-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabopali
aktív tag
Na ez érdekes! vadászcsiga linkelt 1facebookost, minden menű magyarúl jelent meg. Az én FB appomat sehogyse bírom rávenni, h magyar legyen. Settingbe nincs ilyen opció ahol megváltoztatható a nyelvezet.?!
Freemyapps azóta ( vasárnap) nem tett fel szponzor appot, amióta reggeltem! Hoztam a formát
szabopali
-
nagyúr
Próbáltam már párat, a remember thw milk és a todo5 nem lenne rossz,főleg,hogy "oda-vissza syncelgetős". Sajnos, napi 1 sync engedélyezett, egyébként meg fizetni kell érte éves díjat.
aNote amilyen jó volt régen, mára annyira bonyolult és átláthatatlan lett.
Nem lesz itt gond a due-val, de a fejlesztőnek írni fogok, az biztos -
-
nagyúr
Mindenképp.
Néztem, a Handy safe pro-ból nincs lite verzió, viszont találtam egy ígéreteset: iPassSafe. Van lite verzió is, ki tudom próbálni. Ami jó benne, ingyenes PC kliens jár hozzá, az iHandy esetében ezért további 8 eurot kell lecsengetni.
Ebből a sima verzió 3 euro, és 5 az univerzális. Azt hiszem, elég lesz a sima is, ha bejön, mert csak iPhone-al akarom megoldani ezt a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Ezt az AgendaCalendart már viszonylag régen megvettem de sosem ajánlottam mert szerintem abszolut hasznalhatatlan ne tudd meg hányszor töröltem meg tettem vissza hogy hátha megszokom de semmi. Még csak nem is szép pedig minimálként hirdeti magát de a minimál nem abban merül ki hogy teljesen puritán egy app. Badge is csak az aktuális dátumot mutatja a napi taskokat nem. Hasonlom már volt egy csomó pl a Calvetica ami szebb is.
Azért hármunkkal jól elszaladt ló
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #409 üzenetére
El biza...
Nem tudom, nekem a heti nézete tetszik a legjobban. Amit írtál az nekem nem is tetszik képek alapján. Egy naptárban nekem az a legfontosabb, hogy lássam mi várható a héten.
A gyári csak havit tud állóban és legtöbbször úgy használom. Ha valami extra kell, akkor a gyárit használom.
(úgyis van beállítva, hogy a gyári mindent kitesz a notification centerbe, de minden másra az agenda marad.) -
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #409 üzenetére
Erről a Calvetica-ról írhatnál valamit. A honlapján azt írja, hogy naptár+tasks/todo is egyben. Ez hogy működik?
Meg van benne snooze. Lehet ez lesz icecave-nak a nyerő?
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
A 1password-nél ilyen gond nincs. A minőségnek ára van.
Na, van egy naptár és to do egyben. Calvetica Calendar néven fut. A "tasks" még nincsenek felvértezve emlékeztetővel. Mondjuk ha úgyis naponta belemész, akkor meg láthatod. Egy katt és váltasz az események és teendők között.
[ Szerkesztve ]
-
Solar_Wind
senior tag
Lassan kéne egy hivatalos App-tesztelő honlapot csinálnotok
(copyright) -
DanielK
addikt
Nem tudom, mert nem használom. Nekem elég volt az univerzális app. iPhone és iPad-re.
Calvetica Calendar review. A Quick Reminders funkció szimpatikus. Lehet, hogy a Due rövid életű volt?
Ez a nézet tetszik nagyon!(#416) Solar_Wind:
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Solar_Wind #416 üzenetére
És DanielK lenne az az üzletkötő
Tényleg Dany nem az vagy?Úgy látom a calveticárol már nem kell írnom semmit. Egyébként régóta nem használom nem is tudom meg van e még. Az AppStore érdekes módon a listában letöltöttnek mutatja ha meg belepek pénzbe kerül. Ki érti ezt?
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #418 üzenetére
Nem.
Bár papíron: vendéglátó és szálloda szakos vagyok, de már nem a szakmában dolgozom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Miután rábeszéltél a Due-ra, passzolod egy másikért? Hát hogy mondjam szépen? A harminc plusz kupak méretű lólengő hűvös fuvallata csapkodja a tarkódat ám.... Csak poén, ha nem akartam, nem vettem volna meg.
Majd számolj be légyszíves, mármint az appról, nem az előbbi mondatomról, ha megtörténne esetleg
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #421 üzenetére
icecave: végül megvettem. Húsvéti ajándékként megleptem magam vele (a szórakozás, mint itunes budgetbe már nem fért bele ).
Írtam nekik, hogy a tasks részre is tegyenek emlékeztetőt, mert úgy sokkal jobb lenne. Maga a naptár nézet nagyon tetszik. Felül a hónap, alul meg heti nézet. Nekem ez a legjobb így. A quick reminders is jó. ott igazából csak azt állítod be, hogy mit kell tenni és hogy mikor csipogjon neked (de igazából egy esemény lesz). Ami még tetszetős, hogy mikor csipog és te megnyitod, akkor feldob, egy ablakot, hogy mit csináljon. 10 perc múlva, 15 perc múlva, 1 óra vagy 1 nap múlva szóljon újra, vagy leokézod és kész. A tasks részen meg fel van sorolva, hogy mi a teendő aznapra. Ott is van ilyen nézet!
A Due percenkénti emlékeztetője azért nem tetszik, mert oké hogy hangot ad, de a zárolt képernyőt is összeszemeteli jelzésekkel. Annyiszor ott lesz, hogy mit kell tenni.Most válaszoltak, hogy a jövőbeni frissítésekben benne lesz a task emlékeztető is.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Nagyon tetszetős dologra lettem figyelmes. Ez neked is fog tetszeni icecave!
A beírt eseményhez több jelzést is rendelhetünk (a gyárinál csak kettőt, de itt szinte bármennyit). Ráadásul egy olyan kiválasztási felületen teheted meg, ahol alapból van 5-10-15-30perc, 1-5-10 óra stb. Ezek közül választhatsz, hogy mikor jelezzen. Így akár egy snooze folyamatot is beállíthatsz.
Itt, ha rányomsz a telefonra, akkor nézhetsz screenshotokat is.A Due-t egyelőre töröltem is.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Holnap jön az új angry birds. Már rég nem játszottam vele, kicsit untam. Viszont ez jónak ígérkezik, remélem az is lesz.
-
Mela Kehes
Topikgazda
Ennek a Gangstar Rio-nak valami gyalázat az irányítása. A járművekre gondolok. Olyan hirtelen felgyorsulnak, hogy lehetetlen velük közlekedni. A GTA-val össze sem lehet hasonlítani. Kár.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
szabopali
aktív tag
A JotNot Scanner pro -t használja valaki? Szeretném megkérni írja le a tapasztalatait, mennyire használható, mennyire látható az elküldött anyag a fogadónál és mennyire korrekt a pdf konvertálása? Köszönöm!
szabopali
-
nagyúr
Válaszolt a fejlesztő a Due-val kapcsolatban.
2 dolgot említettem neki, az egyik, hogy esetleg alul a reminders-timers-logbook között elférne még egy today fül,vagy valami megoldás arra, ami jobban szétválasztja a mai és egyéb teendőket. A válasz:
"I've some plans in the future to filter reminders. Meanwhile, reminders that are due today always have larger fonts for the time component."
Nos, nekem bőven elég volna ez is (fontot állítani amúgy is lényegesen könnyebb, mint új fület beszúrni alulra).
A másik, a calendar nézet. A válasz:
"A calendar view, I've noted your suggestion in the feature request list and will be reviewing them for future updates."
Ez nem olyan konkrét, mint az előző, meg tudom magamról, mit jelent az, hogy "felírtam", majd ha lesz idő, megcsinálom...
-
norbi2010
őstag
Új Angry Birds mikor jön?
-
Mela Kehes
Topikgazda
Egyből fizetős is lesz, vagy pár napig beetetésnek még ingyenes?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #431 üzenetére
Nem remenykednek benne, hogy ingyenes lesz. Azert remelem marad 80 cent.
-
DanielK
addikt
Én meg váltottam erre.
Így egy programban látom az aznapi teendőimet és eseményeket. Ráadásul minden magyarul jelenik meg (a naptárban, amúgy angol a program, csak ugye a lokalizáció itt hálistennek érvényesül, úgy mint Due-ban)
A következő frissítésekben meg lesz emlékeztető a taskokhoz is. Egy eseményhez ráadásul sokkal több jelzést állíthatok be, mint a gyári naptárban (ott ugye csak 2 van) és több mint 1 napra is állíthatom azokat. 1-2-3 nap, de akár 1 hónappal előtte is tud "szólni".(#435) Solar_Wind:
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #433 üzenetére
Nah, meg is jelent. 80cent
-
nagyúr
Helyesbítek: azt írja, hogy már most is "nagyobb fonttal van írva, ami mai". Ez nem igaz... igaz,hogy vastag betűkkel van írva, de ugyanolyanokkal mint a többi nap esedékes cuccoknál a figyelmeztető szövege... így aztán k*rvára nem tűnik fel a szemnek, ha ugyanúgy nem figyeli, hogy melyik nap van melléjük írva.
-
DanielK
addikt
egy nagy bajom volt a Due-val. Külön naptár kell hozzá. Viszont ezeket jobb szeretem egybe kezelni (emlékeztetők és események). ráadásul a meetingeket mindig is naptárba vittem fel. Arra kell nekem emlékeztető pl hogy e ste elmenjek tescoba bevásárolni, vagy elindítsak egy mosást stb. Ezt nem írnám naptárba, de erre egy külön program Szóval ez a calvetica jó lesz, ha már lesz a taskra is emlékeztető!
Ja és iPaden jobb, mint a Due volt. Ott sok helyet foglal a bal csík. Itt meg látom az előző és a következő hónapot egyben, jobb oldalt meg heti nézetben van. Látom mi "vár" rám, ugyanakkor a heti dolgokat is gyorsan átlátom!
Itt rákattintasz a telefonra és a 13. képre gondolok! Állónál többet látsz az előző és következő hónapból (szinte az egészet).[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
iPad nem pálya, oda nem akarom felteni a due-t.
Viszont agyalok a 1password-ön, viszont akkor már full hordozhatóvá tenném ieszközök és gépek között a dolgot, így a pc klienst is megvenném hozzá. Így már kicsit sok az ár, de lehet megérné, meg a jelszavaimat valami biztonságosra lecserélni, nem csak a 4-5-re amit általában használok felváltva.
-
DanielK
addikt
Nem tudom. Nekem biztos nem érné meg a pc kliens. Elég az iphoneon és ipaden. Ha be akarok pötyögni valamit a gépen, akkor előveszem a telefont. Nagyon ritkán ülök már gép elé (otthon). És akkor sem kell emlékeztető, mert olyat nem végzek már rajta (max játszom vagy ha nagyon kell, akkor office). Minden mást ipaden intézek, ott meg ott van a 1password.
Persze munkahelyen itt döglök 8 órában előtte, de ide meg nem hoznám be a jelszavaimat, más nehogy meglássa, lenyúlja stb.
A paragonnál (Handy Safe Pro) a kliens például virtuális billt használ, hogy nehogy valaki lenyúlja a gépelésed.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A Handy Safe Pro-t készültem megvenni, lényegesen olcsóbb, a kliensel együtt is, azonban kutakodás után többen írják,hogy nem igazán akar syncelni wifi-n, és mivel nincs trial, nem is tudom megnézni,hogy így van-e... Én viszont mint írtam, sokat vagyok gép előtt, nagyonis, így hasznát venném.
Plusz utoljára tavaly nyáron frissítettek rajta bármit is... kicsit aggasztó na.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Akkor itt a download alatt mit töltesz le?
Felment a munkahelyi gépre. 14 nap trial. Annó így vittem be a dolgokat és szinkeltem androidon. Aztán meg letöröltem.Azért nem ezt vettem meg, mert nincs ipadre. Nekem olyan kellett ami mindkettőn fut és egymással (a két ieszköz) syncelhető.
Persze a te döntésed. Nehogy úgy járjunk, mint a Due-val.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszi, külön nem írják ám le,hogy van trial, de ha buy-ra kattintok, kiírja, hogy :"We use instant delivery scheme. You will receive your registration code and download link via e-mail right after completing your order. The registration code will turn the trial version of the product into the full commercial one."
Szóval kipróbálom akkor, max bukom az 1,59 euro-s app árat, mert abból nem találtam lite-t.
Mi nincs iPad-ra? Univerzális app...
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Itt nem írták...
Viszont, ha mégis kell a desktop kliens, akkor:
*** Handy Safe Desktop support is available through In App Purchase. In this case you should download desktop client (new version) for free at http://handy-safe.com ***Egy lényeg, androidon az egyik legjobb volt, számomra.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Appstore-ban viszont igen, keress rá
Írtam pár kérdést a fejlesztőknek, hisz akkor már ugye laptopon és asztalin is syncelném körbe a "hard password"-öket. Aztán nem tudom, egy licenszel hány gépet tudok használni (nem iOS-en, ott ugye 5-öt).
Jahh, és magyar nyelvet is ír. Na, majd beszámolok a fejleményekről.
-
DanielK
addikt
K*pd b*!!!
Már meg is vettem. 1. mert magyar nyelvű (bár a gépen a kliens nem) és a legfontosabb azaz 2. androidos mellett nekem már megvolt a desktop.
Így vagy a 1password univerzális pro árát bukom, vagy megveszem 50$-ért a klienst. Inkább hagytam a klienst és jött 1,59-ért a Handy Safe. -
vans?
őstag
Space rocks!
hábm bábm
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB DDR5 512GB NVMe gar
- MSI Katana GF76 12UGS - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-12700H - 16GB - 1TB SSD - RTX 3070 Ti - Win10 PRO
- Szinte új Krups XS 600010 cappuccino set (tejhabosító) eladó ajándék Krups tisztítótablettával
- Új!Wanbo X5 Pro Projector
- Gamer - Pc majdnem a vga - árért ? Best buy !!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen