Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
Köszi!
Beköszönhettél volna a chat-re, hogy elizguljam a jelenlétedben!
Vagy utólag nézted vissza?
1:28:15-től Mózes csata is király volt.
Bár utólag visszanézve nem annyira WOW, de ott belül az előzési kényszer és a kiesés veszélye miközben kell a zsíros pont elég izgalmas volt hirtelen döntéssel ott maradni közöttük. -
Laby
őstag
Ez esetben jó a nick!
Este 9-10 fele már nem nagyon szoktam nyomni, általában az már a kiszálló időpont nekem.Ja, iRacingból ismerős már ez a rendszer, bár ott is olyan voltam mint itt LFM-en, hogy mesterségesen egy szinten tartom a pontot hogy barátokkal nagyobb eséllyel tudjunk játszani. Szóval ez most idegen szituáció, hogy el akarok jutni a maxomig. Eleje biztos még öröm és boldogság, aztán hamar megfog ez állni és jöhet a stressz…
-
Géjza
őstag
Felőlem mehet.
Jellemzően este 9-10 körül jutok oda, hogy tudjak menni 1-2 futamot. Hét elején szerintem nem megyek (vga csere lesz, azt méricskélni akarom az előtte-utána fps-eket). Plusz nem döntöttem el, hogy a héten sprintre gyúrjak (Silverstone) vagy inkább a hosszabb boxkiállásos Imolát nyomjam. Váltogatni nem szeretem, bőven elég 1 pálya egy hétre. Amennyi időm (kevés) van örülök, ha az egyiken versenyképes szintre tudom magam hozni.
Abszolút nem Géza vagyok, a Géjza csak egy nicknév.
Fősulin anno mindenkit géjzáztunk a kóterban (kb mint most a "tesózás"
), így lett ez a nickválasztás sok-sok évvel ezelőtt, a "j" sem véletlen benne.
Jah, nem rossz a top20-ban lenni, de vannak gyorsabbak, jobbak is mögöttem, nem is egy.
Okok, akkor majd tolok egy szubszkrájbot.
Ahogy egyre magasabb az elo-d és a futamokon mondjuk kisebb az elo átlag (tiéd alatt van), annál nehezebb gyűjtögetni, egyre kevesebbet ad. És ha már magasabban vagy és valami történik veled a futamon, akkor viszont irtózatosan sokat lehet bukni. Pénzes is ezen szokott sipítozni, hogy 4-5 futamon hoz mondjuk 80 elo-t, azán a 6.-on történik vele valami, azt el is bukja.
-
Laby
őstag
válasz
-Rolika- #8861 üzenetére
Köszi!
Igen, tegnap tűnt fel hogy rossz a felbontás, de senki nem szólt.
Úgyhogy most emeltem rajta. Racelab-ra is előfizettem, régi kamera szöget is leváltottam, úgyhogy most átalakítgattam pár dolgot. Ha már senkit nem érdekel az 1000. ugyan olyan 2 nézős magyar csatoran, legalább nézzen ki jól… -
-Rolika-
senior tag
-
Laby
őstag
Sprint versenyezgetni mikor szoktál? Valamikor összefuthatnánk...vagy majd spontán amikor magától úgy alakul?
Most nézem, hogy Te nem is Géza vagy? Rob Rudolf? Top 20 magyar, az elég kellemes eredmény már.Most elkezdtem én is pörgetni streamet, éri követni ám!
LFM utamat streamelni fogom, meg csütörtökön indul a HVML szezon azokat a ligafutamokat is.
Akit nem irritálok az jöhet majd nyugodtan.Eddig elkerültem minden pityputtyot 8 futam alatt, szóval farmolgatom szépen, de azért jó sok idő lesz mire a végállomásig érek, nem méri túl zsírosan a pontokat.
-
Géjza
őstag
válasz
kismadar12 #8857 üzenetére
Nem tetszhet mindenki 100%-osan mindenkinek.
Ilyen jutúber/streamer nem volt és nem is lesz, nincs ezzel semmi baj.
-
Géjza
őstag
válasz
kismadar12 #8855 üzenetére
Bizonyos szintig nem azt adja, amit néha gondol vagy tenne. Nem a streamen mutatja ki a foga fehérjét, ott próbálja visszafogni magát. Aztán ahogy Laby írja discordon meg ámokfutást végez, mert 2x meglökték, kilökték egy futamon. Mintha mással ilyen nem fordulna elő néha. De aztán lehet szimplán aznap xar napja volt.
Na mind1, ezektől függetlenül én is szoktam nézni őt.
-
kismadar12
lelkes újonc
Érdekes, mennyire másképp látjuk a dolgokat. Pénzes Ádám, mint megjátszós? Legőszintébb simracer. Emlékezz vissza mikor az iRacinget egyedül ő merte kritizálni pedig szanaszét szedték miatta a fanok... Pont leszarja mindenki véleményét és elmondja amit gondol. Igaz én csak néha tudtam benézni a streamekre, de pont nem ez jött le belőlük amiről itt szó van.
-
Géjza
őstag
Én is jót nevettem rajta, először én is csak pislogtam, hogy wtf, mi történik itt.
Eléggé megjátszós szerintem is, túlságosan is polkorrektnek próbél tűnni (kivétel mikor elgurul a gyógyszere), ami nem őszinte. Pl. Antal Pistit ezerszer jobban csipázom, ott nincs semmi máz, originálba nyomja (és szvsz sokkal jobb pilóta is). Kár, hogy twitch-en streamel élőben, yt-re csak utólag tölti fel a videókat.
-
Laby
őstag
Felcsigáztál, főleg miután megnéztem Pénzes platinum örömét.
Kíváncsi vagyok meddig tudok eljutni. Eddig 2000 környékén tartottam magam baráti társaság miatt, most megpróbálom felhúzni magam én is platinumig, hátha összejön, de azért néztem a top magyar leaderboard-ot ott 4000 környékén már elég komoly srácok vannak, szóval elég jól nyomod.
Kyalamin időmérőn sikerült már 1:40:395-öt menni, futamon is mentek a 41 alattiak amikor kellett. Elég magas ELO srácokat sikerült így elkapni tempóból, úgyhogy talán reális lehet ez a 3000-4000 környéki nekem is.
5 futamot mentem ma (elején még nem volt meg a jó setup):
2. hely
1. hely
1. hely
1. hely
5. hely (esett az eső, arra nem gyakoroltam)Így 312 ELO-t farmoltam ma.
Holnaptól meg indul Silverstone, ott lesz csütörtökön ligafutamunk is, úgyhogy azt pláne meg kell pörgetnem. Ott magamhoz képest nem vagyok gyors, úgyhogy arra rá kellene feküdnöm, mert valamit nem csinálok jól, de nem jövök rá hogy mit…egyszerűen nem érzem a ritmusát vagy nem tudom.
-
TeeBeee
tag
Köszönöm a tippeket srácok. Így hamar meglett. Ma pedig a friss licencemmel túl vagyok az első lfm futamon is.
Watkins Glen split 3-ban quali P12 1:47 eleje azt hiszem. Az első 1:44-et ment, páran 45 és 46, a legtöbben 47 (így kerültem a mezőny közepébe). Első 5 körben nyertem 2 pozit, majd elba*ztan a T1-et és megforogtam. Hála az égnek nem ütöttem ki senkit. Utánna középmezőny megint, páran kihullottak előlem, box után P7- tel kissé eseménytelenül futottam célba.
A benyát nagyon rá számoltam, még maradt 10 liter, illetve a setup 20/25 fokra volt jó, a szerveren meg 27/35 volt talán amire nem csökkentettem a nyomást.
Ahhoz képest, hogy most először megyek ezen a pályán, meg kb 6 éve nem szimuztam nagyon meg vagyok elégedve. -
kismadar12
lelkes újonc
Szerintem semmi rossz nincs ebben teljesen őszinte az ember. Nem játszotta túl a dolgot, rögtön mondta is h koncentráljunk és ment tovább. Én szoktam nézni, nagyon interaktívak a streamek mert sokat beszél a nézőkkel, sztem ezért kedvelik. Persze azt is teljesen megértem, hogy van akinek ez sok lehet, a Bereznayt is sokan nem szeretik. Az ligafutamos vita előzményét nem vágom, ott mi volt?
-
Bandit21
addikt
Nem kellett sokat várni megvan a sebtapasz a tegnapi benazasra, igaz sof1000 split 3 de quali 5 után sikerült felerni épp a dobogó aljára, pedig végig esett q és R közben is úgy pedig aztán végképp ritkán megyek.
-
Géjza
őstag
válasz
Bandit21 #8840 üzenetére
Mindig az első köridejét váltom át mp-re, így nem nagyon lehet elbaltázni a kalkulációt.
Heti 4-5 este 1-2 futammal. Relatíve nem sokat, nem nagyüzemileg nyomom. Arra kell figyelni, hogy a bulikból ki kell maradni, inkább feladni 1-2 pozit, első 1-2 körben hülyeségbe nem belemenni. Nem is tudom mikor volt utoljára olyan futamom, hogy kiütöttek volna vagy én csesztem volna el és mehettem a sor végére hatalmas elo bukóval. Persze szerencse is kell hozzá, illetve az marha sokat számít, hogy hova kvalizol. Ha mezőny közepébe, akkor az húsdaráló és nehéz lehozni "buli" nélkül. Ha az elejébe, akkor sokkal nagyobb az esélyed a tiszta versenyre.
-
ToMy_
tag
válasz
TeeBeee #8838 üzenetére
Az LFM projektem még sehol nincs amúgy, 85 SA kell hozzá, nekem meg alig van 70 így 10 aktív óra után az ACC-ben. Hogyan növeljem meg gyorsan?
Korábban működött az, hogy offline versenyt indítasz AI-val, és vonatkozol hozzájuk nagyon közel úgy, hogy a radar sárga/piros. Így 1-2 körönként lehetett kb. 1 SA pontot grindelni. -
Bandit21
addikt
Így szoktam én is, 1500 osztva egy rá hagyott idővel. Aztán az felfelé kerekítve szorozva az átlagfogyival +1-2 l bizti tartalék.
A ráhagyott köridő lett elcseszve mert azt felejtettem el hogy levonni szoktam a köridőbol erre most hozzáadtam...
4200 elo, jó ég! Mennyit mész ehhez egy héten?
Gratulálok!
-
Bandit21
addikt
válasz
TeeBeee #8838 üzenetére
Helló, én azért mentem lfm be mert előtte a szerverre felnéztem és üres volt.
A 46 már jó idő nekem ritkán megy 43 vége 44 közepe már könnyebben de időjárás és főleg aszfalt hőmérséklet függő.Az SA akkor lesz meg gyorsan ha együtt megyünk a szerveren és pálya vágás nélkül radar távolságon belül megyünk szorosan.
Zolder a licence track de pl asszem arra is van hivatalos gyakorló szerver mehetünk akár ott is. Bár szerintem nem lesz gondod a szintidővel.
-
TeeBeee
tag
válasz
Bandit21 #8835 üzenetére
Tegnap felnéztem a szerveredre pár körre. Nem vagyok nagy hungaroring rajongó, de amúgy élvezhető volt az m4-gyel. Jött egy eső is, ami kezdőként elég fun volt.
Köszi a setup tippet.
Mentem talán egy 1:46 végét ami gondolom az időjárás függvényében is gagyi. (eső előtt persze)
Az LFM projektem még sehol nincs amúgy, 85 SA kell hozzá, nekem meg alig van 70 így 10 aktív óra után az ACC-ben. Hogyan növeljem meg gyorsan? -
Géjza
őstag
válasz
Bandit21 #8836 üzenetére
ez xopacs
Pedig szép eredmény lett volna.
Úgy szoktam kalkulálni a benyát, hogy mondjuk a sprint futam az 25 perces, ami 1500s. A kvalin a P1 ment mondjuk 1:40.5-öt, akkor az 1500-at elosztom 100.5-tel és a kapott eredményt (14.92) felkerekítem egészre (15). Max ennyi kört tud menni az első ideális esetben. Ehhez hozzáadok plusz 1-et és lesz 16. Ezzel szorzom fel az saját átlagfogyimat és ennyit tankolok. Így tuti mindig elég lesz, viszont nem 4-5 körre való nyállal futok be, hanem max 1-2 körre való plusszal.Ha már elo-k, én is hadd dicsekedjek el, menet lközben platinum sofőr lettem lfm-en (majd 4200 elo-m van), a fő magyar jutúbert is magam mögé utasítottam kemény 3 elo-val.
Mondjuk én nem pityeredtem el, amikor meg lett a platinum.
-
Bandit21
addikt
Bakker.
November óta hanyagoltam az lfm-et.
Practice szerveren mentem hébe hóba de nem volt időm rendesen felkészülni semmire.Most Kyalami van a héten az jobban megy talán, így beugrottam tegnap 10 és ma 10 kor gyakorlás után.
Nem jött igazán jól ki a leosztás mert a kis ló fing 1300 elo -mmal egy 1500 sof splitbe kerültem 23 bol19 ként.
De bejött a számítás a kevésbé jól sikerült qualin 9 lettem. 40 fokos volt az aszfalt, próbáltam levenni a nyomást, nyitni a fék hűtőt nagyjából bejött. Csak épp 42 közepe sikerült a practice 41 közepe helyett.
A rajtot a szokásom szerint balfasz módra vettem elmentek ketten de ki is pörögtek páran igy kb 7-8 helyen mentem.
Egy srácot aki vissza esett az elejéről amikor rám ért elengedtem aztán szépen el mentünk a 10 től lefelé lévő sracoktol és azt néztem hogy az első se húzott el ,5-8 MP nél jobban és szépen ment az 1: 42.3-5 mindenkinek.
De.
Az ember sajna el szokik attól amit ritkán csinál. Hiába sikerült nálam 3-400 elo val jobbak közt menni, 1x se ütközni ügyesen kezelni a 25 helyett 40 fokot kerülni aki megporog, 6 pereccel a vége előtt gyanús lett hogy 4 kor lesz még hátra és nekem hármat ír a kijelző....Azóta megfejtettem már, hiba osztottam le 25 percet a körökkel kerekítettem felfelé és szoroztam 2 dl el többel mint a valós fogyasztás ha én ökör 1:50 es körökkel számoltam. Valami azt súgta lassabb körökkel biztosabb számolni de hát a valós gyorsabb körökből több fér a 25 percbe.
Na a lényeg hogy az utolsó körre 2.6 helyett 1.5 l benzinnel büszke 8 helyen fordultam rá.
És sikerült 0.1 l el célba érni. A dolog szépséghibája, hogy 1;54 es kor kellett ehhez ami a 14. hellyel sikerült.A verseny előtti kiszamolas során a valósnál több benzin/ korrel, felfelé kerekített kor számmal kalkuláltam és hozzá adtam még 2 litert.
Csak épp 8 MP el lassabb körökkel...1 rohadt liter hiányzott de ez van!
Sr jött 0.33 megint kozeledek a 9 hez, az elo... Na az nem lett több.
-
Bandit21
addikt
Aki jönne (mert a kormányos topicban szó volt róla) írjon ide és akkor
Szerver neve Gerisoft pH acc szerver
Belépés:
peha
peha-adminUtóbbival parancsok is működnek.
-
Laby
őstag
Jövő héten indulunk a bajnoksággal, ma pedig nyílt funrace / tesztet tartunk este, ha van kedve valakinek csatlakozzon (privátban adok szerver adatokat).
Silverstone, 2x20 perces sprint verseny
Menetrend nagyjából időpontokkal megtippelve (eleje még fix):
19:00 - 20:00 közös tesztelés
20:00 - 20:15 időmérő
20:20 - 20:45 (20 perces futam)
20:50 - 21:15 (20 perces futam) -
Laby
őstag
Helló srácok!
HVML 10. ACC bajnoksága elindul, aminek a vezetését/szervezését “átvettem” a 10. szezonra.
Úgyhogy szeretnék egy jó hangulatú, de rangos, sűrű mezőnyt összehozni a szervezésem alatt.
2 hetente csütörtök esténként van lesz futam (március 20-án indul), lesznek értékes nyeremények, boldog pillanatok, nagy ölelkezések meg ilyenek.Örülnék ha innen is csatlakozna néhány ismerős arc.
Ha valakinek lenne kedve, akkor discordon talál bővebb információkat, de nyugodtan kereshettek privátban is.
Discordhoz itt tudtok csatlakozni:
https://discord.gg/hCFRw8Q6
Ma estétől pedig lehet nevezni a bajnokságra is, ezen a Simgrid linken:
https://www.thesimgrid.com/championships/13504?s=NG50tQOI -
JulesTS
addikt
Nem automata, replay-ben néztem is, hogy anélkül nem lehet kilátni a szélvédőn. Motorháztető nézet is "csalás", de nekem amíg nincs nagyobb monitorom, addig a belső nézet kb. "kulcslyukon nézem a versenyt" hatású...
Mondjuk motorháztető nézetben az eső nem tűnik el, csak a szélvédő effektek nem zavarnak. -
Géjza
őstag
-
JulesTS
addikt
Motorháztető nézetben se kell ablaktörlő...
-
Géjza
őstag
Ez aranyos: [link]
Minap mentem esőversenyt, nézem vissza replay-t és az volt furcsa, hogy az egyik autónak nem ment az ablaktörlője. Gyenge eső volt, azt hittem, hogy neki így jobb, még látott ablaktörlő nélkül. De akkor valszeg ezzel a trükkel operált ez a mesterember is.
Mikor jardier számolgatja lfm pro series-ben, hogy a top12 autó közül 7-en nem ment az ablaktörlő heavy rainben, akkor azért az kicsit vicces.
-
blúmen
tag
Segítséget szeretnék kérni PS5 – ACC témában.
Most ismerkedem a szoftverrel (a régi AC-t már ismerem), és első körben az érdekelne, hogy mely funkciókat érdemes mindenképpen beállítani a kormányvezérlőn.
A lehetőségeim sajnos korlátozottak a TM Competition Sparco P31 kormány miatt, ezért a képen látható kiosztás alapján kellene elhelyeznem a legfontosabb gombokat.
Egyébként nem sikerült arra sem rávennem, hogy a kormányvezérlő és a PS5 DualSense egyszerre működjön. Van ennek valami trükkje? Esetleg az indítási sorrend?
Köszönöm szépen a segítséget előre is! -
Laby
őstag
Tegnap SRC ligafutamon időmérő nélkül mentem egy jó nagyot, 30+ előzésem volt, pár emberen kicsit fennakadtam, elég keményen és jól védekeztek, szóval voltak marha jó jelenetek, nagyon rég élveztem ennyire futamot.
Ha valakit érdekel akár tekergetve az itt találja:
[Youtube link] -
Lacko66
tag
Sziasztok.
Az ACC Console Hungary vasárnap este 19:00 órától GT4-es fun versenyt szervez, a pálya Oulton Park. Crossplay bekapcsolva, PS5 és Xbox X/S tulajdonosok vehetnek részt a versenyen. Regisztráció a SimGrid-en: [link] -
kzolee216
senior tag
AC EVO kormánybázis beállítási infók: [link]
-
JulesTS
addikt
válasz
Icewloxy #8813 üzenetére
Kiváncsi vagyok egy ilyen "profi" videójára. Légy szíves linkelj egyet, szívesen megnézném.
Egyedül a friss szimrészerjútyúber lányokon látszik, hogy kezdők, de ők nem is képzelik profiknak magukat.
Akiket nézek azok meg, ha nem is ufók de bőven átlagon felüliek. Suellio Almeida, Morad, Nils, Jardier, Scott Mansell és még sorolni lehetne... -
Bandit21
addikt
válasz
Icewloxy #8813 üzenetére
Valószínűleg rossz csatornákat nézel.
Ott van Jardier, aki élőben tolja, reagál, beszél közvetít és közben olyan időket megy, hogy csak na.
Vagy Fri3d0lf akinek meg egy csomó setupot köszönhetünk.
Az biztos, hogy mindenki yt/tiktok/insta/akármi tartalmat gyárt már, de attól még, hogy bénák a yt-on kormánnyal nyilvánosan bénák, attól még nem lesznek a kormányosok bénák.
A kontroller vs kormány dologhoz meg annyit, hogy próbálj meg minél rövidebb idő alatt egy teljes jobb-bal korrigálást megcsinálni mindkettőn. Igen, a kontrolleren annyi, hogy a hüvelykujjad mindkét irányba eltolod 5-5 mm-t és kész. A gt3-as 296-hoz tartozó 680 fokkal meg...
De cserébe 680 fokkal a kormánnyal finoman lehet bánni. Néha ha lfm helyett publicra felmegyek azonnal ki lehet szúrni a kontrolleres újoncokat mert vagy egyenesen se bírnak menni, vagy ha már gyakorlottabbak is, az látszik, hogy egy pálya 15 külön ívű kanyarját képtelenek 15 féle kormányszöggel bevenni, ami az adott kanyarhoz kell, hanem folyton korrigálásban vannak, amitől az első gumi túlmelegszik el lesz nyírva a hátsó tapadása nem optimális ezért gázt adni se tudnak jól/időben.A ph-s kb 100 fős aktív és mellé még szerintem legalább 100 fős hébe hóba fórumozó kormányos közösség egy kis szelete jár át ide az acc topicba, a WRC pl sokkal keményebb mag, szerintem gyere át a kormányos topicba, olvasd el az összefoglalót nézd meg a képeket, táblákat összefoglalókat és menjünk neki újból az elejétől.
Szívesen segítünk, de hidd el, ha új Neked az acc és itt rögtön öten írnak cáfolatot mindenre amit írsz, akkor megvan az esélye, hogy nincs igazad.Arról nem beszélve, hogy - szándékosan nevek nélkül - van itt igazi rally pilóta, olyan akinek több komoly sportautója van, amikkel pályanapokra jár, olyanok akik rendszeresen gokartoznak, mentek már igazi versenypályán igazán gyorsan, több is aki a lassan 200 ezer fős nemzetközi lfm liga legfelső szintjén megy, és sok olyan aki ezek közül egyik sem, de IR-ben AMS1-2 -ben RF2-ben, WRC-ben Dirt2-ben RBR-ben RRRE-ben, F1 sorozatban, vagy épp gokartos játékokban hazai szinten gyors.
Kormánya tényleg sokaknak lett otthon a covid alatt, de itt a "kemény mag" 30-40+-os több mint 20 éve sim-ező. Ez azt jelenti, hogy ha van egy sim verseny a környéken, a városban az országban akkor ha innen oda megy valaki akkor ziher, hogy az elején van.Nincs köztünk aktív YT sztár, de itt nem is ez a lényeg.
-
Icewloxy
junior tag
válasz
adrian360 #8812 üzenetére
“senki nem hiszi azt, hogy attól profi lesz, mert kormánnyal játszik”
ohohohóókezdjél nézni YouTube os videókat akik ott ülnek a kormány előtt és olyan komolysággal beszélnek erről az egészről aztán elkezdenek játszani és teljesen bénák közbe meg rá van írva a fejükre hogy ők most olyan komolyan veszik meg milyen jól aztán mikor ezek után tényleg rátalálsz egy profi videójára hogy játszik akkor egyértelművé válik hogy az előző alapjábavéve milyen Pancser volt.. Csak ismételni tudom magam minden a megszokás és a gyakorlás teljesen mindegy mivel vagy min játszol.
-
Icewloxy
junior tag
Mindenkinek van egy kis igaza amit irt , Csak annyit tennék hozzá hogy attól még hogy valaki vesz egy kormányt nem jelenti azt hogy profi lesz . két dologtól függ az egész a megszokástól és a gyakorlástól .egy profi aki kontrollert szereti bármikor megver egy nem profi kormányost. Rengeteg videót láttam YouTube-on akik kormányal faltól falig mentek.
más: Még nem volt időm kellően körbenézni de multiplayerben nincs olyan opció ahol köröket kell menni állórajtal nem pedig időmérőt és azután repülőrajtot? -
zsalesz
aktív tag
válasz
Icewloxy #8805 üzenetére
Egy dolgot nem szabad elfelejteni, hogy a GT7 csak PS4/5-ön elérhető. Itt az emberek döntő többsége a konzolhoz tartozó kontrollerrel ül le kicsit kikapcsolódni. A GT7 egy rendkívül nagy üzlet a PS életében, és a fejlesztők pontosan ezért is "hegyezik" ki az irányítást leginkább kontrollerre. Több ismerősöm is van aki nagyon azonos időket autózik kontrollerrel és kormánnyal is. PC-én fordított a helyzet. Aki ott kicsit komolyabb szimekkel próbálkozik, jellemzően kormánnyal teszi.
Mondom mindezt úgy, hogy PS5-ről tértem át PC-re. Hálás vagyok a Kunos csapatnak, hogy az AC/ACC-ét portolták PS-re, mert pontosan ez adta a legnagyobb löketet az áttéréshez. Meg tudom erősíteni, hogy a PS5-ös és a PC-és ACC között csaknem ég és föld a különbség.
Mindig is nagy GT rajongó voltam, természetesen mai napig fent van PS5-ön a játék. De amióta PC-ére váltottam eszembe nem jutott elindítani.
Messze vagyok egy E-sportolotól, de van kormányom. Ahogy előttem is megfogalmazták, leginkább örömautózni szeretek. Kikapcsol, szórakoztat és ez a lényeg. Ja és nem mellékesen de ha lassan is, időről-időre icipicit javulnak a köridők is a kedvenc pályákon. -
GalaHU
addikt
válasz
Icewloxy #8805 üzenetére
Szerintem fordítva ülsz a lovon, de majd elmúlik...
Pont a GT az ahol a játékosok 90%-ának a kocsikázásról és az örömautózásról szól a játék, nem is csoda az Óda az Autózáshoz. Olyan feature-ök vannak benne amik az ACC-ben nem (karrier, kihívások, Café, autógyűjtögetés, stb) a normál versenyzés mellett. Nyilván van egy nagyon szűk réteg aki e-sportoló, de azok kormánnyal tolják.
Az ACC sokkal inkább kompetitívebb, itt már offline is küzdelem van a tizedekért, pláne a ligafutamokon.
-
JulesTS
addikt
válasz
Icewloxy #8805 üzenetére
Furcsa meglátások. Nem tudom, hogy milyen a GT7 és az ACC kontroller kezelése, milyen segítségek vannak beépítve, de a GT7 simcade, az ACC meg szimulátor, még a "butított" konzol verziója is. Mindkettővel lehet jókat szórakozni és komoly versenyeket is vívni, de igazából kormánnyal, kikapcsolt segítséggel lehet legjobban belelátni, hogy mit tudnak és a sofőr is mit tud...
A játékosok kategórizálása sem stimmel szerintem...
Nem vagyok önjelölt e sportoló, de azért sok gyakorlással a profikat meg tudom közelíteni annyira, hogy ne kelljen szégyenkeznem... -
zsozsa74
őstag
-
Icewloxy
junior tag
Az lemaradt Hogy a first Granturisimot pár napja játszottam ki és egyértelműen állíthatom hogy abban nehezebb vezetni az autókat mint a ACC-be, a gt7 Fizikája pedig ugyanaz. Sokkal precízebb és kimértebb mint ACC . GT7 ben Tudom hogy több a pálya és az autó de valószínű az autó 80 százalékát nem is használnám nem keltené fel az érdeklődésem hogy játszak velük. Aki szereti a minél jobb hangot, grafikát, ésszerű irányítást ACC a jobb, akit csak a pár század hajt és idegösszeomlás szélén van ha +0.100 kort megy akkor gt7. Én élvezem a játékot más pedig önjelölt e sportolót játszik mert vett egy kormányt , Persze nincsenek a profik köridejéjez képest
De nincs ezzel baj több féle képpen hozzá lehet állni ehhez de az tény hogy a játékosok 90 százaléka amatőr többi pedig profi.
-
GalaHU
addikt
válasz
Icewloxy #8789 üzenetére
Ja, meg 30-45 fps… De használd egèszséggel!
Mondjuk kontival nem lesz benne sok köszönet.
Azèrt ha beakciózzák, vagy használtan felbukkan a GT arra is nézz rá, mert nagyságrendekkel több autó, jóval több pálya van benne. A fizikája megbocsájtóbb mint a Kunos-éknál, kezdőként több sikerélményed lesz.
Az ACC a profi liga, elsősorban kormányra, a GT meg a könnyed szórakozás kontival.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- SSD kibeszélő
- Villanyszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad 100 - Intel N2840 I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G7 - Ryzen 5 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest