-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz aelod #172053 üzenetére
Nem is nagyon eroltetem, 50 mas modon tudok hasra, torzsre gyakorlatokat csinalni, amikkel nem olom meg magam. Ket dolog lehet az oka egyebkent:
- amit mar korabban is irt valaki, egyszeruen rosszul csinalom
- a derekam amugy is gyengem, a derekat terhelo gyakorlatokkal ovatos vagyokbut without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #172039 üzenetére
Mint mindenkit sajnos.
Mit szólsz Kohári eredményéhez?
Superbody, GP kategória.
Szmereka László
Dudás Ádám
Kohári Richárd Vida Fitnesz
Horváth István Kriko Gym
Tóth Péter
Debreceni Gábor Kokovai Team
Nagyon erős volt a mezőny, ami várható volt.
Az első három szerintem nagyon szoros csatát vívott egymással, a bírók ezt a sorrendet állapították meg.
Én felvállalom, nem így láttam, de 7 bíró pontoz, nem egy, így ez lett az eredmény amit elfogadunk.
Dudás Ádámot, és Szmereka Lacit is kedvelem, nem ők pontoztak, a többi bíró véleményét pedig tiszteletben tartom.
Kohári Richárd mindent megtett, nagyon össze lett rakva ez a felkészülés, mindent napra készen betartott, mindent ennek a célnak rendelt alá, és a végén nem sikerült.
Végig mellette voltam, átérzem amit érezhet, és nagyon sajnálom.
Remélem, az NAC Universumon sikerülni fog az abszolút bajnoki cím, ami egy szépségtapasz lenne a tegnapi napra.
Gratulálok az összes versenyzőnek!
Vida ZoltánCsak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aleister
veterán
válasz aelod #172026 üzenetére
Egyrészt a növekedési hormon alvás közben termelődik ...
...csak épp táplálkozást tekintve nem mindegy, hogy miképp jut az alvásig az ember. Csekk disz.Másrészt leírtad a glikolízis folyamatát.
Ami szerinte hasznos az edzés utáni CH.Harmadrészt meg nem profitálsz kiemelkedően...
Nos, ha a fenti két pont alapján hasznos, márpedig hasznos, akkor az én olvasatomban profitál belőle az ember.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz aelod #172023 üzenetére
Egyrészt a növekedési hormonnak is hasznos a fehérje + CH. Másrészt legalább a glikogén raktárakat is feltölti.
Amikor végzel az edzéssel, megszűnik a terhelés, viszont az energiatermelő folyamatok nem állnak le. A máj érzékeli az alacsony vércukorszintet a kimerítő edzés után, tehát továbbra is termeli a glükózt, amely a véráramba jut, majd onnan ‘óhatatlanul’ az izmokhoz, és ott glikogénné alakul az izmok glikogénraktáraiban.
Ezáltal a máj saját glikogénraktárát tovább csökkenti.
Ahhoz, hogy ez a folyamat a lehető leggyorsabban megszűnjön, tehát a májglikogén vészes csökkenése megálljon, edzés után lehetőleg folyadék formában szénhidrátot (és fehérjét) kell bevinni a szervezetbe. Ilyen formában a szénhidrát 5-6 perccel később már a vékonybélből felszívódva megemeli a vércukorszintet, ami megállítja a cukorbontást a máj glikogénraktáraiban. Továbbá az izmok raktárainak feltöltése is megkezdődik.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz aelod #172005 üzenetére
Alapban mellizom mindkettő ugye.
A minap belefutottam egy videóba, mely "rangsorolta" a mellizom gyakorlatokat effektivitás szempontjából. A fekvenyomás jött ki a "legjobbnak". Na én azt nem szoktam csinálni.
Kíváncsi lennék, hogy nagyjából milyen szinten állhatok.szerk: meg is van
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #171998 üzenetére
Nem csak azért..
A srác 1x ivott belőle. Viszont 1 kiló marhát naponta 4x re megeszek.
Kohárit én sem értem..főleg Zolitól, mindig is a nagy súlyos edzésben hitt. Szerintem félti az izomzatát ha már így is tud versenyt nyerni vele.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #171976 üzenetére
Meg sajnos.
Másnapra a Bal fülemben elment a hallás azóta, és kaptam egy külső fül gyulladást is, a konyhában megint olyat estem és lementem spárgára megint szakadás, kb 10 perce lebénult a lábam, szóval folyik az élet körülöttem.
Macka: Mutasd meg kérlek melyik hozzászólásodhoz szoltam én egyáltalán hozzá! Vagy mivel sértettelek meg egyáltalán.
Még hogy engedélyt kell tőled kérni ki és mikor szólhat hozzá a te hozzászólásaidhoz, tényleg vicces figura vagy!
Aki sérteget engem itt az te vagy folyamatosan! Azért kérdeztem beütött a tesztód?
Én sem szeretnék erre a Zalai stílusra süllyedni.
[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
válasz aelod #171937 üzenetére
Anno pár éve beszélgettem egy (tán török) üzletemberrel, aki a húsiparral foglalkozott. Vágóhídjai voltak, elég globálisan ment nála az üzlet.
Ő azt javasolta, hogy inkább a sertést fogyasszam, mehet a csirke is, de ne az legyen a fő gerince az étkezésnek (heti 1-2x javasolta). Azzal tisztában vagyok (egyik kollégám feleségének szülei csirketelepet üzemeltetnek), hogy egy otthonihoz képest hetekkel gyorsabban és mivel nyomják fel a húshibrid csirkéket. A nagyüzemi dinszótartásról nem voltak ismereteim, hogy azok mit kapnak. Ez a faszi azt mondta, hogy a sertéseket lényegesen kisebb volumennel tolják fel (persze ott is van indítótáp, de azt az otthoninál is adják sokan), mert ezeknél nem lehet annyival előrébb hozni a vágást, nem fejlődnek olyan gyors ütemben ha pörgetik őket, mint ami egy csirkénél van, így nem éri meg.
Amúgy nem elsősorban ezért (hanem mert rohadtul unjuk a csirkét), de kb 1-1.5 éve inkább sertést eszünk, főleg karajt. Én semmiféle hízást nem tapasztaltam tőle. Persze ez nem jelent semmit, én amúgy is rendelkezek béllel, tehát nem az volt a kérdés, hogy a kockék megmaradnak-e a hasamon vagy sem.
Vérképemben sem lett változás. Minden érték kb ugyan az maradt. Mindig is 1 csillagos voltam (bilirubin), ez változatlan maradt, de nyilván nem meglepő, mert ez nem függ össze a hússal.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz aelod #171857 üzenetére
Nézd meg az időrendiséget, kérlek.
2021-10-25 22:26:04: brembo: A "nőies" izmokra gondolt, igen (felhívnám a figyelmed az idézőjelre)
2021-10-26 08:25:27: Aelod: Női izom.
2021-10-26 10:39:46: aleister: Maga a kérdező is megírta, hogy igen, "női" izmokról van szó (felhívnám a figyelmed az idézőjelre)Szóval te említetted először, idézőjelek nélkül, ami a non-verbális kommuikációban azt jelenti, hogy szó szerint értetted. Én is idézőjelek között használtam, utalva a kérdező által is deklarált (fenék, comb) izomcsoportokra, melyeket a hölgyek leginkább szeretnek edzeni.
Egyáltalán nem arról volt szó, ahogy te értetted, mely szerint van külön női és férfi izom, tehát szimplán félreértettél.
A csavar a történetben pedig az, hogy egy 2004-es tanulmány szerint igen is van női izom.Remélem ezzel lezárhatjuk ezt a tök meddő, javarészt félreértelmezésből adódó vitát.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz aelod #171855 üzenetére
Nade a "női izom" fogalmát itt egyedül te említetted. Én gyakorlatokról beszéltem és/vagy olyan mozgásformákról (sport), amik olyan területeken edzik inkább a nőket és -ami a lényeg,- olyan mértékben, ami egy női sztereotípiának megfelel. Az atípusos lánykák meg csinálnak, amit akarnak, de a random betévedőnek a céljai és előélete ismerete nélkül odavágni, hogy "A csajoknak is ugyanúgy progresszív súlyzós edzés kell." butaság.
Hozzátenném, nem hogy a nőknek, a férfiak sem feltétlenül a BB az üdvös választás. Egy streetes fizikum sokkal atletikusabb, arányosabb tud lenni sok esetben, de hát nyilván itt ez a kijelentés is szentségtörésnek minősül.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz aelod #171852 üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy értelmezési problémáid vannak, vagy kötekszel.
Megnézted a linkelt Kálmán Csillás videót? A 9 POPSI gyakorlatról. Kezded már kapizsgálni, hogy mit jelent a női gyakorlat, illetve a női sport?
Nem azt mondtam, hogy ha egy nő nagy bicepszet akarna, akkor ne koncentrált bicepszedzést csináljon. De itt nem ez volt a cél. Maga a kérdező is megírta, hogy igen, "női" izmokról van szó, tehát fenék, comb.
bigmasterg
Te fogyni kívánó férfiaknak a testépítést ajánlanád, mint "leghatékonyabb mód"?Madwe
Nem a túl sok izomépítéssel esnek át a nők jellemzően a ló túloldalára, hanem a diétával, és az alacsonyabb TZS miatt az az izommenyiség sem nőies már, ami rajtuk van.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
-
aleister
veterán
válasz aelod #171715 üzenetére
Ismétlem, nem feldolgoz, kiválaszt.
Ezért szoktak csökkent vesefunkciók esetén fehérjeszegény diétát alkalmazni. De ez fordítva is igazt. Ha túl sok a fehérje, ugyanúgy nem tudja kiválasztani a vese, és a vizeletbe kerül.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz aelod #171681 üzenetére
Ha jól emlékszem a BCAA leginkább edzés közbeni amino, ami csökkenti a katabolizmust. Kvázi az izomfehérje lebontást mérsékeli. Erre legjobb tudomásom szerint a tipikus edzés utáni proteinturmix azért nem jó, mert sokkal összetettebb láncú fehérjékből áll. Gyakorlatilag nehezebb emészteni. Az megy ugye ismert, hogy edzés közben nem eszünk, hisz a gyomorba áramlik egy rakat vér, aminek jobb helye is van.
-
aleister
veterán
válasz aelod #171663 üzenetére
Mi a baj a dextrózzal?
Edzés előtt/után nálam a sima csoki, fagyi, stb is belefér.A tejről tudom, hogy sok érv szól ellene, viszont annyi plusz élvezeti faktort add a reggeli zabpehelyhez és az edzés utánihoz, hogy ezt bevállalom. Pont ma sikerült kihagynom a tejet a reggeli zabpehelyből, és kénytelen voltam vízzel megenni. Elég ótvar állaga, íze volt.
A turmix ennyire nem gáz. Simán iható vízzel, de tejjel szvsz finomabb. Sokszor tényleg jutalom. Szerintem ennyi kell, még ha nem is a legegészségesebb.Xelo:
Én egyszer gondolkoztam rajta, hogy vega leszek. Aztán elmúlt.
Node a lényeg, hogy az egyik legnagyobb problémát a tej helyettesítése jelentette (volna). Akkor a mandulatejet ajánlották, amit házilag is könnyen el lehet készíteni, így egész baráti áron kijön az ember, főleg, ha van mandulafája.
A tegnapi csomagban volt sajttortás. Akkor pénteken azt fogom kipróbálni. Köszi!
Csakis sparos kancsós tejet használok. Ez nem olyan dobozos lötty, ami hónapokig kibírja szobahőmérsékleten, hanem bizony pár napig áll csak el a hűtőben, mint ahogy elvárható is lenne. Sima pasztőrözött cucc. Olyan tej íze van, mint amiket kiskoromban ittam.[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
válasz aelod #171546 üzenetére
Igen. Már korábban meg lett vizsgálva, hogy nem-e azzal van a gond és amiatt vagyok ilyen víznyelő.
De rendben volt minden. Én arra tudok gondolni, hogy azért van ekkora folyadékigényem, mert nagyon izzadós fajta vagyok. Gyakorlatilag nyáron 0-24 folyik rólam a víz nyugalmi helyzetben is (cserébe mivel jó a hűtésem nagyon bírom a meleget és szeretem is ). Ha meg bármilyen fizikai aktivitást végzek, akkor szökőkút vagyok.
De ez így volt akkor is, mikor 74 kg-os vékonyabb gyerek voltam. -
-
bigmasterg
addikt
válasz aelod #171072 üzenetére
"Melegíts be, majd dinamikus nyújtásokat csinálj ("hideg" izmot nem nyújtunk sosem statikusan)"
Miért, mi történik ha mégis statikusan nyújt valaki?
Illetve mit értesz pontosan a "hideg izmok" alatt? Úgy érted, hogy szerinted csak edzés után szabad statikusan nyújtani, vagy már dinamikus nyújtás után lehet statikusan? -
marked one94
őstag
válasz aelod #171493 üzenetére
Sok érdekes és hasznos dolog hangzik el benne, és annyira óriási különbségek nincsenek a két sport között.
Másik meg ha mindig vannak olyanok akiknek sokkal jobb a genetikája, felépítése és erik mata pont ezekhez tartozik azért is és ha ismernéd tudnád hogy ő mentálisan is egy másik szinten van.
Az meg hogy most teljesen natural vagy sem, nem mindegy? Eddig egy teszten se bukott meg, de ha kokszos lenne akkor már nem is mondhat hasznos dolgokat? Ahogy laci is sok kis apró dolgot oszt meg ami ugy is segíthet hogy nem kell melle a napi 500mg teszto.You'll Never Walk Alone
-
aleister
veterán
válasz aelod #171506 üzenetére
A BCAA helyett érdemes csak leucint tolni. A múltkori podcastben volt erről szó. Rosszabb lesz a fehérjeszintézis azzal a BCAA-val, amennyiben ugyanannyi leucin van, mintha csak magában a leucint tolnád. Pedig, nem káros sem az izoleucin, sem a valin, csak egy csomó dolog nincs még normálisan kutatva, így jelenleg elég lutri, hogy mikor, hogyan érdemes ezeket bevinni. Ebből a tekintetből van létjogosultsági a 8:1:1-es BCAA-nak, de simán kiválthatja a tiszta leucin is.
Madwe:
+1 ...aztán megkóstoltam az arginint is. Nehéz lenne győztest választani a "legszarabb íz a világon" verseny győztesének.[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz aelod #171506 üzenetére
Én éreztem már ízesítetlen bcaa után valamit, igaz azt senkinek se kívánnám
egyébként a nem éri meg cuccal tönkretenni magad a díjért dolgot szajkózóknak egy gondolat:
rengeteg hegymászónak kell levágni kezét/lábát fagyási sérülések után, van aki ott hal meg. Ezért sokan még csak érmet se kapnak. Ismerős egyik kezén már nincsenek ujjak… többmilliós kórházi cehh után megy a jogi herce hurca. mégis visszament mászni! Én ilyenre biztos nem lennék képes, ettől függetlenül nem tartom hülyének, sőt, becsülöm érte s azért ezzel szerintem sokan így vannak.
max azt tudom elképzelni hogy valakinek nem olyan “nemes” cél teszem azt egy bodybuilder díj elnyerése mintsem mondjuk egy hegycsúcs megmászása. Szerintem lényegi különbség nincs a kettő között ilyen szempontból. -
benfolds
őstag
válasz aelod #171452 üzenetére
én minden másnap edzek, tehát papíron egyik héten háromszor, másik héten négyszer. meg ugye a pihenőnapokon biciklizek. azért csak papíron, mert sokszor van, hogy közbejön valami, ami miatt nem tudok edzeni, de volt már többször, hogy másfél hónapig tudtam nyomni folyamatosan. nem mondom, hogy ez a tuti recept, mert amúgy szar az egész, egy éve nem fejlődök, de hogy azért-e, mert ez túl sok, azt nem tudom. amúgy nem hiszem, hogy azért. ha soknak érzem, akkor merek már pihenni, nem úgy, mint régen, amikor toltam akkor is, amikor már rohadtul éreztem, hogy sok. mostanában nem mutattam túledzettség tüneteit. inkább a biciklizést vittem túlzásba az ősszel. szeptemberben minden hétvégén volt egy 100-130 km-es köröm (plusz hétközben 2-3 40 km-es, de azok nem vágnak földhöz).
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz aelod #171420 üzenetére
bocs, csak meg epp fel voltam haborogva ezert morogtam
o nem esett ketsegbe, azt irta majdcsak eszreveszik a birok elobb utobb.
a pozolasa nekem tetszett de teny h nem az szamit h en mit gondolok, hanem h ok mit keresnek. ez szerintem meg egy kialakuloban levo divizio ami valtozekony.
ill az is teny h o pont a ket kategoria kozott van, meglatjuk mit tud javitani magan
mondtam neki h Rami is 8ik lett elsore szal meg akarmi is lehet(annyi ideje mondjuk nincs mint Raminak)youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz aelod #171410 üzenetére
Igen. Onmagahoz kepest szerintem abban a pozban mutat leggyengebben. Nalam osszessegeben siman a top 3ban volt. A hat bic pozban meg a legjobb volt, kondicioban is. Pozolasa is az egyik legjobb volt, Terrence is jo volt meg ott. Logan viszont egy jo nagy kerdojel h mit esznek rajta
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
aleister
veterán
válasz aelod #171394 üzenetére
Természetesen én sem csak egyetlen étkezésre gondoltam, csak jeleztem, hogy étkezésenként +100-125 kcal-tól nem lesz az ember eltunyultabb, és így össze lehet hozni napi 600-700 plusz kalóriát simán.
Szerintem ez összetettebb ennél. Ha valaki eddig kalória deficitben volt, és a +500 kcal-nak hála pozitívba kerül, akkor biztos aktívabb lesz. Ha egálban volt a mérlege, akkor sem hinném, hogy nagyon csökkenne az aktivitása. Akkor lehet szvsz gond, ha valaki erős plusz bevitelben volt, és erre biflázik még rá +1000-et.
-
Madwe
nagyúr
válasz aelod #171394 üzenetére
Persze, de amikor szintentartásról elkezdem emelni a bevitelt azt az alacsony chról magasabbra kezdem - aktívabb leszek… több kalórai kell még, elkezdem növelni tovább, már az adagok méretét is, az már kezd punnyasztani bár vegánként a tipikus kajakóma mint olyan az nincs ekkor sem.
-
aleister
veterán
válasz aelod #171391 üzenetére
Szerintem ez csak akkor igaz, ha egyszerre sok kalóriát viszel be. Mivel az emésztéshez is energia kell, ilyenkor jön a kajakóma.
Ha étkezésenként viszel be mondjuk +100 kcal-t, az szerintem nem tunnyaszt el.
Amikor emeltem a reggeli zabpelyhet 100 g-ről 125-re, akkor gyakorlatilag fel sem tűnt a dolog, pedig arányosan több tejet és fehérjeport is maga után vont ez.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
lacos001
senior tag
válasz aelod #171378 üzenetére
Már az ehhez tartozó "tortúrán" végig lépdeltem.
Tükrözés, vérvételek, tesztek, székletminta, minden földi jó volt már az elmúlt években és úgy néz ki, hogy a kapu bezárult. Ötlet nincs, megoldás nincs, elfogadható kórkép nincs.
Szóval megcseszhetem, mindez ugye itt Németországban.
A fertőzésem még Magyarországon volt 2009ben.
Azóta hiányzik ez az eltűnt 12kg....
Viszont mindenem rendben azt mondják az eredmények...Érdekes mindenesetre.
Lehet a krónikus izomproblémámra vezethető vissza, annak ellenére, hogy ez a dokik részéről nincsen megerősitve, azaz a 2nek semmi köze egymáshoz.
Na jóvan, csak bekérdeztem, írkáljunk kicsit
thx#171379 Számolok innentől kezdve, mert pont ez kattogott a fejembe amit irtál most, hogy hülyegyereeeeeeek, öntöd-öntöd, aztán lehet nem elegendő ami benne van.
Na faragok vmi betartandót...
Anyagilag bírom, lenyelni sem nehéz a mennyiséget...Szóval mi lehet a gond, semmi.
Pakolom tovább hátha megindul végre. Viszont ha már betuszkoltam több 100 eurót és semmi, akkor csak meg kell látogassak megint egy dokit.[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
válasz aelod #171376 üzenetére
Hííííízzzak, az
Volt egy kis probléma anno, sok sok évvel ezelőtt.
("A Helicobacter pylori a legelterjedtebb emberi gyomor-bélrendszeri kórokozó, az emberiség 50 százalékában jelen van. Hazánkban a felnőttek Helicobacter pylori átfertőzöttsége 50-60 százalék közötti".)
Akkor volt antibiotikumos 1 hetes kezelés, fostam, mint még senki...12kg minusz, de ez volt az ára úgymond...
Azóta nem jön vissza, akármi is ömlik le a nyelőcsövemen...
Na most ráfeszültem és amit leirtam, most az történik és úgy. Semmi + eddig a pillanatig.
Arra utaltam, mégha zagyván is, hogy toljam igy tovább és felpörög majd a mérleg vagy vmi változtatást eszközöljek.
Nagyon egyszerűen, kell az a 12kg vissza... -
Woodslave
félisten
válasz aelod #171368 üzenetére
egy vékony cigánygyerek akin emiatt látszódik az edzés.
Vonjuk le ebből azt a következtetést, hogy nem kell makrót, kalóriát semmit számolni, elég napi 2 liter tej meg 2 parizeres szendvics mert ő is izmos
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aleister
veterán
válasz aelod #171349 üzenetére
Nekem a seregben tanácsolta az első versenyem előtt az edző, hogy verjek be egy felest a lámpaláz ellen. Erre a célra valóban hatásos volt.
Éleslövészetről van egyébként szó.Kis mennyiségben a minőségi alkoholos italoknak vannak kedvező élettani hatásai, de ez nem az alkoholnak mint összetevőnek tudható be, hanem az egyéb komponenseknek. De ezzel gondolom nem mondok újat senkinek.
benfolds
Mi foci közben szoktunk spannal egy-egy sört kicsavarni. Nos, nem lett tőle jobb a teljesítményünk.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #171334 üzenetére
Nekem elég értelmes fazonnak tűnik lehet rájött hogy egy 15-ik helyért feleslegesen kockaztatja az életét. Nem véletlenül maradt amatőr Peti aztán xarrá nyerte és kereste magát indiai meg kinai versenyen
Azért azt te is nagyon jól tudod egyáltalán nem mindegy honnan jössz.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
benfolds
őstag
válasz aelod #171272 üzenetére
én is úgy érzem, hogy sokkal több értelme van valamilyen más, bármilyen sportot, lazábban, csak a jó érzés kedvéért csinálni "deload héten", mint monoton tovább emelgetni a súlyokat, még ha azok kisebbek is. szerintem vagy ez, vagy a teljes pihenés, de utóbbi nekem max. két napig megy.
-
aleister
veterán
válasz aelod #171211 üzenetére
Csakis naturálban gondolkozom. Végtelenül hobbista vagyok.
Régen sokat olvastam utána, és az rémlik, hogy az edzés utániba valami brutál mennyiségű CH-t javasoltak az embernek. Tán a testsúly fele grammban. Ez nekem 40 grammot jelentene, aminek eddig a közelébe sem mentem.
-
aleister
veterán
válasz aelod #171208 üzenetére
Köszi az ötletet!
Olvastam egyébként (a bílderen ), hogy nem tanácsolják az edzés előtti gyors szénhidrátot. Ennek akkor van valami oka?
Azért kérdem, mert nemrég tértem át az edzés előtti kreatinra (az edzés utáni bevitel helyett), és transzpondernek azért jó lenne a gyors CH. Illetve görögszénát szoktam még tolni, pont ezért.szerk: ja és elég kevés dextrózról van szó, kb 10 gramm mindössze
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz aelod #171148 üzenetére
jó, hát ez kb. azt támasztja alá, amit mondtam:
The recommended total daily fluid intake of 3,000 ml for men and of 2,200 ml for women is more than adequate. Higher fluid intake does not have any convincing health benefits, except perhaps in preventing (recurrent) kidney stones.vesekő ellen ezek szerint még jó lehet az ajánlottnál több, bár ha jó kemény csapvizet vagy nagy ásványi anyag tartalmú ásványvizet iszol, akkor vannak kétségeim efelől.
a 3 liter meg levessel, zöldség és gyümölcslevekkel stb., tehát mindenféle folyadéktartalmú akármivel együtt értendő.
szombaton tekertem 132 km-t, elfogyott a vizem, nem találtam kutat, na az szar volt, meg is fájdult a fejem, pedig csak akkor szokott, ha beteg vagyok.
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #171131 üzenetére
Miért kell hazudni? Mikor a vida kirakja a képeit leírja mikor volt tele és mikor tiszta?
Amúgy a videóban szerepel egy fontos rész főleg kokszosoknak és a kreatinosoknak!
A 6 liter víz naponta.
Ők nem a fehérjétől, glutamintól, BCAA és társaitól lesznek izmosak és erősek hanem a víztől, és ha ez nincs meg izom sem lesz akkora .
Sokan itt szúrják el!
Srácok akik szedtek kreatint mennyi folyadék mennyiséget visztek be?
Wood?
Marked?[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #171113 üzenetére
Tegnap egy órát beszélgettem vele...
Mutatta ezt a vásárlást és az összeget, én meg mondtam neki kokszoljon be egy jó kokszal sokkal olcsóbb...
Erre elküldött a pi-ába én meg őt...
Azt mondja nem kokszol és kikéri magának amit írtam.
Mondom csak poénnak szántam.
Mondom a fél mezőny kokszol, azt mondja ők amatőrök, a profik nem kokszolnak. Én rájuk értettem. Kath, Bohos, M Peti. Kiss Jenő ezek szerint amatőrök?
[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
válasz aelod #171107 üzenetére
Kinyílt a világ. Régen max látott néhány kocka hasú fiúbandát énekelni a TV-ben. Ettől maximum olyan késztetése lett, hogy vett sutyiban táplálékkiegészítőt és ette sutyiban, nehogy anyu észrevegye.
Most meg mi van? Én eddig nem tudtam mi az a tiktok, csak a szót hallottam. Pár hete megmutatták és 16 éves forma lányok vonaglanak rajta olyan ruhákban, olyan alakkal és úgy kisminkelve mintha valami milliomos hollywoodi celebet látnál a vörös szőnyegen. Fullos környezetben, fullos lakásban. Mindegyik egy-egy random film szinkronjára beszélt, nem sok értelmét láttam, még vicces sem volt.
Gondolom a sok kiscsávó látja ezt, fel akarja őket szedni, meg gyanítom lát ilyen trashtartalmú sz@rokat kockahasú csávóktól is és ők is ilyenek akarnak lenni a lehető leggyorsabban, mert úgy érzik enélkül nem is élet az élet.
[ Szerkesztve ]
-
Dazsar
aktív tag
válasz aelod #171072 üzenetére
Magamra veszem, mert én is ilyen "buta" vagyok és pár repülő propellerrel azt hiszem hogy meleg minden, és mehet a nagy súly persze tudom hogy ez egy kritikus hiba, de hát ügye a fiatalság átka hogy MOST MÉG bírom, aztán 40-45 pislogok hogy mi lehet a baj.
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!