Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nescafé
őstag
üdv
Most van ez a sygic gps navigacion all regions ingyenes le is szedtem sztem jó is. Magyar térkép is elszedve hozzá.
Ez miben különbözik a többi sygic-től ? iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
r3dsnake
nagyúr
válasz bull84ghia #8005 üzenetére
Ó, tényleg 320. Reggel, félálomban elszámoltam.
-
Mela Kehes
Topikgazda
Ha a dropboxnak engedélyezem a helymeghatározást a camera upload miatt és fönt állandóan ott a jel hogy használja, akkor az tényleges használat és merít is? Minden képet feltöltött, mégis úgy tűnik, hogy használja.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Mela Kehes #8007 üzenetére
Folyamatosan használja. Az a lényege, ha helyszínt változtatsz, akkor megint keresi, hogy vannak-e új fotók és feltölti. Úgy tűnik csak aktív GPS-szel tud aktív maradni az app a háttérben, mert ha kikapcsolod, 10 percenként fel kell élesztened a telót (szól is push üziben), hogy folytassa a feltöltést.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Mela Kehes #8009 üzenetére
Az nem teljesen olyan, mert a reminder geofence-t használ (elsősorban cellaadatokra támaszkodik, nem műholdra), ezért kevésbé eszi az akksit. A geofence-t úgy ismered meg, hogy felül a nyílnak csak a kerete látszik.
-
Krisz79
őstag
Olyan app-ra lenne szükségem ami este beállítható, hogy minden netet kikapcsoljon.
( wifi- mobilnet.)
Reggel visszakapcsolja magát.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Blyan
félisten
Ingyenes a Real Piano Pro (iPhone, iPad változat egyarán).
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Krisz79
őstag
válasz vadászcsiga #8018 üzenetére
Este 22h-kor Nekem is be van állitva. (ne zavarj.)
De a netet,wifit-t hadja futni.
hozzáteszem tök föleslegessen.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Zozzer888
addikt
válasz Totheground #8021 üzenetére
Sleep Tracker?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Zozzer888
addikt
válasz Totheground #8023 üzenetére
Ez elég érdekes!
Mire jó ez pontosan?
-
vadászcsiga
félisten
Ma teszteltem az ingyenes Sygicet Mo-Ausztria útvonalon oda-visza, és elég pozitív véleményem lett róla. Csak iGo-val tudom összehasonlítani, ami feltunt hogy gyorsabb, és külön tetszik a sebességjelző táblák feltűnő megjelenítése. A következő tábla közeledtét méterben jelzi mint egy szövegbuborék. Kint már 60€-t fizettem gyorshajtásért, ezért tetszik ez a képessége.
-
Blyan
félisten
válasz vadászcsiga #8028 üzenetére
De csak korlátozottan ingyenes, nem?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
tylerddd
veterán
válasz vadászcsiga #8032 üzenetére
Az mire vonatkozik?! Csak mert a Sygic üzletem menüpont alatt valóban 20€ a K-Eu, 25 pedig a teljes Eu térkép. Viszont ha jól láttam az IAP vásárlás nem visszatérítendő. Ezek szerint ha nem jön be vissza lehet kérni az árát, ha nem IAP vásárlással veszem meg?! Kinek van erről infója?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
vadászcsiga
félisten
válasz tylerddd #8033 üzenetére
Passz. Mi az hogy nem jön be? Egy hétig probalgathatod, az alatt csak rájössz hogy jo e vagy sem. Melyik navinál van ilyen lehetőség? Semelyiknel.
Engem ahogy irtam egy út alatt meggyőzött, de még gondolkodom hogy megveszem mert meg van az igo hun-ro meg a DAHC, plusz Manchaster id-jére megvettük együtt a teljes eu-t de az rossz döntés volt. Vesz esetére jo.[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #8032 üzenetére
Nyilván, nekem is full EU van meg naviból.
(Csak azért írtam, hátha valaki árérzékenyebb. Bár a 10-20 eurós különbségek egy ilyen árú telefonnál nem kéne, hogy foglalkoztassanak bárkit is.) -
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #8034 üzenetére
bocsi DACH akart lenni
-
Zozzer888
addikt
válasz Totheground #8021 üzenetére
Na megvolt vele az első éjszaka Érdekes , de nekem 25%ot levett a 100%ra feltöltött akksibol:s
-
tylerddd
veterán
válasz vadászcsiga #8034 üzenetére
A teljes árú változatnál visszatérítik az árát, ha nem jön be, ott nincs kipróbálási lehetőség.
Egy út alatt meg szerintem nem lehet kitapasztalni egy GPS appot. Lemész pályán Pestről Szegedre, beba**na, h nem lenne jó. De Mucsalyröcsögén is tudná a dolgát?! Rajta lenne minden fikányi út a térképen?! De gondolom te egy holdbéli utazás során használtad, ami alatt összejártad vele a fél világot
@ nord_ Én megveszek minden appot, amire szükségem van, ha fizetős, akkor is, de azért egy 20-30€ cuccnál már szeretnék biztosra menni. GPS-t illetően meg ez hatványozottan igaz, mert amíg egyiknek bejön az iGO, addig a másik szidja és a Navigon-ra eszküszik stb. Szóval ezért sincs még fullos offline GPS a telómon, mert nem olcsóak és nem akarok ratyit megvenni ennyiért. Meg aztán ritkán kellene, de ha meg szükség van rá, akkor normális legyen.
-
bull84ghia
őstag
FMA 80-as app de a pontot nem adja meg
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
szabopali
aktív tag
válasz bull84ghia #8040 üzenetére
Nálam, reg nélkül is megadta a 80-at. Csesztesd....hátha.
szabopali
-
tylerddd
veterán
válasz vadászcsiga #8039 üzenetére
Igen ott lakom, ha idetalálsz a Sygic-kal, vendégem vagy néhány sörre!
-
nord_
veterán
válasz tylerddd #8038 üzenetére
Tökéletes navigációt sose fogsz találni, olyan nem létezik. (Saját tapasztalat, kipróbáltam az összeset, ami elérhető iPhone-ra.)
Amúgy meg ne azt keresd, hogyan nem tudod letesztelni... Sokkal inkább azt, hogyan tudod. Megkeresel néhány problémásabb címen lakó ismerősöd, rokonod címét és otthon, a fotelből a hét napban bőven van időd egy szimulációt végigfuttatni, hogy az adott lakcímet jól tudja-e.
-
matyi19
őstag
válasz bull84ghia #8040 üzenetére
Nekem se adta meg egymas utan 3 db. kulombozo 80as app-ra.
Ma volt egy 240-es arra, megadta -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
- 2K GAMER Ryzen 5 5600 X,ASUS 6700XT,32 GB RAM,
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen