- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobooo
addikt
válasz norbi2010 #4000 üzenetére
Reedemelj Amazon Gift Cardot. És vásárolj az Amazon-ról valamit. Van amikor van szállítás Mo-ra is, de ha nincs is akkor megrendeled egy külföldi ismerősöd nevére és Ő tovább küldi neked postán stb. Én is ezt fogom tenni, de ha nem használnád a Gift Cardokat semmire, szívesen elfogadom.
-
b4zsi-
őstag
FreeAppSlotson hogyan szereztek annyi spint. Nekem sajnos appok nem jönnek napi 2-t kapok. A linket kell megosztani? Az csak akkor ér valamit, ha valaki először tölt le? Ti hol hirdettétek vagy hogyan jön össze a napi 10-20 ezer kredit?
-
DiVaD
senior tag
Ingyenes lett a Jay & Silent Bob in: Too Fat To Fly
Nem egy nagy szám engem kb. 5 percig kötött le, de hátha valakit több időt tölt el vele. -
norbi2010
őstag
Ezen gondolkoztam én is,csak nem tudom hol van olyan ahol Mo.-ra is szállítanak.Az lenne a jó ha lenne UK Amazon gift card is
Külföldi ismerős meg nincs sajnosb4zsi:én azt csinálom,fórumokon szoktam megosztani,meg csináltam egy blogot is
Így ha jobb napom van összejön 150-200 spin is naponta,meg 100-150k kredit.[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #3995 üzenetére
Néztem macre ott megérné, de iosra szerintem felesleges. Mivel tud többet mint a gyári?
-
norbi2010
őstag
-
vadászcsiga
félisten
Nekem most van egy olyan sponsor appom amit meg kell vásárolni hogy kapjak érte pontokat. Nooormális? Volt már ilyen?
-
Kicsirics77
veterán
válasz vadászcsiga #4012 üzenetére
Vótmá
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
sirszevenap
addikt
válasz vadászcsiga #4012 üzenetére
Bankkártyával? Hát persze!
-
Kicsirics77
veterán
válasz sirszevenap #4014 üzenetére
Most ezt kihagyom mert megvan a gift card
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
vadászcsiga
félisten
válasz sirszevenap #4014 üzenetére
Ez az igen. Srácoknak elgurult? Ha meg akarnám venni nem járnék az oldalukra.
-
sirszevenap
addikt
válasz vadászcsiga #4016 üzenetére
Jogos!
Jut eszembe, ha olyan kattint a FreeAppSlots ref linkemre, aki már játszik, attól nem kapok már pörgetést?
-
norbi2010
őstag
válasz sirszevenap #4017 üzenetére
Nem.
-
vadászcsiga
félisten
Maradt olyan videólejátszó a store-ban ami lejátssza a hangokat vagy mindet kiherélte az apple?
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #4019 üzenetére
Elvben CinePlayerX viszi a hangokat, csak másban nem túl jó és drága is...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
sirszevenap
addikt
Egyébként mikor tűnik el ez a Fizetős app a listáról?! Bezzeg az ingyenesek se perc alatt köddé válnak ha nem figyelünk...
-
r3dsnake
nagyúr
Ezzel mi a gond? Ha átszámolod kb ugyanannyi értékű pontot kapsz, mint amennyibe az app kerül. Tehát lényegében ingyen van (és a pontod is növekszik, így hamarabb kiválthatod).
Hopsz, bocsi a dupláért.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
én megvettem, mert tetszik. és még kreditet is kaptam.
-
Blaise
veterán
válasz sirszevenap #4025 üzenetére
US Store-al a magyar bankkártyád nem fog működni.
-
DanielK
addikt
válasz sirszevenap #4025 üzenetére
én magyar accal használom. így meg tudtam venni.
-
sirszevenap
addikt
válasz DanielK #4027 üzenetére
És akkor is 0.99 volt? Különben igen, nem lehetett sajna beállítanom az US accal a bankkártyám adatait.
Ezt kaptam.Ezután én azért visszajelentkezek US-ba, nehogy valami böki legyen.
(#4028) szabopali: Ugyan ez történt velem is. Csak frissítgettem, frissítgettem, vártam, hogy eltűnjön, de semmi... Egyszer csak azon kaptam magam, hogy már töltöm. Okosak ezek... és mi be is vesszük. De vonzott a 320 Credit (and more?!) úgyhogy hátha. Remélem telenyomnak ezután ingyenes sok kredites appal!
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
-
Tibee86
nagyúr
FreeAppSlots nektek megadta a Tiny Castle-ért a 10 pörgetést? Tegnap este óta már vagy 4x leszedtem,
de nem adja meg. Gondolom az lehet a baja, hogy előtte 1-2 órával már az FMA miatt leszedtem. -
Mela Kehes
Topikgazda
A freeappslots-on csak facebook-on keresztül lehet a krediteket beváltani?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Mela Kehes #4034 üzenetére
Szerintem igen.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Mela Kehes #4036 üzenetére
2 perc csinálni egy kamufb-t.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #4006 üzenetére
Ezek után nem veszem meg. Még mindig a gyari a legjobb.
-
nagyúr
válasz Mela Kehes #4041 üzenetére
Én alapból nem értem,hogy tud fennmaradni egy ekkora bugos f*srakás, komolyan....
-
Mela Kehes
Topikgazda
A battery programoknak mennyire van értelmük? Battery Life Pro, Battery Doctor meg ilyenek.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
C4mp3r
addikt
válasz Mela Kehes #4047 üzenetére
gyakorlati haszna nem sok van. en a battery doctort szeretem, mert system appnak is elmegy, lehet nezegetni melyik program mennyit fogyaszt, meg, hogy mikor volt utoljara ujrainditva a telo, etc. szerintem nem art van fent egy ilyen is.
-
Blaise
veterán
válasz Mela Kehes #4047 üzenetére
Semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest