ezért megtévesztő a multitasking bar, mert ott nem csak a valójában a háttérben futó appok szerepelnek.
Bár 1GB RAM-mal több app is futhat a háttérben, de anno 4S-en JB-vel látszott, h valójában mennyi fut és úgy, h kézzel soha semmit nem lőttem ki, ez a szám 3-10 között mozgott.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nofi
őstag
válasz szezso15 #20996 üzenetére
Én is ezt hittem, de úgy látszik az ilyen erőforrásigényes alkalmazások azért okozhatnak meglepetést az iOS multitasking rendszerében. XCOM: Enemy Within leírásban is ez áll:
NOTE: XCOM: Enemy Within is a graphically rich game with advanced features. To OPTIMIZE your playing experience, you may want to turn off other apps before playing.
Mellesleg próbálta valaki sima Air-en? Nagyon kompromisszumos, vagy azért hozza a közel-PC-s szintet az iOS port?
Xbox GT: nozsolt
-
nofi
őstag
Tressy; Wlac
Tegnap megvettem Airre. A kép és a hang átvezetőknél sokszor nincs összhangban, de egyébként tényleg jól fut. Amitől féltem, hogy pályákon belül nézetváltásnál fog szaggatni, de egyelőre semmi ilyet nem tapasztaltam. Ügyesen van butítva, pl. játék közben nincs mimika, gyengébb effektek és textúrák, szóval ez még azért közel sem MetalXbox GT: nozsolt
-
univerzita
addikt
Holnap 8.4 17:00-kor!
-
Nescafé
őstag
-
SoldierL
senior tag
Szerintetek esélyes, hogy majd valamikor átportolják ios-ra a gta 4-et? Elbírnák a mostani vasak ha jól megcsinálják? Elég durva lenne
-
Ragnar95
nagyúr
válasz SoldierL #21036 üzenetére
Egyszer valamikor biztosan, de ez még évek kérdése, hiszen csak nemrég lett a SA portolása is lehetséges és a GTA IV egy sokkal újabb játék, jóval nagyobb gépigénnyel.
Még messze nem elég erősek a mobil hardverek ahhoz,h elfusson egy GTA IV szintű játék rajtuk...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
SoldierL
senior tag
-
Ragnar95
nagyúr
válasz SoldierL #21038 üzenetére
A SA 2013 végén jelent meg iOS-re, 9 évvel az eredeti megjelenés után, a GTA IV pedig 4 évvel később jelent meg, mint a SA, úgyhogy még bőven várnunk kell a GTA IV mobilos megjelenésére.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
FIREBLADE78
addikt
Tudtok olyan programot ami àtirànyìtja csak a nem kontaktok között szereplő számokat?Kontaktokat ne.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Ragnar95
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #21040 üzenetére
Nincs ilyen JB nélkül.
-
Wlac
Ármester
válasz SoldierL #21038 üzenetére
Platformfüggetlenül a GTA IV a Rockstar egyik leggyalázatosabban futó játéka. GTA IV grafikájú játékot simán el tudok képzelni IOS-re, de konkrétan a GTA IV-et semmiképpen sem.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
lacy86
addikt
Melyik angol/magyar ( magyar/angol ) appot hasznaljatok vagy tudtok ajanlani?!
Koszi!
-
cibere11
tag
Üdv!
Olyan appot keresek ami "összegyűjti" a face,insta dolgokat.Valahogy úgy hogy csak azt kellene megnyitni vagy az értetések közé betenni.HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
cibere11
tag
válasz erdoke #21048 üzenetére
Koszi de ez instat nem kezeli meg az ertesitesek koze is hogy rakom be? olyanra gondolok hogy pl lehuzom az erteseteseket es ott szepen latom hogy instan es facen is milyen friss dolgok vannak.De azert koszonom a segitseget.
HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
N_Norbi
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnélek meghívni benneteket okostelefon applikációnk 'Nearones' béta tesztjére.
Mi az a Nearones?
Új, ingyenes applikáció, mely lehetőséget nyújt felfedeni, megismerni az embereket magad körül (nem, nem társkereső :-)
Kíváncsi vagy kikkel találkoztál napi rutinod során? (suli/meló/vonat/busz/mozi/buli/akárhol)
Szeretnél hasonló érdeklödésű embereket megismerni?
Új vagy a suliban/városban/munkahelyen?
Nyitott vagy a világra, új arcokra, új kalandra?Próbáld ki Nearones-t mindenki más előtt, iOS és Android béta verzió Augusztus elején!
Küldj egy email a beta@nearones.com címre 'Beta - Android' vagy 'Beta - iOS' tárggyal, számitunk Rád!
Kérdéseidre szívesen válaszolok az erre a célra nyitott topicban.
Üdv, Norbi
[ Szerkesztve ]
lilifoxapp.com - facebook.com/app.lilifox - instagram.com/lilifox_app
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen