-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
válasz vadászcsiga #17001 üzenetére
Igen... Android pfff
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Vasinger!
nagyúr
válasz vadászcsiga #17001 üzenetére
Az még nem is lenne baj, ha fizetős, mert általában iOS-re még igényesebben is írják meg az appokat, de azért 1 eurónál többet ez sem ér...
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül,hogy ios 6.1.3-ra melyik verziószámú opera mini volt az utolsó?
És azt honnan lehetne letölteni? -
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #17004 üzenetére
Ez tud háttérben feltölteni, aktív location service nélkül?
-
Elims
veterán
válasz vadászcsiga #17007 üzenetére
Nagyon köszönöm! :-)
Remélem működik. -
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #17009 üzenetére
A photosynces hsz-re reagaltam.
-
Tibee86
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #17013 üzenetére
Még mindig nem érted, a Photosync lenne a lényeg, hogy tud-e háttérben feltölteni dropbox-ra location nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz r3dsnake #17017 üzenetére
Igen nekem az mindig kivan kapcsolva! Csak fb ha bejelentkezek meg hs navi megy akkor nyomom be.
A dropboxba ugye bekel állítani hogy engedje hátérbe.
A PhotoSync-be rake nyomni ,hogy csatlakozon de nekem utána kéri a jelszót a Dropbox de gondolom ha nincs akkor automatikus.szerk:
Kivettem a jelszót a dropbox és akkor így a PhotoSync-nél csomo beállítás van most a dropbox szinkronnál de angol így....[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz buci30 #17018 üzenetére
Mármint milyen jelszót kér a DB? Ha a fiók jelszavát, az mindig van, és ha nem tartja meg, akkor tuti nem megy automatikusan. Mittomén ha nem indítod el egy napig az appot, csinálsz egy új fotót, automatikusan felkerül a kép a DB szerverre anélkül, hogy újra megnyitnád a photosyncet? Bocs a sok kérdésért, de majd' egy ezrest nem akarok kockáztatni, ha mégsem azt teszi, amire szeretném használni.
A weboldalon ezt írja, de nekem ez így nem jó:
PhotoSync allows you to transfer new photos & videos automatically in the background, whenever you arrive at certain locations.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz r3dsnake #17019 üzenetére
Na most azt csináltam ,hogy Db kivettem a jelszót és a PS(PhotoSync) meg beállítottam a Dropbox.
De akkor azt nem értem minek kell a PS-ből menjen a Dropboxba ha egyszer automatikusan is feltolja a DB-be ha bevan állítva a hátérbe való szinkrinizálás wifi vagy adat-ra.
Lehet bele kevertem de ez negem is most érdekel csak nem értem a lényeget
A DB van jelszó akkor igen belépsz PS ott rányomsz hogy DB és kéri a DB a jleszót és feltölti.
De ez akkor felesleges meg egyből a DB-re nyomsz és akkor is ott van így nem vágomSzerk:
A Dropbox viszont ahoz hogy hátérbe csinálja ahoz kell a Location aham!
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Nincs véletlenül egy olyan Youtube app, amibe választható a 1080p felbontás és háttérben is lejátszik videót?
-
törölt tag
Ez a Chronology csak annyiból áll hogy megveszem több mint 2Euróért a folytatást és azután a feloldott térkép után ki is van játszva?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz bobooo #17029 üzenetére
iPaden vagy iPhoneon? Mert most jelenleg úgy néz ki, hogy nincs lejátszójuk, csak beágyazott youtube videót raknak be ahol a saját lejátszójuk lenne, elég gány megoldás. Egyébként minden app indításkor kiírja, hogy a videók nagy részét nem játssza le a program egy bug miatt, de dolgoznak rajta. Tehát nem nálam van a baj. Valószínűleg nem frissítettél, vagy fene se tudja.
-
legiaap
nagyúr
Ismer valaki az iUploader-hez hasonló appot? Kicsit elszállt az ára.
A lényeg, hogy netes oldalra feltölteni OneDrive/Dropbox-ból office fájlt lenne a cél.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Vgabor92
tag
Sziasztok!
Olyan képszerkesztőt keresek, amely alkalmas pl rendszámtábla eltüntetésére/"elmaszatolására"/kisatírozására/elhomályosítására.
Köszönöm előre is! -
veterán
Sziasztok
Van olyan program AppStore-ba ami kijelzi hogy az adott helyen mennyire erős a wifi jel, %-ba kifejezve? Rendeltem egy Range Extendert, aztán az elhelyezésében sokat segítene egy ilyen program.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
pomk
őstag
Tudnátok ajánlani olyan sorozat követő alkalmazást, amely ingyenes vagy max 1$, iOS 8 támogatott, szép, grafikus felülete van és rendelkezik szinkronizációs lehetőséggel, amellyel a telefonom és iPad-om között tudom szinkronizálni az alkalmazás adatait?
-
Ragnar95
nagyúr
válasz r3dsnake #17043 üzenetére
Mostmár énis kizárólag csak a webes felületet használom, de amíg TV-n néztem a sorozatokat pendrive-ról, addig kényelmesebb volt az appal mobilon bejelölni,h mit láttam már.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tomi5244
őstag
Sziasztok! Eladom az ipad-em, ez az első iOS cuccom, és a megvétel óta nem nagyon mélyedtem bele az iOS ezen világába. Soha nem adtam még el apple eszközt. Mire kell figyelnem, ha leformázom az ipad-em?
Beállítások -> Általános -> Visszaállítás. Ilyet találtam. Van még más fontos lépés is? appstore-ból ki kell jelentkezni? Lehet hülyeséget kérdezek de a megvásárolt appok azért megmaradnak a felhőben, igaz?
T -
lacy86
addikt
iPhone tesztnel ezt a GeekBrench-et szoktak hasznalni?!
[link] -
buci30
addikt
Az AirDrop-ot hogy kell bealittani?
Mert telefonon bekapcs meg Mac de nem csinál semmi nem is látják egymást
Mac air 2011 iPhone meg se 5s se az 6-ot nem látjaiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
törölt tag
Azt hol lehet beállítani, hogy az alap mail alkalmazás értesítés a zárolt képernyőn is megtekinthető legyen? Mert csak hangal jelez viszont értesítésként nem :/
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Asztalos klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Vicces képek
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okkal nem beszélt a Sony a PlayStation 5 Pro részleteiről
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen