- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Mivel énis teljesen új vagyok iphone világában, mától , ezért van egy pár dolog amit nem értek.
Pl hogy tudok olyat csinálni hogy vannak fent képek a telefonon és a telefonról letudom törölni? vagy itunes-ból tudom csak letörölni a dolgokat a telefonról?
Illetve van amolyan filekezelő program amivel pl meglehetne csinálni ezt a törlést?
3; ik kérdésem meg azlenne hogy ti milyen progit használtok ahhoz hogy wifin keresztül tudjak a gépről másolni dolgokat a telefonra?
4;ik kérdésem pedig az lenne hogy lehet a legkönyebben másolni dolgokat a telefonra? Mert pl arra nemjöttem még rá hogy videókat hogy tudok rámásolni, zenéket tudok szinkronizálni de videók nemjöttek össze. Egyedül azjött össze hogy megnyitottam itunes majd sajátgép és megkerestem a film amit kell és egyszerűen behúztam a mappából az itunes-on belül levő telefon ikonjába és így szinkronizálta, ez így jó?
Vagy ugyanúgy lehet képeket is meg videókat is szinkronizálni nem csak zenéket lehet? ha igen akkor tudtok adni esetleg olyan youtubeos linket ahol meglehet ezt tenni.
köszöntem a segítséget, sry az értetlenségemért de még új vagyok apple témában és fura kicsit, de nagyságrendekkel jobb az i4 mint az eddigi telefonom.
iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?