-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
Nagyon köszönöm az infókat!
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
nofi
addikt
Pont ma volt szó a Pocketról, hogy többen is használjuk. Hazaérek erre tessék, itt a Pocket Premium Ráadásul nem az az egyszeri fizetős, hanem havidíjas mint a feedlynél...
Xbox GT: nozsolt
-
arkades
senior tag
Nem tudjátok, hogy van-e olyan alkalmazás ami eltorzítja a hangot telefonálásnál, ha az alkalmazásból indítod a hívást? Úgy emlékszem, mintha láttam volna ilyesmit régebben.
Каждый дрочит как он хочет.
-
legiaap
félisten
Na egy elég komoly game jön júniusban: [link]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Ragnar95
félisten
Milyen kiadásfigyelő appot tudtok ajánlani? Eddig a Pocket Expense-et használtam, nagyon meg is voltam elégedve, az egyetlen problémám vele, hogy nem lehet egyszerre többféle valutát kezelni vele, ami elég fontos lenne számomra.
Szóval olyan kéne, ahol legalább számlánként kiválaszthatnám a pénznemet.
Legrosszabb esetben mondjuk fenthagyom a Pocketet és felrakok mellé valami mást és akkor külön appban kezelem a többféle valutában történő költéseket, de jobb lenne, ha 1 appban megoldható lenne a dolog.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Kommy
veterán
válasz Ragnar95 #15007 üzenetére
Én a MoneyWiz-t használom, itt pl tudsz olyat csinálni, hogy van egy számlád ami HUF alapú akkor tudsz felvenni euro-ban is pénzt de akkor be kell írni a váltót (tudja automatán is kezelni valamilyen árfolyamot néz), jelenleg ez 304 FT, és a számlához forintban írja hozzá.
-
Ragnar95
félisten
Köszi, ezek alapján ez jónak tűnik
Akkor ha jól értem, minden számlánál meg tudom adni az alapértelmezett pénznemet, tehát nem csak olyat tudok, hogy Ft számláról €-ban költök, hanem mondjuk létrehozhatok a Ft számla mellé € és £ alapút is például?
Illetve azt tudod esetleg, hogy a fizetős app mennyivel tud többet, mint az ingyenes?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
legiaap
félisten
Chatnow Pro ingyenes lett.
-
törölt tag
Boom beach is kapott egy jónagy frissítést ill. Lesz havas pálya is benne hamaosan!
-
nofi
addikt
válasz mondomén #15012 üzenetére
Elvileg nem, de könnyebb keresni és lehet tagelni az elmentett dolgokat. Ezt mondjuk nem egészen értem: Upgrade anytime to Premium for a more powerful Pocket experience to get a Permanent Library for everything you save Egy idő után eltűnik amit mentek?
Xbox GT: nozsolt
-
Totheground
addikt
Ott van a patchnotes-ban.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Wlac
Ármester
Üdv újra!
Ma megvettem az iPad Mini Retinát, és eddig oda vagyok érte. A gondom annyi, hogy elképesztően lassú netem van, ezért kiesik az alkalmazások store-ból való letöltése. A legtöbb cuccom azonban fent van az iPhone-on, szóval valamilyen formában megvan. Az iTunes-ban azonban ahogy nézem, nagyon régen volt lementve az iPhone-os alkalmazások nagy része, és nem találok semmilyen opciót arra, hogy frissítsem a gépemen lévő listát. Valaki le tudná írni részletesen, hogy hogyan kell ezt csinálni?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
bigdady
nagyúr
Free az Ininity Blade II [link]
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz legiaap #15028 üzenetére
Tény,h elég sok hibája van, de a chat része mondjuk pont jól működik, főleg a chat headsekkel
Csak azt kéne megoldani, hogy ha valaki ír, akkor csak az első üzenetnél legyen hang és ne csipogjon a teló 5mp-enként, hogyha ugyanaz az ember ír egymás után 5-10üzenetet.
Az üzenőfal, meg a többi része az valóban egy szenny, de legalább a chat az jól működik.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
Egy kisebb bug.. 47-es kajákat kér, de még csak 45-ös vagyok...
-
legiaap
félisten
-
Wlac
Ármester
Az mitől van, hogyha leállítok egy frissítést, és később ujra rányomok az update-re, akkor van, hogy az elejétől kezdi leszedni újból az egészet, de van, hogy onnan folytatja, ahol abbahagyta?
Kommy: kösz a segítséget!
[ Szerkesztve ]
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
törölt tag
Az mekkora gáz hogy youtube appból ha ablakot váltok megáll a zene... Nincs ez ellen valami beallítás?!
-
törölt tag
Tudom, azt is használom, azért köszi!
Még egy kérdés. Meguntam a plant vs zombies 2-t, ha törlöm minden mentésnek oda és ha pl frissül és szeretnék vele újra játszani, akkor kezdhetem előlről az egészet?!Egyébként megjelent az angry birds star wars 2, nemtom volt-e már ról szó, én megvettem, aligg 300 ft mai árfolyamon. Kipróbáltam és tök jó!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Erre kitalálhatnának már valamit igazán szerintm. Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
- Eladó EREDETI/BONTATLAN JBL Partybox Encore bluetooth hangszóró (Karaoke funkcióval, mikrofonnal)!
- EKWB EK-Quantum Kinetic TBE 120 DDC PWM D-RGB - Plexi
- Harman Kardon Citation Multibeam 1100 Soundbar (Okos hangprojektor)
- Huawei P20 Pro elado
- ÚJ Bontatlan Yenkee Katana Mechanikus (Blue Switch) RGB Gamer billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest