Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabopali
aktív tag
válasz Mela Kehes #950 üzenetére
Azért az iPhotot sikerült lenyúlni, de tényleg azóta meg is állt! Azt hittem csak nálam nem jön, vagy mindig lecsúszok róla, de ezek szerint nem.
szabopali
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #947 üzenetére
Szép volt jó volt ajándék volt, örüljünk annak amit kaptunk személyszerint:
IB2, GTA3, GarageBand, 2 Angry birds, nővéremék iPadjára egy Angry HD, meg néhány olcsóbb játék amikre most nem emlékszem, úgyhogy én nem panaszkodom mert még 1500 kredit vár elköltésre -
eszgé100
őstag
válasz vadászcsiga #952 üzenetére
Hogy az istenben volt erre mind elegendő pontod?
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #952 üzenetére
Nekem: Gangstar Rio (abszolút nem jött be), Battlefield (ez sem), Real Racing 2 (akkor már tudtam, hogy veszek iPad-et, gondoltam jó lesz arra is, nem tudtam hoyg nem így megy)
iPad-re: Real Racing 2 HD (na ez fenn van)Igen, lehet mondani hogy nem igazán tudatosan költöttem a krediteket. Arra viszont jó volt, hogy teszteltem őket és már nem vágyom rájuk. Odaadnám valakinek, de sajnos nem így megy.
Ha összejön akkor még letöltöm az iPhoto-t és iPad-re a Plants vs Zombiest. Reménykedjünk."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
szabopali
aktív tag
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes üzemanyagnyilvántartó progi: DiaryGas
Ácsi, iPhoto lemaradt az előző felsorolásból
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #957 üzenetére
Egyből átkoztam magam, hogy mi a fenének vettem meg a Car Managert, ennyit kellett volna várnom. Megnéztem, azért van különbség. Huh.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Ragnar95
nagyúr
Frissült a Vodafone iGo
Itt volt már az ideje, végre használható elvben 4S-el isPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DanielK
addikt
válasz Ragnar95 #963 üzenetére
Az ingyenesség miatt beáldozom a tárhelyem. Amúgy is csak vésztartalék, mert nincs autónk. Ha valakivel meg azzal megyek és kell neki, hogy elvezessen minket, akkor szoktam előkapni.
Amúgy lecsekkoltam és nagyon szép és tetszetős. A térkép 2011/10-es lett.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
nagyúr
Igazából én se használom túl sokat,de néha jól jön Remélhetőleg mostantól a térképeket is gyakrabban fogják firssíteni, bár a következő kb fél évre biztosan jó lesz ez, ha 2011/10-es
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
FefeeX
veterán
Eleinte én is így voltam, addig nem is vettem meg, egyrészt mert volt ingyenes (navigon) itthonra, autóm meg nincs, de néha kellett... Másrészt meg mert ha külföldre mentem évente egyszer, akkor használtam JB-vel egy másikat.
Viszont változnak a dolgok, most már pár hónapja nálam van anyámék egyik autója, bringával is gyakran használok navit, mert jó az, ha mondja, merre, plusz idén megyünk autóval két hétre olaszba... És mivel nincs kedvem keresgetni, JBzni meg hasonlók, most akciós volt a Navigon EU, megvettem (miután a friss T-s meggyőzött) - mondjuk azt kell mondanom, van amiben rosszabb, mint az ingyenes HUN, de azért nem rossz.
-
DanielK
addikt
Olcsósítva lett a Prince of Persia Classic. Mind iPhone-ra, mind iPadre. Az igazi élmény, csak felturbósított grafikával.
-
szabopali
aktív tag
Srácok ma a Navigon olyat tett, hogy sikítoztunk az autóba a röhögéstől. Persze volt hozzá egy vidám csapat, egyébként lehet, h besírok ha egyedül vagyok.
Először elnavigált egy olyan főutcáról ahol egyenesen mehettem volna egy laza háztömb kerülésre, balra, következő utca jobbra, követkető utca jobbra, és kiérkeztem oda ahol egyébként a főútvonalon mentem volnaok ezek után már nem tévesztett.
Aztán (visszafelé úton) és ez nagyon izgi volt, de ilyet még az "ŐS" Garminon vagy iGo sem halottam: egyszerre két női hang adta az utasítás, hangjuk is kiejtésük sem volt egyforma és különbözőket is mondtak. És mondták csak mondták - a társaság nagy nagy megelégedésére - a célállomást az egyik hang konstatálta a másik közölte, h egy utcával odébb vagyok mint kellene. Röhögés és térdcsapkodás persze.
Nos azt mondanom se kell, h kaptam hideget, meleget a droidos barátaimtól, persze irigyek csak, nem kell komolyan venni őket, úgy gondolták eljött az Ő idejük, de neeeem, ma az1ik megvette, igaz a csodafonnál!szabopali
-
FefeeX
veterán
válasz szabopali #968 üzenetére
Nos, ezzel kapcsolatban: nem lehet, hogy egyirányú az utca, esetleg egyirányú volt, vagy a távoli jövőben egyirányúsítják (2050 körül ) Nekem is volt amúgy, még a korábbi free verzióval, hogy beirányított volna a !temetőbe! (forduljon balra, természetesen nem volt se leágazás, se még kapubejáró sem)
Az új frissítés, 2.0 felett sajnos érzésem szerint nem tett jót a programnak, az új magyar hang (ami miatt problémád lehet) egyszerűen sokkal rosszabb, mint a régi, plusz a régi nem mondta hogy átentión (fonetikusan írtam, így kell kiolvasni, tével), az néha mondott ötensönt véletlenben a sok FIGYELEM közepedte, de ez az átentión... (először még szakadtunk vagy 3 percig az autóban a röhögéstől, de aztán negyedik-ötödik napon már elég gáz) 16ezerért erre futja... Szóval szerintem miután végre frissítették a térképeket és megint ajánlható lett a program, rontottak egy csomót az utasítgatásokkal...DanielK: Nekem is jelzett az AppShopper, már készültem is megvenni, csak legyen egy kis wifim... Tényleg olyan jó lett amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
Zoona
aktív tag
Awesome noteról van valakinek valamilyen tapasztalata? Így képről meg leírás alapján mintha Week Calendar és a 2do lenne egybegyúrva. Vagy esetleg valaki az Evernote-ot tesztelte már? Vagy hasonlította össze ezt a kettőt? Az evernote az ingyenes.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
arkades
aktív tag
Van egy nagyon jó játék. Szókirakós a neve. Ugye a nevéből is következik, hogy ez nem egy lövöldözős játék de lehet, hogy egy páran szeretik az ilyet. Van ingyenes verziója is. Ha már ismeritek, akkor bocs, ha nem, akkor szerintem próbáljátok ki.
Каждый дрочит как он хочет.
-
eszgé100
őstag
ezt nevezem srpórolásnak, most számoltam, hogy 166 appom van, és csak £20,14-t költöttem rájuk. jó dolog ez az appshopper, meg a leárazások
-
eszgé100
őstag
válasz ittakary #974 üzenetére
tök érdekes, azt hittem, hogy sokkal több lesz, de így boldog vagyok, hogy egy csomó jó cucc van a telefonomon, és mégis alig került valamibe
amúgy az egész úgy derült ki, hogy ma gépen beléptem az iTunes Store-ba, hogy letöltsem a Max Payne-t (remélem megéri, gépen nem játszottam vele) és elkezdte leszedni a Fairway Solitaire HD-t, ami ugye iPad-ra való, visszanéztem a Purchase History-t, és mikor in-appban megvettem az iPhone-ra ezt is feloldotta, nem tudom, hogy ez csak nekem meglepetés-e vagy mindenkinél így volt? amúgy tudom ajánlani akik szeretik a könnyed kártyajátékokat, szépek az animációk, meg Gopher videói[ Szerkesztve ]
-
Zoona
aktív tag
válasz adnoctum18 #795 üzenetére
Én is most töltöttem le a Sparrow-t, jobban bejön mint a gyári, kényelmesebb is, több fiókot is tudok vele kezelni és bőven kényelmes ez is, szerintem megéri az árát, nekem tetszik
Egyéb vélemény is jöhet róla aki használja.
-
Mela Kehes
Topikgazda
Fairy Tale City 50 kredit! Ez megint ilyen építsünkházatfejlesszüktovább játék. Kár hogy nekem ezek nem jönnek be, a fma-on már volt egy halom.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
adnoctum18
senior tag
Én is majdnem megvettem most, csak rájöttem hogy nincs push...
Így pedig nekem egyelőre nem jó.
Egy részletes Sparrow teszt.---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Zoona
aktív tag
válasz adnoctum18 #982 üzenetére
Én a gyári mail appban sem használtam a push-t, ha érdekeltek az emailjeim beléptem az appba és frissítettem, így teljesen megfelel.De szerintem a következő updateba majd úgy is javítani fogják a dolgokat
-
DanielK
addikt
válasz adnoctum18 #982 üzenetére
Én használom és nem értem ezt a push mizériát. A gyári jelzi (csipog egyet, ahogy szokta), ha jött email, de a sparrowt nyitom meg hozzá. Sokkal egyszerűbb a kezelhetősége.
Nekem nagyon bejött és megérte, mert azóta csak azt használom. -
opeter87
senior tag
Sziasztok!
Sikerült megvennem (1300 kreditért) az iPhotot iPadre, nagyon jó alkalmazás.
Mindenkinek ajánlom, amíg tart még ez a FreeMyApps mizéria érdemes kihasználni a kredit gyűjtögetést. -
FefeeX
veterán
Zuma's Revenge leárazás
normal 0,79
HD (universal) 1,59Mivel van iPad-em ezért én a HD-t veszem meg, de amúgy egy nagyon jó játék
-
DanielK
addikt
Kezelhetőségben pl. Nekem jobban bejön ez az elhúzósdi. Balra húzod az ujjad és ott van minden funkció, amit csinálhatsz egy maillel. Archiválás, törlés, tagelés stb.
Ugyanúgy emaileket jelenít meg, de a felhasználása és kezelhetősége jobb. Próbáld ki, rájössz.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Szerintem iOS-nél nincs létjogosultsága ennek a Sparrownak androidnál ahol belehet állítani alapertelmezettnek ott inkább.
-
adnoctum18
senior tag
válasz Solar_Wind #995 üzenetére
Nálam működik, reggel néztem.
Más:
Ikórlap app, Ipadre. Orvosoknak, egészségügyben dolgozóknak lehet érdekes.Solar_Wind: Nem tudom, nálam chrome alól simán megy most is.
[ Szerkesztve ]
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Solar_Wind
senior tag
válasz adnoctum18 #996 üzenetére
Neee. Akkor mi lehet az oka? Internet Explorer 9-ben és Google Chrome 18-ban sem működik.
iOS eszközön működik az iCloud Mail, de Windows 7-en böngészőben nem tudja betölteni.
-
DanielK
addikt
válasz adnoctum18 #996 üzenetére
Nálam is működik rendesen. Ki-be kapcsolás esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- Razer Hammerhead Pro Hyperspeed Cross-Platform True Wireless Earbuds (ÚJ)
- LG OLED55B9PLA
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év garancia -
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen