Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
veterán
válasz vadászcsiga #2001 üzenetére
Közben sikerült, az értesítéseknél a hang ki volt kapcsolva
Így már teljesen jó lesz a gyári emlékeztető helyett. -
gzbotii
veterán
Valaki egy jo Euro 2012-vel foglakozo app-ot tud ajanlani? Ami ingyenes is estelg?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
gzbotii
veterán
válasz Mela Kehes #2008 üzenetére
Koszonom szepen
Vegul en is talaltam egy egesz jot, meg a himnuszok is benne vannakWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
veterán
válasz Mela Kehes #2010 üzenetére
Termeszetesen.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
félisten
Sziasztok!
Lehet, hogy nem a megfelelő helyen teszem fel a kérdést, de jobbat nem találtam.
Sokan mondják, hogy az iOS játékok vagy egyéb progik jobb minőségűek, mint pl az Android-osak.
Valaki el tudná mondani tárgyilagosan, túlzás és android szidás nélkül, hogy ez igaz-e, és ha igen, akkor pontosan mikben nyilvánul meg?Köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
bobooo
addikt
igaz, nincs annyi ingyenes app/játék App Storeban de több a fizetős, amik jobb minőségűek, mint az Androidon, ez azért is van mert zárt rendszerű az iOS így nem nagyon tud bele piszkálni a rendszerbe az app, míg androidnál simán belemászik az egész rendszerbe és szét szedi azt. pl. 4/4S-nél a retina kijelző miatt sokkal szebbek a játékok/appok.. meg jobban optimalizált a rendszer és csak néha akad meg (persze az i4-ről és i4S-ről beszélek most)
-
BossBoss
őstag
Egy hete valtottam vissza Samu S2-rol iOS-re. A elso indok pont az alkalmazasok minosege volt. Kb 1 honapig birtam az androidot. Klasszisokkal minosegibb appok vannak iOsre. Mennyiseggel nincs gond droidon, de azoknak a 95%-a valami fortelmes , ocsmany takolmany. Igy, hogy volt szerencsem mindkettohoz, egyertelmuen jobb az iOS! Szinte mindenben. De probald ki mind.a kettot. Tuti az applet valsztod.
-
iLux
tag
Ez jellemzően régen volt igaz, ugyanis az Androidra régebben Javáról portolt, illetve Java fejlesztőkörnyezetben elkészített alkalmazások voltak. Valamint az Android 1.6-ig nem is volt OpenGL támogatás, ami a 3D-s játékokhoz azért szükséges. Mára már réges-rég benne van az OpenGL, és a fejlesztőkörnyezet is sokat fejlődött.
-
félisten
Köszi a választ mindhármótoknak!
A jobb minőség mit jelent konkrétan? Jobb a grafika, szebb a kezelőfelület, stabilabb a program, gyorsabban fut, vagy simán hasznosabbak a programok?
Androidos telefont fogok venni, mert az iPhone 4/4S nekem drága, de nagyon kiváncsi vagyok, hogy miről maradok le.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
vadászcsiga
félisten
Mondjuk meg őszintén a minőségben ki is merül az ios appok előnye a droiddal szemben. Emlékszem amikor droidrol valtottam iphone-ra én is a legendás minőséget kerestem azt hittem minden egyes app amit letoltok valami fantasztikus designal lesz megaldva de ra kellett jonnom hogy itt is vannak trén kinezo és szarul is működő programok. Az is tévedés hogy a droidos appok szetkúrják a rendszert ez csak akkor van így ha rootolva van a készülék de még úgy is nehezen. Most hogy van egy tabom is a szifon mellett ami rootolt raktam ra már vagy 500 progit mindenféle forrásból de semmi gond nincs még ujraindulas sem volt.
Bossboss
Az app storeban meg kepes vagyok orakat nezelodni.
Majd megunod. Egy idő után rajossz hogy pl hiába keresel egy jobb todo appot ha az apple-től megkaphato összes jogot már felhasználta az első ilyen cucc amit letoltottel, es sajnos a 10dik sem fog többet tudni annál mert az apple ennyit enged.[ Szerkesztve ]
-
iLux
tag
válasz vadászcsiga #2022 üzenetére
Alapvetően szerintem az iOS appok funkcionálisak, nincsenek ,,fantasztikus design-al vannak megáldva". Alapvetően, ha van egy használható app, akkor abba belenyúlni nem túl jó ómen. Vegyük pl. a Windows Phone 7-et. Minden appjuk (pl. Foursquare) el van rontva WP7 skinnel és rengeteg közülük a használhatatlan.
-
BossBoss
őstag
válasz vadászcsiga #2022 üzenetére
Annyiba volt jobb, hogy jobban "kommunikaltak" az appok egymassal droidon. Egy kepet , linket, fajlt azonnal, egy gombnyomassal meg tudtam osztani. Itt iOs-en meg copy- paste, copy -paste.... De ennyiben nalam ki is fulladt az pozitivum. Mondjuk ezt portolhatnak iOSre is!
-
gzbotii
veterán
Miaz, hogy el van rontva WP skinel?
Eloszor is, az Metro UI, es nekem es meg sokaknak tetszik. Sokaknak meg nem mert azt hiszik, a csempes elolpaban merul ki a dolog, stb. Meg izles..
De az, hogy a WP-nek van egy egyseges iranyvonala, az nem rossz dolog.Meg persze ott is vannak hulye appok, de tenyleg nagyon minimalis a hasznalhatatlan app-ok szama.
-
gzbotii
veterán
4&Mayort hasznaltam vegig WP-n. Tokeletesen ment, es szebb mint barmelyik masik kliense..
FB app meg itt is katasztrofa..az utolso update (?) ota lassu mint a s...rMondom en, mint volt i4, 3GS es 5drb WP7-es keszulek tulajdonosa
-
Zoona
aktív tag
Any.do val kapcsolatban, megéri összekapcsolni a facebook profillal, vagy beregelni? Mit jelent ez? zavar h folyamat skippelni kell az elején, a facebookomat próbálom mindentől mentesíteni.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
BossBoss
őstag
Jól látom, hogy ez az any.do nincs iPad-re? Illetve az anydo, pont nélkül az teljesen más?
-
b4zsi-
őstag
Meg szerintem "egyszerűbb" is. Andoridra annyira nem hiszem, hogy öröm alkalmazást írni a sok féle hardver illetve kijelzőfelbontás miatt. Egyszer panaszkodott is egy fejlesztő, hogy bonyolult az optimalizálás mert a 20 000 ft-os készülék tulajdonosa is elvárja (joggal), hogy fusson az alkalmazás mint a csúcskészülékes androidos modelleken. Remélem nem mondtam hülyeséget a fejlesztéssel kapcsolatban...
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz BossBoss #2031 üzenetére
Nekem ez az AnyDo számolja a kitorolt feladatokat alul holott tok üres a Done mappa, már 27-nél tart. Hova szinkel ez van valami webes nézete is? Nekem egyelőre bejön kidobtam minden taskmanagert meg todo-t persze tudom hogy a végen úgy is csak egy maradhat mégpedig a gyári calendar app. Hirtelen feladatbeiraskor mindig azt kapom elő.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
veterán
válasz vadászcsiga #2036 üzenetére
Ez egy jó kérdés, én is gondolkoztam már rajta, hova mentegetheti magának.
-
Tibee86
veterán
Ingyenes most, és egész jól el lehet vele szórakozni: Bag It!
-
ittakary
nagyúr
válasz vadászcsiga #2041 üzenetére
5millió ember játszott vele fénykorában. Azért ne hasonlítsuk össze a kettőt
-
Totheground
addikt
En most vettem észre, hogy olyat is tud, hogy ha azt írod be, hogy email/call és egy contact neve, akkor kirak egy gyorsgombot, amivel azt azonnal meg lehet tenni.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Tibee86
veterán
Egyébként aki játszik ilyen defend tower típusú játékokkal, melyik a "legjobb"??
-
b4zsi-
őstag
Kár, hogy a baribasz*t nem csinálták meg rendesen iphone-ra. Amikor menned kell egy fekete báránnyal és cuccolni a többit és vigyázni kell a pásztorral és a kis pulikutyájával. Ismeritek ezt az alkalmazást? A kommentekbe azt írják nem túl jó a portolás IOS-re meg szar az irányítást. Megvette esetleg valaki?
-
DanielK
addikt
Nálam még csak 9. Nem akarsz írni a fejlesztőknek ez ügyben?
Menet közben a Google Chrome kiegészítőt letöltöttem, de ott sem lehet ezt törölni. Amúgy a chrome kiegészítő ajánlott, mert a gép előtt ülve is lehet emlékeztetőket bevinni!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Leírhatatlanul sok újítást tartalmaz a friss AMD Software
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
- 2K GAMER Ryzen 5 5600 X,ASUS 6700XT,32 GB RAM,
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest