Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
- Windows 11
- Microsoft Excel topic
- Crypto Trade
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
válasz nylontacsko #24000 üzenetére
Ha jol tudom ezt csak a szolgaltatonal lehet beallitani!
-
szildavid90
aktív tag
Kapcsold ki a hangpostát vagy a hívás átirányításoknál kikapcsolod, hogy ne irányítsa a hangpostára, ha nem veszed fel.
-
nylontacsko
senior tag
válasz szildavid90 #24002 üzenetére
A hívásátirányítás ki van kapcsolva.
Külön nem találtam hangposta kikapcsolást."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
vadászcsiga
félisten
válasz nylontacsko #24003 üzenetére
Hívd fel a szolgaltatódat, 1 perc alatt kikapcsolják. Csak ott tudod intézni, készüléken nem.
-
bok92
addikt
válasz vadászcsiga #23998 üzenetére
És ez droidon van?? 😱 Eléggé bosszantó...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz vadászcsiga #23998 üzenetére
De ez akkor csak a gyorsítótárat üríti, vagy minden zeneszámot letöröl amit már letöltött? Mert ezzel nem sokkal lennék előrébb, mert újra le kell tölteni azokat a számokat amiket letörölt.
-
lacy86
addikt
iPadre van valami jo calculator vagy csak toltsem az elsot amit kidob a kereso
-
buci30
addikt
8.99€-rol most free ez a fordító. Szerintem jobb mint a Google es több funkció is van benne!
[link]lacy86:
En párat próbáltam es mellett maradtam mert nekem fontos volt, hogy vissza tudjam nézni a számítást meg ki másolni stb [link]
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
vadászcsiga
félisten
válasz lacy86 #24007 üzenetére
Calculator+ elég pofás.
-
_bl_
újonc
Ahogy a többiek mondták, a hangopostát a szolgáltatóval tudod kikapcsoltatni, a 3 csengetésnyi időt meg így tudod megváltoztatni: [link]
-
buci30
addikt
válasz Rage47 #24016 üzenetére
En bíztos a fizetoset szedtem mert az AppZapp dobta ki, hogy xy €-rol free.
Szerk.:
Tényleg van free de nekem ez volt akkor free-be ahogy látszik is megvan.
Lehet akkor csak pár órát volt az vagy éjfélig nem tudom de akkor szerencsém volt.[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
lacy86
addikt
Lemerül a telefonod? Töröld a Facebook appot
Engem az idegesit, hogy mar tobb mint 100MB az app se ennyit nem tudnak megoldani?!
( nem ertem ) -
Blyan
félisten
válasz Tibee86 #24021 üzenetére
Érezhető és a Battery részben látszik is ha kb ugyanannyit használod a FB appot meg a Safarit. Androidon is jól működik, csak ott annyival más a dolog, hogy a Chrome pl képes értesítést is küldeni.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
kezo0
addikt
Sziasztok,
el akarom adni az iPad mini 2-esemet, és szeretném tudni, hogy ha majd összejön a tranzakció valakivel, és nyomok rajta egy "összes tartalom, beállítás törlését", akkor vajon a rajta levő rendszer is visszaáll-e egy korábbira, vagy az megmarad?
Jelenleg a legfrissebb iOS 9.2.1 van rajta, és jó lenne, ha az megmaradna, csak a saját cuccaimat törölném róla.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Laca1212
őstag
Nálatok fb messenger-ben a másolás,stb működik? Sőt, ha kapott linkre nyomok, akkor az sem megy. Nem nyit meg semmi linket.
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Milyen jo kis offline szotart tudnatok mondani, ami angol mellett azert meg nemetul is tud?
-
Rage47
veterán
létezik valami jo magyar receptes app? akár fizetős
-
Vasinger!
nagyúr
Van aki letöltötte már a The Silent Age nevű játékot?
Böngészőben 311 megát ír rá, viszont iOS eszközökről 3.75 GB-ot. Még a PC-s változat is csak 350 MB.
Hogy lehet ez? -
Gsx-rr
veterán
Az ,hogy lehet ,hogy a Here Maps-nál egy térkép I5-re 997 mb I6-ra 1,67 gb?
-
bigdady
nagyúr
Akcios a gta liberty city erre nem engedi tolteni mert being modified... Másnál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest