Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AI növeli majd az ételfutárok bevételeit
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Vírusirtó topic
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
nagyúr
Lassan azért csak ideér a HERE MAPS: [link]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
polonic
félisten
Messengerben iPhoneonmiért nem működik a diktálás?
iPaden viszont megy -
legiaap
nagyúr
És lassan jönnek a komolyabb játékok is.
[link]How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Oliverda
félisten
Mi értelme van Keychain szolgáltatásnak, ha még a Wi-Fi jelszavakat sem lehet vele backupolni? Vagy ez csak az iCloud mentés sajátossága? Le lehet menteni valahogy a jelszavakat?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
-
Mela Kehes
Topikgazda
Akciós a Modern Combat 5.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
legiaap
nagyúr
válasz Mela Kehes #19014 üzenetére
Valaki játszott már vele? Mennyire zavaró benne az IAP?
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
Utolagosan is elnezest kerek mindenkitol. A t-mobile appja azt mutatja mennyi van mrg hatra, nem hogy mennyit hasznaltam. Igy mar kijon kb: 120 mega elhasznalt, 270mega maradt kb az 500bol.
Mea culpa, faj a sajat hulyesegem.It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
tonyqa23
senior tag
válasz r3dsnake #19018 üzenetére
Sőt, egyenesen gusztustalan ez az IAP. Ahelyett, h jót tudna az ember játszani, ingább csak mérgelődik, h semmire nem halad, ha nem fejed a bankkártyádat. Legalábbis amivel én nyomtam, csak kiidegelt.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
legiaap
nagyúr
A Facebook-nak mióta van hangja az appon belűl?
-
SpongyaBob
veterán
Srácok, arra nincs valami megoldás, hogy az appstore küldjön valami értesítést arról ha valamelyik app frissült?
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
legiaap
nagyúr
válasz SpongyaBob #19023 üzenetére
Szerintem nincs. Viszont az AppZapp tud figyelmeztetni.
-
cibere11
tag
Üdv!
Egyik haver regisztrált a appstoreba.Tett rá pénzt gift cardal.De nem tud vásárolni mert valamilyen kérdést tesz fel az appstore.Gondolom beírt valami válasz de azt már nem tudja mit.Ilyennel én nem találkoztam nekem megy a vásárlás de neki nem tudok rájönni hol tudná ezeket a válaszokat megváltoztatni.
(Ő szeretne fizetni de nem tud )
Köszi a haver nevében is.HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
Wlac
Ármester
válasz tonyqa23 #19020 üzenetére
Undorító egy valami az IAP, de a Modern Combat 4 esetében pont nem sok vizet zavart, mivel a második végigjátszással mindent fel lehetett oldani, amit meg tudtunk volna venni. Nem tudom, hogy az 5-tel mi a helyzet, de IAP és IAP között is van különbség.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
bull84ghia
őstag
válasz SpongyaBob #19023 üzenetére
Küldi az update mindig az appstore ha az adott alkalmazás fent van a készüléken, de ha nincs akkor az appzapp tud ilyet, leárazás,update valamint új appok megjelenése értesítés.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
SpongyaBob
veterán
válasz bull84ghia #19028 üzenetére
Igen? Hogy küldi? Nekem nincs JB meg ilyenek.
(#19030) Oliverda Szerintem nem egyről beszélünk. Nyilván ennyire hülye nem vagyok. Push-ra gondolok. Anélkül nem küld sehogyan se, hogy nem lépek az áruházba? WP-n például van ilyen.
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Oliverda
félisten
válasz SpongyaBob #19029 üzenetére
Az App Store ikon jobb felső sarkában megjelenik a kis piros kör benne egy számmal, ami a feltelepített alkalmazások frissítéseire utal.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
bull84ghia
őstag
válasz SpongyaBob #19029 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett. Én ha nem is lépek be az áruházba akkor is megjelenik a badget hogy xy update van.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
catroot
veterán
válasz bull84ghia #19031 üzenetére
Nekem nem szokott. Furcsállom is. De mondjuk olyan is volt már, hogy a háttérben frissült, nem is jelezte ki, hogy van frissítés.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
samgar
őstag
-
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
Laca1212
őstag
Melyik ingyenes file manager jó és ajánlott?
[ Szerkesztve ]
-
cibere11
tag
Üdv!
Akcióba megvettem a MC5-öt.i5s-en meglehet oldani hogy a ps3 controllerrel tudjam irányítani és még a telefon képét is kiküldjem a tv-re? A tv samsung okos tévé szerintem mindent tud
Köszi.
Az előző kérdésemre válasz: Felhívta a technikai segítséget.[ Szerkesztve ]
HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
-
Ragnar95
nagyúr
válasz #05304832 #19044 üzenetére
Senki nem mondta, h kell iTunes, akkor apple ID regisztráció...
Hogyha meg már van Apple ID-d és azzal akarsz letölteni ingyenes appot, akkor tuti nem kér payment infot.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bigdady
nagyúr
Es mar itt is az outlook 1.0.4
-
bigdady
nagyúr
Mi a kulonbseg a shazam es a shazam encire kozott? Erdemes megvenni?
Es ti melyik billentyuzetet hasznaljatok ajanljatok? Swipe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD
- HP OMEN Gaming 16 - ÚJ - GAMER laptop - i7-13700HX, 16GB, 1TB SSD, RTX 4070(8GB)
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Compaq 8300 Elite SFF, i5-3470, 8GB DDR3, 120GB SSD, WIN10
- Új, bontatlan AIRPODS PRO 2
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen