- Milyen NAS-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- IFA 2024: Wi-Fi 7 és FritzOS 8 az AVM-nél
- Mikrotik routerek
- Humanoid robotok: Kína legyőzné a Teslát
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0ski
aktív tag
válasz Mela Kehes #11001 üzenetére
Ha letöltöd a programot, akkor engedélyt kér profil telepítéshez. Ha ez megvan, akkor a VPN beállításokon belül lesz egy halom csatlakozási lehetőség, országonként. Ott tudod megadni, hogy hova csatlakozol.
Ha csatlakoztál, akkor a VPN programmal ellenőrizni is tudod, hogy milyen IP és milyen ország.
Ha ez megvan, akkor jöhet az FMA -
Xero
nagyúr
-
Xero
nagyúr
Amit én használok ilyen célokra: JustfreeVPN
-
m0ski
aktív tag
válasz matyi19 #11008 üzenetére
Ha elindítod a programot, akkor utána engedélyt kell hogy kérjen egy 40 VPN beállítást tartalmazó profil telepítésére.
Ezt fel kell rakni, utána a VPN beállításoknál ott lesz országokra bontva.
Egyébként ha nem akarsz ezzel bajlódni, akkor ajánlom a Xero által ajánlott JustFreeVPN oldalt, ha az ott leírt szervereket beállítod manuálisan, a végeredmény ugyanaz. Kipróbáltam -
Blue@X
senior tag
Sikerült összehoznom az iPaden a PC-n futó XBMC elérését, VLC tökéletesen látja és kezeli a benne lévő filmeket és azokat tökéletesen le is játssza. Így nem kell sem Plex, sem Air PlayIt.
-
bigdady
nagyúr
Sajnos en sem értem hogy kell
-
dzsonesz
tag
Ez mi ez?!
Istenem, aki ilyen pihent marhaságot kitalál és azt meg is valósítja...(#11017) oszy: Amit tudok az sajnos nem ingyenes, de garantáltan jóféle. már egy jó ideje használom nagy elégedettséggel: Fileexplorer
[ Szerkesztve ]
-
dzsonesz
tag
válasz Mela Kehes #11021 üzenetére
Az egy nagy klasszikus.
De megveheted egyébként, csak picit turbóztak a grafikán: Wizard of war[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Nem tudtok olyan kamera app-ot amivel 60fps-sel lehet felvenni?(5S-hez)
FilmicPro-val lehetne elvileg, de az fc-zik. -
madgie
titán
-
madgie
titán
válasz DanielK #11031 üzenetére
Ami újdonság: tetszőlegesen buherálható framerate 720p-nél. iPhone 5-ön lehet akár 48p, akár 60, de akár 32, ha neked az tetszik (48p-nek azért van értelme, mert a 24p kétszerese, a Hobbit is úgy készült). iPhone 5s-nél a 120 frame/sec is mehet, alatta nem tudom, lehet-e tetszőlegesen buherálni.
Ja, az 50p lehetőség ez esetben azért jó, mert a 60p egyes műfényes környezetben sávos képet eredményez (ami összefügg a záridő és az itthoni 50Hz-en alapuló váltakozó árammal). Ilyenkor átlököd 50p-re és jó lesz.
Amit már rég tud és csak "normális" képfrissítésnél tudja (30p-ig): a gyárinál combosabb bitráta használata. Tisztább, élesebb, kevésbé (mikro)blokkosodó videokép, de a helyet így fenemód tudja zabálni. Ezen kívül tud widescreen maszkolást (olyan képarányra vágja a videót, mint amit a moziban szoktál látni), testre szabható chroma key-t (zöld/kék háttérként ismerheted), audio/video hisztogram mutatását, az egyes klipek elejére rakhat tartalomsegédletet (dátum, idő, "csapóegy", ilyesmi, a vágásnál segít).
Szóval elég combos kis app, de átlagos használatra talán feleslegesen profi.
-
szepi88
csendes tag
Sziasztok! Appsgonefree megfelelője létezik Androidra?
LG F6 & iPad Air (Android & iOS)
-
dzsonesz
tag
Ingyé van az Infinity blade, illetve a Plexet is szépen leárazták, szedjétek!
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Én most rákaptam erre a clumsy ninja-ra. Tetszik
-
bigdady
nagyúr
válasz Mela Kehes #11041 üzenetére
Asszem ez amikor sokszor egymás után kell ütni a fejet amíg nem teljesül a feladat százalék.
-
bigdady
nagyúr
válasz Mela Kehes #11043 üzenetére
Hányadik level? 8-nál járok.
Stroke simogatást is jelent[ Szerkesztve ]
-
nauro
aktív tag
válasz Mela Kehes #11045 üzenetére
Simogasd a fejét, ameddig teljesen be nem töltődik a csík
-
r3dsnake
nagyúr
Ez a ninja tényleg rém aranyos.
-
vans?
őstag
Valaki hasznalja a Cubby-t? Kaptunk az egyetemen 100 gigat egy evre, szimpatikus, viszont valamiert baromi lassan masolodnak bele a cuccok, pedig meg csak 2,5 giga egyetemi anyagot nyomattam ra...
[ Szerkesztve ]
hábm bábm
Új hozzászólás Aktív témák
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Politika
- Mobil flották
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kés topik
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB DDR5 512GB NVMe gar
- MSI Katana GF76 12UGS - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-12700H - 16GB - 1TB SSD - RTX 3070 Ti - Win10 PRO
- Szinte új Krups XS 600010 cappuccino set (tejhabosító) eladó ajándék Krups tisztítótablettával
- Új!Wanbo X5 Pro Projector
- Gamer - Pc majdnem a vga - árért ? Best buy !!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen