Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Felnyittatja a Google mobilappos üzletágát egy amerikai bíró
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Microsoft Excel topic
- Seed szerver topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fazr
senior tag
FIFA 12 - 0,79 €
Mondjuk aki nézi a toplistát az már biztos látta -
fazr
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
Nekem legjobban a Journal tetszik benne. Nagyon szép galériát lehet benne létrehozni, amit iCloudon meg lehet osztani, vagy saját weboldalra is fel lehet tölteni.
Persze a képszerkesztés része is elég jól sikerült, de arra eddig is volt több app, igaz nem ilyen szép. Egyetlen hátránya, hogy néhány funkció lassú iPhone 4-en, de komolyabb szerkesztést amúgy sem iPhone-on kell csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz Mela Kehes #1353 üzenetére
Hosszan érintve simán át kell tudnod helyezni legfelülre, de akár a képek közötti részt hosszan érintve is bármit be tudsz szúrni közvetlenül oda, ahova akarod.
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz Mela Kehes #1355 üzenetére
Ha iPhoto-ban a Photos fülön kétszer szerepel egy kép, akkor van csak duplán tárolva.
Pl Camera Roll-ból simán törölheted a képeket, a naplóba szereplő képek ott maradnak iPhoto-ban. A napló törlése után megtalálhatod az érintett képeket egy külön albumban és akkor törölheted azokat is iPhoto-n belül.
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz Mela Kehes #1357 üzenetére
Igen.
-
fazr
senior tag
válasz vadászcsiga #1509 üzenetére
Ha valamit törölsz a telefonon lévő fotók közül, akkor az törlődik iPhoto-ból is, kivéve ha a kép szerkesztve van vagy szerepel egy Journalban. Ha a visszakerül a fényképek közé, akkor kerül vissza iPhoto-ba is.
Telefonon kévő fotók = Photos/Fotók appben lévő képek
A szerkesztett képek mappájában nem rejtettél el véletlenül fényképe(ke)t? Kép szerkesztésénél az X jellel (alul jobbról a második).
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz vadászcsiga #1513 üzenetére
Az iPhoto-ban lévő filmtekercs = Photos appben lévő filmtekercs.
iPhoto-ból nem lehet törölni filmtekercsben lévő képeket, csak a Photos appen keresztül.Amit te csináltál az a filmtekercsben lévő egyes képek elrejtése.
Megszüntetni a rejtettséget így lehet:
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz Mela Kehes #1679 üzenetére
Szerintem az iPaden a Photos fülön állítsd be azt a mappát, ahol a videók vannak és synceld. Az Include videos legyen bepipálva.
Nincs iPadem, szóval nem próbáltam.
-
fazr
senior tag
"Because Apple says we need it because photos may contain GPS related data in the EXIF metadata." -Dropbox fórum
(#2174) mondomén
Feltöltésnél eddig is be lehetett állítani, hogy ne méretezze át, letöltésnél pedig még mindig átméretezi.Egyébként nekem sem írt jóvá semmit 500 MB kép feltöltése után. Később olvastam, hogy akik anno megkapták az 5 (később csak 3) GB-ot a PC kliens beta időszakában, azok már nem kapnak többet erre
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz icecave #2186 üzenetére
Megkérdeztem régebben Dropbox supportot és be is írtam a választ másik iPhone topicba.
The iOS app downloads an image that is best designed for the size of the screen. This may not be always the original file, however.
Egyébként egy ideje PhotoSyncet használom képek másolására.
PC-s program van hozzá, amivel lehet egyszerre több képet feltölteni Camera Rollba, valamint letölteni PC-re, ezen kívül van webes felület is, ahol szintén lehet képet fel és letölteni, valamint galériában lehet nézni a telefonon lévő képeket és videókat. Mindezt wifin keresztül. -
fazr
senior tag
Van Display Recorder app az App Store-ban. Nem vettem még meg, tehát nem tudom, hogy működik-e.
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
AVPlayer 1.50 úgy néz ki jelentősen javult teljesítményben:
★ Improved Decoding Performance
- Support H/W decoding for MKV and AVI (720P supported on iPhone3GS/iPodTouch4, 1080P supported on IPhone4 / 4S)[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz Ragnar95 #2661 üzenetére
A lényeg a hardveres dekódolás, ami következtében a videók lejátszásához sokkal kevesebb erőforrás kell. Tehát az akksi kevésbé merül és nem melegszik a telefon.
HDMI kábellel vagy Airplay-jel lehet TV-n fHD videót nézni, valamint AVPlayer van iPad-re is és ezekben az esetekben már számít a felbontás is.[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
Frissült az iOS-es iWork, mert a Mac-es iWork is megkapta az iCloud szinkront.
Bármit módosítasz iOS-en vagy Mac-en az azonnal módosul minden eszközödön.[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz Mela Kehes #6987 üzenetére
"Open in"-nel lehet Dropboxba is menteni és onnan megnyitni. Igaz kicsit macárás.
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz vadászcsiga #12553 üzenetére
Paypal is országhoz kötött, pl magyar paypal accounthoz csak magyar bankkártyát lehet hozzáadni.
(#12556) Mela Kehes: ha nincs kint ismerősöd, akkor igen.
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
Van olyan browser, amivel lehet tetszőleges fájlt feltölteni webes formon keresztül pl Dropboxból vagy a saját fájlkezelőjéből?
Ritkán kell, de akkor nagyon.
-
fazr
senior tag
válasz r3dsnake #15740 üzenetére
Ma feltettem a Breeze-t és mutatta 1 hétre visszamenőleg.
-
fazr
senior tag
válasz shai-hulud #18630 üzenetére
Hello,
Dropboxon belül kellett bekapcsolni a Camera Uploadot és amennyi képet/videót feltöltött automatikusan, annyi ingyen tárhelyet kaptál, maximum 5GB-ig. Ezt váltotta le a Carousel app által kapott 3GB-os ingyen tárhely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Lightyear - befektetési app
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tippmix
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk