Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Nincs meg mert egyelőre drágállom, már sokakat megkérdeztem róla, elolvastam 100 véleményt megnéztem róla az összes videót. Jó lenne ha mondjuk holnap leakcióznák. Megkérdeztem őket ingyenes próbaverzió ügyben de nem tervezik, az is igaz hogy felesleges mivel az 5 csillaggal már bizonyítottak.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #201 üzenetére
Egyelőre a Calendar Weeket használom.
-
Solar_Wind
senior tag
Nekem meg még mindig nem jelennek meg a naptárbejegyzések az icloud.com-on. Nem értem. Ötlet vki?
-
szabopali
aktív tag
[link]Eljött aminek el kellett jönnie...fusson ki merre lát
szabopali
-
gzbotii
veterán
-
Solar_Wind
senior tag
válasz Solar_Wind #206 üzenetére
Közben megoldódott. Google Calendar volt beállítva alapértelmezettnek.
-
vadászcsiga
félisten
DanielK
Múltkor panaszkodtam hogy eltünt az appstore-ból a Push the page app amivel asztali gépről linket tudtam push üzenetként átküldeni telóra. Akkor kutattam egy hasonlóért és találtam egy zsákba macskát 79 centért de nem tudtam hogy milyen ezért hagytam a francba. Most ingyenes, ajánlom figyelmedbe: PushInk.
Kicsit nehézkesebb mint amit kerestem de ez a leghasználhatóbb ami elérhető. -
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #212 üzenetére
Köszi!
Már töltöm is! -
nagyúr
Ez?
Mert ha igen, azért 4 vs. 0,79 eur-ért elvárnám,hogy a due SOKKAL jobb legyen a Dooo-nál. Nekem az kell, hogy egyszerre lássam a mai és az "általános érvényű" teendőket, utóbbinál 2 oszlopban van. Lehet óránkénti, és naponkénti b*szogatást is kérni, így nem felejti el az ember. Viszont már hibát is találtam: bármit létrehozok, a todayhoz pakolja, és csak 24 óra után kerül át a másik oldalra, akkor is,ha nem mai dátumot adok meg. A másik, hogy nincs badge.
-
vadászcsiga
félisten
Egyébként én is megvettem a Week calendart így most van egy csomó ilyen tipusú programom de mégsincs egy sem
Magyarul ugyanott vagyok ahol előtte de belenyugszom mert valószinűleg bennem van a hiba, túl sokat várok el egy ilyen programtól. Kár mert a telefon képes lenne rá. -
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #219 üzenetére
Összegezve: 2do, Week calendar, Agenda calendar, meg az előzőleg említett todo appok. Ha még a Due kell a boldogságomhoz felkötöm magam soha nincs vége?
-
Solar_Wind
senior tag
válasz vadászcsiga #220 üzenetére
Ez abszolút így van. Ezt a Due-t még megsasolom, mert nem ismerem Egyébként a gyári emlékeztető nem jó? Én belenéztem most, nekem jónak tűnik.
-
szabopali
aktív tag
válasz vadászcsiga #212 üzenetére
Ez jobb vagy több annál mint amikor küldök egy mail-t a telóra benne a linkek?
szabopali
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #220 üzenetére
Nyilván, a doo sem az én appom lesz...
Összegezve nem rossz, pozitívumok:
- 2 oszlopba rendezi a ma illetve az összes többi tennivalót
- lehet óránkénti, és naponkénti figyelmeztetés ismétlést beállítani
- lehet lockolni a bejegyzést, elkerülve a véletlen törléstNegatívumok:
-ha létrehozol egy bejegyzést, egyből a mai teendők közé teszi, csak 24 óra után kerül át a másik oldalra, függetlenül attól,hogy lehet épp csak a jövő héten lesz aktuális
- nem lehet pakolgatni őket fel le, illetve egyik oszlopból a másikba manuálisan, csak van 2 fajta prioritás, meg a prioritás nélküli
- nincs badge
-nincs "tól-ig" rész, mint a caleandarban,hogy addig a noftif. centerben ottmarad, míg aktuális az "event".Összességében lehet,hogy hozzá lehet szokni, de nem ilyet keresek. Ami miatt hagyom, az a két oszlop, mert így mutatja a ma illetve az általános teendőket legalább együtt, így mindet látom egyszerre.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Solar_Wind #221 üzenetére
Egyébként a gyári emlékeztető nem jó?
Jó jó csak kicsit buta. -
nagyúr
válasz vadászcsiga #224 üzenetére
Észre sem vettem, pedig felül "görgettem" a history előjöjjön!
Akkor a badge-t visszvonom, de ha át lehetne tenni a today-ból a másik oldalra manual, nekem megfelelne a cucc. Így most amíg egy másik napra szóló értesítő nem "áztatta a lábát" 24 óráig a today-ben, addig nem megy át. Így azt hiszem, hogy ma még van elintéznivalóm, közben meg nincs is, csak hoztam létre párat, ami a napokban esedékes
Lehet írok a fejlesztőknek ezügyben...
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
A 3do és a Today to do tud ilyet meg a tegnap megvett 2DO is. Azon a napon jelvényez amelyik napon a task van.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #218 üzenetére
Én a Due-ba teszem a teendőimet. Aznap teszi ki a badget, amikor a teendő esedékes, ha nincs, akkor nincs is badge!
Emiatt tetszik! Nekem a week calendarral együtt teljes lefedi amire kell.
Persze egyik sem 100%-os. A week calendarból az hiányzik, hogy az ikonon legyen, hogy hanyadika van, de ez az apple miatt nem lehet. A dueból meg az, hogy a snooze ne csak 1perc vagy 1óra legyen!A gyári emlékeztetővel az a gond, hogy nincs badge és eltűnik a jelzés, ha mást csinálsz.
-
DanielK
addikt
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #227 üzenetére
2DO nem túl bonyolult? Mintha valaki írta volna... Mert lehet megveszem azt is most akciósan...
-
DanielK
addikt
Nekem bonyolult. Két dolgot kérdezhetek?
1. Miért kell neked ez a két oszlop? Nálam a Due-ban be van állítva, hogy a mai és elmúlt de le nem okézott dolgokat kijelzi badge-dzsel. A többi meg ott van a programban. Ráadásul tud magyar nyelven a dátum része. Ha mai az esemény, akkor beteszi az időt amit beállítottál, mellé meg odaírja, hogy mai. Pl.: 16:00 - mai és a következő sorban ott, hogy mia az. A március 20-i eseményre ezt írta: 9:00 - kedd. Közeli az esemény (meg a héten már nincs kedd) így a napot írja ki. A többinél: 16:00 - április 1. Tehát még a dátumon sem kell gondolkodnom.
2. Mirt kell tól-ig? Nem elég, hogy emlékeztessen arra, hogy meg kell csinálni? Ha már elkezdted, akkor meg úgyis csinálod. Ebben meg ha van valamire egy órád, akkor beírod adott időre amit meg kell csinálni, majd a következő órára beállítod a másikat. Egyik to do app sem fog emlékeztetni, hogy lejárt az 1 óra, fejezd már be, mert csak 1 órát adtál magadnak. Ha nekem ilyen kell, ott a week calendar. Ott is tudsz görgetni, ha nem csinálsz meg valamit.vadászcsiga: őszintén! Mi a különbség egy to do és egy emlékeztető között? Nekem már megvan a boldogság ezzel a kettővel: week calendar + due.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Szerintem mindenképpen vedd meg ilyen olcsó soha nem lesz. Nem bonyolultabb mint egy másik todo app, sok a beállítási lehetőség talán ezekben lehet elveszni viszont csak egyszer kell megcsinálni mivel dropboxba szinkeli a beállításokat is. Olyan mint egy bőrkötésű papír határidőnapló. Tudod a 20. században voltak ilyenek várj mindjárt keresek egyet a google-ban
DanielK
Egyik erre, a másik arra van kihegyezve.[ Szerkesztve ]
-
Solar_Wind
senior tag
Hű, ez a Due ez jó drága
-
vadászcsiga
félisten
válasz Solar_Wind #233 üzenetére
Drága hát de azon kívűl hogy week calendarból egy mozdulattal át lehet tenni a bejegyzést szerintem nem tud többet mint a 3do ami ingyenes. Ott is van snooze meg mindeny nyalánkság.
-
nagyúr
Mert jó,hogy magam előtt látom a napi, és a még akár több napig aktuális dolgokat. Teszem azt, vannak olyan taskjaim, ami mondjuk adott hó 1-5ig érvényes, minden hónapban (pl számlák, tb befizetése), ez jólenne,ha minden nap figyelmeztetne (mármint adott hó 1-5ig), majd ha készvagyok vele, akkor át tudjam tolni a következő hóra, hogy akkor is szóljon.
-
nagyúr
Na, a 3DO ingyenes, és amit tetszik benne,hogy be lehet állítani, hogy óránként, naponta, hetente, havonta ismételjen figyelmeztetőket. Ez nagyon jó! Valamint etől függetlenül még szuniztatni is lehet őket, 15-60 percenként, amíg "ki nem lövöd". Sajnos, túl sok helyet hagy egy oldalon a dolgoknak, így max 3 emlékeztető fér el az appban, utána már scrollozni kell.
Szóval, a fentieket tudja a DUE? Ha igen, szerintem rátámadok... a lényeg,hogy lehessen heti-havi rendszerességű figyelmeztetéseket beállítani, és ezen belül jelzés időpontjában szundiztatni is, amíg nem végzem el az adott dolgot. Valamint,ha utána kipipálom, hogy kész, akkor ne törölje, hanem mivel heti/hai rendszerességű, a következő alkalomkor szlójon megint.
A dooo ugyanis hiába állítod be napi ismétlésre (ez a legtöbb se heti, se havi), ha beállítod,hogy elvégezted törli. Historyba rakja, ahonnan már nem lehet vissza hozni,csak törölni. Lehet hosz szép, meg egyszerű-letisztult, csak gyk. használhatatlan, nem éri meg a 0.79 eur-t sem.
-
DanielK
addikt
Szerintem mindezeket tudja!
Itt nézd végig, hogy miket tud és startolj, ha bejött, szerintem.
Egyedül tól-igot nem tudsz beállítani, csak egy időpontot, amikor szól neked. Onnan viszont van szundi, de akár egy második hosszabb csöngés is beállítható, de egy gombnyomással leokézható vagy eltolható perc/óra/nappal. Ami ismétlődik, az ott marad a következő időpontig újra stb. Nekem megérte az árát, ráadásul univerzális és így ipaden is látod a teendőidet/emlékeztetőidet!
Ha valamit töröltél, akkor az a Logbookban jelenik meg és egy kattintással visszaállíthatod!Tegnap eldöntöttem, hogy megveszem a 2do-t. Szerencsére leárazták, de nem jött be. A 2do normál árán (ha így gondolkodom), van egy brutál jó naptáram és egy mindent igényt kielégítő reminder/to do appom!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Igen, nézem közben a rewiev videókat, és tudja. Viszont még gondolkodom, mert a 3do ezt ingyen is tudja
2do-t én is megvettem, az megy is kukába, nem jött be. Dooo jó lenne, ha még lehetne pár dolgot állítani. Clear már rég a múlté, egyszerű, de sajnos túlságosan is (egy kva értesítést sem lehet beállítani).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #239 üzenetére
El, nagyon is... ez a 79 eurocent tanulópénz belefért, de ha 5.5-ért vettem volna meg, a sírás kerülgetne (nem, mert nincs rá pénz ugye,hanem mert feleslegesen semennyit nem szeret kiadni az ember).
Ezért gondolkodom most a DUE-n is, 4 euróért, mert ez a 3do sem rossz (főleg ingyen). -
nagyúr
válasz vadászcsiga #239 üzenetére
Hehh, lehet syncelni vele iCloudot Viszont arra nem jöttem rá,hogy hogyan tudnék havonta vagy hetente ismétlődő taskokat beállítani...
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #242 üzenetére
Kiverte a szemem basszus
-
-
nagyúr
Nem rossz a 2do, de azért ez már túl van bonyolítva. Külön kell alarmot belőni, meg minden, elhiszem,hogy nagyon jó,ha szépen bekonfigol minden egyes taskot az ember, de ha csak be akarok írni egyet, hogy mondjuk holnap jelezzen egy szöveggel időpontra, még a gyárival is gyorsabban megy...
DanielK: nézd meg légyszíves, hogy a DUE-ban lehet-e 2 hetente ismétlést beállítani, vagy csak naponta, hetente és havonta. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
-
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #248 üzenetére
Nyilván, mert arra - ahogyan te is - már rég rájöttem,hogy az igényeimet 100%-osan egyik sem fogja lefedni... mindegyik kompromisszumokkal jár, így azt kell megvennem és használnom, ami a legkevesebb "fájdalmat" okozza számomra.
DanielK: köszi, akkor legalább ez az egy tudja 2 hetente dolgot. A 3do (az ingyenes) az megkérdezi, mennyire snoozolja, lehet negyed óra, stb-t is belőni. Viszont az meg túl nagy szövegdobozokat használ, mint mondtam. Ördögi kör ez Végén kiderül, hogy igazából mindegyiket egy cég gyártja és arra mennek, hogy vedd meg mindet, és válassz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mini PC
- OLED TV topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
- 2K GAMER Ryzen 5 5600 X,ASUS 6700XT,32 GB RAM,
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen