-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #850 üzenetére
Nagy kár érte.
Jó lenne, ha lenne olyan app, ami kiváltja a naptár, emlékeztetők, jegyzetek és a shopping list szerű appokat. Nem kéne minden egyes esetben gondolkodni, hogy hova írogassam a dolgokat. Na mindegy. Azért köszi az infót. -
vadászcsiga
félisten
Nincs ilyen sajnos az AppStore sem mindenható úgyis az lesz a vége hogy valamelyikük beáll programozonak és csinál egy ilyen appot. Nagy meló lenne és valszeg nem mindegyikünknek tetszene.
Az appshopperben találtam egy Agendium nevű új appot csak mire áttett az AppStoreba svéd lett a leírás kar pedig szép. Jó lenne tudni van e benne angol is de gyanítom van mert jól néz ki csak kicsit drága.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #852 üzenetére
A planner me nem lenne rossz,csak sz*rnak a fejlesztésébe...
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz adnoctum18 #849 üzenetére
Igen, csak iPad-re jött. Ott néztem és míg töltött beírtam. Amikor telefonon néztem már lejárt a szerkesztési idő, újat csak ezért pedig nem akartam írni.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
ittakary
nagyúr
válasz Mela Kehes #848 üzenetére
Kehes te meg is szoktad nézni a kredites appokat? Csak azért kérdezem mert múltkor volt egy jópofa PULZUSMÉRŐ
Azt kellett csinálni hogy az ujjadat a kameralencséhez tetted, a vakuval megvilágított az ujjadat, és az alapján (gondolom a vér mozgását nézte) kiszámította
Az a vicc hogy egész pontos volt
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz ittakary #856 üzenetére
Próbálgattam azt én is, de nem mertem senkinek megmutatni.
A legutóbbival majd két percet "játszottam". A nevét már nem tudom, ilyen építsházatültessrépátszaporodj típusú. Könnyű volt, mert mindig mutatta mire nyomjak rá. Aztán már elengedte a kezem, na akkor hagytam abba.
Egyébként mindig megnézem a programokat, mert úgy hamarabb letelik a 30 mp."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
DanielK
addikt
válasz Solar_Wind #855 üzenetére
A to-do része milyen? Próbáltad? Vagy a naptárat? Ha így gondolod, akkor nem veszem meg...
-
Mela Kehes
Topikgazda
100 kredites app iPhone-ra is!!!
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
Na fény derült a Puffin rejtélyre. Most, hogy belépte jelezte, hogy a Trial verzió lassan lejár. Meg kell vegyem a teljes verziót, hogy továbbra is élvezhessem a flash-eket.
-
Blaise
veterán
válasz Mela Kehes #861 üzenetére
0,79 EUR, nem vészes.
-
adnoctum18
senior tag
válasz Mela Kehes #860 üzenetére
Ha beirod a nevet sokakat boldogga teszel vele, mert nalam pl nem latszik.
A HauteLook viszont igen, 80 kredit. Szepen meg is kaptam.
[ Szerkesztve ]
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz adnoctum18 #864 üzenetére
MyStadium volt. Bocs, írni fogom.
-
adnoctum18
senior tag
válasz Mela Kehes #865 üzenetére
Nem para, koszi!
Na az erdekes mert a MyStadium nekem kb 5 napja megvan... Furcsa ez a megjelenes dolog, eleg kiszamithatatlan.
-
adnoctum18
senior tag
válasz adnoctum18 #866 üzenetére
Lejart a limitem, sorry.
A Skyfire bongeszo megeri azt a parszaz kreditet? Flash videok/oldalak mennek vele szepen iphoneon?
-
Blaise
veterán
válasz adnoctum18 #867 üzenetére
Én régebben kipróbáltam, szerintem csapnivaló minőségű böngésző. Csak a Flash videókat játssza le, de azokat is gyenge hatásfokkal (sok oldallal nem működik)
Bármennyire is lassúnak tartják a Puffint, én azt ajánlom mindenképpen, azzal tuti nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz adnoctum18 #866 üzenetére
Azért is nem szoktam írni az app nevét, mert van akinek jön, van akinek nem. Lassan az is fölösleges lesz, hogy beírom az érkezést.
-
adnoctum18
senior tag
válasz Mela Kehes #869 üzenetére
Egyáltalán nem fölösleges, én attól még meg szoktam kapni a kreditet érte hogy nem látszik a listában.
Ha megvannak a topicban legalább mindenki össze tudja szedni őket.---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz adnoctum18 #870 üzenetére
Mi van? Nincs a listában és letöltöd? Rákeresel a store-ban, letöltöd és ugyanúgy megkapod a kreditet?
Azt hittem, hogy csak a freemyapps-on keresztül lehet."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
adnoctum18
senior tag
válasz Mela Kehes #871 üzenetére
Jaja simán.
Múltkor span írta az appeket imessagen, leszedtem őket és adogatta érte a krediteket úgy, hogy addig nekem nem látszottak a listában csak amikor már fel lettek telepítve.
Szerintem mondjuk logikus a dolog, attól még hogy nálad nem látszik egy app még sponsored.
Így tehát ha valaki beírja az app nevét mindenki kaphat utána kreditet.Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
SuNrisE010
tag
Mi ez a freemyapps dolog egy kicsit beatvatnátok hogy működik stb... Thx
-
ittakary
nagyúr
válasz adnoctum18 #872 üzenetére
Wow, jó ötlet
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz SuNrisE010 #873 üzenetére
"Safari böngészővel megy, azzal csináld. Nekem Dolphin van és azzal nem működött. Valamint egy US AppStore ID kell hozzá. Szóval ha a magyar AppStore-ra vagy regisztrálva, akkor csinálnod kell egy US-t, mert a magyarral nem működik.
Ha megvan, akkor jelentkezz be vele. Utána a következő a teendő:
Megnyitod a Safarit és beírod a következő címet:
http://m.freemyapps.com
2 részre lesz osztva. Szponzorált App-ok és ajándék App-ok.
A lényeg a következő. Letöltesz abból a listából egy App-ot a következő képpen. Rányomsz, bejön egy új lap, ahol leírják neked, hogy töltsd le az App-ot, majd ha lejött, futtasd 30 másodpercig. Ha rányomtál, akkor feljön egy ablakocska, hogy meg kell osztanod hozzá az ID-det. Nyomj rá, hogy OKÉ!
Azután átdob az AppStore-ba. Rányomsz az Installra. Ha felment a program, akkor elindítod és 30 mp múlva kiléphetsz. Aztán megnyitod újra a Safari-t és pár mp múlva jóváírnak neked annyi kreditet, amennyi az adott program letöltéséért járt.
Amikor megnézed ezt a szponzorált App-os listát, akkor ott látni fogod, hogy melyik program letöltéséért mennyi kredit jár. Általában 40-50-80-160 kreditet ad.
Utána természetesen a letöltött program törölhető.
Pár program letöltése után, amikor már van pár száz kredited, tudsz fizetős App-ot vásárolni. Csak épp kredittel fizetsz pénz helyett.
Viszont ennek az ingyenes letöltésnek az a legnagyobb hátránya, hogy csak azokat a fizetős programokat tudod letölteni, amiket az ajándék App-ok fül alatt találsz. Viszont jó dolgok vannak ott és állítólag viszonylag gyorsan frissül is. Azok mellett is ott van az ára áthúzva és mellé van írva, hogy mennyi kreditért vásárolható meg.
Nekem most épp van ott a listában Pages, Keynote és Numbers, darabonként 2600 kredit az ára.
Sokkal egyszerűbb ez a művelet a gyakorlatban, csak így leírva tűnik bonyolultnak. Amúgy gyerekjáték. Pénzbe nem kerül, csak egy kis időbe. Fél óra, óra alatt simán össze lehet szedni egy komolyabb App "árát". Ha mindet kilövöd, akkor gondolom majd kell idő, mire újra feltelik a Sponzor App lista.
Remélem sikerült egyértelműen elmondanom, hogy is kell csinálni. A YouTube-on sok ilyen videó van, ahol bemutatják." (szanitec)[ Szerkesztve ]
-
SuNrisE010
tag
válasz Mela Kehes #875 üzenetére
Köszönöm
Kipróbálom -
vadászcsiga
félisten
válasz adnoctum18 #872 üzenetére
Nekem nem működik ez a módszer. Letöltöttem a Mystadium de nem adott pontokat.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #877 üzenetére
Én meg már kezdtem összeírni a programjaimat, hogy bedobom a közösbe. Mondjuk akik régebben csinálják, azoknak nem lenne benne újdonság. iPad-en sokkal később kezdtem, mindjárt én is kipróbálom régi iPhone-os appokkal.
-
adnoctum18
senior tag
válasz Mela Kehes #878 üzenetére
Lehet, hogy csak bizonyos ideig sponsored egy app, ezt nem tudom.
Amit viszont tudok, hogy nálam és egy haveromnál is működik a módszer.
Ennek jegyében be is írom a sponsored appjaimat (2012.04.07.):
Iphone:
Alien Family
Zombie Jombie
MyStadium
SignNow
Tiny Monsters
Tap Paradise Cove
HauteLook
Hotel Tonight
Gilt on the Go
Klip video sharing
Bobsled
Ask.com
Gilt City
Stitcher Radio
Fluent News Reader
Mytown 2Ipad
Fairway Solitaire HD
Catalog Spree
Catalogue by The Find
Gilt for Ipad[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz adnoctum18 #879 üzenetére
Éppen ezt akartam írni én is, hogy időlimites.
Próbálkozz az enyémekkel:
Fluent News Reader 50
Tiny Village 80
PlayUo 80
Jetsetter 80
My Town 2 80
iMob 2 40
The Daily 80
Pearltrees for iPad 80
Jetsetter for iPad 89
Gilt for Ipad 120
Catalogue by The Find 80
Catalog Spree 80
Stitcher Radio 100
Fairway Solitaire HD 160
Via.me 80
Ask.com 80
Bobsled 80
Klip Video Sharing 80
Gilt on the Go 100
Hotel Tonight 80
HauteLook 80
iTriage 80
Tap Paradise Cove 80
Modern Girl by Crowdstar 80
Tiny Monsters 80
MyStadium 100
SignNow 80
Instant Heart Rate 80
Zombie Jombie 160
Alien Family 260"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
norbi2010
őstag
válasz adnoctum18 #879 üzenetére
Akkor most ha letöltök egy olyan app-ot amit eddig nem és futtatom 30 mp-ig,kapok kreditet?
[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
hogyan tudok telefonrol uj amerika accountot keszuteni h a free my appset tudjam hasznalni?
illetve mennyi idonkent valtoznak a sponsored appsek?
-
Mela Kehes
Topikgazda
A sponsor appok 3-4 naponként jönnek, de gyakori a késés. Türelem kell az ingyen programhoz.
-
adnoctum18
senior tag
válasz Mela Kehes #880 üzenetére
Ezek nekem sem jöttek be...
Mindegy, annyit megér hogy beírogassuk az appokat ha már jelezzük hogy van új aztán hátha összejön.Nálam különben a Heart Rate volt ilyen ami teljesen irracionális módon nem adott kreditet.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz adnoctum18 #885 üzenetére
Én többre is emlékszem, de a nevük nem jut eszembe. Lecserélhetnék már a gift appokat.
-
bobooo
addikt
válasz Mela Kehes #886 üzenetére
mikor csereltek utoljara?
-
adnoctum18
senior tag
válasz Mela Kehes #886 üzenetére
Ah így se tudom mire költeni a kreditet.
Játékot nem akarok venni, a Garage Banden vagy Imovien gondolkozom, de Iphoneon egyik sem olyan nagy móka. Az Iphotot meg sikeresen megvettem régebben szal az ezért nem játszik. A Keynote-Pages-Numbers hármas pedig baromi drága és állítólag annyira nem is jó.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz adnoctum18 #888 üzenetére
Én megvettem a Pages-Numbers kettőst. A legnagyobb baj az velük, hogy nem kezelik a dropboxot. Ezért használom a quickoffice-t.
Szerintem iPad-re megveszem Plants vs Zombiest. Telefonra megvettem, itt gondolom nagyobb lesz a játékélmény."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
vadászcsiga
félisten
Baszki ingyenes a Money iQ a kedvenc budget appom töltse aki múltkor nem vette meg!
A Toodledo - To Do List meg 0.79-re lett leakciózva, szerintem halál gagyi de ezt is egy csomó másik alkalmazás használja mint kiegészítőt úgy mint a Due-t az Agenda Calendar.
Még ingyen sem tölteném le olyan csúnya.[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz vadászcsiga #890 üzenetére
Köszönöm a tippet
-
szabopali
aktív tag
Nekem sem jött be az utólag letöltéses sponzored credit gyűjtés, sajnos! Sebaj azért ha jön valami nem árt az értesítés!
szabopali
-
Blaise
veterán
Tudsz még ajánlani ilyen pénzügyi nyilvántartó appokat? Nem hátrány, ha ingyenes
-
vadászcsiga
félisten
ActionAgenda-ból készült Lite verzió is ha valaki ki akarja próbálni.
Blaise
A MoneyIQ-n kívűl kevés van jobb szerintem, hátránya hogy nem univerzális de engem ez nem érint. Egyébként ha appstore-ban a finance kategóriát végiggörgeted ott találsz egy csomót én is csak azokat sorolhatnám.[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #894 üzenetére
Nekem elsőre bonyolultnak tűnik a MoneyIQ kezelése, de majd belemélyedek
-
Mela Kehes
Topikgazda
Nálam nem ingyenes!
-
Mela Kehes
Topikgazda
Hát ezt nem értem. Innen az appstore pénzesnek mutatja. Bemegyek az appshopper-be ott ingyenes, de ha átkülma store-ba, ott ismét 1.59 €.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #899 üzenetére
Lassú voltál Ittakarynak meg Blaise-nek sikerült megcsipni. Úgy néz ki csak pár órát volt ingyenes, az appshopperre meg ne adj a 2do-t is 1 kerek napig 6 €-nak mutatta holott már rég 0.79 volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 wifi 128GB 2026.03.30. Apple garancia
- Western Digital SN740 512 GB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5000-4900 MBs - Eladó!
- IPhone 11 Pro 64GB gyári független Silver új akku!
- Thinkpad T14 Gen4 27% ÁFA 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB DDR5 256GB NVMe ujjlolv gar
- Kedvező ár! HP 820 laptop (12/i5-G5/8GB/256SSD/MagyarVil/AkkuX) - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen