-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz Elektrosokk #190318 üzenetére
Szóval hiit edzés végülis?
Amúgy tényleg csak azt a részét nem értettem, hogy pulzus gyorsan lemegy légzés meg lassabban nyugszik. De lehet csak azért volt, mert az inhalátorom (szteroidos gyulladáscsökkentő, asztma miatt) végén jártam, utolsó pár adag sokkal gyengébb valahogy. Mert most utolsó pár edzésen nem nagyon volt ennyire feltűnő.
Na de mindegy is, el is engedtem a kérdést, csak akkor valahogy érdekes volt számomraMás
Hogy meglegyen a heti nyűgöm (fájdalmam )... Megjött a sarok emelő ék. Hát bazira nem jön be. Úgy fáj a térdem guggolás után mint az állat. Eddig sosem volt ez. Szóval marad a súlytárcsa a sarok alá téma. Aztán majd lehet nézek valami appot ami mutat pár nyújtás gyakorlatot és arra is rámegyek... Bár ehhez már végképp semmi kedvem/időm /erőm
S e t h
Uhh az faja honnan rendelted amúgy?
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz Elektrosokk #190211 üzenetére
Na igen. Ezért nem is értem és kérdezek. Mert azt vártam volna hogy mire pulzus lemegy, légzés is normális lesz. De nem így van. Egy ideig fel sem tűnt,hogy ez a kettő eléggé elvált egymástól.
Mondjuk asztmás is vagyok, lehet köze van hozzá, bár fejben ha kevés az oxigén, akkor pulzus sem tudna lemenni."Oh my Goa'uld!"
-
perempe
veterán
válasz Elektrosokk #190152 üzenetére
Pont így szoktam úszni a Mályi-tóban. A keleti parton van a Honvédüdülő kék stégje, oda szoktam átúszni, tegnap csináltam pár ATG split squat-ot is. Mi lesz velem szeptember után, amikor nem úszhatok?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Dorian
félisten
válasz Elektrosokk #190136 üzenetére
Van az a masszázs ami kellemes
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Qtya123
őstag
válasz Elektrosokk #171943 üzenetére
Zsókától még 2015 körül rendszeresen vettünk mangalica kolbászt még Debrecenben. Valóban minőségi termékei vannak.
Viszont az azt követő években eléggé felkapott lett, megalapozta a nevét, versenyeket is nyert, így az árak már igencsak megemelkedtek, így leálltam a vásárlással, de kétségtelenül nagyon jók a termékei.Azóta átálltunk arra, hogy otthon töltünk. Be lett izzítva szüleimnél a rég nem használt füstölő. Múlt évben mindent beleszámolva úgy 1600-1800 Ft/kg-ra hoztuk ki a kolbász árát. Megnyugtató, hogy ebben tényleg csak az van, amit belekeverünk és nincs nitrites pácsó, mint sok kolbászban.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
-
aleister
veterán
válasz Elektrosokk #171931 üzenetére
No problem!
MADcat:
Hogy érted?
Táplálkozástanilag, fehérjeforrásilag jó. Alapvetően szeretem is. De amikor minden alkalommal ez kerül az asztalra, mert a "bocik meg a malackák olyan aranyosak, a csirke megy egy kibaszott dinó", akkor már a látványától is hányni tudok.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz Elektrosokk #171925 üzenetére
A fehérjére írtam, hogy gyorsabb bevinni és finom.
A csajom minden húsételhez csirkét használ. Még a vadashoz is.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Xelo
addikt
válasz Elektrosokk #171922 üzenetére
előfordul, puregold málna fehércsoki, illetve citromos sajttorta szerintem isteni.
-
Angel2014
addikt
válasz Elektrosokk #167387 üzenetére
Részvétem!
Ez egyértelmű ha így leírtad orvosi mulasztás volt.
Tüdőembólia tüdőben nem alakul ki.
Inkább láb, főleg vádli, kar vagy máshol és a tüdőig jut a vérrög. Ezért is írtam korábban veszélyes az edzés is a szövődmények miatt, ebbe bele tartozik az antibiotikum ami a szívizmot küldheti meg, lehet tüdő betegség ami a hörgők gyulladását és elhalását okozták ezért is van a légszomj, és az egész testet érintő érrendszer itt lehet gyulladás, elzáródás, vagy embólia is.
Nekem ezért lehet a 3-4 naponta visszatérő fejfájás és a vérnyomás ingadozás. Ilyenkor napi 3 kataflánt is szedek.
Ki kell pihenni ezt akkor ha idős vagy fiatal, edz vagy nem az ember! Nem játék nem vagyunk egyformák!
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
benfolds
őstag
válasz Elektrosokk #167377 üzenetére
részvétem. részben az ilyen esetek miatt is vagyok "rendpárti" oltás ügyben. én kötelezővé tenném, ha nyár végéig nem jönnek elő mellékhatások a most beoltottaknál, illetve ha addigra nem érjük el minimum az 50-60%-os átoltottságot. közegészségügyi szempontból szerintem nem indokolható a választás lehetősége. és azt sem értem, hogy az "egyéni szabadságjog" miért erősebb a közérdeknél. szerintem ez (egyelőre) csak amiatt van, mert a kormányoknak politikailag jobban megéri nem kötelezővé tenni, mivel be van mérve, hogy 85% fél és/vagy hülye. (meg persze elég oltóanyag sem áll még rendelkezésre.) asszem erre szokták mondani, hogy idiokráciában élünk.
-
stratova
veterán
Részvétem.
-
Agyrák666
aktív tag
Ebbol semmi nem derult ki. Szo szerint barmi baja lehetett.
Csak most mar aki autobalesetben hal meg, az is covidosnak szamit ha talalnak benne valamit.
Havernak is pozitiv lett a tesztje, de olyan fals pozitiv mint a haz[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Elektrosokk #167293 üzenetére
Rlanyokon hirdet vagy mi?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Zola007
veterán
válasz Elektrosokk #156428 üzenetére
Arra gondolok, hogy akinek megvan a fehérjebevitele annak semmit nem ér, mert 100-200 gramm hús fedezi azokat az aminosavakat, amiket egy adag hidrolizált kollagén hozzá tudna tenni a napi bevitelhez.
Vegetáriánusok és idősek esetén még hagyján, de ne becsüljük le a placebo erejét.Az említett kutatásokat jellemzően idős, megromlott anyagcseréjű embereken végezték vagy olyan csoporton, akinek nem volt az étrendje kontrollálva.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Elektrosokk #156424 üzenetére
fog ám hasznosulni
lesz belőle BMW meg 2 hét Karib-szigetek a tápkieggyártónakbenned meg majd lebomlik ugyanolyan aminosavakra mint a tegnapi gyrostál
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Assetto Corsa Competizione
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Egérpad topik
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok