Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Nálam a 24H2 van fent az összes PC-n. Tegnap a ceglédi gépen beleszaladtam a KB5050021 frissítési hibába. Más gondom eddig viszont nem volt.
Más:
Nincs meg valakinek a Middlemost Posta 2. évada? Esetleg a Beetlejuice sorozat?Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
Vigneau
félisten
Egy-két hónapja készíthettem a Windows 11 telepítő pendrive-ot. Vagy a legfrissebb, vagy eggyel korábbi verzió lehet.
De előtte mindig így csináltam, mikor felugrott a netes kérdés telepítés során:
Shift + F10 --> oobe\bypassnro --> Enter
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #40047 üzenetére
Ti Windows 11-et offline vagy online módban telepítetek?
Eddig mindig offline telepítettem, kivéve a héten, valahogy benéztem a dolgot. Így esett, hogy Farkas Vince helyett vigne lett a User Folder-em neve. Sok kedvem viszont most nincs vele kínlódni. Egyébként van valami hátránya, hogy online telepítettem, vagy jó ez így is, mert a végeredmény elvileg ugyanaz?
-
Vigneau
félisten
Már meglévő - akár rendszer - partíciókat Ti mivel szoktatok újraméretezni, arrébb helyezni?
-
Vigneau
félisten
A HA-nak mostanában folyamatosan változik az arculata?
-
KROK640
nagyúr
válasz Vigneau #41663 üzenetére
Élve is lehet ott... Elvégre szükségünk van a nyugdíjára.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
smiti
veterán
Amúgy figyuzzatok már! A régi bazárosok hova tűntek a HardverApróról?
Gianni, LeC és társaik?
-
smiti
veterán
Szerintetek mennyire normális, hogy a Microsoft hivatalos letöltö oldaláról 4 óra alatt nem jött le a Win 11 telepítő?
-
-
eszakas
senior tag
válasz Vigneau #41619 üzenetére
Az acetonnal óvatosan, mivel oldja a lakkot. A felnik pedig lakkozva vannak.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Vigneau
félisten
Alufelniről mivel lehet szépen eltávolítani a ragasztott súly leszedéséből ottmaradt kétoldalú ragasztóréteget?
-
eszakas
senior tag
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
eszakas
senior tag
Köszönöm.
Belőle költöznék és nem szeretnék kisebbet. A nem ablakos változata
Ő még tetszene is ha nem akvárium volna.
De ővele is beérném csak ablakos ez is.[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
-
KROK640
nagyúr
válasz eszakas #41603 üzenetére
Ezt a kört nagyjából két éve megfutottam. Ráadásul nekem extra igényeim is lettek volna, ami pláne képtelenség a mai világban. Ilyenekre gondoltam mint :
1. ne felül legyen a bekapcsoló gomb és USB
2. Az sem baj ha nem alsó tápos, sőt ... (az elöl tápos meg totál kizárt, leghülyébb divat)
3. Jó lenne legalább egy ODD hely
4. Kicsit sem baj ha mindehhez nem egy csili-vili akváriumHát nem volt ilyen félév keresés után sem (akadt olyan ami több pontot is tudott, de az meg alsó kategóriás hitvány anyagos, és még fizessek is érte?) így maradt továbbra is a jóöreg 2007-es airbrusholt Gigabyte házikóm.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
eszakas
senior tag
válasz eszakas #41603 üzenetére
"szemem
mézolyan ház sincs ami ezt eltakarja."
Ezt nem értem hogy került oda. Biztos még akart lenni.[ Szerkesztve ]
-
eszakas
senior tag
Nézem a számítógép házakat abból is a midi választékot. De csak akváriumokat találok Ma már olyan nem árulnak ami nem a csillámpóni trendhez tartozik. Nem elég hogy a VGA az alaplap igyekszik kisütni a szemem méz olyan ház sincs ami ezt eltakarja .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airsoft
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...