Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz SharpSA #38000 üzenetére
Szívesen. Viszont szerintem ne becsüld le, mert azért olyan béna csak nem lehet, ha már 7 éve szinte minden nap játszom vele, és egyáltalán nem unom. A modern társasjátékok világa hihetetlenül gazdag, és biztos vagyok benne, hogy számtalan olyan játék létezik, amikért egész életedben oda lennél akár te is, ha egyszer leülnél játszani velük pár barátoddal, és felfedeznéd, hogy jé, ilyen is létezik. Légy nyitott! (Szerintem.)
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Kívánságlistás árfigyelő app-t, oldalt tudtok iOS-re? Le szeretnék vadászni pár játékot, olyan kellene, amiben akár országonként is lehet keresni.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
iPhone 13, Waze, a teló Bluetooth-on kapcsolódik a kocsi hangrendszeréhez.
Ma használtam először a Waze-t és fura problémába futottam.
Bármit média lejátszót elindítok a telón, a hangerő normális.
A Waze viszont "suttog", de rendesen!
Mi a fenét kellene be/átállítanom, hogy az is rendes hangerőn szóljon?
-
válasz MasterMark #38007 üzenetére
Köszi, holnap megnézem ezt.
-
Tiger.
nagyúr
válasz Oldman2 #38006 üzenetére
Az semmi, nálam azt csinálja, hogy kapcsolódik a fejegyseghez, és mikor valamit mondani kell le halkul a zene, de az elejét nem hallom sosem, mit lehet állítani, hogy a teljes szöveget halljam?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
max-11
tag
Sziasztok!
Most vagy valamit nem jól látok vagy nincs az ios-ben hívás elutasítás? Ha lezárt képernyőnél hívnak nincs, ha feloldottnál akkor van. Vagy valami beállítás kérdése? -
max-11
tag
Ja, kikapcs gomb 2x. Köszi! Mindenesetre nem valami kezes...
-
válasz Oldman2 #38008 üzenetére
Megnéztem, semmi.
A Spotify (vagy bármi más) szól mint az állat, de amikor Dóri "átvenné" a szót, teljes némaság...
Miközben a beállításokban azt jelzi a Waze, hogy a kocsi BT eszköze (egy BT>FM Transzponder) az aktív.
Ha átkapcsolom, hogy Dóri a teló hangszórón szóljon, akkor megy rendesen.
A telón. -
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Oldman2 #38020 üzenetére
Igazad van, nem figyeltem. Abból amit írtál tényleg látom, hogy egyszerre megy mindkettő. Akkor nem tudom, nem értem mi lehet. Én meg úgy érzem, hogy a waze maxon túl hangos, én le is vettem olyan 60%-ra. Én az aux bemenetén használom a kocsinak (lightning - jack átalakító), nem tudom egy számít-e.
-
-
Shortcuts/Parancsok alkalmazással kapcsolatosan kérdezhetek valakitől magánban, aki "profi" ebben?
-
lugosi
MODERÁTOR
Whatsapp emoji reakciók: [link]
-
Rebelf
aktív tag
Létezik olyan alkalmazás ( akár fizetős is )ami képes arra hogy a pc-n futó játékokat azt az ipaden jeleníti meg illetve tudom vezérelni is érintéssel?
-
veterán
válasz BigBlackDog #38028 üzenetére
Csak az nem megy ios-en. Le lehet tölteni, de nem indul el semmi. (Telón próbáltam)
Laptopon nagyon jó elég hozzá szinte bármi csak net legyen normális. -
Rebelf
aktív tag
válasz MasterMark #38027 üzenetére
Rtx kártyám van
-
Zozo0525
őstag
Sziasztok. elő szeretnék fizetni apple music családi csomagra (családi meghívó.... megoldva) de az alkalmazásba előfizetésnél 1 hónap próbát akar adni 1 személyest..... hogy lehet hogy én családit szeretnék! :-) várjam ki az 1 hónapot más lehetőség nincs vagy balfasz vagyok?
-
Blue meth
senior tag
Sziasztok! Felteszem itt is a kerdest, tobb szem tobbet lat. Szoval par napja vettem iphone 13 pro-t, es a gyari Zene appban ha berakok egy albumot, akkor neha random atugrik egy-egy szamot. Nem explicit szoveges, hanem ahogy epp kedve tartja. Neha meg semmi. Nagyon idegesito, elotte XS-em volt, ott nem csinalt ilyet. Tudja valaki mitol lehet?
-
addikt
Sziasztok!
Volt már itt ugyanez a kérdés még 4 éve, de megválaszolatlan maradt.
Hátha időközben tud valaki megoldást. 😁Tehát a Discord app-al kapcsolatosan lenne problémám.
Ha azon keresztül beszélgetek barátaimmal, akkor minden egyéb média hangnak zavaróan legyengíti a hangminőségét.
Az oka, hogy ilyenkor headset módba teszi az Airpods Pro fülesemet, viszont ez kiküszöbölhető lenne, ha az iPad mikrofonját használná a a Discord a fülhallgató helyett.
A nagy kérdés pedig akkor...Hol állíthatom be, hogy melyik mikrofont használhatja a Discord?
Keresgéltem én iPadOS és Discord beállításokon belül is, de semmi (folyamatban lévő Discord voice mellett keresve sem).
Minden friss, app is és az iPadOS is. -
addikt
Köszi mindenkinek!
Akkor sajnos erre még 2022-ben sincs rendes megoldás. 😔
-
Bubsy
aktív tag
Szia!
IOS-re van valamilyen app, amivel láthatom a Redmi fülhallgató tokjának a töltöttségét? Vagy bármilyen nem Apple füles tokjának töltöttségét.
Köszönöm! -
-
kory24
őstag
válasz Oldman2 #38045 üzenetére
Az magának a füles akksinak állapotát mutatja, de a kérdező a tok akksijàt kérdezte.
Nekem huawei freebuds 4i van és a widget szintén csak a fulhalggato akksi szintjét jelzi.
Viszont a Huawei AI alkalmazás kijelzi a tok akksi szintjét is.
A kérdezett xiaomi füleshez esetleg nincs iOS app?
-
kory24
őstag
válasz MasterMark #38047 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Bubsy
aktív tag
válasz MasterMark #38047 üzenetére
Androidon ha az egyik füles benne volt a tokban a gyári app is mutatta a tok töltöttségét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen