-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runner_fxr
Ármester
válasz margithid #91517 üzenetére
Biotech Brutal Gainer-t, és Arnold Iron mass-t. Felváltva szedtem őket, nem tudom melyik okozhatta, vagy talán mindkettő, bár az Arnoldos jobb minőségűnek tűnt és drágább is volt. Régebben is sokat ittam Universal termékeket meg Scitec-et akkor nem volt baj, vagy csak nem vettem észre.
Persze a tápkieg egyszerűségében rejlik a sikere, könnyű magadhoz venni. Ettől még nem feltétlenül egészséges. Az orvosom szerint egy csomó mindennel szennyezve lehet, akár szteroiddal is. Ezen anno én is nevettem amikor a boltban kapható fehérjéket azonosítottak az illegális szteroidokkal egyes emberek, de a tény az, hogy valami bezavarta a hormonháztartásom, a csomó ettől keletkezett. Szerencsére nem volt rossz indulatú és el is múlt, de azért elgondolkodtam. Inkább még több minőségi kajával próbálom pótolni.Én senkit nem akarok hittéríteni, 90-es évek vége óta foglalkozom a súlyzós edzéssel, voltak kihagyások sajnos balesetek miatt, de sok év edzés van a hátam mögött. Sok tápkieget is szedtem, de mostanában elgondolkodtam rajta, hogy van e értelme egyáltalán? Felőlem mindenki azt szed amit akar csak leírtam egy véleményt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!